1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
  • akyyy
    persze közölni a felhasználokkal luxus:)
  • DJ Skyline
    tegnap óta érdekes ez a myvip! próbálgatják az újításokat,de hol felteszik az újat,hol visszateszik a régit! chat az totál nem működik,na nem mintha nagyon hiányolnám! :)
  • cooldoc
    Ha nincs, küldök. Szólj MOST...
  • espanol
    Sziasztok!Szeretnék megkérni valakit,hogy küldjön nekem egy myvip meghívót!Lehetséges?Előre is köszi! [email protected]
  • Corleone55555
    Sziasztok!

Szeretném kipróbálni a myvipet, küldenétek egy meghívót a [email protected] e-mail címre létszi!

Köszi
  • Raptor 7

ÉN a MyVIP-en vagyok rajta de szretem imádom!!
  • Ben C
    nagyonjo.

én meg örülnék ha iwiwen nemlenne majdnem kétszerannyi :D
  • donoki
    heh lol =)
  • hykao #535
    Vagy meghívod magadat kétszer álnéven...mi bajod lehet!? :PPP
  • Pheaper
    még 3 ismerős összegyűjtők és meg van a 200 :P
  • BiG G
    te állat :DDDD
  • Magnumrolcsi
  • N0S
    jo az a 12 eves. az meg szivbol sikit :DDDDD
  • akyyy
    jó h picit kultúráltabb , hisz ott a neve:D
  • DJ Skyline
    kipróbáltam ezt a myVIP csetet,nos a véleményem vele kapcs:
    pozitívum:
    -a társaság sokkal kultúráltabb mint a chat.hu-n,peresze vannak kivételek,mikor beindul a szájkarate

negatívum:
    -sajnos itt is társkereséssé fajul át a dolog sokszor,pl. "xy korú csajok / fiúk írjatok",de ami rosszabb,hogy nem sokan nézik meg az adatlapot,és pl bejönnek 10-13 éves kislányok hozzám,a szokásos "kor?,hol laksz?,ker?" chat.hu-s sabolnkérdésekkel
    -az egyik legnagyobb baj még mindíg,hogy itt is kialakulnak klikkek,egy nagy klikk,tehát csak annak köszönnek,akit ismernek (tisztelet a kivételnek),szóval ha egy nagyobb létszámmal rendelkező szobába (pl Budapest) beköszön valaki,akkor a 10 odaíróból jó ha kettő köszön,de olyan is volt,hogy épp ketten írtak és egyik sem köszönt vissza
    -van aki 10 perc beszélgetés után bejelöl ismerősnek,persze ez változó,mert akikkel jól elbeszélget az ember,azt lehet,hogy ismerősnek jelöli,de pl a kis 12 éves butuska lányt nem szívesen jelölném be!:\

összességébe véve jobb mint a chat.hu,de sajnos félig meddig megmaradtak a chat.hu-s szokások! :\
  • cooldoc
    Nagy az Isten állatkertje...myvipen csakúgy, mit iwiwen. Egyedül a tvn.hu ér valamit a sok közösségi portál közt. Klassz premierfilmektől kezdve sok egyéb , érdekes dolog.
  • akyyy
    jaja igy kell:) de erre már én is rájöttem:P
  • Tarajos Sül
    egyszerű!
    a hirlevélről van szó(iwiw-es meghivók szétküldözgetése stb.) bemész a klubba,ahonnan kapod őket,felül beállitás,alul a klub hirlevélnél kiveszed a 2 pipát!

