1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#1025 nem kellet volna, épp akartam írni hogy már vann...iwiwes kéne, de ugye ez off -
#1024 küldtem -
#1023 Valaki, akinek van egy felesleges myvies meghívója lécci küldjön már egyet:
[email protected] -
#1022 adatlap
és a végén ott van hogy adatlap törlése ^^ -
#1021 helo valahogy lehet magamat törölni a rendszerből?
és hol lehetne kösszi előre -
#1020 hali -
csipii #1019 helloka. -
#1018 Dehogy :DDDDDD -
Lost1992 #1017 sziasztok :) Igjc ha letöltöd aképet,akkor ő nem tudja h letöltöd... -
lgjc #1016 nem tudom én ma regeltem, nincs fenn képem azért kérdezem, de a válaszodból ítélve nem -
#1015 te látod? -
lgjc #1014 sziasztok
az lenne a kérdésem hogy ha rejtve lépek be és egy "nem ismerős" képét (egy embléma van a képen) szeretném lementeni a gépemre ,akkor azt tudni fogja hogy én voltam? (nem élek vissza vele, nem rakom fel sehová csak saját "használatra" kéne )
köszi! -
dani110 #1013 nem semmi -
#1012 Semmi :D -
Natsuto #1011 Ezer köszönet, hálám üldözzön örökké :) -
#1010 Mail Sent :) . Meghívódat elküldtük az általad megadott e-mail címre ([email protected]). -
Natsuto #1009 Sziasztok,
gondoltam, ha már az iWiw-en fenn vagyok, esetleg kipróbálhatnám a myVIP-et is, csakhogy nincs hozzá meghívóm.
Tudna valaki küldeni egyet a [email protected] címre?
Előre is köszi (ha kell, küldök helyette iWiw-est, bár az már van szinte mindenkinek ) -
#1008 nah ujra zöld je:D -
#1007 nah meg is van, annyi lenne hogy ne a
http://static.myvip.com/static/style/opt/1280/olimpia_1280.css?200812a
css-t használja hanem ezt:
http://static.myvip.com/static/style/opt/1280/base_default_1280.css?20080211a
akkor elvileg zöld maradna -
#1006 valaki nem tudná greasemonkey vagy valamilyen szkirtel megbuherálni a myvipet? a zöldet használtam eddig (ugye ez volt az első ehez szoktam hozzá), erre most az egész pirossá változott az olimpia miatt:( és nem tetzsik
nah adblockal megoldottem, hogy fehér legyen, még igy is elviselhető:) -
Dijababa #1005 oké,akkor köszi :) -
#1004 nyugimár-.- -
dani110 #1003 kinek dumász jagi? -
#1002 *jobban -
#1001 te meg kezdj magaddal valamit ugrókötelezz vagy tudomis én, hiddel joban jársz :) -
#1000 próbálgatni kell, ismerősömnek ugy sikerült :) -
dani110 #999 akkor ne is tudj!
-
Dijababa #998 sziasztok!! láttam hogy irtátok páran hogy rossz a myvipetek! nekem ugyan ez van :S nemtudok egyszerüen bejelentkezni...pedig nekem is küldtek olyan visszaigazolást! Ha valaki tudja hogy mit kéne csinálni, vagy hogy-hogy tudnék bejelentkezni lécci irjon :) előre is köszi! (K) -
#997 nemtok igazolványképet feltölteni.... :/ -
dani110 #996 Jagi ne hülyéskedj!!!!!!!!!!!!!!!! -
#995 nem müködik :(
sztem irok levelet a myvipnek -
#994 megprobálhatom,de ahol meg kell adni az új aktiv email cimet vipen,ott a régi van
a régit meg törölte a citro,feltehetőleg azért,mert nem volt használva
de én újra aktiváltam(regisztráltam ugyanazzal a címmel,és szerencsémre,nem volt foglalt :))
erre küldött a myvip egy visszaigazolót,hogy valóban valós az email cím,de miután abban a levélben a visszaigazoló linkre kattintottam,ugy nem enged semmi visszaigazolást
beirom a címet,a jelszavat és ugyanugy hibás
de ha a rendes bejelentkezési oldalon irom be ezeket,akkor elfogadja a myvip,de akkor akarja megerősíteni az email cimet,és még meg nincs erősitve,nem enged semmit se használni!
azért köszi -
#993 ird át uj email cimre, majd pedig visszaállítod a régire. -
#992 borzalom,miket nem művel a myvip
van egy haverom,akinek tudom a jelszavát,email cimét,mert még nállam csináltunk neki vipet,és ő nincs netközelben...
szóval az email címe meghalt,mert nem volt használa,ezért a citromail törölte
nemtudom hogy,de a myvip ezt észlelte,és biztos láttátok már,de rögötn miután bejelentkeztem a vipre a haverom adataival,rögtön kidobta azt a piros felhívást!alatta egy mezővel,ahová be lehet irni az új aktív email cimet,de én újra a régit irtam be,mert újra aktiváltam a törölt emailt
erre küldött a myvip egy visszaigazolót,de erre ha rálépek nem csinál semmit,csak hibás azaonosítót ír ki myvip,és semmi...
ha rendesen belépek ugyanugy a piros négyzetes figyelmeztetést dobja ki a vip :S(ha NEM a visszaigazoló linken keresztül lépek be)
Mit tegyek?
Köszi -
#991 OFF:
Lécci lécci segítsétek ezt a videómat!
A Tűzvirág táncművészeti bemutatón készült!!
Nagyon köszi!!!
Video -
#990 nemtudom egész tegnap este ezvolt ... szaros vip :DDDD -
#989 TXT_ERROR_DBERROR_HAPPENED TXT_ERROR_DBERROR_TRYAGAIN
ezmi -
gotchaaa #988 -
#987 nah most nekem meg hugomnak 0 ismerősünk van...
nektek is? -
Rikkel #986 Nem tok egyenlőre linket mutatni, mert töröltük a kommentjét... De, amint megint ír küldöm a linket....