3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Frank99
    nem eredeti...
  • Kandurex
    "belső nézet"
  • Istencsászár
    Gyorsan.
  • Roligyilok
    Srácok,
    a poroltóval hogyan lehet oltani?
  • powerdozer
    Hali, egy kis help kellne, elindul a games és pár videó után egy kis töltés jelző jelkenik meg jobb also sarokba, majd semmi nem történik, ötlet h mi lehet a bánata?
  • Dante73
    át kellene kódolni dobozra, ill pc-re, az meg munka. M$ valószinüleg kiharcolja a dobozos verziót, de a pc-s, talán (TALÁN!!!) tavasszal....
  • grebber
    Hát atarit ismerve nemhiszem ,de elképzelhető bárkitudja
  • blablablapeti
    szisztok nekem az lenne a problemam hogy van hang de a beszedet nem lehet hallani probaltam ugy mint az assasins nal de itt nem sikerul ugy /visszaveszem a directx ben a hardveres gyorsitast nektek ilyen problematok nincs,vagy esetleg vki tudna a megoldast ,elore is koszi
  • Kandurex
    nagyszerű, PC -re ill Box-ra nem lesz patch? :/
  • DarkSector
    Egyetértek.
    Nekem alap is döbbenetessen jó volt. meg lesz ha folytatom.
  • Istencsászár
    "remélhetőleg ők tényleg jobban járnak, mint a többiek"

remélhetőleg... nyáron ez a gém ebben a fomájában is kellemes szórakozás volt, annyival nem lesz jobb a ps3 verzió h emiatt falnak mennyünk... ( peccs formájában meg ezek ugyis lesznek talán a többire ( pc , 360 )

novemberben meg lesznek ujabb, jobb játékok is mint az Alone...
  • grebber
    Alone in the Dark - a PS3-as fejlesztések

Az új Alone in the Darkot nem igazán kedvelte a közönség, ahogy a sajtó sem, az Atari viszont szabadkozott, hogy az egyre csak késő PS3-as verzió jobb lesz.

A most kiadott listából kiderül, hogy a novemberben érkező PS3-as változatban javítottak a kamera kezelésén: amellett, hogy jobban irányítható lesz a belső nézet, a kamerát teljesen szabadon forgathatjuk majd a főhős körül. Az irányítás is javítás alá szorult, a fejlesztők pedig úgy tűnik, nem restek kijavítani hibáikat (más kérdés, hogy erre korában is sor kerülhetett volna): finomhangoláson esett át hősünk mozgatása, könnyebben elérhetővé vált az inventory, végül az autó kezelése is jobb lesz a felújított fizikának köszönhetően. Több tipp, felturbózott Spectral Vision és néhány exkluzív jelenet várja majd a PS3-tulajokat - remélhetőleg ők tényleg jobban járnak, mint a többiek.

info: Gamekapocs
  • Magiszter
    Ha addig eljutottál akkor már illene megszoknod az irányítást
  • katis61
    kösz: probálom,de rohadt sokan vannak és irányitami sem egyszerü.
  • davidka003
    pl egy széket meggyújtasz és megcsapkodod őket. Vagy használsz molotov koktélt vagy tüzes pisztolygolyókat.
  • katis61
    hmmm

hát pont ez az ,de hogy öljem meg öket 2 napja probálom!!!
  • davidka003
    Egyszerű: öld meg az összes vágott arcút és akkor az őr beenged a kapun.
  • katis61
    létszi valaki!

az 5 ep 2 ik részébe a templomba mit kell azzal a sok vágott arcuval csinálnom, az emeleten pedig van egy ör a rács mögött és valami segitségért könyörög! valaki irja meg mit kell tennem !! köszi.
  • Shep
    A térképen ilyen fehéres körök jelölik.
  • strebacom
    Na és azokat hol találom???
  • grebber
    Ki kell irtanod evil rootokat asszem itt még csak 30 %-ig és akkor fogod látni!
  • Kindred Blades
    Várj csak a hatodik/hetedik epizódig :P
    Mondjuk valóban vannak nagyon jó momentumai, de van, ahol billentyűzet illetve kontroller-rombolós
  • strebacom
    Na igen becsukom oszt nem történik semmi, hiába nézek körül, nem látom a jeleket a falon???
  • DarkSector
    X-el csukd be a szemed.
  • strebacom
    Hali, segitséget kérnék, a 7 résznél vagyok a parkban a kastélynál ,valami spectra vision-nal meg kéne jeleniteni a jeleket a falon,na ezt nem tudom hogy hogyan kell...
    Köszi!!
  • DarkSector
    THX
  • davidka003
    ALT+TAB és a feladatkezelőben állítsd a játéknál a prioritást valós idejűre.
  • DarkSector
    Hy
    Haveromnak bejönnek az elején a videók, de a menü már nem!
    Csak forog a jel a jobb alsó sarokban.
    Valaki?
  • Shep
    2x is leírtam, csak tosztál elolvasni.
  • ronso
    köszi
  • ronso
    Na ez már rögtön más válasz,videorol eddig senki nem beszélt.és arrol sem,hogy eltünik az óra.
  • gergou
    Tiszteletem

Nah én is beszereztem a gamet, és pár gondolatot fűznék hozzá (x360).
    Olvastam róla nagyon sok negatív kritikát, pl látványról hangulatról irányításról, stb...
    Nem igazán értem ezeket az embereket, akik ennyire csalódtak benne, mert:
    A grafika elképesztően látványos és hangulatos, a helyszínek minőségi, művészi munkára utalnak. Az egész hangulat valahogy a 90 es évekbeli játékokat idézi bennem. A zene hihetetlenűl passzol a hangulathoz, a hangok szintén. Az első episode után mondom ezt, eddig nagyon elégedett vagyok :)
  • Frank99
    itt a pont.
    csak a video után lehet robbantani!
    És nem kell molotov, simán a levegőben dobva és rálőve is kirobban...
  • chooselee
    Menny már be a képen látható bal oldali helységbe,ott vedd fel a kötöző dolgokat meg a spray-t ápold le a tested és eltűnik a szmláló. Amikor kijössz a helységből jön a repedéses videó és csak utána tudod kirobbantani a falat,előtte kenheted a koktélok a hajadra,mert nem repedt a fal.
  • Shep
    Te nem érted, ugyanis ha bekötözöd magad akkor eltűnik alulról az óra és annyi ideig próbálkozhatsz a dobálással, amíg csak akarsz, tehát ...
  • ronso
    Itt ugy látszik csak ti nem értitek ,hogy én mit mondok,semmi baj azzal hogy meggyógyitom magam,csak a fal nem robban fel..
  • Shep
    Na akkor mégegyszer csak, hogy megértsd végre
    Hát először is nem ártana bekötözni magad, vedd fel a szekrényből a bandázst nyomj H gombot és kötözd be magad, aztán meg robbantsd ki a töredezett falat ami a képen is látszik ,erre van egy csomó módszer.
  • ronso
    Értsd már meg barátom,hogy mindent ugy csinálok ahogy leirtátok,odadobom felragad ,robban és nem azért halok meg mert kevés az életem,hanem mert lejár az idö.Csak sztem én rossz helyre dobom azt a sz..........
  • wesker24
    Na akkor már csak várni kell mig felrobban a molotov és akkor kirobban a fal ha olyan helyre dobtad ! De mikor a molotov a falon nem árt ha messzi vagy tőle mondjuk az ajtó közelébe mert igen nagyot robban !
  • ronso
    rajta is ragad...