1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#1346 és az adatlapról hogy lehet eltüntetni a myvip játékos nevet? :) -
#1345 Talán ha ír nekik egy szép levelet... ha meg nem akkor újra reg. :D -
#1344 XD -
#1343 nabaszmeg... :D -
#1342 A felhasználónevet csak egyszer tudod megadni, és később nem tudod megváltoztatni! -
#1341 Hy!
Hol lehet megváltoztatni a myvip játék nevemet? :D xD -
Imi29 #1340 Köszi szépen! -
#1339 Már megy is! -
Imi29 #1338 Tisztelet!
Vki tudna küldeni erre a címre egy meghívót? - [email protected]
Thx -
#1337 Kaptam pár ötletet és neki is fogok esni, csak sajna nincs sok időm rá. De nem hagyom elveszni, mindenképp csinálni fogom.:)
Csak az az idegesítő, hogy a myvip sokkal pofátlanabbul teleszórja reklámokkal a kódot, mint az iwiw:D -
#1336 Szoktál még a szkripteddel foglalkozni?
Lehetne egy oylan, mint az iwiwnél, hogy az üzenőfalról kiszürné azokat akike tnem akarjuk látni, vagy ha SPAM, azt se jelenítené meg -
#1335 LOL és tényleg. :D
Azt hittem csak photoshop. -
#1334 :DDDDDDDD
-
#1333 nm -
SASS #1332 Köszi szépen! -
#1331 Elküldve! :) -
SASS #1330 Sziasztok!
Nekem is tudna vki meghívót küldeni a coldadam02(kukac)gmail.com címre?
Fontos lenne!
Előre is köszi. -
#1329 "Meghívódat elküldtük az általad megadott e-mail címre ([email protected])." -
Slayer7 #1328 Sziasztok! Tudnátok nekem küldeni egy meghívót? [email protected]
Köszi!! -
#1327 Nekem már megoldódott!
De akkor is! -.- -
Narusco #1326 majd visszajönnek gondolom -
#1325 OMG nekem is eltűnt egy csomó képem :|||ww -
#1324 Na jó! Most elegem lett a myVIP-ből!
ELTŰNT az ÖSSZES KÉPEM! :O
Ennyire instabil lenne az egész? -
#1323 Semmi baj!
Úgy is szabad! :D
Nekem is van emellett egy alregem MyVIP-en! :D -
#1322 nah megjött.Valójában csak kamuregnek használnám -
#1321 Újraküldöm!
Én is néztem, hogy miért nem regeltél még be! :/ -
#1320 valami történt,mert még mindig nem érkezett meg az e-mail -
#1319 de menő vagy
leszel a barátnőm ?*.* -
#1318 :) -
#1317 Nekem aztán semmiség! :D -
#1316 Életmentő vagy,nagyon köszi :) -
#1315 Küldök egyet, hátha még senki nem küldött! :) -
#1314 Sziasztok!Szeretnék egy myvip meghívót kérni a piloss{kukac}citromail.hu e-mail címre.Előre is köszi -
Nuki #1313 Megvan köszi ^^ -
#1312 Adataim módosítása -
Nuki #1311 Hol lehet megváltoztatni a jelszót? -
Nuki #1310 Hm ez eszembe se jutott. Megnéztem és beszartam. Az első oldal mind tele volt ilyen témájú levelekkel: "Nem fogod elhinni?!?" "Gondoltad volna?" "Ezt figyuzzad" "Csak neked" "Nezd mit kaptam tok jo" "Ez mar nekem is sok..." "Ilyen tenyleg van?"
Ja és mindegyik levél szövege ez: "[SPAM]" ennyi.
Az első oldal 20 levél, továbblapozok hát mennyit küldtem, és a 400. levélnél már meguntam.
400 értitek?! Mindet általam ismeretlen embernek küldték. Ez azért szerintem túlmutat egy emberen.
Úgy gondoltam írok a myvip valakijének, még nem tudom. Kiváncsi vagyok mit mondanak. -
#1309 hát nemtom, velem ilyen még soha nem volt, és nem is hallottam volna hogy egy script vagy program csinált volna ilyet
reklám msg -t persze kaptam már tonnányit, de hogy úgy küljdön a myvip üzenetet a nevemben hogy nem tudok róla, olyan biztos hogy nem volt
kimenő üzeneteknél látsz vmi olyat amit nem te küldtél el? a myvip.com vagy myvip.hu oldalon keresztül lépsz be és nem vmi más siteról navigálsz oda? változasd meg azért a jelszavad, biztonság kedvéért -
Nuki #1308 Gyerekek mi van most?!
Kapok egy csomó üzenetet, válaszolnak hogy honnan ismernek. Én nem küldtem semmit, de egy páran anyáznak, meg írják hogy szívesen felvennék velem a kapcsolatot.
Nem ismerek olyat aki betörhetett volna hozzám (nem is vagyok rosszban senkivel tudtommal, a jelszavamat se mondogatom el másnak)
Veletek történt ilyen, hogy 'elméletileg' úgy küldtetek üzenetet, hogy nem tudtatok róla, vagy ez valami újféle spambot, vagy betörés lehet? -
#1307 Ma nekem összejött! :)
Örültem is a fejemnek! :P