Használtautó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alapvetõen a pénzintézet keresi meg a kereskedõt, majd kötnek egy szerzõdést a finanszírozásra. A kereskedõnek is érdeke, hogy korrekt bankkal / hitelintézettel társuljon, hiszen szüksége van a jó reklámra (nem a kóklerekrõl beszélek).
Írtam, hogy bele lehet futni egy-egy pofonba, de ha az ember nyitott szemmel jár és kellõen tájékozódik a vásárlás elõtt, akkor ezek a malõrök elkerülhetõek.
Én a Nagykõrösin vettem a kocsit (ahol eleve van egy sereg kereskedõ) két évvel ezelõtt 600e kezdõvel, 800 eFt hitellel, hároméves futamidõre, svájci deviza alapra. Az árfolyamváltozás ingadozásától függõen átlag 20e és 24e között fizetek havonta. Semmi gond nem volt a hitellel, pedig nem egy neves pénzintézet finanszírozta az ügyletet. Aranyszabály, hogy a helyszínen megkötendõ szerzõdést az utolsó betûig figyelmesen el kell olvasni és annak függvényében dönteni. (THM-re figyelni!)
Egyébként az autók szemügyre vételekor a kereskedõ fellépése és hozzáállása sok mindent elárul. Volt jópár arc, akitõl akkor sem vettem volna autót, ha a felére sikerül lealkudnom az árát.
Másik aranyszabály, hogy aki abszolút nem ért az autóhoz, az vigyen magával valakit, akinek van érzéke hozzá. Különben hasraesés lesz. Egyébként ezzel kapcsolatban írtak már pár cikket a neten - célszerû elolvasni és megfogadni.

Nem, nekem Mazdám van, de anno a Corolla is rajta volt a listámon (az állt az elsõ helyen) 😊 és bármikor nyugodt szívvel megvenném - nyilván az állapottól függõen.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

icepick16
még jó h nem árveréses oldalon találtam

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

hamotar
Hát akkor elõfordulhat.. 😉

kispancs
De ha lenne pénzed csak azért is rálicitálnál?😊

hamotar
Ez csak poén, nem szivatlak, meg nekem túl drága is lenne. 😊

kispancs
Nem vennék corollát ink peugoet 407est ennyibõl.2õt is ha használtal veszel😄

icepick16
hé öreg! te nem corollát akartál?

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

hamotar
Ejha nem rossz ez a Civic, és milyen olcsón.
Erre rányomulok én is! 😊 Nem baj?

icepick16
sziasztok. meg szeretném venni ezt a civicet. csak az a baj h csak 1 millám van. rá akarom szánni magam egy hitelfelvételre, csak nem vagyok elég bátor. ilyenkor lehet válogatni különbözõ ajánlatokból vagy az eladó szabja meg? tudnátok segíteni hogy milyen ajánlatok vannak és hogy melyiknek mi az elõnye és hátránya?

hamotar
Hát nem tudom az ilyen kereskedõk által ajánlott pénzintézetektõl egy kicsit óckodom, mert tuti azért ajánl egy bizonyos pénztizétet hogy jól járjon õ vele, nem azért h nekem csuda jó legyen. 😊
Sokan dícsérték a Corollát. Neked is ilyen van?

kispancs
Valaki tudna ajánlani 1bankot v kereskedõt,ahol mindent elintéznek helyettem,csak autot kell választanom?már ha van ien😊

Célszerû olyan kereskedõt kiszemelni, aki komoly pénzintézettel áll kapcsolatban - hosszútávon. Vannak vakvágányok, amire vigyázni kell, de többnyire - szerencsére - korrekt szerzõdést lehet kötni.

Toyota Corolla rulez! Jó választás, nem lesz vele gondod.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

énis dógozok, épp melóbol tolom a netezgetést is..közben nézegetek énis néhány hitellehetõségeket
hamotar
Hát mondjuk ez igaz..
Be kéne lesnem 1-2 bankba, hogy milyen hitelkonstrukcióik vannak, az lenne a legjobb, csak nincs túl sok idõm rá, mert dolgozok sajnos. De majd valamit kitalálok! 😊

na apám aszondja h vigyázni kell ezzel mert simán kicsesznek az emberrel, elvileg õ talált vmi normálisat ahol simán alátolták a dolgot
mentopes
a fejpénzt meg majd szépen le fogod neki csengetni... elõször nézz körül kicsit a neten, nem tart semmibõl, és lehet jobb ajánlatot találsz, mintha nepper intézné a hitelt! csak 1 ötlet..

hamotar
Én is nézelõdök serényen neten, de nem sok értelmes megoldást találtam.
Lehet kifaggatom majd az autókereskedõt, õ tuti jártasabb ebben mint én. 😊

mentopes
coupét vagy sedan-t keresel?

