Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És mostmár több remény is van hogy pc-re is jön majd a Resi 5:
A Capcom elkötelezte magát a multiplatform játékok mellett
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Nem fikázásképpen mondom én sem egybõl jöttem rá mindenre de ezek nagyon könnyûek.
ott vagyok ahol a srác egy targoncáva fel emeli az átjárót,taztán alagut, egy terem és ott egy leszakadt létra a tulsó oldalán ajtó amit nem tudok kinyitni csak egy picit megy fel. hát itt nem tom hogyan tovább!
létszi valaki : kösz.
Ott járok amikor autóval kell menekülni a denevér szerû lények elõl. Megérkezek valami épülethez ami romokban áll, és nem tudom merre tovább 😞
Ja és a kari.....
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a poroltóval hogyan lehet oltani?
http://www.freetvmaci.info/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem alap is döbbenetessen jó volt. meg lesz ha folytatom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
remélhetõleg... nyáron ez a gém ebben a fomájában is kellemes szórakozás volt, annyival nem lesz jobb a ps3 verzió h emiatt falnak mennyünk... ( peccs formájában meg ezek ugyis lesznek talán a többire ( pc , 360 )
novemberben meg lesznek ujabb, jobb játékok is mint az Alone...
Az új Alone in the Darkot nem igazán kedvelte a közönség, ahogy a sajtó sem, az Atari viszont szabadkozott, hogy az egyre csak késõ PS3-as verzió jobb lesz.
A most kiadott listából kiderül, hogy a novemberben érkezõ PS3-as változatban javítottak a kamera kezelésén: amellett, hogy jobban irányítható lesz a belsõ nézet, a kamerát teljesen szabadon forgathatjuk majd a fõhõs körül. Az irányítás is javítás alá szorult, a fejlesztõk pedig úgy tûnik, nem restek kijavítani hibáikat (más kérdés, hogy erre korában is sor kerülhetett volna): finomhangoláson esett át hõsünk mozgatása, könnyebben elérhetõvé vált az inventory, végül az autó kezelése is jobb lesz a felújított fizikának köszönhetõen. Több tipp, felturbózott Spectral Vision és néhány exkluzív jelenet várja majd a PS3-tulajokat - remélhetõleg õk tényleg jobban járnak, mint a többiek.
info: Gamekapocs
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
hát pont ez az ,de hogy öljem meg öket 2 napja probálom!!!
az 5 ep 2 ik részébe a templomba mit kell azzal a sok vágott arcuval csinálnom, az emeleten pedig van egy ör a rács mögött és valami segitségért könyörög! valaki irja meg mit kell tennem !! köszi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mondjuk valóban vannak nagyon jó momentumai, de van, ahol billentyûzet illetve kontroller-rombolós
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi!!
Haveromnak bejönnek az elején a videók, de a menü már nem!
Csak forog a jel a jobb alsó sarokban.
Valaki?<#help>#help>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!