1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#1386 ez általános hiba, nálam is ezt csinálja
néha beadja nagyban a képeket, néha nem
szokás szerint fos vmi :)
hibajelentést meg küldhetsz sztem az info kukac myvip pont hu -ra -
ConnorJohn #1385 hali! látom, már voltak hasonló problémák, de lenne kérdésem: myvipen az adatlapomnál rendesen megjeleníti kicsiben a képeket, de ha meg akarom nyitni, csak a fehérség, tegnap óta. amíg böngészgettem, egy alkalommal újra megjelenítette őket, aztán most megint nem, és ha képet akarok feltölteni, sikertelen feltöltést ír ki. ez a vip hibája? ha valakinek volt ilyen gondja, pls írja meg, kijavították-e neki? (jah, és ha valaki tudja, hova lehet küldeni vipnek hibabejelentést, azt is megköszönném : ) -
#1384 Én mindig váltogatok a Fekete/Pink és a Narancssárga között! :D -
#1383 hát én azt hittem narancssárgáb elég fosul néz ki :\
maradok az emosnál XD -
#1382 Na ilyennek képzelted el? :D -
#1381 megnézném bár vannak elképzeléseim:D -
#1380 Na ma vettem egy Fantát!
Hát.. ez egy szar! :D
Nem tetszik, de csinálok egy képet, ha valakinek nagyon fontos! ^^ -
#1379 Ez akkora faszság, nekem az alap kék style van benn :D , legjobb! :) -
#1378 hát ja, enyhén... :) -
#1377 Kicsit szánalmas reklámhúzás már ez! :D -
#1376 lol -
#1375 Na meg van új Fanta design is! -.-
De csak ha veszel egy Fantát! ... -
#1374 ? -
#1373 Ha vesztek egy Fantát, meghívót kaptok a MyVIP-re! :D -
#1372 mosmá jó :D -
#1371 nálatok se jók a játékok? :'( :D -
#1370 dánkesőn! -
#1369 Ment! ^^ -
#1368 valaki tudna ide küldeni egy meghívót? [email protected]
köszi -
#1367 Thx -
#1366 Ment! ^^ -
#1365 Hello!
A [email protected] -ra valaki küld nekem meghívót?
Köszi! -
#1364 nekem is mondott tegnap haverom egy csajt, hogy keressem meg myvipen, vannak tangás képei...
aztán megnéztem, de nm is volt semmi -.-
láttam is az adatlapján, h hacked by ....
azt mondta, hogy át fogja írni az egész adatlapomat, de nem csinált semmit :/ -
#1363 bammeg. én azt hittem az az id-re vonatkozik, itt szivatta haveromat hogy kattincson rá, erre ő is lebasz engem, neki se esett le, hogy ez a névre vonatkozik:Dd ááááááááááááááá -
#1362 omg
Nem egy 1337 nevű emberkét láttam ma VIPen! :D -
#1361 Köszi. Meglett a személy...:) -
#1360 Lentről felfelé.
#A mostani myVIP hackra is megírta az egyik FELHASZNÁLÓ a path-t. Kíváncsian várom, hogy javítják-é... (Nyugalom: a valószínűsége kicsi.)
#myVIP hack gátolva, de nem foltozva. E-mail címet hétfőig nem lehet módosítani myVIP-en.about 13 hours ago from Twitter Opera widget
# A myVIP hack lényege, hogy átírja az e-mail címeket is. Aki akkora állatka, hogy rákattint az e-mail cím módosító e-mailre utána, az szívja.about 15 hours ago from Twitter Opera widget
#
Aki myVIP-en az 1337-es becenévvel rendelkező emberek profiljára kattint, szintén érezni fogja a script hatását, úgyhogy ne tegye ezt senki.about 15 hours ago from Twitter Opera widget
#
Másfél hónap alatt másodszor hackelték meg a myVIP-et. Az először kihasznált hibáról már másfél éve tudtak pedig, és már path is volt. #webiabout 15 hours ago from Twitter Opera widget
#
Megint meghackelték myVIP-et. XD Itt a link, hogyan is működik a hack: http://bit.ly/344NL -
#1359 lol, hoax -
#1358 holigaz -
#1357 twitteren azt írják feltörték a myvipet:D -
#1356 facebook, myspace, ez két legnagyobb nemzetközi -
#1355 facebook? -
#1354 Hali. Nem teljesen ide tartozik de megkérdezem. Tudnátok nekem német hasonló témájú ( mint nálunk pl: iwiw, myvip...stb.) oldalt mondani? Egy személyt keresnék, csak hát kint él....:D köszönöm. -
#1353 ok. -
#1352 én! -
#1351 ki mondta, hogy nem? -
#1350 Mivel egy kézbe van! -
#1349 ja már megtaláltam...
ugyanaz, mint a multiplay.hu:D -
#1348 xD
Csináltak myvipre is ilyen kis szar flash játékokat. És ahhoz hogy tudj játszani be kell írni egy nevet. És ez az a myvip játékos név :D -
#1347 mi a fasz ez a myvip játékos név??