Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mintha lenne valami program, amivel be tudod állítani, mint xbox controller, de nem tudom a nevét. Keress rá
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Van egy olyan problémám, hogy nem tudok controllerrel játszani. Van két SONY PS1-es controllerem, amiket egy átalakítóval egyetlen USB-n keresztül csatlakoztatok a géphez. És nem ismeri fel, hogy bármi is be lenne dugva, nem reagál semmire annak ellenére, hogy minden más játéknál mûködik.
Mi lehetne a megoldás?
Elõre is köszi,
W
Aki most fog hozzá a játéknak inkább azt mondom, hogy ne kezdjen bele, de ha mégis, akkor mindig tartsa észben mit kell nyomni, mert a játék nem segít aztán mindig mentse el minden "történéskor", mert kilépéskor után képes elejétõl kezdeni...folytassam még? Én 2-jára próbáltam meg, kb. ugyanaddig vittem és elegem is volt belõle, de körülnézek hátha egy nem hivatalos patch illetve valami easter egg fellelhetõ hozzá így pár év után, mert ez így rosszabb, mintha ki sem adták volna, bár az ötletek tényleg jók lennének, mint írtam.
Ha valakit nem untattam ezzel az írásommal és van kedve,akkor válaszolhatna nekem ezekre a kérdésekre.Már régen indultam be így játékra.19 éves játék múlt után kevés az újdonság számomra.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel nem lett üzletileg nagy siker ez az 5. rész lesz e folytatása? Vagy akartak e DLC-ket kiegészítõket alkotni hozzá? Tehát befejezett lett e ez a mû vagy sem? Ja és méltó e a régi nagy elõdökhöz. Köszike. A játék már megvan majdnem 2 éve.
Azt nem tudjátok véletlenül hogy a 8.fejezet elején amikor elkell menni a titkos bejárathoz hogy kell megölni azt a rohadt növényt aki a pajzson belül van? A végigjátszásban láttam h közel megy a pajzshoz de sose sikerül átdobnom a molotov koktélt.Nem tudtok vhogy segíteni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
omg
Mindent végig lehet játszani angoltudás nélkül, csak a játékidõ fog eltérni. Meg még van benne 4 másik nyelv. 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az a kérdésem lenne, miylen stylusú játék ez?😛
Igazából arra lennék kiváncsi, nagyon fontos e hozzá az agoltudás
, vagy úgy is élvezhetõ ha csak nagyxjából forditom magamnak a mondatokat?
Tehát vannak benne hosszú párbeszédek?
Egyszóval, arra lennék kiváncsi, élvezhetõ e a játék angoltudásnélkül?
Nem is nélkül mert nagyjából mindig tudom mit ír...
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
ezt már megcsináltam:
Explosive Plastic Bottle + Double Sided Tape + Handkerchief + Glowstick (muanyagpalack, ragasztó, zsebkendõ meg a kisebbik világitósbigyó)
Explosive Plastic Bottle + Double Sided Tape + Handkerchief + Flare (ua mint az elõbb csak a nagyobbik világitós genyo, ilyen sárgha vastag)
Explosive Plastic Bottle + Double Sided Tape + Handkerchief + Bullets
Eza bullets nem tudom micsoda.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Habár ami azután jön asse piskóta !
Az utolsó csapdánál jobb ha lelkiekben felkészülsz mert az nagyon nehéz szivatós csapda lesz ! És piszok gyorsnak kell lenni vagy YOU WILL DIE ! Hacsak rá nem jössz a logikájára ! <#vigyor>#vigyor>
@
Mivel volt nálam vagy 4 molotv koktél ezért a 3-dik molotv koktélnál csak sikerült átdobni !
Habár nekem 100-as spectral vision-om volt !
evil rootom lenne kicsi? 53!?
Amikor a wc bõl tovább jutva keresem az utat a park felé egy barlangba mászok fel .Ahol egy lyukból kell majd kimászni miután azt a nagy mozgó izét kell szétlõni égõ tõtténnye na ez meg is van .Amikor felmászok a létrán állandóan kifagy a játék .Mert valami " dwwin.exe " betõt és nem tudok onnan tovább jutni emiatt .Állandóan kifagy .
Valaki egy megoldást dobjon nekem .
Elõre is Köszönöm !!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Mert 68-as szinten nem látni a pajzson semmi gyenge pontot....
Valaki tapasztalt olyat hogy Vista 64biten
játszok és váratlanul csak Alone in The Dark müködése leállt.
amikor több kábelt kell öszeérintetni h legyen áram akkor mivel kell váltani a kábleken? mert én probáltma mindenel lehet h bug?
THX