3442








WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)


  • Fpocok
    #3442
    Arra gondolok, hogy a GFWL játékoknak van egy olyan rossz szokása, hogy az xbox controlleren kívűl SEMMIT nem ismer fel rendesen.
    Mintha lenne valami program, amivel be tudod állítani, mint xbox controller, de nem tudom a nevét. Keress rá
  • wattafaka
    #3441
    de a beállításoknál van olyan opció, hogy controller beállítások, tehát elvileg játszható azzal is. vagy te arra gondoltál, hogy "rendes" alap USB-s controllerrel működik csak?
  • Fpocok
    #3440
    Nem minden játék ismeri fel. A GFWL különösen nem szeretik és tudtommal ez az.
  • wattafaka
    #3439
    Sziasztok.
    Van egy olyan problémám, hogy nem tudok controllerrel játszani. Van két SONY PS1-es controllerem, amiket egy átalakítóval egyetlen USB-n keresztül csatlakoztatok a géphez. És nem ismeri fel, hogy bármi is be lenne dugva, nem reagál semmire annak ellenére, hogy minden más játéknál működik.
    Mi lehetne a megoldás?
    Előre is köszi,
    W
  • GTV
    #3438
    Ez a játék egy borzalmak borzadalma, főleg, hogy tele van buggal és nagyon sok kicsi már-már nagyon frusztráló hibákkal, pedig ez az interaktívitás jó ötlet és csak ez az egyetlen pozitívuma, mert 2008-ban vagy 2009-ben mikor megjelent még újnak számított.

    Aki most fog hozzá a játéknak inkább azt mondom, hogy ne kezdjen bele, de ha mégis, akkor mindig tartsa észben mit kell nyomni, mert a játék nem segít aztán mindig mentse el minden "történéskor", mert kilépéskor után képes elejétől kezdeni...folytassam még? Én 2-jára próbáltam meg, kb. ugyanaddig vittem és elegem is volt belőle, de körülnézek hátha egy nem hivatalos patch illetve valami easter egg fellelhető hozzá így pár év után, mert ez így rosszabb, mintha ki sem adták volna, bár az ötletek tényleg jók lennének, mint írtam.
  • PanzerWolf
    #3437
    Mikor megjelent a játék gondoltam kipróbálom a tört verziót milyen is,mert nem bírtam várni.Mai napig kedvenc játékom az első része 1992 óta.Nagy hévvel nekiállok ennek az 5. résznek és úgy elvette a kedvem ez a Silent Hilles kamera állások(én szerettem az Alonés kamerallásokat),meg a kontrollerre írt mozgás,hogy elment a kedvem tőle.Most leszedtem az első részt újra és végigtoltam ismét(45 perc alatt).Aztán gondoltam magamba teszek egy próbát az 5-el megint.közben nekiálltam a 2. részének is.ahogy nézelődöm a neten látom,hogy a vaterán ott van 6300ft-ért a gyűjtői kiadás.Mondom ezt nem hagyom ki,majd csak végigszenvedem ha megint nem jön be.Tegnap meg is jött a játék.Próbáltam úgy nekiállni,hogy ez már új köntösű Alone.Nekiálltam és leesett az állam,hogy most meg mennyire bejön!A zenéje eszméletlen jó!Azóta csak a hozzá adott bonus cd-n a zenéket hallgatom ha éppen nem játszom.A hangulata is bejött nekem(bár az első részét mai napig nem múlta nekem fölül semmi).A negatívum ami nem tetszik benne most se, az az irányítás.Eléggé gyengére sikeredett kicsit szegényke.Most ott tartok,hogy a leányzót elvitték ilyen denevér félék és be van gubózva vagy mi.Gondolom őt kell kiszabadítani majd.Kár,hogy feliratot nem csináltak hozzá magyarul mert így sajna semmit nem értek szinte belőle.Jól értem,hogy Edward nem tudja hol van meg kié ez a test?Meg láttam trailereket neten és ott néznek a leányzóval egy 1920 körüli képet amin ő van?A 4-ben is mintha reinkarnálódott volna Edward ha jól emlékszem.Valami fény harcosa ő vagy mi.Abból se értettem sokat,de majd újra viszem mert láttam van hozzá már magyar felirat.
    Ha valakit nem untattam ezzel az írásommal és van kedve,akkor válaszolhatna nekem ezekre a kérdésekre.Már régen indultam be így játékra.19 éves játék múlt után kevés az újdonság számomra.
  • Andrews2007
    #3436
    Üdv mindenkinek. Én a régi részeket imádtam 1-3. ig a 4.-et nem annyira.
    Az lenne a kérdésem, hogy mivel nem lett üzletileg nagy siker ez az 5. rész lesz e folytatása? Vagy akartak e DLC-ket kiegészítőket alkotni hozzá? Tehát befejezett lett e ez a mű vagy sem? Ja és méltó e a régi nagy elődökhöz. Köszike. A játék már megvan majdnem 2 éve.
  • erikn
    #3435
    visszavonom a kérdést,bocsi.visszaolvastam:D
  • erikn
    #3434
    hello én xboxon játszok vele és elég jó,bár néha találok benne bug-ot...
    Azt nem tudjátok véletlenül hogy a 8.fejezet elején amikor elkell menni a titkos bejárathoz hogy kell megölni azt a rohadt növényt aki a pajzson belül van? A végigjátszásban láttam h közel megy a pajzshoz de sose sikerül átdobnom a molotov koktélt.Nem tudtok vhogy segíteni?
  • Shep
    #3433
    Elkezdtem újra a játékot és olyan gondom van ,hogy az elején mikor porraloltózni kellene akkor azt írja nyomjam a 0-s gombot ja ok, csak az melyik ,mert az egéren mindent végignyomkodtam, de semmi. Átállítottam másik gombra akkor sem történt semmi hiába nyomtam. Mi a franckarika lehet vele? Régen nem volt semmi gondja.
  • akyyy
    #3432
    mi van kökényesi ági
  • Vass Gábor
    #3431
    aha
  • Evin
    #3430
    Elsőre nem esett le, de ez duuurva.
  • akyyy
    #3429



