myVIP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
plusz bevezették a tiltásokat, hogy írhat e, ismerõsnek jelölhet e, vagy írhat e kommentet képekhez
nem mintha nagy chates lennék, de már jó ideje tart ez az "átmenetileg" idõszak! kíváncsi vagyok már mit alakítanak rajta hónapok óta
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Nem tom megynyitni az oldalt se firefox-szal, se explorer-rel, se opera-val. Mindegyik tölt a végtelenig és nem történik semmi :/ tipp hogy miért nem ... ?
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
meg most a myvip kiadja az emailünket??? már nem egy reklámlevelet kaptam amire oda volt írva: azért kaptam mert tagja vagyok a myvipnek.
ha ezt hagyományosan folytatni akarja, zt éri el, hogy spamszûrõre tegyem, és csak hetente egyszer fogom meglátogatni😊 vagy törlöm magam.
középsuli: petrik
ez a gyerek készenvan<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
csak nem értem a ballagást miért kellet kiszedni. Általános ismerõsöket ne köszöntsük? Õk nemsokára ballagnak:\
az spamol rajtuk aki akar
Angol nyelvizsgát akarom letenni , hol találok a neten kidolgozott KÉPLEÍRÁSos feladatokat ????????????????????????????
Elõre is köszi a választ!!!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Ti mit gondoltok errõl ? --> 14.be járok , egy hét van a suliból és ilyen jegyeim vannak:
1. félév: 5,3,2 ->3-as félévi osztályzat
2. félév: 1,2
Szerintetek a tanár megfog húzni vagy átenged ? <#nemtudom>#nemtudom>
Booren:egy email cím kéne,hogy vki arra tudjon meghívót küldeni