1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#1066 flv? -
#1065 feltöltöd youtubra, leszeded flv-t, és azt már fel tudod tölteni myvipre is -
#1064 Hello!
Csináltam a telefonommal 1 videót és szeretném feltölteni myvip-re de mivel 3gp ezért nem engedéjezi.
Mivel tudnám átkonvertálni olyan formátumba amit fel lehet tölteni?
Üdv:Kabel15 -
Bmx01 #1063 nekem + csinálták átírták ez e-mail címem és már jó is, küldtek még mellé 1 jelszót az lecseréltem és már jó is :) -
#1062 nem, még nem küldtek, de szerintem a 7vége miatt... de én várok jövőhétig, gondolom nem néhány esetről van szó... de a legbosszantóbb az egészben, hogy még a jelszó emlékeztetővel sem küldi el... semmit sem küld... noh mind1 egyenlőre még türelmes vagyok :) -
Bmx01 #1061 áááá lusták válaszolni is, vagy csak a hétvége miatt vagy nem tudom, várok vagy keddig utána újra reggelek
neked esetleg küldtek választ ?? -
#1060 köszi! megpróbálom én is... -
Bmx01 #1059 [email protected] -
#1058 és milyen e-mail címre írtál? én is szeretnék nekik írni:) hátha megtudom a jelszavamat... -
Bmx01 #1057 írtam még tegnap de lusták válaszolni...... -
#1056 sztem feltörték a rendszerüket, és félnek, hogy az userek jelszavait megtudták, ezért kell megváltoztatni mindenkinek a jelszavát, és nem lehet a régi. de az ilyen dolgokat ki kellene irni, mertmivan ha másnak máshol is ugyanaz a jelszava? jó jó tudom, hogy mindenhova más jelszó kellene, de azért a myvip 90%-át olyanok használják, akik ezzel nem törödnek -
#1055 Aloha, nekem is ugyan az a problémám, hogy bejelentkezésnél kiírja, hogy "biztonsági okokból megváltoztatták a jelszavamat az újat elküldték mailben", de ezzel csak az a gond, hogy semmit nem kaptam... kértem jelszó emlékeztetőt, de azt sem kaptam... de azokat a szaros maileket pedig küldik, hogy üzenetet kaptam, meg lépjek be klubba, stb... valakinek valami 5let? -
#1054 Írsz nekik e-mailt? -
#1053 regsiztálsz ujra és ócsárolod a májvipet -
Bmx01 #1052 Támad 1 kis gondom a myvip-el: beakartam jelentkezni de azt írta ki hogy "biztonsági okokból megváltoztatták a jelszavam és elküldték az e-mail címemre az újat" evvel csak az a baj hogy most akartam váltani e-mail címet mert szolgáltatót váltottam, és most így nem tudok sehogy bejelentkezni, mert a régi e-mail címre már nem tok bejelentkezni, hiába kérnék jelszó emlékeztetőt akkor a régire küldenél
nem akarnám a profilom elveszteni.
Mit lehet ilyenkor csinálni???? -
gotchaaa #1051 iWiW reklám a főoldalon.. :D -
#1050 már semmi :$ javítás miatt elérhetetlen volt a postafiók :) -
#1049 be akartam most lépni.erre elírtam a passomat és kiírta h kaptam emailben 1 újat.erre nem enged be a postafiókomba mert rossz a password.most így elbuktam az accountomat? :| -
#1048 másnak nem irta ki hog yúj jelszót kapott, és amint a régire akartam visszairni azt irta ki hogy nem lehet?:S -
#1047 izé...szal igen ő lesz az -
#1046 elköltözött XD -
#1045 nem 17. kerület? -
#1044 http://myvip.hu/main.php -.- mondom, Vass Bálint, X.kerület, Bp -
#1043 most léptem ki, holnap :P -
#1041 Budapest, X.kerület, Vass Bálint adatlapját nézd meg :D sok finomság van ott, bár pár dolog már nem működik az új design de főleg az új "szerkezet" miatt XD -
#1040 zenefeltöltés: miért romlik olyan nagyon a minőség egyes számoknál és másoknál nem, és miért nem enged feltölteni még még még többet? :D
-
#1039 nekem mindig lassu.... :D -
#1038 nekem már sikerült 1 számot feltölteni
viszont még mindig kurva lassú az egész oldal.. -
gotchaaa #1037 Nekem a zene- és videófeltöltésnél befagy az Opera és a Firefox is... -
#1036 ah, nagyon szar lett, azt hittem korábbi desing megmarad, oszt nagy fauszt:( -
#1035 áh, egy reklám sincs rajta perpill náalm:D -
#1034 hát télleg elég lassú, viszont nekem bejövős :o
most épp zenét töltenék fel, csak épp megállt a feltöltés :-c -
gotchaaa #1033 Lassú, ronda, áttekinthetetlen. :I
Hagyhatták volna úgy, ahogy volt. -
#1032 új dizájn van :|
érdekes. -
srmark #1031 Hát az úgy nem érne semmit, úgy akarnám h más is lássa, vszeg nem lehet iet de azért megkérdeztem. -
#1030 greasemonkey, és olyanná varázsoldo amilyenné akarod. de csak te látod. én nem értek hozzá! -
srmark #1029 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne (lehet hogy hülye kérdés), lehetséges-e myvip-re saját css-t beszúrni? Át akarnám az egészet buherálni és akkor egyediség lehetnék a vipen Már hallottam olyanról hogy vki kép névnek beírt vmi scriptet és működött, remélem valaki elég okos ahhoz hogy eredményt érjen el, előre is kösz! -
#1028 nekem is meg havernak is -
gotchaaa #1027 Csak nekem üres a névnaposok&szülinaposok listája? -
dani110 #1026 Jagi