1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#543 persze közölni a felhasználokkal luxus:) -
#542 tegnap óta érdekes ez a myvip! próbálgatják az újításokat,de hol felteszik az újat,hol visszateszik a régit! chat az totál nem működik,na nem mintha nagyon hiányolnám! :) -
cooldoc #541 Ha nincs, küldök. Szólj MOST... -
espanol #540 Sziasztok!Szeretnék megkérni valakit,hogy küldjön nekem egy myvip meghívót!Lehetséges?Előre is köszi! [email protected] -
Corleone55555 #539 Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a myvipet, küldenétek egy meghívót a [email protected] e-mail címre létszi!
Köszi -
Raptor 7 #538
ÉN a MyVIP-en vagyok rajta de szretem imádom!! -
Ben C #537 nagyonjo.
én meg örülnék ha iwiwen nemlenne majdnem kétszerannyi :D -
donoki #536 heh lol =) -
#535 Vagy meghívod magadat kétszer álnéven...mi bajod lehet!? :PPP -
#534 még 3 ismerős összegyűjtők és meg van a 200 :P -
#533 te állat :DDDD -
#532 -
#531 jo az a 12 eves. az meg szivbol sikit :DDDDD -
#530 jó h picit kultúráltabb , hisz ott a neve:D -
#529 kipróbáltam ezt a myVIP csetet,nos a véleményem vele kapcs:
pozitívum:
-a társaság sokkal kultúráltabb mint a chat.hu-n,peresze vannak kivételek,mikor beindul a szájkarate
negatívum:
-sajnos itt is társkereséssé fajul át a dolog sokszor,pl. "xy korú csajok / fiúk írjatok",de ami rosszabb,hogy nem sokan nézik meg az adatlapot,és pl bejönnek 10-13 éves kislányok hozzám,a szokásos "kor?,hol laksz?,ker?" chat.hu-s sabolnkérdésekkel
-az egyik legnagyobb baj még mindíg,hogy itt is kialakulnak klikkek,egy nagy klikk,tehát csak annak köszönnek,akit ismernek (tisztelet a kivételnek),szóval ha egy nagyobb létszámmal rendelkező szobába (pl Budapest) beköszön valaki,akkor a 10 odaíróból jó ha kettő köszön,de olyan is volt,hogy épp ketten írtak és egyik sem köszönt vissza
-van aki 10 perc beszélgetés után bejelöl ismerősnek,persze ez változó,mert akikkel jól elbeszélget az ember,azt lehet,hogy ismerősnek jelöli,de pl a kis 12 éves butuska lányt nem szívesen jelölném be!:\
összességébe véve jobb mint a chat.hu,de sajnos félig meddig megmaradtak a chat.hu-s szokások! :\
-
cooldoc #528 Nagy az Isten állatkertje...myvipen csakúgy, mit iwiwen. Egyedül a tvn.hu ér valamit a sok közösségi portál közt. Klassz premierfilmektől kezdve sok egyéb , érdekes dolog. -
#527 jaja igy kell:) de erre már én is rájöttem:P -
#526 egyszerű!
a hirlevélről van szó(iwiw-es meghivók szétküldözgetése stb.) bemész a klubba,ahonnan kapod őket,felül beállitás,alul a klub hirlevélnél kiveszed a 2 pipát!
Ezt sokan nem tudják,vagy nem jut az eszükbe,és ezért sokan azt is küldözgetik,hogy szavazzák ki őket,hogy ne kapjanak idegesítő leveleket!
Pedig a fenti modón ki lehet kapcsolni :)))) -
#525 én beléptem 2 klubba, és azóta kaptam folyamatosan az emailemre, hogy üzenet érkezett üzenet, nézem, hát csak afaliujságra, de odais olyanok h vegytek fel ismerősnek:S
beirtam hogyan lehet kikapcsolni, mert nekem elegem van, aztán rájöttem, de megint jött egy csomo levél, de az az hogy ők se akarják kapni ezeket az üziket, szal segítsek:D -
#524 ezzel eggyet értek!
Van két Albertirsai klub is(városom),és csak annyi a különbség,hogy az eggyik Albertirsa city,a másik meg simán Airsa
én mind a kettőben benne vagyok,de semmi értelme,mert én is csak akkor megyek benézni,ha jön onnan vmi üzi -
#523 ez a myVIP klub sem egy nagy kaland sok helyen! pl van olyan klub,ahol 260-an vannak,de 20 nap alatt (ami majdnem 3 hét,hogy könnyebb legyen érzékelni!) csak 9 üzenet érkezett a faliújságra! szóval nagyon sokaknak annyit jelent egy ilyen klub,hogy csatlakoznak,és csak úgy vannak! kb ez olyan,mintha bregelnék ide az sg-re,de soha nem használom a nickem,de azért itt vagyok,és jee... -
Oszkár46 #522 Ha csak nem erdei Manó! -
donoki #521 nono ^^ -
#520 Egy valamit nem értek, hogy akkor miért nem olyantól kér meghívót, aki ismer? Hisz a MyVIPen végtelen számú meghívó van, és szerintem kizárt, hogy egyetlen ismerőse se legyen rajta. -
#519 Szóval így járt. De ez tényleg hihetetlen, hogy a meghívó küldőjét nem lehet törölni. -
#518 de azt nem lehet letörölni,csak ugy,ha te kilépsz véglag a myVIPről!ű
pont azért meghivásos alapon juthatott be a myVIP-be DjJohn,mert te vagy az első ismerőse,aki meghivta! :))))) -
#517 majd letörlöm az ismerőseim közül -
#516 te leszel az első ismerőse,mert meghívtad!:) a meghívó küldője ismerőse lesz a meghívottnak! -
#515 állítolag elment, de ismerősnek ne vegyél fel, thxy:D -
DjJohn #514 Hello!Megdobnáltok egy meghívóval?Már rég próbálok szerezni egyet.Köszi előre is.Címem: [email protected] -
#513 ezt még eddig nem is láttam
de abból a levélből én is kaptam eggyet,amiben arrol volt szó,hogy fizetős lessz a myVIP(NEM a klub)
azt ki is irták juni 20-án,én még az előtt kaptam
:)))
de eddig mért nem mondtam,azt én sem tudom -
#512 -
#511 ez jó dolog volt -
#510 vééégre:
"2006-07-11 Nagytakarítás
A napokban kitöröltünk minden nem valós regisztrációt a rendszerből, beleértve a klub jellegű "felhasználókat" is. Megkérünk mindenkit, hogy a továbbiakban a klubszerű ismerősgyűjtést kizárólag a myVIP Klub rendszerében végezze."
-
cooldoc #509 Jó a bigfile-szolgáltatás. Az egész poldal kellemes, nem tolakodó. -
lord nihilus #508 persze sokban eltér a myviptől -
lord nihilus #507 hallottatok már az új szerű tvn.hu -s oldalról?
ezis ijen meghívós, saját profilos, ismerkedős oldal...ma kaptam meghívót egy számomra ismeretlen csajtól -
#506 biztos ugy van! :)))))
hát nem értem :( -
#505 jajj, de én a kovács józsira és kivi vagyok hogy az vajon tagja e valaminek...érted?:D -
#504 Igen, ezeket én is olvastam és jogos a kérdés. De a választ én sem tudom :-( Én a Nintendo klub tagja vagyok.