Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Majd késõbb fog jönni... lehet addig fejleszteni a gépet😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Off:

És mostmár több remény is van hogy pc-re is jön majd a Resi 5:

A Capcom elkötelezte magát a multiplatform játékok mellett

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Resi 1-2-3 a klasszikus részek, a 4 már uj irány, az 5 pedig hát... már nem az a klasszikus resi, semilyen tekintetben. Co Opba jólesz lövöldözni ennyi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ja a Resident evil 4 et ki is hagytam.Élvezetes volt és most várom a következõ részt...pöpec lesz.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Pár ilyen játék és belejössz. Én anno a resident evilekkel kezdtem és úgy szerettem bele a túlélõhorrorokba.Aztán jött az Alone in the dark 4, majd a silent hill sorozat.Abból csak a 2-t vittem végig a 3 és a The Room nem tetszett annyira így beleuntam.Ezek sokkal keményebben igényelték a logikát és az emlékezõképességet...mi volt? hol is volt?mi kell ide?hogy kell?hogy forgassam?hogy illik össze?...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

grebber
Senki nem mondta hogy nem lehet kérdezni ,csak szerintem így magatokat fosztjátok meg a feladatmegoldás örömétõl.Csak pár percet kell agyalni a feladatokon némelyik nagyon adja magát.

Örülök hogy mindenki ilyen ookos,én is agyalok rjta csak nem vagyok olyan agyas mint ti. Bocs de ez a forum nem azért van hogy kérdezzünk!

Istencsászár
Persze. Ezek egyszerû dolgok, hiszen szinte ugyan azokat kell ismételni végig. Természtesen én sem jöttem rá egybõl, de próbálgattam, mert ez lenne a játék lényege.

grebber
Hm látom sokan a legapróbb legkönyebb részektõl is egybõl hanyatt homlok jönnek kérdezni ahelyett hogy kb 2 percet agyalnának.
Nem fikázásképpen mondom én sem egybõl jöttem rá mindenre de ezek nagyon könnyûek.

Istencsászár
Bal oldalt fent van egy kapcsoló, fel kel mászni a targoncával pakolj 2 dobozt egymásra.

HELP
ott vagyok ahol a srác egy targoncáva fel emeli az átjárót,taztán alagut, egy terem és ott egy leszakadt létra a tulsó oldalán ajtó amit nem tudok kinyitni csak egy picit megy fel. hát itt nem tom hogyan tovább!
létszi valaki : kösz.

Istencsászár
Vámpírok... Ki kell írtani a fészket, párszor bele kell robbantani.

Törölt felhasználó
Elakadtam...

Ott járok amikor autóval kell menekülni a denevér szerû lények elõl. Megérkezek valami épülethez ami romokban áll, és nem tudom merre tovább 😞
Hogyne lenne még az elsök között tettem fel iszonyat szarul nézz ki itt a topicban is.....

grebber
Akadások lila foltok nem voltak.Homályos alatt mit értesz nincs elmentett képed errõl?

Milyenek nincsennek nála???

grebber
Érdekes havernak 4870-es van ilyenek nincsenek nála.

Na végre jól fut a game hála az új karimnak, nincsennek lila foltok akadások, homályos szar texturák.....bár függö vagyok de én azt mondom az NV a nyerö a gamekben, én 4870-röl váltottam vissza a jól bevált NV-re...de NEM bántam meg...ez az én véleményem vitát nem akarok nyitni róla....ennyi....
Ja és a kari.....

csötök a Central Park elsö felinél hogykell odajutni a mentökocsihoz? mert probáltam minenhol de nemsikerült
davidka003
Mikor elindítod a játékot akkor ALT+TAB és a feladatkezelõben(CTRL+SHIFT+ESC) állítsd a prioritást valós idejûre.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Frank99
nem eredeti...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kandurex
"belsõ nézet"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Gyorsan.

Srácok,
a poroltóval hogyan lehet oltani?

Hali, egy kis help kellne, elindul a games és pár videó után egy kis töltés jelzõ jelkenik meg jobb also sarokba, majd semmi nem történik, ötlet h mi lehet a bánata?

