3442
-
#1229 "hamarosan vége lesz a wareznek..."
hát ezen mekkorát derültem -
#1228 Ha csak annyi védelem van rajta, mint a CS:Source -on, azaz kötelező bejelentkezés, soha nem is lesz hozzá crack, a jövő meg erre felé tendál, hamarosan vége lesz a wareznek,...mi lesz a sok ábrándos huszárral?
Mondjuk annyira nem baj, kicsit megtisztul a PC scene, elmaradoznak majd a 14 alatti elvtársak, ami abszolúlt pozítiv lesz, már csak a multijátékok miatt is! -
#1227 Ez a lényege mimás:DDDD -
#1226 A "csak még nem jó" ezt jelenti! -
felegyi #1225 Sokan egy olyan játékot vártak mint a 4. rész! Nem kell benne "mnuálisan" célozni, csak célpontot váltani... -
csoola #1224 a vidi jo de igaza van azoknak akik azt mondták eksöngém, mert azért egy alone in the dark nem ilyen... persze lehet ettöl még jo játék, de a cimtöl mást vár az ember, emiatt (is) kaphat negativ kritikát -
#1223 Jónak jó csak nincs hozzá crack -
ricsa008 #1222 ok értem
kössz -
#1221 Igen, mint máshol is. Csak még nem jó az se. -
ricsa008 #1220 egy magyar torrenten oldalon fenn van
Alone in the Dark (2008) 7.60 GB -
#1219 Rohadt jó vidi,mártolnám.De nekem egy demo (nem a warez full vezió...) is elég lenne hogy megnézzem milyen az irányítás azt megveszem ha kibírható. -
Djemba #1218
-
#1217 Ez aztán a hatalmas hír.
Blikk színvonal azért meg is volt.
Amúgy NFO-n valami pecsről vagy miről folyik a téma.
"there is a rumor that the update will come this week !"
Jah már látom:
"...i mean the fix..."
Gondolom a "mesteremberek" munkájára gondolt.
-
#1216 Olyan nincs! Én mindig várom :DD -
Djemba #1215 akkor fog kijönni a tört cerzió amikor nem várjuk -
#1214 Má én leszarom, milyen az irányítás, de túlélő horrort akarok !!!!!!!
Vazze ez KONZOL itt ennek is örülni kell, hogy a resi 5 és silent 5 mellett ez még megjelent PC-re.
Vér legyen azt zombi...ennyi az egész. -
#1213 Jah de ez milyen szó? és mit jelent??? "crackereknek" -
Djemba #1212 inkább lenne egy játszható DEMO
crack mikor lesz áááááá -
#1211 a biciklitől balra mész néhány métert, és ott lesz a földön egy üvegcserép, ami a kitört ablakból esett ki azzal tudod kilyukasztani! ha a paprikás papírt adtad a zombinak akkor a jó befejezést fogod kapni a végén, viszont nehezebb dolgod lesz mire oda jutsz! -
#1210 Ja.és a biciklinek a gumiját h kell leengedni h a zombi elessen vele mikor ugratni akar a rámpán? -
#1209 Skacok.elakadtam a gameban.vki segítsen.nem tok továbbjutni a 3pályán.az a feladat hogy jussak be egy mosdóba.addig el is jutok viszont klozetpapírt kell a zombinak adni aki a wc-n ül,de nem találok sehol sem.aztán végül is kaptam de erőspaprikakrémmel volt bekenve és nem vettem észre és most mindenki ellenem van.eddig tök jól megvoltam a zombikkal,volt amikor guitar herozni kellet az egyik ellenés megvertem benne.Vki segítsen.előre is THX minőségű hangot. -
#1208 http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200807&id=15 -
#1207 ps3-as év vége felé úgy emlékszek...de hagyjuk a konzolt, történhetne már vmi PC-re -
csoola #1206 nemtom sztem az is elöbb fog jönni -
#1205 Októberi az nem a PS-akárhány változat? -
csoola #1204 akkor mostmá a bótba se lehet megvenni? sztem meg már megjelent :P csak tört változat nincs
az oktoberi az a csokapik változat! -
#1202 Úgy hallottam hogy eltolták egésszen októberig a játékot, szóval ne várjátok. -
csoola #1201 de ahhoz volt starforce pusztito progi meg minden, nem kellett ahhoz crack h elinditsd :) -
#1200 Hát ez természetes, hogy kap a crack védelmet!
A következő lépésben meg magadnak kell megírnod a játékot, és ahhoz kell majd még crack-et venned, hogy elindíthasd. -
#1199 Ja és az eredeti játék árának a 90%-ért kapod meg a cracket. (a gammát meg töltsed le valahonét)
És a crack kap másolásvédelmet, nehogymár kalozkodjanak valakik a crackel... xd
-
#1198 Jön mán ez a foss?Tököm bele.A devil my cry4 is jöhetne. -
#1197 Mik vannak! :)
És majd a feltörésért fizetünk ezután, nem pedig megvesszük. Logikus! :D -
felegyi #1196 Még a héten fenn lesz! Remélem, még a végén nekünk kell fizetni a crackereknek hogy feltörjék! -
mistermiskolcz #1195 Be is baszna ha erre is éveket kéne várni.
-
#1194 Mondjuk a starforce meg eközött van némi difi... -
#1193 Mért arra mit raktak?Egyébként nem hiszem hogy 5 évig törték,csak akkor feladták 2nap után és most újból megpróbálták -
Djemba #1192 gtr első részét is 1 hónapja tudták feltörni!!!!!!!!!!az meg már kijött 5 éve -
Abu85 #1191 -
csoola #1190 én megvárom amig csokapikhoz adják -
#1189 Itthon majd 13k körül lesz úgy tudom.