Használtautó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-ugye ezt viccbõl kérdezed?/ennyire fiatal nem lehetsz,hogy ilyen hülyeséget kérdezz/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
psziho: én is ezen vok kiakadva hogy mért nincs és feltételezem, hogy vajon ez mért jó nekik? Talán üzlet? Szal nekem sincs más ötletem.
Fákjúal!
Nem ciki sztetek Opel Astrat venni? :)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Egyszerûen ilyen a keresõprogramjuk.
Írjál nekik,hogy ez neked gond!
A reklámokból!
Mi üzlet nekik?Nem értem a kérdést.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Fákjúal!
nem szerettem a szuzukit, de azt kell mondjam hogy nagyon jo kocsi, elég primitiv de nekem megfelelõ 18 évesen :))
Glory Man United Go Kimi Go
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
tehát a felvett kölcsön mekkora hányadát kell kamatban visszafizetni.
"kedvezõ kamatozás, az a THM nem?" Hát nem teljesen <#buck>#buck> Csak nehogy olyan bankot válassz ahol a legnagyobb a THM, mert nem az lesz a legkedvezõbb :D
Fákjúal!
tudja valaki, hogy Németországban a D4 környezetvédelmi jelölés az euro 4 jelent?
ha igen
mennyit kellene fizetni egy 10e eurós 2000-2001 évjáratu 1998ccm autó után?
bocs, benzin motoros, azt hiszem ez is számit.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Glory Man United Go Kimi Go
AmÚgy 1-1,5 misiért vennék családit verdát <#help>#help>
Fákjúal!
Míg egy 4.0 Td land cruiser tervezésénél ezt is figyelembe vették,a 1.3-as kisautónál nem hiszem hogy a tervezõk sokat agyaltak volna,hogy ez magyarországon bõgõ motorral majd hogy viszi a hegyre a szõlõprést,vagy betonkeverõt.<#smile>#smile>
Ignis
Ízé felhívtam a kereskedõt, de vhogy rossznapja volt és egy ''ne fárasszuk már 1mást, visszonthallásra!''
Ez az elsõ ''kocsi bizniszem'', még tapasztalatlan vok, mondjátok már mit szabad és mit nem szabad kérdezni, amikor felhívom a tulajt/kereskedõt. Lehet, hogy csak õszinte akartam lenni és ezért rágott be rám? :@
Fákjúal!
Fákjúal!
Volt botrány régebben egy merci szalonban,/nevet nem írok/,pénzért árulták a pecsételt szervízkönyveket utólag.
Itt semminek sem szabad hinni,akkor nem érhet csalódás!
(Régebbi autóknál, sokan inkább Epokitt+házi kóklány munkát alkalmaznak, hogy megspórolják a szervizköltséget, ezzel rendszerint hazavágják az autó állapotát)
Fákjúal!
A kereskedõk nyugaton is gyakran megteszik,fõleg akik a kelet-európai vevõkre álltak rá,de a többi is,ha haszna van belõle.Aki meg ragaszkodik a szervízszámlákhoz,vezetett szervízkönyvhöz,az csak drágábban kaphat kocsit./de lehet hogy a végén õ jár jobban/
Fákjúal!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tudna valaki néhány tapasztalatot írni a Peugeot 206 SW-rõl? (1.4 HDI)Megbízhatóság, szervízigény, teljesítmény....
Elõre is köszi!
Choke off
Fákjúal!
az szopó, mert akkor egyszer tuti meghamisította az aláírásodat...
kérd az illetékes okmányirodát, hogy azt az adatlapot, amin a mókus átírta a kocsit, emiatt mutassák már meg...
az a helyzet, hogy eladtam a kocsimat. És a szemét új tulaj, autópályán ment matrica nélkül. És most tõlem kérik a pótdíjat. Beküldtem nekik az adásvételit Önkormányzati hitelesítéssel. De akkor is vmi ilyen szöveggel cáfolják:
Az xy rendszámú gépkocsi tulajdonosaként, üzemben tartójaként Önt nevezte meg, és a Rendelet elõírásai alapján a pótdíj megfizetésére a gépjármû hatósági nyilvántartás szerinti tulajdonosa, üzemben tartója köteles megfizetni.
Dehát ott a szerzõdésben már nem és bevittem az Önkormányzatba is
Fákjúal!
át kell írnod...
suxxx
Köszi csak sajna az önkormányzatnál azt mondták, hogy semmiképpen nem tudom így eladni, át kell iratnom, mert hiába a 15 határidõ, ráadásul régi tulaj leadta az adásvételit.Megszívtam. esetleg még valami ötlet? Összefutnak a szálak az önkormányzatnál?
http://trabinevelde.hu/latog.php?id=955558
\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI
generátorod gatya, vagy jobb esetben a generátor ékszíjj szakadt el...
Az akksi kijelzõ állandóan ég, még akkoris, ha jár a motor. Mi tévõ legyek? Lada 2105-öm van.
Fákjúal!
a te nevedre nem kerül az autó, csak azéra aki megveszi tõled... te is tulaja voltál, de nem kötelezõ átírni 15napig asszem/ADDIG MEHETSZ CSAK SIMÁN ADÁSVÉTELIVEL/
aki meg TÕLED megveszi az átírja a nevére. csak ilyenkor az ilyen "köztes" tulajtól is szokta kérni adásvételit, az autó elõéletélt ellenõrzendõ, mert ugye te az új tulajjal kötsz adásvételit, viszont a forgalmiban az a mókus van akitõl TE vetted...
értesz?