Another World: Reedition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, 14-15 éve ilyenek voltak a játékok... nem a mai gyerekeknek voltak ezek kitalálva. <#nevetes1> Amúgy a játék egyáltalán nem nehéz, semmi szerencse nem kell hozzá! A feladványok elég nehezek, a játék egy kis gondolkozást igényel!
Ez a játékot van elrontva,hogy a mentése elcseszett.Így csak a legtürelmesebbek járszák végig.Már nem is ügyességi játék hanem szerencsejáték.
CSinálom a pajzsokat úgy megyek elõre de amikor két oldalról jön az elenség akkor vége.A hátsó kinyír.Amikor még az iskolában játszottunk akkor is valaki inkább megszerezte a kódokat.A játék lényege vesz el a nehézségében,nem szórakoztat.Ugyanazt csinálom napok óta.

thx

Voltan
Valaha az 576 Kbyte-ban megjelent végigjátszása, '92-'93 körül, de ez a játék nem szorul nagyon ilyesmire. Mindenesetre, ha gondod van, írj, és válaszolok.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hát, ott pedig nincs mese. Ki kell nyírni õket. Ez az 1ik legnehezebb rész. Mikor belépsz, menj elõre, de állj meg, mielõtt megjelennének (valahol középen), és csinálj 3-4 pajzsot. Aztán lépj át rajta, hogy védve legyen a hátad. Amíg a bal oldali fickó lõdözi a pajzsodat, addig nyírd ki a jobb oldalit, fordulj meg, és a szokásos ügymenet. A lényeg, hogy a tartalék pajzsaid még éljenek, mikor megfordulsz. Ennyi.

Én a csillárt lelövöm.Megyek tovább.Rögtön jön egy lény.Neki annyi.
Megyek tovább a szobákon jobbra.Mikor átmennék az egyiken egy lény leüt.Felemel hogy a lábam neméri a földet.Tisztára mint egy kidobó a dizsiben.Szívóskodik de kap egy rúgást.Futás a pisztolyért és neki is lõttek.Most jön egy folyosó amibe ha bemegyek akkor elõrõl és hátulról is jönnek ketten.Ott végem.

Van ehhez a játékhoz magyar faq/végigjátszás?

ProGabe
Tényleg az volt a gond, köszi szépen!<#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voltan
Az lehet a gond, hogy a pálya túlfelén nem lõtted le a csillárt. A haverod be van ragadva egy kis szellõzõjáratba, le kell lõni a csillárt (egy kék csillár egy szoba közepén, elég egyértelmû, ha már ott vagy.) Ez ott van, ahonnan leestél, bal szélen, a vízeséses képtõl egy kockányira. Pont az alatt a szoba alatt, ahol a haver szenved a járatban. Ha lelövöd, a haver végig tud mászni a járaton, és le tutd nyúlni érted a szellõzõnyíláson. Ugrani sem kell, felkap magától. Csak gyártsad a pajzsokat addig.

ProGabe
Ez az amit vagy százszor csináltam már és semmi!Azért kössz a segítséget, még próbálkozom.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
gyártani kell a pajzsokat, lõni az ellent, és várni míg legérkezik a haver. (Ha jól emlékszem lehet is látni fent ahogy mászik.)

[merlinw.org]

ProGabe
De nem történik semmi.Megpróbáltam azt,hogy a szellõzõ alá álltam csináltam a pajzsokat a pisztollyal, de egy idõ után lelõnek. Vagy mikor kéne lenyúlnia? Amikor befutok a képbe?

MerlinW
Haver a plafonon nyit egy szellõzõt és lenyúl érted. Kapd el a karját (ugrás)

[merlinw.org]

ProGabe
Hi Valaki segítsen plíz! Ott tartok, hogy le kell esni egy szobába, ki kell lõni a jobb oldali falat, elkezdek futni arra, folyamatosan lõnek utánam és elérek egy szobába aminek a jobb oldalán egy rács van. Utólérnek és folyamatosan jönnek, nem fogynak el ezek a mocskok. Na ott mit kell csinálni?

MerlinW
Sega Genesis emulátor, Hearts of Alien (Another World folytatása)

[merlinw.org]

Na sikerült elindítani.Köszönöm a helpeket.

hykao
amulátor??? <#wilting><#wilting><#wilting>
MerlinW
Ami a gens mappában van. Ami az Another 2 mappában van azt kitömörítheted a gens-be mert ujabb verzió. De megy mindkettõvel. Van még ujabb verzió itt: http://gens.consolemul.com/

[merlinw.org]

Van egy olyan amulátor,ami egy mappában van,és van egy ami tömörítve van.Melyik kell?

???he.lol.

MerlinW
fogalmam sincs mit csináltál, de hogy nem azt amít írtam az biztos. Sosem láttam ezt a képernyõt...

[merlinw.org]

Mire kell kapcsolni?

MerlinW
Talán mert ez egy emulátor...?

(Space, Enter, A, S, D, kurzor billentyûket tudod használni.)

