1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
  • kabel15
    flv?
  • akyyy
    feltöltöd youtubra, leszeded flv-t, és azt már fel tudod tölteni myvipre is
  • kabel15
    Hello!

Csináltam a telefonommal 1 videót és szeretném feltölteni myvip-re de mivel 3gp ezért nem engedéjezi.
    Mivel tudnám átkonvertálni olyan formátumba amit fel lehet tölteni?

Üdv:Kabel15
  • Bmx01
    nekem + csinálták átírták ez e-mail címem és már jó is, küldtek még mellé 1 jelszót az lecseréltem és már jó is :)
  • Johnny021
    nem, még nem küldtek, de szerintem a 7vége miatt... de én várok jövőhétig, gondolom nem néhány esetről van szó... de a legbosszantóbb az egészben, hogy még a jelszó emlékeztetővel sem küldi el... semmit sem küld... noh mind1 egyenlőre még türelmes vagyok :)
  • Bmx01
    áááá lusták válaszolni is, vagy csak a hétvége miatt vagy nem tudom, várok vagy keddig utána újra reggelek
    neked esetleg küldtek választ ??
  • Johnny021
    köszi! megpróbálom én is...
  • Bmx01
    [email protected]
  • Johnny021
    és milyen e-mail címre írtál? én is szeretnék nekik írni:) hátha megtudom a jelszavamat...
  • Bmx01
    írtam még tegnap de lusták válaszolni......
  • akyyy
    sztem feltörték a rendszerüket, és félnek, hogy az userek jelszavait megtudták, ezért kell megváltoztatni mindenkinek a jelszavát, és nem lehet a régi. de az ilyen dolgokat ki kellene irni, mertmivan ha másnak máshol is ugyanaz a jelszava? jó jó tudom, hogy mindenhova más jelszó kellene, de azért a myvip 90%-át olyanok használják, akik ezzel nem törödnek
  • Johnny021
    Aloha, nekem is ugyan az a problémám, hogy bejelentkezésnél kiírja, hogy "biztonsági okokból megváltoztatták a jelszavamat az újat elküldték mailben", de ezzel csak az a gond, hogy semmit nem kaptam... kértem jelszó emlékeztetőt, de azt sem kaptam... de azokat a szaros maileket pedig küldik, hogy üzenetet kaptam, meg lépjek be klubba, stb... valakinek valami 5let?
  • rotator
    Írsz nekik e-mailt?
  • akyyy
    regsiztálsz ujra és ócsárolod a májvipet
  • Bmx01
    Támad 1 kis gondom a myvip-el: beakartam jelentkezni de azt írta ki hogy "biztonsági okokból megváltoztatták a jelszavam és elküldték az e-mail címemre az újat" evvel csak az a baj hogy most akartam váltani e-mail címet mert szolgáltatót váltottam, és most így nem tudok sehogy bejelentkezni, mert a régi e-mail címre már nem tok bejelentkezni, hiába kérnék jelszó emlékeztetőt akkor a régire küldenél
    nem akarnám a profilom elveszteni.
    Mit lehet ilyenkor csinálni????
  • gotchaaa
    iWiW reklám a főoldalon.. :D
  • Matt07
    már semmi :$ javítás miatt elérhetetlen volt a postafiók :)
  • Matt07
    be akartam most lépni.erre elírtam a passomat és kiírta h kaptam emailben 1 újat.erre nem enged be a postafiókomba mert rossz a password.most így elbuktam az accountomat? :|
  • akyyy
    másnak nem irta ki hog yúj jelszót kapott, és amint a régire akartam visszairni azt irta ki hogy nem lehet?:S
  • RoCkEtAnDrEw
    izé...szal igen ő lesz az
  • RoCkEtAnDrEw
    elköltözött XD
  • akyyy
    nem 17. kerület?
  • RoCkEtAnDrEw
    http://myvip.hu/main.php -.- mondom, Vass Bálint, X.kerület, Bp
  • RoCkEtAnDrEw
    most léptem ki, holnap :P
  • RoCkEtAnDrEw
    Budapest, X.kerület, Vass Bálint adatlapját nézd meg :D sok finomság van ott, bár pár dolog már nem működik az új design de főleg az új "szerkezet" miatt XD
  • RoCkEtAnDrEw
    zenefeltöltés: miért romlik olyan nagyon a minőség egyes számoknál és másoknál nem, és miért nem enged feltölteni még még még többet? :D
  • Jagumo
    nekem mindig lassu.... :D
  • toysoldier
    nekem már sikerült 1 számot feltölteni

viszont még mindig kurva lassú az egész oldal..
  • gotchaaa
    Nekem a zene- és videófeltöltésnél befagy az Opera és a Firefox is...
  • akyyy
    ah, nagyon szar lett, azt hittem korábbi desing megmarad, oszt nagy fauszt:(
  • akyyy
    áh, egy reklám sincs rajta perpill náalm:D
  • toysoldier
    hát télleg elég lassú, viszont nekem bejövős :o
    most épp zenét töltenék fel, csak épp megállt a feltöltés :-c
  • gotchaaa
    Lassú, ronda, áttekinthetetlen. :I
    Hagyhatták volna úgy, ahogy volt.
  • toysoldier
    új dizájn van :|
    érdekes.
  • srmark
    Hát az úgy nem érne semmit, úgy akarnám h más is lássa, vszeg nem lehet iet de azért megkérdeztem.
  • akyyy
    greasemonkey, és olyanná varázsoldo amilyenné akarod. de csak te látod. én nem értek hozzá!
  • srmark
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne (lehet hogy hülye kérdés), lehetséges-e myvip-re saját css-t beszúrni? Át akarnám az egészet buherálni és akkor egyediség lehetnék a vipen Már hallottam olyanról hogy vki kép névnek beírt vmi scriptet és működött, remélem valaki elég okos ahhoz hogy eredményt érjen el, előre is kösz!
  • akyyy
    nekem is meg havernak is
  • gotchaaa
    Csak nekem üres a névnaposok&szülinaposok listája?
  • dani110
    Jagi