Another World: Reedition

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze mert voxelekkel rajzolták ki, ettõl lett még érdekesebb a grafikája

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Nekem egy Geforce4 MX 4000-resen tökéletesen megy, de valóban egy icipicit darabos, mert ilyen volt az eredeti is!
hykao
Óóó csak ennyire rövid lett a demó??? 😞
Amúgy csak nálam olyan darabos a mozgás, mint amilyen az elõdben volt? Anno azt hittem azért darabos, mert gyenge a gépem hozzá (286 - 10Mhz), de ezek szerint eleve ilyen volt...vagy a mostani gépem is gyenge lenne a remake-hez? 😊
McW
Qrva jó kis játék, én sajna nem ismerhettem az eredetit, asszem nem is volt gépen akkoriban, még elõtte volt C64-em de azt hamar tönkrevágtam! Ahj, a szép emlékek... 😊

Mess with the best, and die like the rest...

rorr
hát szerintem csak egy törés kell hozzá mert ez a full csak korlátozva van...........

El kell futni balra végig, felugrani az indára, majd vissza balra egészen ki a "képernyõbõl"... Aztán vége is a demónak. <#rinya>
hogyan lehet megölni azt a fekete izét?😊

#1 : Pár morzsát azért sikerült dekódolni az információkból, melyek szerint Chahi újra aktívan visszatér a játékfejlesztéshez egy új projekttel.
Hatalmas a cucc, régi emlékek! Kár, hogy nincs dobozos verzió! <#rinya>
mi van a készítõvel egyébként? azt tudom hogy felfutott, de miért nem csinál még ilyen gamekat

hykao
Nem, ez a demó. A menüben van egy "Get Full Version" opció.
Amúgy a 150 mega nagy részét sztem a háttérképek foglalják el. 😊

Aki lusta keresgélni: KATT IDE a demó letöltéséhez, vagy torrent fanoknak: KATT
rorr
ez most teljes verzió ingyen?

rorr
150 mb a demó kinyitva....ejha.😊

hykao
Most ahogy mondod, igaz, azok a pajzskészítés-lövöldözés bulik is elég szopatósak voltak...de az igazsághoz hozzátartozik, hogy gyakorlatilag az egész játék alatt nemigen volt nyugisabb rész, állandóan gyors reakciókra volt szükség... 😊
(Én már az elején a piócákkal, meg azzal a nagy fekete döggel is szívtam párszor, mire továbbjutottam...😄)
Kíváncsi leszek így 15 év távlatából mennyire fog nehéznek tûnni - csak legyen már elérhetõ a remake végre.

UPDATE: Lol most látom, hogy valami változás már van az oldalon! Már töltök is valamit...majd kiderül, hogy mi az...(végül nem 5 dodó, hanem 7 euró, ha jól látom...)
Volt egy rész ahol ahogy beértem a képernyõre ott volt egy genya és már 3-4 pajzsa is volt a pisztolyból, na ott akadtam el 😞

hykao
A vizes rész is szivatós ja, bár én úgy emlékszem többet szívtam az arénában azzal a géppel...
ja a legnehezebb a viz alatt barlangos rész amikor szaladsz a kiömlõ viz felõl és ugrálsz

Serpa
Settlers II remake után még ez is ...
<#eljen>

a barlangos részben a neheze az volt számomra, amikor át akartam ugrani egy lyukat, pont be kellett állni a szélére, h ne csúszak bele.

de a bázisról való szökés is penge volt, az elején ide-oda kellett lengetni a ketrecet, ami ráesett az õrre, akitõl szereztem a stukkert ...

<#eljen>

Nagyrészt Nokia, az egyik Symbian platform. Ettõl függetlenül az oldalt megnézheted, elég kemény a Java-s felhozatal is.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

hykao
S60 az valami Nokia modell? Hmm, akkor ezzel a verzióval valószínûleg nem sokat tudnék kezdeni a Siemens S65-ömön...azért köszi!
Regelés után itt találsz egy S60-as verziót, asszem nincs másmilyen belõle. Mondjuk nálam N70-en szétesett a kép, valszeg a 65K-s régebbi S60-asokra lett írva.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

hykao
Tudsz valami elérhetõséget a mobilos verzióhoz? 😊 Amúgy milyen mobilokon futtatható?
mobilon már vagy féléve végigvittem

hykao
Sajna megvenni nem tudom, mert nincs a fizetéshez alkalmas és elengedhetetlen bankkártyám. (sõt egyáltalán semmilyen sincs...)
...gondolom azért beszerezhetõ lesz másvalahogy is...de ha valaki leszedi a saját bankkártyája segítségével, szívesen kifizetem neki az 5 dodót, amennyiért adni akarják.
Istencsászár
A fizetõs szvsz megveszed v. a másik😊 ?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
No hát kiváncsian várom, hogy mikor lesz elérhetõ. 😊