[merlinw.org]

Na kösz.Sikerült elindítani,csak bejön valami lejátszó progi féle😄

MerlinW
Nem értem mit nem értesz.

- Elinditod gens.exe-et.
- ALT+Enter vagy jobb klikk Graphic windowed mode -al ablakossá teszed, mert ugy kényelmesebb...
- Option menü, Directories - értelemszerüen kitöltöd. Ha nem egyértelmü mi micsoda, akkor írj mindenhova .\ -t
- Option menü, Bios/Misc - az utolsó 2 mezõ kivételével a már beírt file-okat kiböngészed a gens mappából.
- Ha kész vagy leokézod, File menü, open image, another world 2 mappa, iso-t kiválaszt, indzsój gém.

[merlinw.org]

Voltan,mondom,hogy nem értettem!Valaki jobban mondja el,vagy mellékeljen képet.

Voltan
CRGN

CarajoEsp
Valaki le tudná írni annak a Kódját, mikor a Nagydarab tag, átdob a háztetõn. Eljutottam odáig, csak valamiért kitörlõdött és most nem tudom a kódot. Elõre is köszi.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Voltan

De hogy kell az emuval elindítani?

Voltan
Kicsit furcsáltam, kb. 35-40 perc alatt végigvittem. 😄 Hosszabbra emlékeztem. Igaz, anno legalább harmincszor végigjátszottam, imádtam ezt a játékot, már szinte becsukott szemmel is megy 😄 Minden elismerésem a remake készítõinek, piszok jól sikerült. Az se lenne piskóta, ha megcsinálnák a Flashback remake-jét is.

Seth
Egyébként a hangokat kicserélheték volna a sega-cd-s remake hangjaira, sokkal jobbak, mint ebben a mostani remakeben

PSN ID.: Beegabor

És hogyha megcsináltam a beállításokat utána mit?

Nem nagyon értem ezeket a beállításokat.Tudsz képet mellékelni?

MerlinW
15 éves SZPOJLER😊
-----------------

Mi van a végével?😊 Menekülnek, harcolnak, menekülnek, gharcolnak, oszt csak az egyiknek sikerül... Tehát semmi turpisság nincs benne, az történik amit látsz. Hõsünk az örök vadászmezõkre tért 15 évvel ezelõtt😊

Második részében meg a nagyfejüvel kell tovább menekülni😊

[merlinw.org]

MerlinW
beállításoknál (jobb klikk) a dir, bios utvonalakat be kell lõni. A file nevek ott vannak, csak a meghajtó/könyvtár-at kell kicserélned mindenhol. Ill elsõ körben kapcsold ki a full screent amíg állítgatsz, ugy kényelmesebb.

[merlinw.org]

Hogy kell a folytatását elindírtani?Látom,hogy van hozzá egy amulátor,de nem tudom,hogy hogy kell mit.

Azt tudtam,hogy a labor-baleset következtében egy másik világba ment,de a vége..

Serpa
sztem egyértelmû a történet.
egy labor-baleset következtében a csávó elkerül egy másik világba, ahol probál túlélni és hazajutni ...
😊

hykao
...hmm valószínûleg ezért nem értik a történetet, mert kódoznak... 😊))
Serpa
ha nagyon nem megy, használj kódot.

MerlinW
Dráma a cucc😊
Egyébként akinek ez a véleménye errõl a anno forradalmi játékról, az megértheti, miért szapuljuk öreg motorosok a mai játékokat😊 Illetve az emberek játékhoz való hozzááláását (krekk, tréner, végigjátszás, 0 problémamegoldás)

80'-90'-es években csupa ehhez hasonló stuff volt. Sztem az az idõ volt a pc-s játékok aranykora😊

[merlinw.org]

hykao
Hát az gáz, mert pont az a jó a játékban, hogy - értelmes - szövegek nélkül is tökéletesen érthetõ a világ minden táján a történet...nyelvtudástól függetlenül!

Amúgy meg ha tényleg visszaolvastál volna, akkor már tudnád, hogy volt-van 2. rész, sõt mi több, még link is van hozzá itt...
MerlinW
Van folytatása itt (by rorr 😊)

[merlinw.org]

McW
Nem jutottam túl, fel is baxta az agyam, nem nekem való ez. Szemét húzás volt, hogy nem menti ki és mindig ugyanazt kell hatszázszor végignyomni. Béna vok az ilyen 2D-s cuccokhoz, pedig kiváncsi lennék a végére...

Mess with the best, and die like the rest...

Értettem fõnök!
Na sikerült végigvinnem.Jó játék volt,csak a storyt nem nagyon értettem.Valami folytatást csinálhatak volna neki.

hykao
Légyszives a gondolataidat tömörítsd kevesebb egymásutáni hozzászólásba! Köszi! 😊
Szívesen.A Vízen túl vagy már?Mert én nem tudok,most semmit sem csinálni

McW
Kösz szépen!

Mess with the best, and die like the rest...