Another World: Reedition

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na rájöttem magamtól is.Már el tudtam indítani a 2-t.

Hy! De kihalt ez a topic.Az Another World 2 Heart of the Alien letörlõdött onnan,ahova feltöltötték anno,szóval fel tudná tenni vki +az emuját is?Mondjuk rapidra?Kösz.Minél hamarabb kéne.

http://hota.sourceforge.net/
itt sztem megcsinálták ennek is a feljavított változatát,de nem biztos.

Hy! Adna egy élõ linket vki a 2.részhez,+a hozzávaló progi(ka)t,és egy használati utasítást,h hogy bírjam futásra a 2.részt?

csak kicsit szebbek a grafikák meg a hátterek. viszont légyszives segitsetek, mert végignyomkodtam az összes gombot de nem akar futni, meg rugdosni sem:S
Voltan
LOL, leszedtem ezt a HATRED-es verziót, tök ugyanaz, mint a régebbi, csak van a lemezen egy verkfilm, ami háromszáz-valahány mega. 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lwb
vazze. de <#lama> vagyok.
kösz.

Mayday
Jaja, en is megszivtam vele. Merthogy kell crack, rajta van a HATRED konyvtarban, csak az nfo nem irja! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

lwb
nekem nem indul 😞 asszongya helyezzem be a ... nevû cd-t. másnak megy?

Mayday
Gyorsan megvan, sztem 1 ora max. 😊

Hihetetlen, hogy meg melyen regen emleztem a dolgokra, es meg volt, hogy miket kell csinalni 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

3P
Hú emlékszem, hogy mekkora játék volt ez anno. Még 286-oson vittem végig '92 körül. Most már csak nosztalgiából is végig viszem.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

rucinho
található valahol végogjáccás?
mikor megláttam aszittem h vmi vicc de nem az hatalmas feelingem lett hirtelen!<#wow1>

zene egyenlő élet

hykao
Pedig új dolognak tûnik, mert az elõzõ remake mérete kisebb volt, ha jól emlékszem.
Mayday
Lehetseges. Akkor ez nem egy uj dolog?

2007-01-28 PC Game ISOs Another World (c) Frogster Interactive Pictures HATRED 34x15 MB

Tegnapi riliz. Egyebkent meg en voltam lama, mert van crack, csak az nfo nem ir rola.

Seth
lemaradva vagyol-e ??? 😄

PSN ID.: Beegabor

Mayday
Nah, sracok, kijott ez a gamma.

Nincs crack, csak telepit, jatszik, de nalam nem muxik. Olyan, mintha crack kellene neki.

Nalatok elindul?

dronkZero
Ebben mi lesz az extra? A Reedition nem tökugyanezeket tudta? Screenshotokon az égvilágon semmi újat nem látok... Nem baj egyébként, minden idõk egyik legjobb játékának tartom, csak furcsa a tizenöt év szünet, aztán hirtelen egy éven belül két felújított verzió...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

hykao
Ahogy nézem ez sajnos csak 2007 márciusában lesz elérhetõ.
Serpa
Another World 15th Anniversary Edition

...
All 3D graphics totally recreated – Play in High Resolution 2048x1536

Hali, és imádtam annó ezt a gamet.

El tudná küldeni valaki nekem a Reedition nak hoz a patchet, vagy egy érvényes linket.

thx
😄 koszonom szepen!!!bocsi az elirasert(fiu helyett fiukat akartam irni)!

MerlinW
igen

[merlinw.org]

fiu a 121#-ben adott patch tenyleg full-ossá teszi az another-t?elore is koszi!nekem tetszik a http://anotherworld2006.fw.hu/!

éppen frissitettem...10 perc volt
Már megy.
hykao
Hmm, nekem 404 jön be... 😞
Feltettem az általám készitett CD menü-jét egy oldalra.
Pár info azért található a játékról. pl. képes végigjátszás...
http://anotherworld2006.fw.hu/
Jó kis játék volt.

Voltan
Most látom csak, minek válaszoltam, a delikvens már megoldotta. 😊
Elnézést a triplázásért, de túl korán van, én meg egész éjjel ittam...

Voltan
Ez amúgy azután van, miután otthagytad a havert lógicsálni a "napellenzõn".

Voltan
No, ez a háremnél korábban van, a gödör pedig akkor lesz, ha fölmész a lépcsõn (amin épp állsz a képen). Ott egy muksó. A vele ellentétes oldalra ugrasz (NEM ölöd meg), és csinálsz 1-2 pajzsot. A fazon erre elkezd gránátokat dobálni. Az bontja ki a badlót, ahogy legurul a lépcsõn. 3-4 gránát elég. Aztán lelövöd, és mész tovább. Fontos, hogy a vezetéket is kilõdd lent. (Ahogy írtad, azt is megtetted.) Tehát tovább.

hykao
Hát ezt mondom én is. 😊
dronkZero
Tuti volt ilyen rész, és tökugyanígy nézett ki. (kb 30szor játszottam végig összesen)

hykao
Nekem úgy rémlik, hogy a "háremnél" voltak ilyen mozaik szerûségek.
Serpa
én úgy emléxem igen.

dronkZero
Úgy egyszerûbb, hogy befutsz, és csak ott állsz meg, ahol az ellen pajzsa megjelenik, ott letérdelsz úgy, hogy a pisztoly csöve átlógjon a pajzson, aztán tûz. Aztán spuri, be a vízbe. A másikat nem kell megölni, nem lesz késõbb jelentõsége...

erre nem emlékszem ez a simában tényleg volt?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

A régi COV-ban a magyar leirás:
http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/CoV28/cov28-7.jpg
MerlinW
Csak ott már kicsit elengedte magát😊

[merlinw.org]

rorr
Azért a második részben is szerepel Hõsünk.....😊

Bocsánatot kérek!
Fejezzük be itt.

Mert ez agyas játék?
Te is inkább akkor szólaltál volna meg amikor segítség kell.

rorr
Ez a játék így : TÖKÉLETES!!! Ha ez a stílus nem tetszik játsz agyatlan fps-t!

Vége.
Hát azt hittem nagyobb szám lesz.

Na ez a gödör mitõl lesz mert én ezen a szinten mindenkit megöltem és az elekrtomosvezetéket is megszakítottam de nincs lyuk ahova leugorjak.

HRPN mentésnél tartok.Átúszok a ciszternán és a másik oldalon a következõ szobában egy legyõzhetetlen õr van.Na hogyan tovább?

Igen.
És te átmentél a folyosón amikor két oldalról támadtak?

Valaki esetleg nem tudná a gemet hogy lehetne lelassítani??? Régebben sokkal könnyebb volt..... normális 286 os tempoba!!!! Ja és a 2 résznél amikorfelvetted az ostort akkor mit kéne csinálni??? Thanxxx a helpet!!!!
Oldal 1 / 5Következő →