Hello! a toyota corolla az nemrossz, faterom is olyat vett, ráadásul õ is használtan. hitelszerzõdés?fúú..fateromat megkérdezhetem h õ milyet vett igénybe, ha érdekel
hamotar
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy nagyjából 6-7 év körüli Toyota Corollát, max 1,5 millióig.
Nem tudtok valami jó hitelszerzõdést használtautóra?

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

redbull0304
Sziasztok!

Szerintetek, megérné vennem egy Renault 5-öst 1.1-es 24éves... 50 pénz az ára, kölcsönadásival lenne nálam, azaz nem kéne átirtani! Nõi tulajtól van, úgyhogy megkímélt, szeptemberig mûszaki, utána kuka... De most egy jó fél évért lenne "autóm" 50e-ért, arra, hogy elvigyen A-ból B-be, megéri nem???<#integet2>

fifi
akkor fel kell venni a kapcsolatot azzal a csávóval, aki írogat, meg hírdetget és restaurál is bogarakat/is/...
Talán vmi Szepesnek hívják, de azért erre nem esküdnék meg.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tudom, szoktam venni az újságot, de nem találtam eddig.

fifi
vegyél egy VW depót és abban fogsz találni az apróhírdetésekben, bár a perecablakos pont igen ritka 😞

Keresek osztott ablakos Bogarat. Csupasz kasztni illetve alkatrészek is érdekelnek. Csere is szóba jöhett, BMW 700 LS-t cserélnék.

pszihopata
Olcsóbban kéne nyomni,mert így a banké lesz!<#eplus2>

/ja talán 0-ba kiszállhat!Talán!/

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

fifi
szoríjja1 a hitel...
kábé éri a hiteltartozást... kb...

pszihopata
Itt kell ezt hirdetni?

96-os kókány passat-2150000-az életben el nem adod!<#wink>

VW Passat ELADO OLCSON!!!!!!!!!!!
502 es csucsok
mechanikus 11 es adagolo
15 ös alufelni
vonohorog
teljes mübizonylatos foliázás
hodprotector
egykarú ablaktõrlõ
b5 ös passat müszerfal és ülések
airbrush festés a tankajton
96 os kiadás
elektromos napfénytetõ
turbonyomásmérõ ora
vr6 os fékek és futomû
sok alkatrész
Ár :
130000+hitel(kb850000 a hitel még rajta)
Elérhetõség :
e-mail [email protected]
Tel:06/20-927-61-30
Képek www.duen.hu
Csupa jó dolgot hallottam róla, minõségi autók, olcsón,kedvezõ hitellel és sok-sok apróbetûs résszel. Inkább valami normálisabbat keress 😊

fifi
van az indexen fóruma több is... állítólag gáz...

bigfoot
hát én csak rosszat hallottam róla..

Mercedest nem árulnak😞
igy további tapasztalat gyûjtés itt megakadt.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

RelakS
Van valakinek tapasztalata az AAA Autóval?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

fifi
nem elég
ha mutterodék nevére jön számla akkor együttélési nyilatkozat kell, és hogy te is vállalod a közüzemi díjból a rád esõ részt...

ffxi
Meg még a közüzemi is kell 😞

Fákjúal!

fizetésrõl szóló igazolás?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ffxi
Még szülemnél lakom, nincs a nevemre szóló közüzemûszámlám, jah de van a jelenlegi autómra biztosítási számla, elég az? ha nem akkr hogyan tudok hitelre venni autót

Fákjúal!

ffxi
Hmm... jogos. De még erõsen nemtom milyen kocsi is legyen 😞

Fákjúal!

pszihopata
Miért olcsóbb a javíttatása?Pláne ha többször kell javítani?
Az elektromos hibák,termosztát,kerékcsapágy inkább a típustól és kilómétertõl függ,mintsem a használattól.

Egy keveset futott megkímélt benzines mondeo szerintem kevésbé zsákbamacska,az igaz viszont hogy drágább fentartani a köbcenti miatt.

ffxi
Igaz, hogy bajok vannak a Fiattal, de olcsóbb a javíttatása. Illetve autó kímélõ típus vok, sztem olyan hamar nem lesz baja a kocsinak. Fõleg ilyen fiatalon.

Fákjúal!

Ford.
Fiattal csak a baj van (tapasztalatok)

fifi
mondeo

ffxi
10-11éves kombis Ford Mondeo-t vegyek vagy 5-6 éves kombis Fia Palio-t?
CSak, mert ugyanabban az árban vannak.

Fákjúal!

kupé meg irreálisan drága ha jól emlékszem

ûvalahogy mint cégautó ugrik be a G Astra 😊

Mondjuk a kupéra ez nem igaz 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nem az enyém az, nincs nekem arra még pénzem végzõsként 😊

fifi
abból, hogy ha kereskedõ vagy akkor jópénzért teheted fel a 4-5-100-as flottádat...
abból van pénzük.

pszihopata
Most vettél egy seat-ot nem?