Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit basztam el? Már vagy hetet odadobtam de semmi.
PSN ID.: Beegabor
Amúgy tudom ajánlani mondjuk a Condemned-et,ha még nem toltad vagy a Call of Cthulhu, Cold Fear,Obscure,Silent Hill-ek, Sufferingek.
Mondjuk megijedni nekem ezektõl nem nagyon sikerült(kivéve Condemned,ott jópárszor hozták rám a frászt),de van egy borzongatós hangulatuk
PSN ID.: Beegabor
Nagyon kevés ilyen game van amitõl meglehet "ilyedni".
Next PC upgrade: 2022
Némileg OFF leszek!
A kérés(kérdés) az volna hogy milyen igazán jó paráztatós játékot tudnátok nekem ajánlani,ami "mai" graffal rendelkezik,jó a hangja..stb! Ez a játék ilyen? Nézegettem a Gameplay-eket de valahogy nem hozta rám a szivbajt! Igazán valami szellemes, zombis, tulvilágis, dolog érdekelne, de jó szörnyesnek is örülnék! Rég futottam már bele olyanba, amit éjszaka fülessel, sötétben, úgy tudok játszani, hogy .... <#ijedt>#ijedt>
Bocs az OFF-ért de gondoltam itt megfordulnak olyan játékosok akik tudnának segiteni! DE persze ha meggyõztök, hogy ettõl a game-tõl is magam alá vizelek soxor 😊 akkor megnézem szivesen....
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Egészen tegnap estig, amikor a gond megszûnésében reménykedve feltettem a 8.8-as verziójú drivert, az ASUS által mellékeltet használtam. A VGA-m pedig az aláírásomban is olvasható, egy HD 4850-es.
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Neked pedig köszönöm szépen!
segítek: first personba kell kapcsolnod (TA😎 s utána mehet a móka (balklikk)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Hát ezt a kérdést inkább nem konferálom fel, de már minden gombban kerestem a választ: Hogyan kell mûködésre bírni a tûzoltópalackot, ha a gombok funkciói az alapértelmezettek? 😄
A játékot ma délután kezdtem, és jelenleg az építménynek abból a két leamortizált emeletbõl álló részébõl akarok kiszabadulni, amelynek fel kellett juttatni a problémás piros kulcasot a 2. szintjére a továbbjutást akadályozó lángok eloltása végett. 😄
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
A deszkák, tényleg...vágom, megyek is átjutni a nehézségen...
Nagyon köszönöm, minden jót.
S,
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Tehát akkor???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Elakadtam rögtön az elsõ autókázás után, megvolt az ugratás, az öreg és a lány férehúzódik énmeg berobbantom a kocsit az önygyújtóval.Durr és szabad az út.Namost az egy zsákutca nincs használható autó és csak bolyongok.Pls segytsen vki, elõre is köszi.
c:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\Atari\AITD
itt tárolja a mentéseket a játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(print screen menyomod amikor elöjön az ablak majd a paint be ctrl+v-vel beilleszted elmented jpg-be majd feltöltöd az iaro.3dmax.hu-ra és onnan beteszed ide)
és utánna teljesen kilép a játékból
és ezt csinálja folyton
Lehetséges hogy nem elég jó a videókártya?( ati radeon HD 3870)
Köszi elõre is .
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
thx
ezt kereshettem volna egy ideig.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
SV hogyan növelhetõ???
csukd be a szemed, és nézz körül
asszem a spectral vision min 30%-on kell legyen, akkor látod a jeleket
ha jól emléxem a kinti falakon van négy, bent kettõ
becsukod a szemed, látod a jelet, kinyitod, a zseblámpa+érme kombóval megvilágítod a falat pontosan ott ahol a jelet látod
remélem sikerül
menj gyökerezni ha nem elég magas a látásod
GOOBY, pls
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha emlékeztek az Eden Games azt ígérte, hogy hogy kiad egy patchet az Alone in the Dark Xbox360-as verziójához, amint kijön a PS3-as változat.
A patch állítólag a PS3-as Alone in the Dark szintjére emeli a Xbox360-as változatot is, így kijavítva a csúnya bugokat,a kamerakezelést,a rossz irányitást és a nehézkés inventory-t is, de úgy látszik reménykedni kell, hogy fogyjon a PS3-as verzió, mivel a patch állitólag csak akkor jön ki ha sikere van a játéknak azon a platformon. Az Eden Studios így nyilatkozott:
"Nem ígérhetünk semmit, mert még korán van. Elõbb ezt a verziót fejezzük be. Úgy vélem ezen a verzión múlik a sorsa. Ha az emberek letesztelik és azt mondják megint hogy nem éri meg.."
Szóval még nem biztos a patch eljövetele, így bizzunk abban, hogy megjön az Eden esze és kiad egy patchet az Xbox360-ra és a Pc-re is. Így legalább lehet egy kicsit meglendülne az eladás.
info: Gamekapocs
sejtettem, hogy jeleket kell, de én asszitemm a kõtáblán, mivel a falakon 1-et sem láttam nemhogy 6-ot!!!!
(lámpa+érme), elõször nézz körbe a szuperlátásoddal
GOOBY, pls
Vagy csak 1 tornya....
Kastélyban. Feljutok egy toronyba, egy kötélen mászva, és egy kör alakú lépcsõn, és semmi.
Valamit magyaráz sms-ben a csaj de nem értem.
pedig én is így csinálom, de vmit elcseszek...
már az összes koktélt eldobáltam😮)
GOOBY, pls
Így kéne kinézni a védõburoknak ha 75%-od van!
elakadtam:
a titkos bejáratnál vagyok, egy nagy növényállat õrzi
a látásom 75%
hogyan kell kinyírni?
köszi
GOOBY, pls
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Visszahozhatnák azt a régi feelinget, azt a vonalat már csak a silent hill sorozat képviseli és ahogy elnéztem a videókat, az új rész is olyasmi lesz.Álló kamera,para minden sarkon,ki hörög?Kameraváltásnál az arcomba ugrik valaki, vagy nem? 😛
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D