Amúgy mobilon is támad a cucc: KATT
Sephi
Oaai mennyire imadtam ez a a jatekot de naon nehez is volt. Baszki mennyi dolog volt benne. Ez volt az igazi a stilusaba akkoriban. Azutan nem sokkal adta ki a Blizzard a Blackthrone-t majd jott az Abe Odyssey. Na azok is szupik!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hykao
Már a #3-asban is írtam lol, nem olvasol? 😊
ÁÁÁÁ imádtam ezt a játékot de valahol elakadtam ezért soha NEM VITTEM VÉGIG 😞
Na majd most! <#hehe>

Fülüke
Komoly?

De k*rvajó géped van istenem....

hykao
Ja, hogy az eredeti játékra gondolsz...miért nem vársz holnapig, elméletileg holnaptól elérhetõ lesz a remake...
Fülüke
hát a DC++-ról.

hykao
Tudom, hogy Amigás volt alapvetõen, de most nem az volt a kérdés, jobban mondva a PC-s kérdésre fókuszált a válasz...
Mint öreg Amigás, szeretném kihangsúlyozni hogy az eredeti Amigás volt.😊 Késõbb ugyan lett belõle PC port is, de újkorában a PC nagyon messzire volt attól hogy ilyen játékok legyenek rajta.

hykao
Honnan?
Fülüke
Akkor elkezdem letölteni hogyha tényleg olyan jó játék. <#taps>

ez zseniális game, emléxem még N-gagen és végignyomtuk ^^

Voltan
Alapmû volt ez a játék! Meg kell szereznem ezt a reeditiont is!!!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Istencsászár
<#eljen>Faja kis gém volt

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Ha elolvasod a cikket és körülnézel az oldalon, akkor kiderül számodra is, hogy mi ez...(de ha lusta vagy rá, akkor elárulom, hogy az eredeti volt DOS-os, a remake XP-s lesz...)
Bercy
Hmm, de kár, hogy nem tupírozták fel a mai szemmel is elfogadható szépségûre.
Mint ahogy azt a settlers II-vel is csinálják.
Régi nagy kedvencem ez a játék.
Fülüke
Ez dosos játék mert akkor elfért volna itt:
Old game hívek topic!!!!

hykao
hykao
Nekem is! Nagyon újszerû volt minden tekintetben akkoriban! ...és elméletileg holnaptól lesz elérhetõ a remake!!!
Galy
wow, egyik kedvenc játékom volt 😊
hykao
"Megvolt a napokban misztikusan bejelentett Eric Chahi interjú, amelyet jelenleg sajnos csak francia nyelven lehet elérni az alábbi linken itt. Pár morzsát azért sikerült dekódolni az információkból, melyek szerint Chahi újra aktívan visszatér a játékfejlesztéshez egy új projekttel. A másik rendkívül fincsi infómorzsa az Another World: Reedition bejelentése volt, amely az eredeti játékról megemlékezõ weboldallal karöltve kerül majd kiadásra, a tervek szerint a holnapi napon. A Reedition gyakorlatilag az eredeti Another World játék PC-n újra kiadásra kerülõ változata lesz, azzal a különbséggel, hogy a felbontásokat feltekerhetjük egészen 1280*800-ig, míg a hátterek is egy jelentõs ráncfelvarráson mentek keresztül. Emellett lehetõség lesz egy úgynevezett "Amiga mode"-ban is játszani, ami gyakorlatilag az eredeti Amigas változat felbontását (420*200) és háttereit veszi majd alapul. A minõségbeli feltupírozás azért sajnos nem annyira felhõtlen, mint amennyire esetleg mai szemmel remélhetné az ember, de a rajongók vélhetõleg így is lecsapnak majd rá az amúgy is kedvezményes $5-os ár miatt."

Forrás: HARDWIRED

Another World oldal

← ElőzőOldal 5 / 5