Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Ott repdkednek a levegõben, dobom rájuk a az üvegeket szétlövöm, robbanás, de ugyanúgy ott vannak.

Mit basztam el? Már vagy hetet odadobtam de semmi.
kirol
Hát mivel megvettem, valahogy már azért is ráerõltetem magamat a végigvitelére.

Seth
Hát igen, nem egyszerû,de meg lehet szokni, a régi resident evil-ek voltak ilyen "tank" iránytásúak, meg is lepõdtem,hogy ilyen õskövület irányítássémát használnak

PSN ID.: Beegabor

kirol
Én miután megvettem és felinstalláltam és eljutottam a második fejezet elejéig - azóta se játszottam vele - úgy megijedtem a szar irányítástól, hogy azóta sincs kedvem vele játszani.

Seth
Most tudnék egy jó kis Fatal Frame-et ajánlani, de sajna az csak a konzolosok kiváltsága marad 😊

Amúgy tudom ajánlani mondjuk a Condemned-et,ha még nem toltad vagy a Call of Cthulhu, Cold Fear,Obscure,Silent Hill-ek, Sufferingek.
Mondjuk megijedni nekem ezektõl nem nagyon sikerült(kivéve Condemned,ott jópárszor hozták rám a frászt),de van egy borzongatós hangulatuk

PSN ID.: Beegabor

grebber
Ez a game minden csak nem félelmetes.
Nagyon kevés ilyen game van amitõl meglehet "ilyedni".

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!
Némileg OFF leszek!
A kérés(kérdés) az volna hogy milyen igazán jó paráztatós játékot tudnátok nekem ajánlani,ami "mai" graffal rendelkezik,jó a hangja..stb! Ez a játék ilyen? Nézegettem a Gameplay-eket de valahogy nem hozta rám a szivbajt! Igazán valami szellemes, zombis, tulvilágis, dolog érdekelne, de jó szörnyesnek is örülnék! Rég futottam már bele olyanba, amit éjszaka fülessel, sötétben, úgy tudok játszani, hogy .... <#ijedt>
Bocs az OFF-ért de gondoltam itt megfordulnak olyan játékosok akik tudnának segiteni! DE persze ha meggyõztök, hogy ettõl a game-tõl is magam alá vizelek soxor 😊 akkor megnézem szivesen....

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

kirol
Nálam is olyan a feketeség. 😞

BlackShadow
valszeg az lesz a gond, h vga driverben a 3D beállításokat át kell állítanod "Let the application decide"-ra. Sok-sok játéknál kavar van emiatt..

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ReaL KiLLeR
Ráadásul sejtéseim szerint nem természetes módon a fõmenüben lejátszódó és az összes többi, valójában nem 3D-s videó helyett villogó pixeltáblákat nézegethetek mindkét driver esetében. Minden bizonnyal nem a kártyámra kell dühös indulattal gondolnom... hanem azokra, akik miatt ez egy PC-sek szemszögébõl félkész átirat. Pl. rengeteg információt kapok az Xbox 360-as kontroller gombjainak képétõl az egyes akciók kivitelezésének hogyanjáról, stb. stb, a hangulattal viszont - talán sajnos - meg vagyok elégedve.

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
Visszaolvastam tegnap éjszaka, így már tudom, hogy nem vagyok egyedül a problémával, miszerint néhol (fõleg sötétebb területeken) éles "színátmenetekkel" gyönyörködtetõ olajfoltok jelennek meg a textúrákon, de vajon megszûnt -e már valakinek, és amennyiben igen, minek hatására?
Egészen tegnap estig, amikor a gond megszûnésében reménykedve feltettem a 8.8-as verziójú drivert, az ASUS által mellékeltet használtam. A VGA-m pedig az aláírásomban is olvasható, egy HD 4850-es.

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
Hogyan lehetek annyira sem kövekezetes és logikus gondolkodású, hogy ez egyértelmûnek tûnjön? Valószínûleg nekem is kicserélõdik a képességtáram egy része, ha valaki követ, azaz a hátamat nézi. 😄 Káosz. :-)

Neked pedig köszönöm szépen!

BlackShadow
= konzolátirat.. gondolkozz egy buta konzolos agyával 😄
segítek: first personba kell kapcsolnod (TA😎 s utána mehet a móka (balklikk)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ReaL KiLLeR
Sziasztok!

