Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ Evil root irtás akkor van kész ha Spectral Visionod több mint 30 ha annyi spuri vissza a kastélyba és használd a spectral vision képeeséged !
a parkban kitisztítottam az 1. evil root fészket és most ha jól értem ár kellene jutnom a mentõ autóhoz de egyik uton sem tudok átmenni a hasadék fölött
merre?
@
A második evil root vadászat után harc már csak a bazi nagy Evil Rootnál van ami az utolsó fejezet helyszine is egyben !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
És igen ma délután végigvittem én is az Alone in the Darkot !
Nagyon jó játék volt csak ne lett volna ennyire pocsék befejezése a játéknak ! Amugy sikerült kiirtanom az összes evil root-ot 100/100 !
Az utolsó csapda az nagyon felidegölt egyáltalán nem volt könnyü na meg persze az utolsó kocsikázás az idõvel szemben az is elég nehéz volt !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És elsõre sikerült megcsinálni mindkét részt ! <#vigyor>#vigyor>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Néztem youtube-on videot na ott meg teljesen máshogyan van ! Nincs ez a vonalas tökölés !

egyébként nem vittem végig... mikor másodszor kellett rootokat irtani, meguntam :\ pedig vége érdekelt volna >.< csomó jó zenét nem hallottam még ingame az OSTbõl xD
mielõtt letöröltem mondjuk még vagy 20szor végigmentem a kocsis részen 😊
@
Amikor kiszabaditom az evil root-ból !

Hát ez eléggé gyalázatos és szénygenletes ! <#levele>#levele><#levele>#levele>
Én kontrolerrel jáccom xboxon, ott a két analóg kart kell egymás felé nyomni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amugy milyen egy directx ez a vistaval együtt a directx is megváltozott ? Amugy a 2 hangfül opciónál is ez van ?
Na meg nem tudod mivel kell tekerni azokat a vezetékeket amivel szikrát lehet csinálni ?
a másik is ugyanigy néz ki csak név helyett realtek digital output
" Vista/Win7 esetében feladatkezelõbõl--fájl-futtatás "
dxdiagba meg van 1. Hang meg 2. Hang, de nincs semmiféle hardveres gyorsítás csúszka!!!
Vistám van, Home premium 32 bites
Amugy meg futtatás DXdiag ---> Hang fül és ott van a csúszka amivel a hang hardveres gyorsitását lehet állitani !
@
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amugy milyen bill beállitást használsz ha neked olyan jól megy billrõl ?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Valamint Nekem a AAse jó hiába kapcsolom be...
Most jutottam be muzeumba, ahol azt az illetõt fogva tartja az az izé, és vége lett, holnap majd folytatm😄
csak kár hogy kukkot se nagyon értek, habár mégis.
szóvan van ez az izé ami megtámadta new yorkot, csávókánk amnéziás, nem emlékszik semmire, de a mentõbe kiderült hogy több mint 100 éves, meg valami mulder ügynök volt 😄
de a csaj ki csoda??? meg az a nyakláncos vénember aki az elején is ott volt velünk.
Next PC upgrade: 2022
mert nekem van egy, de nem tudom melyik nincs számozva:C
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?