10
  • SSB Joda
    #10
    Nekem egy remekbe szabott Panasonic GD50 -es telefonom van.
    Nincs rajta kamera, nem színes a kijelzője, nem wappos, nincs naptár benne, nem tud polifonikus csengést, nincs rajta rádió és mp3 lejátszó, nem tud MMS-t küldeni vagy fogadni stb...
    De van szép nagy antennája, nem tűnik el a zsebemben, tudok SMS-t küldeni és nagy néha még telefonálok is rajta.

    Egyébként még a mai napig is 3 - 4 naponta kell tölteni.

    Szóval minek adjak ki egy remekbe szabott bizgentyűs pity-puty hergelenciára 40000 forintot vagy többet? Szerintem minden telefon csoda jó ha 3 hétig tart. Utána meg már csak használja az ember.
    És ha belegondolok, ritka az az ember, aki naponta kap legalább egy MMS-t, átállítgatja a telefonját egy másik fantasztikus csengésre, beállít egy másik színes szagos hátteret, és végigkamerázza a munkahelyig és vissza az utat, meg a hétvégét.
    Inkább csak státusz szimbólum. Szerintem.
  • Sadun Tryst
    #9
    hát most úgy vagyok vele, hogy a samsung c100-asommal nagyon jól megvagyok. kicsi, vékony, nekem tetszik és lehet vele telefonálni. kicsi az aksi készenléti ideje, de nem érdekel, h 2 naponta vagy 3 naponta kell töltőre rakni. :)
    én max azért fogok a közeljövőben telót cserélni, h kisebb és vékonyabb legyen. és a kamera engem sem érdekel :D

    a tömzsi de kicsire telóra meg azt mondom, h elég kényelmetlen, mert feszíti az ember zsebét, ha nem bő nadrágban jár... (már a sima farmerban elég kényelmetlen)
  • greg971
    #8
    a probléma adott a karcsúság szempontjából ...gondolj arra, hogy egyszerűbben könnyebben eltörik ...és ez komoly . Sok függ milyen anyagból készülnek ezek a vékony telefonok ... a másik probléma az akkumulátor , melynek kevesebb az élettartama a mérete miatt.Szerintem van egy optimális telefonnagyság, amit már kikisérleteztek . Ez már csak divat, és a cégeket fenn kell tartani .Egy megbízható és jól működő telefont nem kellene lecserélni , ezért célozzák meg a fiatal korosztályt, a szülők rettentő nagy örömére.----Melyik szülő szeretné, ha lenéznék a gyerekét hogy nem trendi telefonnal , ruhában ...STB járna .
    nekem még megvan a sokévvel ezelőtti telefonom ...!!!! telefonálásra használom :D csak most tervezem lecserélni egy LG telefonra , de az akku üzemideje miatt, ami a legnagyobb lessz ebben a kategóriában ...és igen NINCS benne kamera !!!! :D
  • Ákos23
    #7
    Ezzel egyet értek, de miután látták hogy ez a lapos technológia bejött az embereknek persze hogy más telefon gyártók is ellesték a technikát(re vgez)
  • raingun
    #6
    inkább legyen tömzsi de kicsi, mint véjony de hosszú,
    temészetesen a telefonra gondoltam ;-)
  • Macc
    #5
    karcsusag lesz a divat? Ezt azutan sikerult megallipatani, hogy a Morolanak meg az iPodnak bejott? A Samsungok voltak eddig a leghasasabbak:)
  • frontember
    #4
    Direkt van ot az első képen az a NOKIA kamion?
  • AgentKis
    #3
    Kíváncsi leszek azért az árakra nálunk is. Szerintem simán 60-100 kHUF között lesznek "Akciósan" 12 havi törlesztővel...
  • vgez
    #2
    már megint a motorolla koppintás, de azért én megvagyok elégedve a x660 al
  • dotkom
    #1
    laza.
    csak kar, hogy gagyesz a menujuk a samsungoknak...