Hát ezt a kérdést inkább nem konferálom fel, de már minden gombban kerestem a választ: Hogyan kell mûködésre bírni a tûzoltópalackot, ha a gombok funkciói az alapértelmezettek? 😄

A játékot ma délután kezdtem, és jelenleg az építménynek abból a két leamortizált emeletbõl álló részébõl akarok kiszabadulni, amelynek fel kellett juttatni a problémás piros kulcasot a 2. szintjére a továbbjutást akadályozó lángok eloltása végett. 😄

bauer15
na végülis levettem lowra mindent aztán mikor vége lett az intrónak visszavittem mindent😊

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Hi,

A deszkák, tényleg...vágom, megyek is átjutni a nehézségen...
Nagyon köszönöm, minden jót.
S,

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Roy Manson
Felszakított garázskapu mellett jobbre vannak deszkák, amiket ha felgyujtasz akkor be tudsz jutni az autóért.

PhantomAss
akkor nemtom...
úgy emléxem nálam volt autó
persze nem az ami felrobbant

GOOBY, pls

Ez elsõre lejött nekem is, gondolhatod, viszont ismétlem nincs mûködõképes autóm a miénket pedig felrobbantottuk...Lehet vmi bug van nálam???Tehát mikor megérkezünk beakad a kocsink és csak a felrobbantásával lehet tovább jutni.Kövi garázsban van kb 6 autó de mindegyikrõl hiányzik 1 kerék.Ottvan a felszakított garázskapu, amin átlátunk, de nem jutunk.Meg vmi paráztatós holtest elsuhan a háttérben.

Tehát akkor???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

PhantomAss
egy nagy garázsajtón keresztül kell törni autóval
ne visszafelé keresd

GOOBY, pls

Sziasztok,

Elakadtam rögtön az elsõ autókázás után, megvolt az ugratás, az öreg és a lány férehúzódik énmeg berobbantom a kocsit az önygyújtóval.Durr és szabad az út.Namost az egy zsákutca nincs használható autó és csak bolyongok.Pls segytsen vki, elõre is köszi.

DarkSector
amúgy ha eddig még nem lett volna,

c:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\Atari\AITD

itt tárolja a mentéseket a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Mit ír ki abban az ablakban nemtudnád betenni ide akkor talán többet tudnánk a hiba okáról.
(print screen menyomod amikor elöjön az ablak majd a paint be ctrl+v-vel beilleszted elmented jpg-be majd feltöltöd az iaro.3dmax.hu-ra és onnan beteszed ide)

bauer15
hello mikor a városban autózok és a végén kijutok egy parkba ott az öregember lelövi magát ment egyet és a következõ intróban a csajjal beszélgetek és pár mp. múlva megáll a kép lemegyek az asztalra ott pedig egy ablak van megnyílva és valami grafikus kártyáról beszél . ott azt kérdezi hogy küldje- e el vagy nem
és utánna teljesen kilép a játékból
és ezt csinálja folyton
Lehetséges hogy nem elég jó a videókártya?( ati radeon HD 3870)
Köszi elõre is .

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

grebber
Van asszem 3 db talán aminél használni kell az eszedet hogy likvidáld õket.De ha kicsit gondolkodsz könnyen rálehet jönni mi a megoldás.

DarkSector
😛
thx
ezt kereshettem volna egy ideig.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Kiirtod az Evil rotokat a "TV zizis" körökben lévõ gonosz növényt!!

DarkSector
THX

SV hogyan növelhetõ???

PhantomAss
na:
csukd be a szemed, és nézz körül
asszem a spectral vision min 30%-on kell legyen, akkor látod a jeleket
ha jól emléxem a kinti falakon van négy, bent kettõ
becsukod a szemed, látod a jelet, kinyitod, a zseblámpa+érme kombóval megvilágítod a falat pontosan ott ahol a jelet látod
remélem sikerül
menj gyökerezni ha nem elég magas a látásod

GOOBY, pls

DarkSector
please mond meg merre keressem a kastély oldalán a megvilágítandó jeleket, mert 1-et sem látok.

