1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
sajti1293 #945 hello az lene a gondom hogy feltöltök egy videot és minden ok mutatja hogy a a video feldolgozás alat és utána egyszer csak eltünik mintha fel se töltötem volna mi lehet a gond? -
#944 Hova lett a legrövidebb út lehetőség? -
#943 nah végre sikerült megcsinálni a képeimet, igaz, mindet törlni kellet:( -
Verseghy #942 Szép:D:D Én is mindjárt leugatok mindenkit aki nem segít nekem, pl a GTA:VCS topicba.. Bár azóta rájöttem, de azért is:D -
#941 hát akkor használj firefoxot, ott tuti nem lenne ilyne probléma:D -
dani110 #940 Internet Exploer -
#939 milyen böngészőt használsz? -
#938 most már csakazértse -
dani110 #937 Na mondjatok ma meg bazmeg!!!!!!!!!!!!! -
dani110 #936 Sziasztok! Van egy kis gondom a myVIPELL nem enged belépni azt írja ki hogy az elmúlt 15-percben 5-ször rosszul írtam be a jelszót várjak egy kicsit várok de úgyanazt írja ki most hogy van ez valaki megtudja mondani? -
Verseghy #935 Majd ott ahol angolul beszélnek:D Én még alföldi magyar vagyok -
#934 pedig uyg kéne:D -
dani110 #933 ja semmi haver!!!!!!!!!
-
dani110 #932 persze ho szaru!!!!!!!!!!!! -
Verseghy #931 májvíájpí elég szarul hangzik:D -
dani110 #930 májvipnek
-
GVG #929 amúgy ezt a MyVIP-et hogy kell ejteni?
én vagyok a hülye, mert májvíájpí-nak mondom vagy mások akik májvip-nek? -
#928 Hogy még most se tudok feltölteni se képet se videót, a fent lévőket se tudom módositani, szal semmit. és hiába irok a myvipnek, azt monjdák másnka is szar majd jó lesz ha megcisnálják...
közbe meg csak nekem szar. -
#927 most mia baj tulajdonképpen ?? :D -
#926 nézd meg az adatlapján:D -
dani110 #925 Hol laksz?
-
dani110 #924 neked is!!!!!
-
#923 neked vami bajod lehet :D -
dani110 #922 Ja mer te zseni vagy azer nem hozza neked be bmeg!!!!!
-
#921 A1:csak tippeltem hogy windows hiba
A2: nekem behozza ezokat a szerencsétlen jeleket...:D
A3: aztmondtam hogy biztos nem géphiba
nemtudom mitkell kötekedni... -
dani110 #920 Na mivan JAGUMO osztod az észt egyébként nekem is olyan miko csinaljak ma meg?????????? -
#919 biztos hogy nem géphiba, hanem Windows hiba márha windowsod van :) -
winters12 #918 syasztok:)nekem olyan gondom lenne h egypar yelet nem mutat meg nekem az ithoni gepemen mashol pedig megmutatja:)mit kel csinalnom h nekem is megmutasa?vagy valamien prgo kell mert nekem nem igen akrya az ilyen csillagokat szivecskeket meg stbit megmutatni:Dvalaki segitsen koffike:) -
dani110 #917 AKKor NE IS TUDD BG!!!!!!!!!!!!!!!
-
#916 nrmtom:D -
dani110 #915 Leszedtem a myVipről egy videot a kedvencek közé tette az adatlapra hogy lehet kitenni valaki megtudná mondani? -
#914 cookie-t nézd meg sztem
ezeket is engedélyezni kell,hogy be tudj rájuk lépni -
LightimgSpeedy #913 akit tud segítani az írjonnekem vagy pm-ben vagy erre a címre:[email protected] -
LightimgSpeedy #912 nekem tudna valaki segíteni egyszerre ment tönkre nekem a myvip és az iwiw egyikse jön be az iwiw annyit ki ír hogy az oldalt nem lehet megjeleníteni a myvip még ennyitse egy nagy fehérség az egész Firefoxal böngészek de az Internet expoler 7-nél pedig be jön az oldal mind2-nél de nem tudok be lépni :S -
#911 nemtom,elég furi szokás :D
én max azért szoktam utána írni miután jelöltem,hogy tudja az illető,hogy honnan ismerjük egymást
igy eszébe jusson,hogy ismerjük egymást!
Lehet ő is ezt teszi -
#910 mért jó az hogy valaki bejelöl és még elsefogadtam és küldött egy levelt h szerinte ő ismer engem...:D
mondjuk van kb. 250 ismerősöm akit nem ismerek... de azokat nem én jelöltem :D -
#909 na végre...
lehet már tötölni képeket
értelemszerűen a képfeltöltés menü is visszakerült a helyére -
#908 én is de elfelejti:D
pedig már cookit is töröltem :S -
#907 firefoxal megjegyeztettem és igy jó -
#906 nektek is elfelejti a jelszót állandoan? :D
vagy csak nálam szar valami...?