Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az lenne a bajom, h az intro után, a bal alsó sarokban forog az a töltésjelzõ, tölt, de nem történik semmi...
Még a fõmenû sem jön be...
Visszaolvastam és v.kinek úgy sikerült, h a piorítást állította át magasra, de nekem ez sem segített, még valós idejûvel is próbálkoztam...
Lehet, h a crackel van a gond???
Elõre is köcce...
@
@
@
@
Na most viszont szidom a készítõket >.<
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Next PC upgrade: 2022
bentvagyok a wc-ben falat kellene robbantani, de nem igen jön össze... :S
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Arra már rájöttem hogy tûz nélkül senki vagyok szal ha tehetem akkor pirózom 😄
Fejezetugrás meg sem fordult a fejemben 😊
a flakonok félig vannak? hmm... jó tudni 😄 majd figyelek erre is 😊
@
Mindíg spórolj a dolgokkal és okosan tegyél a zsebedbe dolgokat.
A flakonokat töltsd t egyikbõl a másikba h ne 2 félig legyen hanem 1 tele.
Próbálkozz mindíg tereptárgyat belángoltatni és azzal verd a zombikat.Úgy könnyebb.
Ha a parkba keveredsz és közel van egy evil root akkor ugorj be és intézd el mert úgy könnyebb dolgod lessz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
@
van ott deszka gondolom azt kellett volna oda rakni de az meg a rácson túl va és azt megfogni nem lehet
elakadtam a játéban a parki fejezet 2 részénél amikor a csatornába kell menni. ki kéne kapcsolni az áramot hogy tovább tudjak haladni, de ha megpróbálom akkor a derékig érõ vizben agyoncsap az áram. pls help
Tuti azt hog szó se volt esetleges magyar megjelenésrõl.
De akkor legalább ne ígérgessenek. Ugyanígy szívatták a népek a Kane & Lynch és Devil May Cry 4-nél is. 😞
Galaxisneten basznak rám már írtam nekik 3 mailt nem reagálnak rá.
5390FT amúgy az ára a gamenek.
csak el kell találni az irányítást és meg lehet szokni
nekem teccet ha lesz valaha magyarul akkor végigtolom még1x
Most kezdtem el játszani a játékkal de én még egy ilyen szart nem próbáltam, imádom a horror játékokat de ez az irányítás??????? pocsék!!!!
-Azok a foltok jelölik az Evil Rootokat amiket ki kell nyírnod (felégetni)
-Amikor megsemmisítesz egyet, akkor nõ a spectral vision. Ha harmincod van, akkor csukott szemmel megjelennek a jelek.
Belekezdtem ebbe az új Alone részbe. Eddig mindet végigvittem, nagy rajongója vagyok, de elbizonytalanodtam.
Cáfoljatok rám, de a következõket tapasztaltam.
Nehézkes irányítás... Mire összekeverek egy robbanós koktélt, vagy zseblámpát töltök vagy fegyvert cserélek lemészárolnak.
Beülök egy roncs kocsiba és tudok napellenzõt nézni, dudálni villogni kesztyûtartót nézni. Kérdem én: minek ?
Sztem túl van bonyolítva.
Az inventory rendszer tök ötletes hogy a zsebeidet nézed, ugyanakkor a favorite kombinációkat valahogy nem tudtam behozni... (jó arra kevés idõt szántam)
A harc is eléggé macerás. Zongoramûvésznek érzem magam, mire lebaszok egy zombit.
Na mindegy.. nem tom... valami hiányzik. Valahogy nem kézzelfogható a gém. Egyszóval nem estem teherbe tõle na.. (a resident evil 4 tõl annál inkább)
Ja meg a számomra legfurcsábbat el is felejtettem,
hogy az epizódokat a hetesig lejátszhatom ?!
Ez mi ? Miért ?
Kezdhetem akárhonnan ? És mi lesz a tárgyaimmal ?
na befejeztem 😊
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.