Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!<#ejnye1> <#banplz>
Megvilágitottam a holdat<#rinya> es elmentem a pajzshoz de semmi sem tortent mar mint nem tudtam atdobni sehogy sem a <#duhos2>palackot pedig igy állok csatolom a képet <#mf2><#mf2><#vigyor1>:

Sziasztok!!!!!
Leirás van valahol? Angol is megteszi, mert a videok alapján szart sem érek. Ha valakinek van esetleg egy reszletes videoja, akkor azt is meg- köszöném.
elore is koszonom...
icewolf
Üdv mindenkinek.

Lenne egy olyan problémám, hogy amikor elindítom a játékot, akkor bedobja a monitort kb 320x240-es felbontásba (vagy valami hasonló, leginkább összecsúsznak a dolgok), aztán semmi, se proci aktivitás, se vinyó, se semmi, restart után helyre áll a rend, de ha megpróbálom elindítani a játékot, akkor újra...

Friss driverek fent vannak, a rendszer nem éppen mai, de nem hiszem hogy attól még ilyet kéne csinálnia. Valakinek volt már hasonló tapasztalata, esetleg van valakinek ötlete a megoldást illetõen.

Elõrre is köszönöm a válaszokat.

(A játék nem eredeti, sajnos, itthon nem lehet kapni még mindig, külföldrõl pedig még egy ideig nem fogok tudni rendelni ilyesmit. Ezt most nézzétek el nekem pls.)

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

grebber
Nincs.

Next PC upgrade: 2022

kissadamvikt
szasztok!

magyarosítás van már a játékhoz?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

derdani
Végig játszottam , elég szarul van vége. Fogják még folytatni?

ViniSoundz
bug volt. újraaakezdtem aztán meg ment. vannak érdekes bugok ebben, de összességében fasza gém
Nohab
Ha totálisan ugyanazt csinálod, mint ami a vidin van akkor bugos lesz szerintem. Próbáld meg átlépni akkor azt a részt.
ViniSoundz
azt mondja meg nekem valaki, hogy az elsõ epizódban, tök a legelején miért nem az történik aminek kellene? a csávó mögöttem folyamatosan kinyí. néztem jutúbon, a falnak ketté kellene hasadnia és a csávónak meghalnia, de nem ez történik, csak magyaráz nekem hogy mi történik, de igazából semmi és fejbelõ, ha megfordulok, ha nem.
woy
menjél inkább máziózni <#nyes>

Nohab
Nem elég, hogy bunkó vagy, de még hülye is.
grebber
Elég sokat a 75%-hoz!

derdani
Mennyit kell abból a szarból szétlõni?

grebber
lol tank.Mindig mindhez énszerintem van elegendõ felszerelés!

derdani
Nagyon elbaszták ezt a játékot ezzel a hülyeséggel.És a fegyver is szar. Ide rpg ,sörétespuska,gépfegyver meg tank kéne.Az irányítás is szar. Úgyhogy fos az egész.

grebber
Azt kiírja adott feladathoz mennyi kell.A vége fele a nagy védõfal lekicsinyítéséhez 75%-kell!

derdani
És menyit kell elégetni? midet?

DarkSector
elõször 30% elég, a 6 szimbólumhoz.
utána sokal több kel.
majd úgyis csipognak pda-ra, és eltûnik a nagy körül a pajzs, ha kész vagy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ha megnyitod a T-vel a kütyüdet, és bemész fellül a földgömbre (térkép jelezni fogja, azokat a fehér-feketén sistergõ kör alakú mezõket.
Azok közepén idegen paraziták vannak, mintha egy növény lenne) és ezeket égesd el!!!

Némelyik elég trükkös lesz, mert épületek belsejében elõször elérhetetlennek tûnõ helyen lesznek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

derdani
De milyen 75%?!

DarkSector
X-el ha csukod szemed...na az.

derdani
Milyen vision?

grebber
Akkor persze hogy nem mivel 75% kell ahhoz hogy csökkenjen a fal és áttud dobni.

Bocsi offér, de 60as a visionom és nemtudok semmt csinálni annál a szar mágikus falnál :/ rádobtam már v 20 molotovot , nemtudom átdobni azon a szaron sehogy... vki help :S sry.
Nohab
derdani
Az episode 8 -ban mit kell csinálni annál az erõtérnél?

grebber
Asszem 3 körig aztán vége!

derdani
de meddig?

Shep
A fényben kell maradni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Magyar feliratosról még azóta sincs semmi hír 😞

derdani
A 6.episode-ban amikor a helikopter az árnyékszörnyre világít ,ott mit kell csinálni?

woy
zZZzzZZZZZzz

sziasztok.én azt hittem ez egy jó játék,de mikor kipróbáltam,az irányítás annyira nem tetszik,hogy azóta se vettem elõ.hihi

Nohab
A spectral visiont 50 fölé kell vinni, majd egy molotov koktélt (ha lehet mûanyag palackból) átdobsz a növény szerû izéhez.
az 44.magnum amit te mondasz demind1 😄
episode 8 már toronyból megvilágítottam azta helyet amit vmi energia pajzs véd😄 ott mit kell csinálni? szétdobáltam már molotovval de semmi változás :/ vki help
grebber
Nemtudom rá kb ha jött 3-4 denevér nem is foglalkoztam velük 3 vagy 4 koktál azt vége is!

derdani
Nem tudok odamenni mert felfalnak.

grebber
Talán ha odamennél meglátnád úgyis észre fogod venni! Nemtudom elmagyarázni egy hatalmas nagy tumorszerûség.

derdani
Milyen bigyó?

grebber
Nem nehéz véletlenül sem!
A törmelékek amik fölött köröznek ott van az a bigyó azt kell kinyirni van csomo piás palack azokkal robbantgassad szét.

derdani
A 4.episode -ban hogy kell legyõzni azt a sok vámpírdenevért, amikor egy épület fölöt rajzanak? (k.nehéz ez a játék)

kirol
Felül a vezetéktartót ellövöd, az meg leesik.

derdani
Hogy kell azt a részt megcsinálni amikor egy elektromos vezeték egy vécé ajtóban himbálózik (3.episode)?

Nohab
Körbe körbe szaladgáltam, míg keresett magának más prédát<#idiota>
grebber
Iktassad ki tûzes lõszerrel!

derdani
Tudja valaki hogy mit kell csinálni az elsõ pályán a parkolóházban amikor kijön a gonosz a padlóból?

kirol
Aha.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
Mi amúgy az a desert eagle?

Nohab
A harmadik fejezet elején. A kocsi fele mész, és ott az egyetlen útmenti házban lesz.