    omg
  • akyyy
    #3428
    az is meg fps is. sztem sokan nem tudják hogy nincs fps nézet, a külső nézetbe meg néha tényleg szar irányítani, akkor egy gombnyomás és fps. sőt, néhány feladványt muszáj úgy végigvinni (be kell csukni a szemedet pl)
  • watto
    #3427
    de külsőnézetes ugye? kössz:)
  • Evin
    #3426
    Túlélő-horror.
    Mindent végig lehet játszani angoltudás nélkül, csak a játékidő fog eltérni. Meg még van benne 4 másik nyelv. :)
  • watto
    #3425
    Hali srácok!
    Az a kérdésem lenne, miylen stylusú játék ez?:P
    Igazából arra lennék kiváncsi, nagyon fontos e hozzá az agoltudás
    , vagy úgy is élvezhető ha csak nagyxjából forditom magamnak a mondatokat?
    Tehát vannak benne hosszú párbeszédek?

    Egyszóval, arra lennék kiváncsi, élvezhető e a játék angoltudásnélkül?
    Nem is nélkül mert nagyjából mindig tudom mit ír...
  • Lesusius
    #3424
    Szasztok skacok, van a gémhez patch?
  • wesker24
    #3423
    jah nekem mivel csak 9 mm-es töltényem volt fel is ajánlotta hogy készithetek egy kis mini tötltény bombát !
  • akyyy
    #3422
    Lehet rossz töltény tipus mer asszem az volt ráírva, hogy univerzális töltény, minden fegyvertipushoz jó. akkor 9 minis kell?
  • wesker24
    #3421
    Pedig töltényt is lehet rá ragasztani az üvegre csak egy sima üveg kell töltény meg ragasztó szalag ! Nekem sikerült !
  • akyyy
    #3420
    hát volt nálam töltény, de azokat nem lehetett kombinálni!!!
  • wesker24
    #3419
    A bullets egyértelmű hogy micsoda !! A bullet szóü szerint töltényt jelent ! A 9 mm-s töltényeket is lehet kombinálni az alkoholos vagy a plastic üveggel csak körbe kell tekereni ragasztó szalaggal ! Csak hát akárhányszor rácsomagolsz bulleteket egy üvegre annyiszor -20 vagy 30 tötény lesz a pisztolyodban !
  • akyyy
    #3418
    mi az a bullets? mert csinálom az acsikat már, kombókat kell megcsinálni, az összeset.
    ezt már megcsináltam:
    Explosive Plastic Bottle + Double Sided Tape + Handkerchief + Glowstick (muanyagpalack, ragasztó, zsebkendő meg a kisebbik világitósbigyó)
    Explosive Plastic Bottle + Double Sided Tape + Handkerchief + Flare (ua mint az előbb csak a nagyobbik világitós genyo, ilyen sárgha vastag)
    Explosive Plastic Bottle + Double Sided Tape + Handkerchief + Bullets

