Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nem vágja le...
csapkodom, de mintha betont ütném....<#vigyor3>
Sejtettem....mert elég egyértelmû volt...na most aztán faxa.

Elméletileg a nagy karddal kell levágni, hogy a két betonkocska közé lecsapsz nem.
Vagy akciógombra magátol kéne csinálnia?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Mert?

Maxtreme
Pedig azt kell csinálni.

DarkSector
Én azt szeretném tõletek kérdezni, hogy ha kinyírtam azt a nagy pókszerû szörnyet, a múzeumba akkor mit tegyek.
Mert annyit kihámoztam, hogy a halott õrnek kellene az újlenyomata, de a karddal levágni nem tudom a kezét....<#hehe>

Talán BUG?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"A sok szájbarágós vérpistis konzolshit sajna ezt teszi."
????
pont hogy fordítva!!!

DarkSector
Na ezért nem szeretik sokan....<#wink>
Hozzá vannak tunyulva az FPS-ekhez, meg a könnyed megyek lövök azt felszedek 1 kék kulcsot, meglesem a kék jelzésû ajtót, és megyek lõvök találok zöld kulcsot.......

köszi eddig nem volt gond ment minden simán mert ébn arra gondoltam hogy locsolok bele pálinkát aztán ahogy iszik a csótány majd oda hordja és jöhet az öngyújtó és már ég is.De azért az alap dolgok mennek ám vízbõl kábel ki stb stb.
Shep
Hát de most õszintén mit vársz mikor az eladási listák élén mindig valamelyik Sims áll, vagy éppen a COD valamelyik része amik ugye nem éppen az összetett puzzle-ökrõl híresek 😊 Ráadásul a tevében is mi a sláger adás a Barmok közt, meg Kólika só, amik szintén nem a gondolkodást elõsegítõ kategóriába tartoznak, de még csak nem is az ismeretterjesztõbe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Elhülyült a nép, sajna ez van. (tisztelet a...)
A sok szájbarágós vérpistis konzolshit sajna ezt teszi.

Kandurex
az ilyenek miatt szûnik meg a körökreosztott jóságok, a komolyabb és érdekesebb játékok, helyette mennek az agyatlan lövöldék

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Ez sem egy nehéz feladat... molotov koktélt csinálsz, ragasztóval és kiszámítod hogy mennyi idõ alatt robban fel, amikor odajön a kis sencie és elkezd vért szívni, rádobod, õ visszaballag és felrobban, ugy hogy leégjen a fészek...

komolyan kezdek vélni egyesektõl, hogy ilyen primitív feladatokat sem tudnak saját kútfõbõl kitalálni😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hello azt kérdezném mit kell ott csinálni ahol lézer zárja el a kaput és az a kis csótány szerû valami iszik a vérbõl és vissza megy a keltetõhöz bróbáltam már piával elárasztani a vért meg minden de semmi help köszi
Maxtreme
Szerintem nem. Itt az epizódikus részekre bontás nem úgy értendõ mint pl a hl2 esetében vagy ahogy SIN esetében is tervezték, (csak sajna nem jött össze a dolog, mivel1-nél több a meg sem jelent belõle)

DarkSector
Íme egy kreatív játék, és ha nem kell kulcsokat keresgélni az ajtókhoz, akkor elakad...
😛

grebber
Mosat amúgy akkor ennek a gamenek lesz több része /epizodja?? Mert gamekapocs cikkben nagyon úgyírták hogy nem.

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Jelenéleg épp a csatornában vagyok és kihuzom a lábelt a vizból elzárom a csapot erre a tûz elalszik mehetnék a létra felé de ott van az a köcsög feket valami és mindig megöl ! Tudom hogy a lámpát kéne használni de nem világithatok mindenfelé ! Mert ha elöre világitok akkor hátulról támad le ha meg elölröl akkor forditva !! Már próbáltam vagy 10x-szer de nem jött össze ! Próbáltam gyorsan megcsinálni erre az sem jött össze ! Hogy az istenbe kell megcsinálni ?
kryst
Sikerült megoldani! Thx.

Istencsászár
Törd be, gyujtsd fel meg egyebek... nem hiszem el hogy ez nehézséget okoz egyeseknek:I

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kryst
Az asztalt már elhúztam, anélkül nem is tudtam volna bemenni! Amikor muksó beszél utánna nem tudom mit kell csinálni, mert nem nyílik az ajtó amielõtt áll.

Frank99
esetleg nem tudod elhúzni az asztalt?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
jáccá' mariót.
sztem.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

kryst
Hali!
Valaki mondja már meg, hogy mindjárt az elején a játéknak, van egy olyan rész, hogy egy faszi áll egy ajtónál. És nem bírja kinyitni. Viszont én sem tudom kinyitni az ajtót. Ha visszamegyek akkor már be van omolva az út ahonnan jöttem. Egyébként úgy lehetett bejutni erre a helyre, hogy el kellett húzni egy asztalt. Köszi elõre is.

ronso
Falat?? melyiket?

Sakkoo.......Baszkiiii

DarkSector
Azt sem tudtad feltelepítení?

Magiszter
Azt nem tudom, mert azzal nem játszottam annyit hogy körbejárjam az egész várost. <#nemtudom>

DarkSector
és feleakkora mint a gta vc....

Istencsászár
Ki kell robbantani a falat...