Ezt sokan nem tudják,vagy nem jut az eszükbe,és ezért sokan azt is küldözgetik,hogy szavazzák ki őket,hogy ne kapjanak idegesítő leveleket!
    Pedig a fenti modón ki lehet kapcsolni :))))
  • akyyy
    én beléptem 2 klubba, és azóta kaptam folyamatosan az emailemre, hogy üzenet érkezett üzenet, nézem, hát csak afaliujságra, de odais olyanok h vegytek fel ismerősnek:S

beirtam hogyan lehet kikapcsolni, mert nekem elegem van, aztán rájöttem, de megint jött egy csomo levél, de az az hogy ők se akarják kapni ezeket az üziket, szal segítsek:D
  • Tarajos Sül
    ezzel eggyet értek!
    Van két Albertirsai klub is(városom),és csak annyi a különbség,hogy az eggyik Albertirsa city,a másik meg simán Airsa
    én mind a kettőben benne vagyok,de semmi értelme,mert én is csak akkor megyek benézni,ha jön onnan vmi üzi
  • DJ Skyline
    ez a myVIP klub sem egy nagy kaland sok helyen! pl van olyan klub,ahol 260-an vannak,de 20 nap alatt (ami majdnem 3 hét,hogy könnyebb legyen érzékelni!) csak 9 üzenet érkezett a faliújságra! szóval nagyon sokaknak annyit jelent egy ilyen klub,hogy csatlakoznak,és csak úgy vannak! kb ez olyan,mintha bregelnék ide az sg-re,de soha nem használom a nickem,de azért itt vagyok,és jee...
  • Oszkár46
    Ha csak nem erdei Manó!
  • donoki
    nono ^^
  • Super Mario
    Egy valamit nem értek, hogy akkor miért nem olyantól kér meghívót, aki ismer? Hisz a MyVIPen végtelen számú meghívó van, és szerintem kizárt, hogy egyetlen ismerőse se legyen rajta.
  • Super Mario
    Szóval így járt. De ez tényleg hihetetlen, hogy a meghívó küldőjét nem lehet törölni.
  • Tarajos Sül
    de azt nem lehet letörölni,csak ugy,ha te kilépsz véglag a myVIPről!ű

pont azért meghivásos alapon juthatott be a myVIP-be DjJohn,mert te vagy az első ismerőse,aki meghivta! :)))))
  • akyyy
    majd letörlöm az ismerőseim közül
  • DJ Skyline
    te leszel az első ismerőse,mert meghívtad!:) a meghívó küldője ismerőse lesz a meghívottnak!
  • akyyy
    állítolag elment, de ismerősnek ne vegyél fel, thxy:D
  • DjJohn
    Hello!Megdobnáltok egy meghívóval?Már rég próbálok szerezni egyet.Köszi előre is.Címem: [email protected]
  • Tarajos Sül
    ezt még eddig nem is láttam

de abból a levélből én is kaptam eggyet,amiben arrol volt szó,hogy fizetős lessz a myVIP(NEM a klub)

azt ki is irták juni 20-án,én még az előtt kaptam
    :)))
    de eddig mért nem mondtam,azt én sem tudom
  • Super Mario
  • Zadeus
    ez jó dolog volt
  • DJ Skyline
    vééégre:
    "2006-07-11 Nagytakarítás
    A napokban kitöröltünk minden nem valós regisztrációt a rendszerből, beleértve a klub jellegű "felhasználókat" is. Megkérünk mindenkit, hogy a továbbiakban a klubszerű ismerősgyűjtést kizárólag a myVIP Klub rendszerében végezze."

• cooldoc
    Jó a bigfile-szolgáltatás. Az egész poldal kellemes, nem tolakodó.
  • lord nihilus
    persze sokban eltér a myviptől
  • lord nihilus
    hallottatok már az új szerű tvn.hu -s oldalról?
    ezis ijen meghívós, saját profilos, ismerkedős oldal...ma kaptam meghívót egy számomra ismeretlen csajtól
  • Tarajos Sül
    biztos ugy van! :)))))
    hát nem értem :(
  • akyyy
    jajj, de én a kovács józsira és kivi vagyok hogy az vajon tagja e valaminek...érted?:D
  • Super Mario
    Igen, ezeket én is olvastam és jogos a kérdés. De a választ én sem tudom :-( Én a Nintendo klub tagja vagyok.