566
Használtautó
-
#326 százezer évre lehet, hogy 14e forintra jön ki a havi törlesztő. 4-5 évnél hosszabb futamidejüt ne vegyetek fel, kb 30e forint kürül ki lehet hozni a havit. Peugeot 206 alapbol betegágy, millió hibálya van. Valami fiatal japánt nézzetek, esetleg kóreait(alkatrész drága), egy-két német tipus. -
#325 Ez általában minden hitelnél így van! :)
Meg van a megoldás vegyél fel provident hitelt, csekély 480%-os THM-mel.
Leges legjobb.. :) -
#324 Nem minden esetben. Valaki ajánlott egy oldalt ahol volt egy hitelkalkulátor, egy millió plusszra kb 14 ezer forint havi részlet jött ki. Persze ilyenkor fizetsz hónapokig, évekig. -
#323 Igen de nyilvánvaló hogy ha drága verdát akarsz venni úgy h kevés kp-d van hozzá és a nagyrészét hitelből finanszíroznád akkor eléggé vicces összegek fognak kijönni neked havi törlesztésnek. -
#322 Frappáns, de ott van a Hitel, ami pont erre való. -
#321 Hát akkor vegyetek olcsóbb verdát, ilyen roppant egyszerű. -
#320 Ami azt illeti kettőt is, csak a pénzünk nem elég. Kellene legalább egy millió plusz, de nincs keretünk havonta 80 ezreket fizetni plusz THM meg egyebek. -
#319 Találtál már valami verdát? -
#318 Hello, faterom szeretne venni egy Peugeot 206 -t de használtan. Be kell vallanom nem voltam oda az ötletért. Kelleni fog még egy előnyös hitel csomag is, egyenlőre böngészgetek, hitelkalkulátorokat sasolok, majd elválik. Ha tudtok ebben segiteni azt megköszönném. Kicsit parázok, még nem vettem fel hitelt, faterom meg nem tud, mert most lett nyugdíjas, és csak 800 ezer forintunk van, egyenlőre. Ha van valami tapasztalatok akkor azt szivesen várom. köszi -
Balu san #317 (közben kijavítom magam, mert sikerült elírnom a #316-ot: 800e kezdő és 600e hitel) -
Balu san #316 Alapvetően a pénzintézet keresi meg a kereskedőt, majd kötnek egy szerződést a finanszírozásra. A kereskedőnek is érdeke, hogy korrekt bankkal / hitelintézettel társuljon, hiszen szüksége van a jó reklámra (nem a kóklerekről beszélek).
Írtam, hogy bele lehet futni egy-egy pofonba, de ha az ember nyitott szemmel jár és kellően tájékozódik a vásárlás előtt, akkor ezek a malőrök elkerülhetőek.
Én a Nagykőrösin vettem a kocsit (ahol eleve van egy sereg kereskedő) két évvel ezelőtt 600e kezdővel, 800 eFt hitellel, hároméves futamidőre, svájci deviza alapra. Az árfolyamváltozás ingadozásától függően átlag 20e és 24e között fizetek havonta. Semmi gond nem volt a hitellel, pedig nem egy neves pénzintézet finanszírozta az ügyletet. Aranyszabály, hogy a helyszínen megkötendő szerződést az utolsó betűig figyelmesen el kell olvasni és annak függvényében dönteni. (THM-re figyelni!)
Egyébként az autók szemügyre vételekor a kereskedő fellépése és hozzáállása sok mindent elárul. Volt jópár arc, akitől akkor sem vettem volna autót, ha a felére sikerül lealkudnom az árát.
Másik aranyszabály, hogy aki abszolút nem ért az autóhoz, az vigyen magával valakit, akinek van érzéke hozzá. Különben hasraesés lesz. Egyébként ezzel kapcsolatban írtak már pár cikket a neten - célszerű elolvasni és megfogadni.
Nem, nekem Mazdám van, de anno a Corolla is rajta volt a listámon (az állt az első helyen) :) és bármikor nyugodt szívvel megvenném - nyilván az állapottól függően. -
#315 még jó h nem árveréses oldalon találtam -
#314 Hát akkor előfordulhat.. ;) -
#313 De ha lenne pénzed csak azért is rálicitálnál?:) -
#312 Ez csak poén, nem szivatlak, meg nekem túl drága is lenne. :) -
#311 Nem vennék corollát ink peugoet 407est ennyiből.2őt is ha használtal veszel:D -
#310 hé öreg! te nem corollát akartál? -
#309 Ejha nem rossz ez a Civic, és milyen olcsón.