Bence94
üdv nemrég játszottam végig és azt kell, hogy mondjam nagyon tetszett.irányítással egy kicsi gondok voltak bár gamepaddal toltam. felirat sajnos nincs benne így nem értem hogyan fordítják le majd a cdprojektnél. valaki letudná írni a játék történetét?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
???

grebber
Alone in the Dark - kérdéses az X360-as patch

Ha emlékeztek az Eden Games azt ígérte, hogy hogy kiad egy patchet az Alone in the Dark Xbox360-as verziójához, amint kijön a PS3-as változat.

A patch állítólag a PS3-as Alone in the Dark szintjére emeli a Xbox360-as változatot is, így kijavítva a csúnya bugokat,a kamerakezelést,a rossz irányitást és a nehézkés inventory-t is, de úgy látszik reménykedni kell, hogy fogyjon a PS3-as verzió, mivel a patch állitólag csak akkor jön ki ha sikere van a játéknak azon a platformon. Az Eden Studios így nyilatkozott:

"Nem ígérhetünk semmit, mert még korán van. Elõbb ezt a verziót fejezzük be. Úgy vélem ezen a verzión múlik a sorsa. Ha az emberek letesztelik és azt mondják megint hogy nem éri meg.."

Szóval még nem biztos a patch eljövetele, így bizzunk abban, hogy megjön az Eden esze és kiad egy patchet az Xbox360-ra és a Pc-re is. Így legalább lehet egy kicsit meglendülne az eladás.

info: Gamekapocs

PhantomAss
végigvittem
hát a vége eléggé emós
õk most örülhetnek

GOOBY, pls

DarkSector
jah THX.
sejtettem, hogy jeleket kell, de én asszitemm a kõtáblán, mivel a falakon 1-et sem láttam nemhogy 6-ot!!!!

PhantomAss
meg kell világítani a jeleket (6 van) a kastély falain, ekkor mûködik a lift-az a kõ a jelekkel
(lámpa+érme), elõször nézz körbe a szuperlátásoddal

GOOBY, pls

DarkSector
Jah egy kõ vagy mi van a lépcsõ tetelyén, és ráállok, azt semmi, pedig mikor régebben beugráltam ide-oda, akkor az egyik részlet elején egy hasonlóra kell állni, és mint egy lift lefelé lehetett vele menni, meg gondolom fel is.

DarkSector
Mármint ez nem kastély asszem hanem mint egy minikastély.
Vagy csak 1 tornya....

DarkSector
fiúk-lányok.

Kastélyban. Feljutok egy toronyba, egy kötélen mászva, és egy kör alakú lépcsõn, és semmi.
Valamit magyaráz sms-ben a csaj de nem értem.

PhantomAss
köszi
pedig én is így csinálom, de vmit elcseszek...
már az összes koktélt eldobáltam😮)

GOOBY, pls

grebber
Hát pedig ha 75% a látásod akkor lazán át kéne dobnod felette.

Így kéne kinézni a védõburoknak ha 75%-od van!

PhantomAss
nem tudok, hiába próbálom a legmagasabb íven
visszapattan

GOOBY, pls

grebber
Esetleg dobljál be hozzá a már lecsökkent védõburok fölött moltov koktélt.

PhantomAss
hello
elakadtam:
a titkos bejáratnál vagyok, egy nagy növényállat õrzi
a látásom 75%
hogyan kell kinyírni?
köszi

GOOBY, pls

grebber
Van ahol szeptembert irnak van ahol meg TBA tehát nemtudni!

kirol
Remélem hogy jó lesz a Silent Hill 5. Nem most szeptemberben jön?

Attól még a feeling megmaradhat,ha az eredeti alkotók is beleszólnak az alkotásba.Remélem majd beleszólnak. 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Istencsászár
Az új Silent Hill már nem japó fejlesztés = nem lesz méltó része a sorozatnak...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Igen a Resident evil 4,5 már új "világ",ugyanúgy mint ez az alone in the dark rész.
Visszahozhatnák azt a régi feelinget, azt a vonalat már csak a silent hill sorozat képviseli és ahogy elnéztem a videókat, az új rész is olyasmi lesz.Álló kamera,para minden sarkon,ki hörög?Kameraváltásnál az arcomba ugrik valaki, vagy nem? 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Eredeti?! Persze hogy az, eredeti hamisítvány. innfót köszönöm, közbe megtaláltam hogy a prioritást kell állítani, de valósón fagy! magason jó, bár játék közbe így is van 1-2 fagyi! Hali