1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
booren #744 Szeretnék én is kérni egy myvip meghívót! Előre is köszi! -
Vlala #743 Igen, a klub-fórumokat is tönkreteszik. Az egyik nap elmondjuk nekik, hogy ne vegyék be ezt az Xpangós reklámot, a másik nap jön a másik ugyanazzal, kiegészítve, hogy "én akkor is hiszek benne, ha Ti nem..." -
#742 a rohatt mocsok annyukat
egy rakéás zsar ez a myvip csicska lassu hát ez kész
sok buzi körleveles csecska miatt:@@@@@ -
#741 hol lehet letiltani myvip-n az üzeneteket? mert most elárasztottak a körlevelek -
Bájital #740 én e é is tag vagyok é...máá engem is meghívtak...na úgy,hogy,ha meg akarsz hívni...na...akkor állítsál nekem mindent be...mee van nekem msn-nél is két valaki...s nem tudom,hogy mit kezdjek velük...meg hotdognál sem tudom,hogyha hívnak magán bájcsvegni...hogyan is kelll...úgy gépileg..amúgy jó napot... -
#739 Hát ha társkeresőt hirdet, akkor ő pont hogy nem társkereső ezek szerint. -
#738 kivéve myVIPnél, egy csomószor társkeresős hírdetés mindenhol, prostik meg egyéb macók képeivel, pff..
Kíváncsi vagyok a szórakozást mivel fogják még bővítani.
Az a baj a myvip-vel, hogy szinte tényleg társkereső, iwiwnél már kicsitt jobb a helyzet.
-
#737 Nem akarlak elkeseríteni, de minden nagyobb oldalnál célzott reklámok szoktak lenni, csak ezek általában kimerülnek a korra és nemre targetálásban. :) -
#736 mellesleg reklám, tiszta startlap feelingje van, vagyis, mellesleg.hu fíling :\
iwiwnél legaláb célzott reklám van. elméletileg. nem igazán láttam magamnál eddig műfogsor reklámot, scak kb oylanokat, amik érdekelhetnek ( az hog ynem érdekel, msá téma:D)
nem szereetk netne rádiót hallgagtni. halgatok saját zenéket, vagy rendes rádiót, akiknek ez a munkájukS: -
#735 rádió van a myvipen :O -
#734 elvileg ment ;) -
#733 Nem tudna valaki meghívni a MyVip-re?([email protected]) -
#732 köszi -
#731 küldtem egyet ;) -
#730 valaki küldjön egy meghívót,legyen szíves, thx(voltam már tag, csak letöröltem magam...:D, hülye voltam, de most azért mégiscsak jól jönne) -
heringer #729 jó -
#728 küldjek spamet, jó? -
heringer #727 Hy!ha megkérhetnék valakit küldje el erre a cimre hogy lehetnék hitelesitve!!
[email protected]
elöre is megköszönöm!
hy -
donidarko #726 köszi -
#725 el is küldtem! -
donidarko #724 hali. az emilem: [email protected] remélem komolyan gondolod! -
#723 meghivoval..ha adsz egy emailt küldök egyet neked! -
donidarko #722 hali. én az IWIW-en vagyok reggelve. állandoan szarakodik az oldal! valaki üzenje meg ide hogy lehet reggelni!!?? meghivo kell?? vagy más? köszi -
#721 jah oké, rendben, köszi
#720: egyetértek -
#720 igen,rotator kolléga :) jól mondja
ha nem lehet újra képet feltölteni,miután a régit letöröltem,legalább ne lehessen letörölni az aktuális igazolványképet,hogy a helyén ne legyen a kérdőjel,mert nem lehet újat feltölteni
szerintem
ezt is megkéne oldaniuk -
#719 Éppen csinálják. -
#718 Hy
az lenne a problémám h új igazolványképet szeretnék feltölteni de azt írja ki h hiba történt feltöltés közben. és most nemtudok feltölteni képet, de simán a galériámba meg tudok. nálam van a hiba vagy szarakodik a myvip? -
donidarko #717 hali. ha valaki tud legyen szives küldjö nekem 1 meghivot. [email protected] -
#716 jó lenne,de ez sajna nem MSN,h van "rejtett kapcsolat" :)) -
Vegas #715 ne lépj be D: -
#714 Tudtok olyan megoldást,ha belépsz myvipre ne írja ki az utolsó belépésnél hogy beléptél? -
#713 A myvip tegnap is sokat szarakodott, most meg nem érhető el. :S -
#712 Lehet, hogy igazad van. Felőlem megkérdezhetsz. -
frige #711 Sziasztok!
Tudnátok küldeni egy meghívót a [email protected] címre!
Előre is köszi! -
#710 én nem hiszem, mindenki elhúzott vagy el fog húzni bulizni... sg-n se szoktak akkro sokna lenni de megkérezek egy illetékest. -
#709 De holnap szilveszter lesz, és akkor szerintem sokan fogják látogatni. -
#708 Miért? Éjfélkor már nem szokott sehol akkora terhelés lenni. -
#707 Újabb friss helyzetjelentés myvip-ről. :D
Új tagok ma: 3.216
Tagok: 1.132.218
Bentlevők: 17.653
Összes myVIP kapcsolat: 37.052.191
Kiváncsi vagyok holnap este, éjfél körül mi lesz a myvip-pel, elérhető lesz-e? -
#706 De az régebben is indult. -
#705 érdekes iwiwen többen vannak:D pedig ott nincs is anyni meghívó