1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
  • booren
    Szeretnék én is kérni egy myvip meghívót! Előre is köszi!
  • Vlala #743
    Igen, a klub-fórumokat is tönkreteszik. Az egyik nap elmondjuk nekik, hogy ne vegyék be ezt az Xpangós reklámot, a másik nap jön a másik ugyanazzal, kiegészítve, hogy "én akkor is hiszek benne, ha Ti nem..."
  • Viktorr
    a rohatt mocsok annyukat
    egy rakéás zsar ez a myvip csicska lassu hát ez kész

sok buzi körleveles csecska miatt:@@@@@
  • akyyy
    hol lehet letiltani myvip-n az üzeneteket? mert most elárasztottak a körlevelek
  • Bájital
    én e é is tag vagyok é...máá engem is meghívtak...na úgy,hogy,ha meg akarsz hívni...na...akkor állítsál nekem mindent be...mee van nekem msn-nél is két valaki...s nem tudom,hogy mit kezdjek velük...meg hotdognál sem tudom,hogyha hívnak magán bájcsvegni...hogyan is kelll...úgy gépileg..amúgy jó napot...
  • rotator
    Hát ha társkeresőt hirdet, akkor ő pont hogy nem társkereső ezek szerint.
  • akyyy
    kivéve myVIPnél, egy csomószor társkeresős hírdetés mindenhol, prostik meg egyéb macók képeivel, pff..

Kíváncsi vagyok a szórakozást mivel fogják még bővítani.

Az a baj a myvip-vel, hogy szinte tényleg társkereső, iwiwnél már kicsitt jobb a helyzet.
  • rotator
    Nem akarlak elkeseríteni, de minden nagyobb oldalnál célzott reklámok szoktak lenni, csak ezek általában kimerülnek a korra és nemre targetálásban. :)
  • akyyy
    mellesleg reklám, tiszta startlap feelingje van, vagyis, mellesleg.hu fíling :\
    iwiwnél legaláb célzott reklám van. elméletileg. nem igazán láttam magamnál eddig műfogsor reklámot, scak kb oylanokat, amik érdekelhetnek ( az hog ynem érdekel, msá téma:D)

nem szereetk netne rádiót hallgagtni. halgatok saját zenéket, vagy rendes rádiót, akiknek ez a munkájukS:
  • Mincsi
    rádió van a myvipen :O
  • gercse
    elvileg ment ;)
  • zoli23
    Nem tudna valaki meghívni a MyVip-re?([email protected])
  • gercse
    köszi
  • asfa
    küldtem egyet ;)
  • gercse
    valaki küldjön egy meghívót,legyen szíves, thx(voltam már tag, csak letöröltem magam...:D, hülye voltam, de most azért mégiscsak jól jönne)
  • heringer
  • akyyy
    küldjek spamet, jó?
  • heringer
    Hy!ha megkérhetnék valakit küldje el erre a cimre hogy lehetnék hitelesitve!!

[email protected]

elöre is megköszönöm!
    hy
  • donidarko
    köszi
  • asfa
    el is küldtem!
  • donidarko
    hali. az emilem: [email protected] remélem komolyan gondolod!
  • asfa
    meghivoval..ha adsz egy emailt küldök egyet neked!
  • donidarko
    hali. én az IWIW-en vagyok reggelve. állandoan szarakodik az oldal! valaki üzenje meg ide hogy lehet reggelni!!?? meghivo kell?? vagy más? köszi
  • toysoldier
    jah oké, rendben, köszi

#720: egyetértek
  • Tarajos Sül
    igen,rotator kolléga :) jól mondja

ha nem lehet újra képet feltölteni,miután a régit letöröltem,legalább ne lehessen letörölni az aktuális igazolványképet,hogy a helyén ne legyen a kérdőjel,mert nem lehet újat feltölteni
    szerintem

ezt is megkéne oldaniuk
  • rotator
    Éppen csinálják.
  • toysoldier
    Hy

az lenne a problémám h új igazolványképet szeretnék feltölteni de azt írja ki h hiba történt feltöltés közben. és most nemtudok feltölteni képet, de simán a galériámba meg tudok. nálam van a hiba vagy szarakodik a myvip?
  • donidarko
    hali. ha valaki tud legyen szives küldjö nekem 1 meghivot. [email protected]
  • Tarajos Sül
    jó lenne,de ez sajna nem MSN,h van "rejtett kapcsolat" :))
  • Vegas
    ne lépj be D:
  • Viktorr
    Tudtok olyan megoldást,ha belépsz myvipre ne írja ki az utolsó belépésnél hogy beléptél?
  • FZoleee
    A myvip tegnap is sokat szarakodott, most meg nem érhető el. :S
  • FZoleee
    Lehet, hogy igazad van. Felőlem megkérdezhetsz.
  • frige
    Sziasztok!

Tudnátok küldeni egy meghívót a [email protected] címre!

Előre is köszi!
  • akyyy
    én nem hiszem, mindenki elhúzott vagy el fog húzni bulizni... sg-n se szoktak akkro sokna lenni de megkérezek egy illetékest.
  • FZoleee
    De holnap szilveszter lesz, és akkor szerintem sokan fogják látogatni.
  • rotator
    Miért? Éjfélkor már nem szokott sehol akkora terhelés lenni.
  • FZoleee
    Újabb friss helyzetjelentés myvip-ről. :D
    Új tagok ma: 3.216
    Tagok: 1.132.218
    Bentlevők: 17.653
    Összes myVIP kapcsolat: 37.052.191

Kiváncsi vagyok holnap este, éjfél körül mi lesz a myvip-pel, elérhető lesz-e?
  • FZoleee
    De az régebben is indult.
  • akyyy
    érdekes iwiwen többen vannak:D pedig ott nincs is anyni meghívó