Another World: Reedition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Flashback-et is megcsinálhatnák😊 Váá azis mekkora játék volt...😊

[merlinw.org]

rorr
Nálam szép sima 4x az élsimitás....

hykao
Próbálta már valaki erre a REEDITION-re ráerõltetni az élsimítást? Van valami hatása vajh?
rorr
jogos!

Nekem nagyon sokat számít a doboz, az eredeti cd! Számomra semmi értéke nincs, ha netrõl letölthek pénzért egy exe-t...
rorr
Én is ...próbáltam a hitelkártyás dolgot de valamiért nem fogadta el a kártyámat...pedig ez a program amiért talán érdemes lenne pénzt adni..😊

Esküszöm megvenném én, ha lenne dobozos verzió...
rorr
megveszed vagy várod a törést? 😊 😞

Jó lenne már egy teljes verzió... <#szomoru1>
rorr
gamepad-el az igazi...ajánlom!!!

arty
5$ -t kiadtam volna érte, de a 7 EU már a duplája 😞 kapzsiság rulz 😞

Forza.

hykao
Ok, köszi már megvan! Az OPTIONS-nál kellett még variálnom, hogy elinduljon!
Serpa
file -> openrom --> AnotherWorld2.iso

hykao
Ezt a Heart of the Alien cuccot, hogy tudom elindítani? Nem vagyok már kezdõ a számítástechnikában, de nem találom a módját. 😞
Emulátor elindít OK, bios betölt OK, de aztán, hogy mountolom be az iso-t vagy mit kell csinálni?
Shadow of the Colossus
rorr
mi az a SOTC?

rorr
elfutsz balra amig észre nem vesz, utána futás jobbra fel a platformra, szegény pici állatka bánja... és mehetsz tovább balra....de jobbra is csak akkor megesznek...😊

Serpa
"A", "B" és "C" betûket lehet használni a nyilak, ENTER mellett?

probálom a szakadékot átugrani, de túl széles.
tárgyat nem tok felvenni, a sziklára való mászásnak még nem jöttem rá az értelmére.

Szerintem probáld meg segítség nélkül, mert ez a játék a SOTC mellett az egyik legjobb ami valaha is készült!
Serpa
azt a "bölényt" hogy lehet kicselezni?
sebességbõl nem lehet vhogy visszavenni?

Serpa
megvan.
köszi.

rorr
mindkét rész ott van....lehet választani használd a lefele nyilat...😊

Serpa
leszedtem, de ez az elsõ rész.

vagy elõbb végig kell vinni újból, aztán jön a 2. rész?

Szabi84
Ez nagyon király játék meg így nekem baromira bejön hogy csak élesítettek a grafikán, csak kéne a full! Ti honnan szedtetek le? Flashback is kéne még így felturbózva az is hasonló mint ez!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

rorr
nem rossz!!! de milyen nehéz..... egyszer végigjátszottam de mintha semmire nem emlékeznék belõle....kgdd

#59-re valaki tudja a választ? 😊

a heart of darkness nagyon jó game volt

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Shep
Havernak volt meg annak idején, akkor végigvittem, de most valahogy jó lenne megint, elég lassan jön, de csak leszenvedem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kiprobáltam, nem rossz! Jópofa a visszaemlékezés az elején!
rorr
játszod? egyébként az elsõ rész (another world ) sokkal könnyebb volt.....😊

Király! <#eljen>
rorr
az elöbb feltöltötte 70 % -ig erre hiba 😞 most újra töltöm 20 százalékon van....

rorr
Nekem szerencsére 8 éve megvan de a Fõhõs animációja sem kutya.... ennyi fázis.. nagyon szép játék lett csak a felbontást növelhették volna...

Mikor lesz fent?
Shep
Az már igaz, de mekkora átvezetõk vannak már benne, szerencsére találtam eg torrentet hozzá így neki álltam leszedni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rorr
hát igen..... jó kis játék volt úgy 5 évig írták....😊

Shep
Hasonló stílus még a Heart of Darkness és az ráadásul nagyon szép is.

Cool! <#eljen>
rorr
heart of alien!!!!another néven feltöltöm majd valamikor elérhetõ ott van az emulator is.....a RAR-ban...😊

http://feltoltes.eu/

arra a játékra nem emlékeztek aamiben egy kis virsli szerü lila ürlénnyel kellett menni, és volt egy barátod egy hód ami inkább kacsacsõrû emlõsre emlékeztetett?

asszem sítlusosan ufo volt a neve de nem hiszem :d kár hogy soha nem találtam a full verzióját

http://www.lohere.net - a MagyarChan

rorr
akkor majd üzenek valamikor éjjel feltöltöm........

A http://feltoltes.eu/-ra, mondjuk!
rorr
hova?

rorr
aha!!! mivel ...... majd ha végigjátszátok.. bár aki végigvitte úgyis tudja.....

Engem nagyon érdekelt régen az a game, de soha nem volt lehetõségem kiprobálni! Tedd fel valahova!
Seth
ott azzal az idegennel kell menni ugye?

PSN ID.: Beegabor

rorr
a heart of alient játszotta valaki? ( a folytatása) sega cd-n emulátorral nyomom qrvajó.... 50 mb ha valakit érdekel...😊

rorr
semmi gond vele nálam oké pedig ez egy õsrégi gép amin próbáltam......sima, szép...😊 50 fps ha bekapcsolom a developer módot.....

Annyira nem darabos, akkor nálad van valami baj...
rorr
ezt meg honnan vetted? a voxelekre gondolok.......😊

hykao
Hmm lehet, hogy a játék nehézsége ebben a darabosságban rejlett (rejlik)? 😊))