myVIP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én eddigsem használtam ezt a menüt😄
ki a ***t érdekel hogy látja h megnéztem? hagy lássa, erre való. nem?
😮
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
üzenõfal ber és kikapcsolása opcionális legeyn, viszont akkoris jelenjen meg, amikor a myvip keve szerint nem jelenne meg, ugyanigy szüli és névnapokkal,a többi mehet fullosan ki.
ha ismerõseim gombra kattintok, akkor automata belépés alapján csökkenõ sorrendben megjelenési mód legyen aktiv😄
Bazinga!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Bazinga!
aztán ott a válasz, amit el is lehetne fogadni akár... de hát ilyeneken görcsölni... 😄
Bazinga!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
amúgy ha nem kérdezek személyeset, miért baj az, ha valaki meglátja hogy megnézted az adatlapját?
Bazinga!
Bazinga!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nemtom mit pánikoltok 😄 ott lesztek mint látogató... hûha 😄
Bazinga!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Érdekességként, és a témához kapcsolódva linkelném a puruttya.blog.hu egyik akcióját, több felvonásban.. érdekes és egyszerre szánalmas és vicces is..
(A lényeg: regeltek egy amcsi csaj képével, kitöltöttek pár adatot, megnéztek 1000 adatlapot, amit véletlenszerûen választottak ki és várták a történéseket.. és voltak is😄)
1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 5.5. - 6. - 7. - 7.5 - 8. - 8.5 - 8.6
Attól, még hogy rákattint, nem akar semmit.. Majd ha akar, akkor ír.😊
"Én majdnem belefutottam egy "bukásba", bár nem emlékszem, hogy most enélkül ránéztem-e valaki adatlapjára vagy sem. Nem mintha számítana. Csak egy kicsit.😄
Viszont belépve "éreztem", hogy itt valami nem stimmel, ki is léptem, hogy "Rejtve" jelentkeztem-e be. És nem volt ott. 😄
Mekkora már, lesznek itt még vicces esetek! Remélem megtelik vele a fórum. 😉
Most pedig szépen megyek és válaszolok neked SG.hu-n is. 😄 (Ezt bémásolom.)"
De szerintem csak ideiglenes,mert akkor már értesítették volna róla a nagyközönséget hogy mától ilyen nincsen.
de tényleg nincs ott a fõoldalon. akkor ezért néztek meg engem ilyne sokan😄