    Eza bullets nem tudom micsoda.


  • wesker24
    #3417
    Ez volt a Bad Ending ! A good endingben sem történt nagyobb változás !

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A good Endingben az volt hogy nem lövöd le a csajt ekkor a csajban reinkarnálodik Lucifer. Mikor Edward átöleli a csajt Sarah mond neki valamit erre Edward észreveszi hogy Sarah testébe költözött Lucifer és ha jól értettem csak annyit mond neki hogy FUCK és elhagyja a helyszint ! És The End !
  • akyyy
    #3416
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem úgy lett vége, hogy belelőttem a csajba, mer tott szenvedett, vörös lett a szemem, beküldtem starwars módszerrel a csillagkapuba a kulcsmásolót, oszt vége.
  • wesker24
    #3415
    Az utolsó csapdát nem a játék végére értettem hanem a házban lévő utolsó csapdára amikor egy embert kell megkeresnük !

    Habár ami azután jön asse piskóta !
  • wesker24
    #3414
    Csak 2 fajta befejezése van ! A good és és a bad !

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Habár mind kettő befejezés Bad ending ! A játék maga jó volt de a befejezés valami irtó pocsék lett !
  • akyyy
    #3413
    több vége van a játéknak, vagy mi?:C
  • wesker24
    #3412
    Pontosabban melyik barlang ? Gondolom annál a résznél vagy amikor felégetted a növényt bementél abba a házba és egy rakás logikai feladványt kell megoldani hogy tovább juss !

    Az utolsó csapdánál jobb ha lelkiekben felkészülsz mert az nagyon nehéz szivatós csapda lesz ! És piszok gyorsnak kell lenni vagy YOU WILL DIE ! Hacsak rá nem jössz a logikájára !
  • akyyy
    #3411
    Barlangba mit kell csinálni? középen volt valami bigyó, mindenhol fuckjA. a barlang ahonnan jöttem meg lezárult egy kő és vlami idézet van ráirva, valami fáklyagyöngyökről ...:S:S:S
  • akyyy
    #3410
    áh, hajalig elkezdtem, már csak kettő maradt, és 95%-on vagyok. azt a kettőt mrá kinyirom. csak már meguntam kiléptem, de szerencséte úgy nézki elmentette. igy este folytatom:D
  • armageddon666
    #3409
    akkor menj még ölni Rootokat :) én itt hagytam abba a játékot... semmi kedvem nem volt még kb 10 rootot kinyírni :\
  • wesker24
    #3408
    Jah nekem is sikerült átdobni a molotov koktélt ugy 3x-szorra !

    Mivel volt nálam vagy 4 molotv koktél ezért a 3-dik molotv koktélnál csak sikerült átdobni !
  • Maxtreme
    #3407
    pedig át lehet. Krva nehezen jött nekem is össze, de sikerált :-D
  • wesker24
    #3406
    Jah valszeg a spectral visionod kicsi legalább 75-ös spectral vision kell hozzá ! Jah és ehhez a játékhoz nincs cheat vagy ha van is akkor én se használtam mert nekem is sikerült átdobni a molotovot !

    Habár nekem 100-as spectral vision-om volt !
  • akyyy
    #3405
    hiába nézem jutubonm végigjátszást, nem látom mit csinál, átdobja csittel a falon egy molotovt, de én nemtudom átdobni azon a "falon":D
    evil rootom lenne kicsi? 53!?
  • akyyy
    #3404
    help :D
  • akyyy
    #3403
    mentőnél van egy csomó vér, az mire jó?