Magiszter
Én már refjexbõl lehúzom a hangfalamon a hangerõt mikor netezni megyek <#kacsint>

Magiszter
Hát igen. a Centrál Park kb 3x akkora mint a falu amiben lakom <#idiota>

Shep
Egyébként tudjátok mi az egész játékban a leges legrosszabb?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a szaggató roppant idegesítõ zene ami itt szól a topicban

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Milyen vc-ben?
pontossabban?

ronso
Hello

Ma tettem fel a gamét,de már elakadtam.mi a rákot kell csinálni a vécében a parkban..már mindent kiprobáltam.Ha valaki tudna valami okosságot..Köszi

Sakkoo.......Baszkiiii

DarkSector
Találtam vizes autómatákat, és nem tudtam, mi a tökömre jók, aztán proba után kitaláltam...
Naon ötletes....<#eljen>

DarkSector
Jah én töltésként fogtam fel az epizódokat, engem nem zavar különössen, mert ígyis-úgyis folytatódik.

DarkSector
Ez a lényeg.
Légy kreatív!!!

Én például úgy oldottam meg, hogy fogtam 1 hosszú vasrudat, a korláthoz álltam, és szépen a kábelt eltóltam jobbra, hogy beakadjon a letépett csõbe, ami a korlát jobb felén van, vagy maga a korlátba akazd be, és utána mehetsz az ajtó irányába....

DarkSector
Jogos.
De az irányítás nem szar, hanem új. Az autós rész, meg örüljünk hogy belefért.
Nem értem, hogy ez a 2 dolog miért hiba?
Mert valakinek nem tetszik?

A hiba amit tapasztaltam eddig, hogy afaxi arcán néha furán viselkedik az árnyék.
De ha hibákat is nézzük, mert hibátlan játék ugye nem létezik!

ELTÖRPÜL/NEK A SOK FAXA ÚJSZERÛ MEGVALÓSÍTÁS MELLETT, MIG MÁS JÁTÉKBAN CSAK HIBÁK VANNAK, DE SEMMI ELLENSÚLLYOZÁS.

Én így gondolom.
És igenis lehet istenítení, bármelyik másik játék mellé bátran oda merem állítaní, hogy " ...na igen!!"

Shep
Hát nekem is eltartott 1 hétig, de a végén nagyon látszott ez az epizódos dolog, reméljük nem kell megint vagy 6 évet várni a köv. részre.

Istencsászár
Én úgy játszottam mint ha egy sorozatot néznék, minden nap egy epizód ( este nekieste, letoltam egy óra alatt ) így tartott egy hétig ( a visszaemlékeztetõk zseniálisak voltak! ), tökéletesen szórakoztam😊 igaz ujrajátszani nem fogom, várom a folytatást, mert elvileg nincs vége, és a játék elkelt több mint 1 millio példáyban ( és még a PS3 verza kint sincs ) szóval várható egy esetleges folytatás is...

Shep
Valakinek nincs meg pdf-ben az a guru, vagy GS amiben az Alone-t értékelték?

Shep
Akkor lehet, egyébként nekem is tetszett a játék, bár tegnap az utolsó autós résznél sikerült kiesni a pályából, ill inkább aláesni 😊 de tényleg nagyon jó játék volt, eltekintve a befejezéstõl. A fõ gondom az volt amit már lentebb is írtam ,hogy tényleg ott a sok lehetõség, de igazából kihasználatlanul maradtak ezért és pár kisebb-nagyobb hiba miatt csak 100/84, viszont az újrajátszási faktora számomra nem túl magas, aztán ki tudja 😊

Shep
Ja de teljesen hátra kell húzni a kezed, mert egyébként nem csinálja.

Istencsászár
A hibáit leírtam anno amikor végigjátszottam, játszottam vele. Lehet nem olvastad akkoriban a topikot, bár akkor csak pár ember járt ide... én jót szórakoztam vele, habár olyan bugba is belefutottam amitõl ujra kellett kezdenem egy nehezebb részt... szóval én nem a rosszra fogok emlékezni hanem a jóra, az autós részek is hangulatosak voltak ( menekülések ), a central parkban pedig az útok közlekedve nemvoltak velel gondjaim ( igaz én kontrollerrel játszottam, nemtudom hogy az mennyiben könnyítette meg azt )... persze én is fennakadtam itt ott amikor letértem az útról, meg megdobtak az úton fekvõ dolgok, de hát ez van😊

minimize
köszönöm!

No one can stop Death!

Shep
Bal- és jobb egérgomb

deestroy
megpróbálom kössz

Shep
Gondolkodj egy kicsit de ha az a hely amire gondolok akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy karóval, vagy akármivel el kell húzni a kábelt a vízbõl, ha nem az a hely akkor rosszul emlékeztem

ha nincs kaccsoló, akkor ki kell húzni a kábelt a pocsolyából.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

deestroy
Gonba vagyok! Lent vagyok a csatornába mindkét irányba víz, és az egyik oldalon belelóg két kábel amibe áram van. nem tudok menni a másik irányba se, mert ott is üt az áram. És olyan kapcsoló szekrény sincs ahol rövidre lehetne zárni már hogy ne rázzon... Hogyan tova???

Shep
Hát persze, kitûnik nagyon is jó, meg minden, de azért észre kell venni a hibákat is nem csak isteníteni, mint Császár teszi, és ha valaki rosszat szól egybõl lehurrogni, mert azért hiba az van benne dögivel, de ettõl még tényleg jó játék és a 84% szerintem teljesen korrekt pontszám.

minimize
melyik gombokkal lehet "váltogatni" az elektromos kábelek közt a múzeumnál??
hirtelen kiment a fejembõl, hiába nyomkodok össze-vissza, nem megy...
köszönöm!

No one can stop Death!