3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• akyyy
    Vezérlőpultnál nem ott van a speciális fül, de hol van, ott sztereón van, de studió minőségen, ha lejebb veszem nincs hang.

dxdiagba meg van 1. Hang meg 2. Hang, de nincs semmiféle hardveres gyorsítás csúszka!!!

Vistám van, Home premium 32 bites
  • wesker24
    Olvastam egy másik megoldást menj a vezérlőpultba és hangbeállitásoknál a specális fül alatt állitsd át asztali sztereó hangszóróra !

Amugy meg futtatás DXdiag ---> Hang fül és ott van a csúszka amivel a hang hardveres gyorsitását lehet állitani !
  • wesker24
    Már végignyomkodtam a bille-n az összes billt de mi a franccal kell forgatni a vezetékeket hogy szikrát kapjon ! Már elfelejtettem hogy melyik bill parancs volt az !
  • akyyy
    segíts légyszi én nem találom ezt a hardverews gyorsítást!
  • armageddon666
    háát... gamepaddal is megpróbáltam... ráadásul Xboxossal... és utána döntöttem hogy marad a bill/egér >.<
  • Shep
    Nem :) Nekem sem volt bajom vele, először kicsit furcsa volt az igaz.
  • wesker24
    Ezek szerint akkor gyári beállitás mi ? Amugy jó neked hogy te jól tudsz játszani billről mennyivel egyszerübb lenne gamepadról nem lenne vele ennyi macera !
  • armageddon666
    teljesen alap :D
  • wesker24
    Hát ugy látszik mert billról valami katasztrófa el is felejtettem már hogy milyen volt régen !

Amugy milyen bill beállitást használsz ha neked olyan jól megy billről ?
  • armageddon666
    én vagyok az egyetlen akinek nem volt baja a billes irányítással? :c
  • wesker24
    Köszi szépen a hang tényleg jó lett !
  • norbi2fraktal
    irányításra nem tudok megoldást,de a hangra van---Start--Futtatás--dxdiag--hangok--és hardveres gyorsítást alapra húzni. Vista/Win7 esetében feladatkezelőből--fájl-futtatás
  • wesker24
    Na elövettem újból a játékot mert nem volt mivel játszani ! De több gondom is van ! 1. Totál nincsen párbeszédhang csak háttérzene ez mitől lehet ! 2. El is felejtettem milyen borzalmas az irányitás billről gamepadról nem lehet irányitani ?? Mert ne igazán akarja érzékelni a játék !
  • Soad999
    Hali! valaki próbálta már az AITD5-t kontrollerrel? mert nekem nem ismeri fel és hát úgy lenne az igaz :/
    Valamint Nekem a AAse jó hiába kapcsolom be...
  • akyyy
    Zsír. Ez van meg nekem is, csak boxra, de legalább eredeti:D

Most jutottam be muzeumba, ahol azt az illetőt fogva tartja az az izé, és vége lett, holnap majd folytatm:D

csak kár hogy kukkot se nagyon értek, habár mégis.

szóvan van ez az izé ami megtámadta new yorkot, csávókánk amnéziás, nem emlékszik semmire, de a mentőbe kiderült hogy több mint 100 éves, meg valami mulder ügynök volt :D

de a csaj ki csoda??? meg az a nyakláncos vénember aki az elején is ott volt velünk.
  • grebber

A legújabb!
  • akyyy
    Ez melyik alone in the dark?
    mert nekem van egy, de nem tudom melyik nincs számozva:C
  • The Protector
    A falat kell kirobbantani.Arra tudsz csak továbbjutni.
  • mysa
    valaki meg tudná mondani,hogy mit kell csinálni amikor beugratunk a parkba,felsegítem a csajt a sziklára és bemegyek a budiba.Megnéztem a pda-t is de még mindig azt írja hogy "get to restrooms".Valaki tudja mi a megoldás?
  • Looooser
    ohh siker volt megszereztem :)
  • disp
    asszem H val eszt bemutato vidin látam nekem nincs meg de lehet megszerzem:)
  • johny85
    hy valaki nem tudja hogy lehet gyógyítani?
  • Looooser
    azt nem tudja valaki hogy a soundtrackjét honnan tudnám leszeni?
  • Looooser
    húúú amit a banne játszik annak a szának mi a címe??? és az elődója???
  • KaszaN
    fasza :D mostanra márvagy 100szor végighalgattam :D
  • armageddon666
    Who am I

legjobb (Y)
  • KaszaN
    Valaki megtudja mondani annak a zenének a címét ami az legelső autózós részben szól? Ahol utánunk repedezik fel atalaj. Megköszönném :)
  • danny94
    ???
  • The Protector
    A legegyszerűbb dolog ha elakadsz egy gameban.Benyomod youtubra a játék címét és hozzá azt h walkthrough.Még soha nem találkoztam olyan játékkal amihez ne lett volna videós végigjátszás.Ha mégis akad akkor googleba h videowalkthrough.Egyszerűbb mint tök sokáig magyar végigjátszás után keresgélni.
  • kirol
    Kár. Az meg nem lesz ha jól tudom.
  • Evin
    Nem. Egyszerűen nem lehet megoldani. A hivatalos fordítás volt az egyetlen remény.
  • armageddon666
    Derossz ez a zenélő banner >.< nem bírom bezárni az ablakot mert akkor hiányérzetem lesz xD
  • kirol
    Készült ehhez végül magyarítás?
  • danny94
    Hy all!
    Az lenne a bajom, h az intro után, a bal alsó sarokban forog az a töltésjelző, tölt, de nem történik semmi...
    Még a főmenű sem jön be...
    Visszaolvastam és v.kinek úgy sikerült, h a piorítást állította át magasra, de nekem ez sem segített, még valós idejűvel is próbálkoztam...
    Lehet, h a crackel van a gond???
    Előre is köcce...
  • armageddon666
    nnnnah -.- most tényleg kikészültem... a jeleket kéne felvillantanom, csak az a gond hogy a fekete trutyis teremben nem akar összejönni :\ akárhogy nézek rá, akármilyen messze vagyok, nem jó neki, nem aktiválódik -.-túl sokáig meg nemtok próbálkozni mert székek elégnek, fáklyák kialszanak :\
  • armageddon666
    eh >.< az nagyon jó ám :D akkor mi értelme ennek? XD vagy csak hogy több hely legyen amik hátha jobban kézre esnek?
  • grebber
    Nem kapsz extrát max azt hogy még gyűjtheted tovább 75-ig őket!
  • armageddon666
    huhh... most nézem lassan elérek a Roots of Evil vadászathoz >.< 10em már van... 30 kell ugye? kapok valami extrát ha több van?
  • armageddon666
    ellenben az autózást megcsináltam még egyszer xD kurva jó lett akárki akármit mond :D csak tudni kell hol vannak benne a bugos repedések XD
  • armageddon666
    vagy zsebkendőt teszel piásüvegbe, meggyújtod öngyújtóval, aztán odadobod :)

Na most viszont szidom a készítőket >.<
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csajt kéne újraéleszteni -.- rühellem az ilyen minijátékokat... főleg hogy a hülye villogó egér bezavar...