Erre rányomulok én is! :) Nem baj? -
#308 sziasztok. meg szeretném venni ezt a civicet. csak az a baj h csak 1 millám van. rá akarom szánni magam egy hitelfelvételre, csak nem vagyok elég bátor. ilyenkor lehet válogatni különböző ajánlatokból vagy az eladó szabja meg? tudnátok segíteni hogy milyen ajánlatok vannak és hogy melyiknek mi az előnye és hátránya? -
#307 Hát nem tudom az ilyen kereskedők által ajánlott pénzintézetektől egy kicsit óckodom, mert tuti azért ajánl egy bizonyos pénztizétet hogy jól járjon ő vele, nem azért h nekem csuda jó legyen. :)
Sokan dícsérték a Corollát. Neked is ilyen van? -
#306 Valaki tudna ajánlani 1bankot v kereskedőt,ahol mindent elintéznek helyettem,csak autot kell választanom?már ha van ien:) -
Balu san #305 Célszerű olyan kereskedőt kiszemelni, aki komoly pénzintézettel áll kapcsolatban - hosszútávon. Vannak vakvágányok, amire vigyázni kell, de többnyire - szerencsére - korrekt szerződést lehet kötni.
Toyota Corolla rulez! Jó választás, nem lesz vele gondod. -
makpadi #304 énis dógozok, épp melóbol tolom a netezgetést is..közben nézegetek énis néhány hitellehetőségeket -
#303 Hát mondjuk ez igaz..
Be kéne lesnem 1-2 bankba, hogy milyen hitelkonstrukcióik vannak, az lenne a legjobb, csak nincs túl sok időm rá, mert dolgozok sajnos. De majd valamit kitalálok! :) -
makpadi #302 na apám aszondja h vigyázni kell ezzel mert simán kicsesznek az emberrel, elvileg ő talált vmi normálisat ahol simán alátolták a dolgot -
#301 a fejpénzt meg majd szépen le fogod neki csengetni... először nézz körül kicsit a neten, nem tart semmiből, és lehet jobb ajánlatot találsz, mintha nepper intézné a hitelt! csak 1 ötlet.. -
#300 Én is nézelődök serényen neten, de nem sok értelmes megoldást találtam.
Lehet kifaggatom majd az autókereskedőt, ő tuti jártasabb ebben mint én. :) -
#299 coupét vagy sedan-t keresel? -
makpadi #298 Hello! a toyota corolla az nemrossz, faterom is olyat vett, ráadásul ő is használtan. hitelszerződés?fúú..fateromat megkérdezhetem h ő milyet vett igénybe, ha érdekel -
#297 Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy nagyjából 6-7 év körüli Toyota Corollát, max 1,5 millióig.
Nem tudtok valami jó hitelszerződést használtautóra? -
#296 jó -
#295 Sziasztok!
Szerintetek, megérné vennem egy Renault 5-öst 1.1-es 24éves... 50 pénz az ára, kölcsönadásival lenne nálam, azaz nem kéne átirtani! Női tulajtól van, úgyhogy megkímélt, szeptemberig műszaki, utána kuka... De most egy jó fél évért lenne "autóm" 50e-ért, arra, hogy elvigyen A-ból B-be, megéri nem??? -
#294 akkor fel kell venni a kapcsolatot azzal a csávóval, aki írogat, meg hírdetget és restaurál is bogarakat/is/...
Talán vmi Szepesnek hívják, de azért erre nem esküdnék meg. -
czapi #293 Tudom, szoktam venni az újságot, de nem találtam eddig. -
#292 vegyél egy VW depót és abban fogsz találni az apróhírdetésekben, bár a perecablakos pont igen ritka :( -
czapi #291 Keresek osztott ablakos Bogarat. Csupasz kasztni illetve alkatrészek is érdekelnek. Csere is szóba jöhett, BMW 700 LS-t cserélnék. -
#290 Olcsóbban kéne nyomni,mert így a banké lesz!
/ja talán 0-ba kiszállhat!Talán!/ -
#289 szoríjja1 a hitel...
kábé éri a hiteltartozást... kb... -
#288 Itt kell ezt hirdetni?
96-os kókány passat-2150000-az életben el nem adod!
-
Vagtazo #287 VW Passat ELADO OLCSON!!!!!!!!!!!
502 es csucsok
mechanikus 11 es adagolo
15 ös alufelni
vonohorog
teljes mübizonylatos foliázás
hodprotector
egykarú ablaktőrlő
b5 ös passat müszerfal és ülések
airbrush festés a tankajton
96 os kiadás
elektromos napfénytető
turbonyomásmérő ora
vr6 os fékek és futomű
sok alkatrész
Ár :
130000+hitel(kb850000 a hitel még rajta)
Elérhetőség :
e-mail [email protected]
Tel:06/20-927-61-30
Képek www.duen.hu