myVIP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fortuna fortes adiuvat.
Szeretném kipróbálni a myvipet, küldenétek egy meghívót a [email protected] e-mail címre létszi!
Köszi
ÉN a MyVIP-en vagyok rajta de szretem imádom!!<#mf2>#mf2>
én meg örülnék ha iwiwen nemlenne majdnem kétszerannyi 😄
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
pozitívum:
-a társaság sokkal kultúráltabb mint a chat.hu-n,peresze vannak kivételek,mikor beindul a szájkarate
negatívum:
-sajnos itt is társkereséssé fajul át a dolog sokszor,pl. "xy korú csajok / fiúk írjatok",de ami rosszabb,hogy nem sokan nézik meg az adatlapot,és pl bejönnek 10-13 éves kislányok hozzám,a szokásos "kor?,hol laksz?,ker?" chat.hu-s sabolnkérdésekkel
-az egyik legnagyobb baj még mindíg,hogy itt is kialakulnak klikkek,egy nagy klikk,tehát csak annak köszönnek,akit ismernek (tisztelet a kivételnek),szóval ha egy nagyobb létszámmal rendelkezõ szobába (pl Budapest) beköszön valaki,akkor a 10 odaíróból jó ha kettõ köszön,de olyan is volt,hogy épp ketten írtak és egyik sem köszönt vissza
-van aki 10 perc beszélgetés után bejelöl ismerõsnek,persze ez változó,mert akikkel jól elbeszélget az ember,azt lehet,hogy ismerõsnek jelöli,de pl a kis 12 éves butuska lányt nem szívesen jelölném be!:\
összességébe véve jobb mint a chat.hu,de sajnos félig meddig megmaradtak a chat.hu-s szokások! :\
Fortuna fortes adiuvat.
a hirlevélrõl van szó(iwiw-es meghivók szétküldözgetése stb.) bemész a klubba,ahonnan kapod õket,felül beállitás,alul a klub hirlevélnél kiveszed a 2 pipát!
Ezt sokan nem tudják,vagy nem jut az eszükbe,és ezért sokan azt is küldözgetik,hogy szavazzák ki õket,hogy ne kapjanak idegesítõ leveleket!
Pedig a fenti modón ki lehet kapcsolni 😊)))
beirtam hogyan lehet kikapcsolni, mert nekem elegem van, aztán rájöttem, de megint jött egy csomo levél, de az az hogy õk se akarják kapni ezeket az üziket, szal segítsek😄
Van két Albertirsai klub is(városom),és csak annyi a különbség,hogy az eggyik Albertirsa city,a másik meg simán Airsa
én mind a kettõben benne vagyok,de semmi értelme,mert én is csak akkor megyek benézni,ha jön onnan vmi üzi
Oszi
https://supermario4ever.wordpress.com
pont azért meghivásos alapon juthatott be a myVIP-be DjJohn,mert te vagy az elsõ ismerõse,aki meghivta! 😊))))
de abból a levélbõl én is kaptam eggyet,amiben arrol volt szó,hogy fizetõs lessz a myVIP(NEM a klub)
azt ki is irták juni 20-án,én még az elõtt kaptam
😊))
de eddig mért nem mondtam,azt én sem tudom
"2006-07-11 Nagytakarítás
A napokban kitöröltünk minden nem valós regisztrációt a rendszerbõl, beleértve a klub jellegû "felhasználókat" is. Megkérünk mindenkit, hogy a továbbiakban a klubszerû ismerõsgyûjtést kizárólag a myVIP Klub rendszerében végezze."
<#eljen>#eljen>
Fortuna fortes adiuvat.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ezis ijen meghívós, saját profilos, ismerkedõs oldal...ma kaptam meghívót egy számomra ismeretlen csajtól<#fejvakaras>#fejvakaras>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
#500:Nem titkos,Az "Albertirsa" klubbnak vagyok a tagja!
De ez mért fontos?
Szal nekem is kell fizetni a fenttartást,vagy ezt rendezi a tulaj,aki megnyitotta?
Elvileg a klubnyitásnál láttam a meghosszabbitást,és az sms szöveget is,de én nem vagyok eggyetlen egy klubbnak sem a tulajdonosa,ugyhogy sztem az arra fonatkozik,ha én is részt akarok venni a fizetésben DE nem muszály!
Nem?
Ha én tagja vagyok egy klubbnak,annak a fenttartásába nekem is be kell szálni,vagy csak a tulajdonos fizet érte havonta,hogy megmaradjon?
ez tényleg 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Van 7-nél több tokio hotel-es klub,és mindeggyiknek csak tulajdonosa van 😄DDDDDDDD