Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvilágitottam a holdat<#rinya>#rinya> es elmentem a pajzshoz de semmi sem tortent mar mint nem tudtam atdobni sehogy sem a <#duhos2>#duhos2>palackot pedig igy állok csatolom a képet <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>:
Leirás van valahol? Angol is megteszi, mert a videok alapján szart sem érek. Ha valakinek van esetleg egy reszletes videoja, akkor azt is meg- köszöném.
elore is koszonom...
Lenne egy olyan problémám, hogy amikor elindítom a játékot, akkor bedobja a monitort kb 320x240-es felbontásba (vagy valami hasonló, leginkább összecsúsznak a dolgok), aztán semmi, se proci aktivitás, se vinyó, se semmi, restart után helyre áll a rend, de ha megpróbálom elindítani a játékot, akkor újra...
Friss driverek fent vannak, a rendszer nem éppen mai, de nem hiszem hogy attól még ilyet kéne csinálnia. Valakinek volt már hasonló tapasztalata, esetleg van valakinek ötlete a megoldást illetõen.
Elõrre is köszönöm a válaszokat.
(A játék nem eredeti, sajnos, itthon nem lehet kapni még mindig, külföldrõl pedig még egy ideig nem fogok tudni rendelni ilyesmit. Ezt most nézzétek el nekem pls.)
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
magyarosítás van már a játékhoz?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Next PC upgrade: 2022
utána sokal több kel.
majd úgyis csipognak pda-ra, és eltûnik a nagy körül a pajzs, ha kész vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azok közepén idegen paraziták vannak, mintha egy növény lenne) és ezeket égesd el!!!
Némelyik elég trükkös lesz, mert épületek belsejében elõször elérhetetlennek tûnõ helyen lesznek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
episode 8 már toronyból megvilágítottam azta helyet amit vmi energia pajzs véd😄 ott mit kell csinálni? szétdobáltam már molotovval de semmi változás :/ vki help
A törmelékek amik fölött köröznek ott van az a bigyó azt kell kinyirni van csomo piás palack azokkal robbantgassad szét.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES