Another World: Reedition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor elkapják a nyakad,akkor ki kell szabadulnod onnan,ha jól tudom a kontrollal,és futás fegyverhez,kapd fel és gyorsan lõdd le!!Utána tovább egyenesen,ott mind két oldalról jön egy katona.Én gyorsan elkezdtem futni és beugrottam a másik képernyõre.Utána ott fosz tartnai ahol én.A víz túl oldalán ismét egy kemény gyerek,így csak a víz az egyetlen esély.

McW
Miután kirobbantom a vizet a barlangban, átmegyek a (volt) vízesésen és két út van, az egyik végén egy erõtér mögött van a fószer és gránátokat gurítgat, a másikon pedig elkapják a nyakam pont a képernyõ szélénél, mielõtt váltana. Na most a gáz az, hogy mindig végigkell ugrabugrálni a víz elõl a barlangot és nekem nincs kedvem 100x ugyanazt, nemtom mi a szarér nem menti ki a barlangos rész után. Szóval please help hogy kell itt túljutni...?

Mess with the best, and die like the rest...

A vítzben nem lehet valahogy gyorsabban úszni,mert mindíg megfulladok,mielõtt kiérnék.

Na sikerült túlvinnem azt a részt.Most egy másikkal sarozom😄

RÁJÖTTEM!A cseppköveken kell visszamászni!

Bekéne raknom ide egy képet.

Csak felfelé lehetne menni...ha lenne mivel

nekem a tér nincsen fallal elválasztva

Milyen falat???

heee???

dronkZero
Kilövöd a falat, ami a nagy üres teret választotta le, és visszamész a denevér felé. Késõbb derül majd ki, mire is volt jó...
Nagyon bunkó módon van megcsinálva a játék. Enged úgy továbbmenni(egy darabig 😛 ), hogy valamit nem csináltál meg, ami késõbb kritikus lesz. Még kódot is ad rá... :]

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Nah, ismét kellemes 20 percet okozott a végigjátszása... 😊
Jó lett ez a remake.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Elõszõr anyám munkahelyén játszottam ezzel a játékkal a stúdióban,és ott mondta egy hapsi,hogy õ úgy emlékszik,hogy kilehet szabadítani a foglyokat.Na mindegy.Elakadtam a barlangban.Ahol vannak azok a lelógó izék,meg van egy denevér is,meg a földben vannak szörnyek.Na átugrok egy kis gödröt,a túl oldalon egy földbeásott szörny,azt is átugrom,és kiérek egy nagy üres térbe,a túloldalon fal.Ott mit kell csinálni?

rotator
Köszi!

Mi van???????
Na megy a teljes.Csak nekem még régen azt mondtaák,hogy a 2.pályán amíg az a lény kinyitja az ajtót és egy katona támad ránk,valahogy kilehet szabadítani a foglyokat.

Igen!
Azt a patchat kéne használnom.

Seth
<#idiota>no comment

PSN ID.: Beegabor

Várj csak,asszem megértettem!

Szokásom,hogy mielõtt rákérdezek valamire,visszaolvasom az összes üzenetet.Most is visszaolvastam,de nem nagyon értettem meg a dolgokat.

MerlinW
picit visszaolvasni teccik, és minden kedves kérdésére választkapni teccik. jól.

[merlinw.org]

Ezt a feljavított Anothert lelehet valahonnan szedni ingyen?

Seth
Ahova esel,ott ki lehet lõni a falat

PSN ID.: Beegabor

McW
Miután kiérek a börtönbõl, közvetlen azután, hogy feltötltöm a fegyvert, le kell ugrani a leszakadt hídnál de utána mindig felszúrodik a tüskékre a szerencsétlen. Mit kell ott csinálni...?

Mess with the best, and die like the rest...

hykao
Igen, ez mûködik! Köszi! 😊
hykao
Bocsi, csak közben el kellett mennem. Igen, valóban az Endless-en tûnt fel, de még én sem próbáltam ki, csak most értem haza...de még lefekvés elõtt be akarom üzemelni a fullt! 😊
Ezt a patchet kell bemásolni a demó fõkönyvtárába,futtatni,aztán kész a full verzió.

Patch

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Serpa
észre se vettem, köszi.

Voltan
Hogy indítottad el? Mit kell variálni az optionsben?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#wilting>
Endless

Voltan
Engem is érdekelne...

Jah, hol????
rorr
hol van?

hykao
Na torrenten feltûnt egy krekkes verzió.
Shep
semmi gond 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Serpa
reméltem nem veszed észre a hsz -t 😊
én tévedtem.

Shep
Nekem nem ez kell, hanem a Heart of Darkness az egy kicsit nagyobb is kb a tízszerese.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem tudnád feltenni valahova a HoD-t? Leszedtem egy verziót de német szóval áááááááááá.

Voltan
Kívácsi vagyok, vajon lesz-e warez verzsön. Nem szarrágóságból, megvenném szívesen, de nincs eszközöm hozzá. A PayPal-t mi a fenéért nem támogatja???

MerlinW
dombornyomott cucc kell, vagy webkárya

[merlinw.org]

Engem elhajtott a bankkártyámmal együtt...<#conf>a Heart of Alient viszont sikerült elindítani,köszi<#wave>
MerlinW
Kétlem hogy lenne belõle fizikai verzió. Ahhoz kiadó is kellene, pénz is, ill kereslet, stb. Sztem csak webes alapu terítés van/lesz.

A másik hogy ha lenne CD-s verzió az tuti drágább lenne, hiszen rájönne a szállítás, a lemez, a doboz, adók, egyebek.

Half Life-ot sem viccbõl terítik a Steam-en.

[merlinw.org]

MerlinW
Valóban <#idiota>

[merlinw.org]

moonster
Az a gaz, h ha neten ennyi, akkor tuti, hogy a boltban 4000 HUF lesz minimum.
A korong, a csomagolas, a szallitas és nem kevésbé a kiskerek haszna.
Ha valakinek van egy már nem használatos Unlock kodja, szivesen vennem.
rorr
Még az a jó ,hogy most X-box-on tudom nyomni a Heart of Alient....😊

rorr
Az éjjel aktíváltam a játékot és semmi válasz....😞 most abban reménykedem ,hogy húsvét van és nem dolgoznak.....
Valakinek,valamilyen tapasztalata?

Mihogy? Itt angolul van, nem kell írni senkinekse...

http://www.magic-productions.fr/aw/index.php?lang=uk
MerlinW
ReEdition hírlevél ill rendelés (~1800 HUF) (francia, de supportnak írhattok mélt hogy angolul informáljanak)

[merlinw.org]