Dante73
át kellene kódolni dobozra, ill pc-re, az meg munka. M$ valószinüleg kiharcolja a dobozos verziót, de a pc-s, talán (TALÁN!!!) tavasszal....

http://www.freetvmaci.info/

grebber
Hát atarit ismerve nemhiszem ,de elképzelhetõ bárkitudja<#idiota>

szisztok nekem az lenne a problemam hogy van hang de a beszedet nem lehet hallani probaltam ugy mint az assasins nal de itt nem sikerul ugy /visszaveszem a directx ben a hardveres gyorsitast nektek ilyen problematok nincs,vagy esetleg vki tudna a megoldast ,elore is koszi
Kandurex
nagyszerû, PC -re ill Box-ra nem lesz patch? :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Egyetértek.
Nekem alap is döbbenetessen jó volt. meg lesz ha folytatom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Istencsászár
"remélhetõleg õk tényleg jobban járnak, mint a többiek"

remélhetõleg... nyáron ez a gém ebben a fomájában is kellemes szórakozás volt, annyival nem lesz jobb a ps3 verzió h emiatt falnak mennyünk... ( peccs formájában meg ezek ugyis lesznek talán a többire ( pc , 360 )

novemberben meg lesznek ujabb, jobb játékok is mint az Alone...

grebber
Alone in the Dark - a PS3-as fejlesztések

Az új Alone in the Darkot nem igazán kedvelte a közönség, ahogy a sajtó sem, az Atari viszont szabadkozott, hogy az egyre csak késõ PS3-as verzió jobb lesz.

A most kiadott listából kiderül, hogy a novemberben érkezõ PS3-as változatban javítottak a kamera kezelésén: amellett, hogy jobban irányítható lesz a belsõ nézet, a kamerát teljesen szabadon forgathatjuk majd a fõhõs körül. Az irányítás is javítás alá szorult, a fejlesztõk pedig úgy tûnik, nem restek kijavítani hibáikat (más kérdés, hogy erre korában is sor kerülhetett volna): finomhangoláson esett át hõsünk mozgatása, könnyebben elérhetõvé vált az inventory, végül az autó kezelése is jobb lesz a felújított fizikának köszönhetõen. Több tipp, felturbózott Spectral Vision és néhány exkluzív jelenet várja majd a PS3-tulajokat - remélhetõleg õk tényleg jobban járnak, mint a többiek.

info: Gamekapocs

Magiszter
Ha addig eljutottál akkor már illene megszoknod az irányítást <#idiota>

kösz: probálom,de rohadt sokan vannak és irányitami sem egyszerü.

davidka003
pl egy széket meggyújtasz és megcsapkodod õket. Vagy használsz molotov koktélt vagy tüzes pisztolygolyókat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hmmm

hát pont ez az ,de hogy öljem meg öket 2 napja probálom!!!

davidka003
Egyszerû: öld meg az összes vágott arcút és akkor az õr beenged a kapun.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

létszi valaki!

az 5 ep 2 ik részébe a templomba mit kell azzal a sok vágott arcuval csinálnom, az emeleten pedig van egy ör a rács mögött és valami segitségért könyörög! valaki irja meg mit kell tennem !! köszi.

Shep
A térképen ilyen fehéres körök jelölik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na és azokat hol találom???

grebber
Ki kell irtanod evil rootokat asszem itt még csak 30 %-ig és akkor fogod látni!

Várj csak a hatodik/hetedik epizódig 😛
Mondjuk valóban vannak nagyon jó momentumai, de van, ahol billentyûzet illetve kontroller-rombolós
Na igen becsukom oszt nem történik semmi, hiába nézek körül, nem látom a jeleket a falon???<#fejvakaras><#fejvakaras>

DarkSector
X-el csukd be a szemed.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali, segitséget kérnék, a 7 résznél vagyok a parkban a kastélynál ,valami spectra vision-nal meg kéne jeleniteni a jeleket a falon,na ezt nem tudom hogy hogyan kell...
Köszi!!

DarkSector
THX

davidka003
ALT+TAB és a feladatkezelõben állítsd a játéknál a prioritást valós idejûre.

DarkSector
Hy
Haveromnak bejönnek az elején a videók, de a menü már nem!
Csak forog a jel a jobb alsó sarokban.
Valaki?<#help>

Shep
2x is leírtam, csak tosztál elolvasni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ronso
köszi

Sakkoo.......Baszkiiii