myVIP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a régit meg törölte a citro,feltehetõleg azért,mert nem volt használva
de én újra aktiváltam(regisztráltam ugyanazzal a címmel,és szerencsémre,nem volt foglalt 😊)
erre küldött a myvip egy visszaigazolót,hogy valóban valós az email cím,de miután abban a levélben a visszaigazoló linkre kattintottam,ugy nem enged semmi visszaigazolást
beirom a címet,a jelszavat és ugyanugy hibás
de ha a rendes bejelentkezési oldalon irom be ezeket,akkor elfogadja a myvip,de akkor akarja megerõsíteni az email cimet,és még meg nincs erõsitve,nem enged semmit se használni!
azért köszi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
van egy haverom,akinek tudom a jelszavát,email cimét,mert még nállam csináltunk neki vipet,és õ nincs netközelben...
szóval az email címe meghalt,mert nem volt használa,ezért a citromail törölte
nemtudom hogy,de a myvip ezt észlelte,és biztos láttátok már,de rögötn miután bejelentkeztem a vipre a haverom adataival,rögtön kidobta azt a piros felhívást!alatta egy mezõvel,ahová be lehet irni az új aktív email cimet,de én újra a régit irtam be,mert újra aktiváltam a törölt emailt
erre küldött a myvip egy visszaigazolót,de erre ha rálépek nem csinál semmit,csak hibás azaonosítót ír ki myvip,és semmi...
ha rendesen belépek ugyanugy a piros négyzetes figyelmeztetést dobja ki a vip :S(ha NEM a visszaigazoló linken keresztül lépek be)
Mit tegyek?
Köszi
Lécci lécci segítsétek ezt a videómat!
A Tûzvirág táncmûvészeti bemutatón készült!!
Nagyon köszi!!!
Video
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ezmi <#wow3>#wow3>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ezt a a és a k betüm bánta... :/
még idõpontot is kiirnak hogy 1 és 2 ór között, amikro ugyanugy bejön az oldal<#idiota>#idiota>
myvipnél meg mindig adatbázis hiba
Tudna nekem küldeni valaki egy meghívót?
[email protected] erre a címre?
Köszönöm elõre is, ha lesz valaki olyan rendes😉<#worship>#worship>
Ez az e-mail címem, nem vitás. De várok türelemmel.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
ide küldtem, de most elküldtem még1szer
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Biztos, hogy jó helyre küldted?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Címem: [email protected]
köszi elõre is
Miért nem engdei feltölteni a képet a myvip?
Rákattintok feltöltés és feltölti de utána kiírja hogy Hiba a feltöltés közben !
Mi lehet a hiba ??
...::::::...