Paksi SE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, arra kíváncsi leszek, hogy mit határoz az emelesz

Szomorú!!!
😞😞😞😞😞
McFrost
Az van , hogy nincs engedély az építkezés elkezdésére.
Valószínû Pécsre kell menni , velük már megállapodtak a vezetõk.
Viszont benyujtottak egy kérelmet az MLSZ felé , hogy kérjenek 1 hónap haladékot , mert március végére kész lenne , tehát 2-3 meccsrõl lenne szó....döntés jövõ héten

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ya...
Most olvastam én is!!!
Más új igazolásról nem tudtok beszámolni?
(világítás,hogy áll?)
McFrost
Két napja a belga Royal Antwerpen vendégségét élvezi a legutóbb Tatabányán futballozó Kriston �Titi� Attila. A rutinos játékos ma megegyezett a másodosztályú klub vezetõivel, és az elkövetkezõ öt hónapban a hetedik helyen álló csapatot kell segítenie abban, hogy hosszú idõ után újra visszakerüljön az élvonalba.
Csütörtök délelõtt kerül sor a szerzõdés aláírására, a futballista a 24-es számú mezben küzdhet majd a csapat sikereiért. A szezon végén az elöljárók visszatérnek �Titi� ügyére, és ha elégedettek lesznek a teljesítményével, akkor hosszabbításra is sor kerülhet.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kriston Attila érkezhet??????
"pepsifoci.hu"
McFrost
okay , csinálok , tutira

"Te vagy az én haverom , ütõt csinálok Neked 😄
de jobb nem lehetsz mint én 😄"
"Vigyázz, szavadon foglak!"

McFrost
hát persze , akár mi is volt az 😄

Pilu bá!
Kövi 7végén végre megkapom a dobtesteket. De ütõm még nincs hozzá. Áll még az ajánlatod?

McFrost
hát a tököm tuggya kezitcsókolom
vigyenek le ingyé , akkor ok

ez csak természetes.....

Én Pécsrõl hallottam hogyha "nem kapcsolja fel Hara a villanyt "akkor oda megyünk, kistúrák lesznek azokiss akkor...<#szomoru1>de mind1 a CSAPAT az elsõ igazi szurkoló elkíséri õketa világ végére is!!!!!
Dunaújban sincs világítás

De bztos, ha mégse akko Pécs, Dunaúj.............<#confused>

Most olvasom, hogy nem biztos, hogy elkészül a világítás febr.24re. Akkor lesz a zte meccs...
nagy blama lenne, pont pakson kell baszkolódni az árammal? <#vigyor2>

McFrost
A balatonfüredi edzõtáborban a második hetet kezdte meg a Paksi FC csapata.
- Márkus kivételével mindenki munkába állt, aki eddig a sérültek listáját gyarapította - mondta honlapunknak Gellei Imre vezetõedzõ. - A védõ Molnár Zoltán és a középpályás Weitner Ádám is teljes értékû munkát tud végezni. Természetesen Márkus is velünk készül, de õ még gyógytornászhoz jár, reményeink szerint a hétvégére kerül õ is olyan állapotba, hogy csatlakozni tud a csapathoz. Nagy erõsítésekrõl korábban sem beszéltünk, de az elmúlt napoktól velünk készült a Bonyhád fiatal, 17 éves támadója, Papp Roland, aki meggyõzött arról, hogy tehetséges labdarúgó, ezért javasoltam a vezetõknek a leigazolását.

Fabregas, Ronaldo, Van Der Vaart 😊

Sajna magyarországon aki 2x egyenesen rúg a labdába, már viszik is ki külföldre. Ahonnan a nagy része jön is haza postafordultával. Vagy cipruson köt ki. De nem az én dolgom megkeresni a megfelelõ személyt, erre megvannak a "szakembereink".
Esetleg 1-2 idegenlégióssal meg lehetne próbálkozni, a kosárcsapatnak bejött... <#lookaround>

McFrost
ki?
sorolj fel 3 ütõst

Kíváncsi leszek rá... Támadónk már van bõven, de talán inkább a középpályát kellene megerõsíteni.

McFrost
Megkezdte a felkészülését a Paks is. Gellei Imre vezetõedzõ futóedzést tartott a játékosainak. A foglalkozáson nem tudott részt venni a térdmûtéten átesett Márkus Tibor, valamint a friss igazolás, Weitner Ádám sem.
- Weitner a hivatalos ügyeit intézni Felcsúton - kezdte Gellei -, de természetesen várjuk, hogy bekapcsolódjon a közös munkavégzésbe. Márkus Tibi még otthon lábadozik, Hanák Viktor pedig engedéllyel volt távol, mert vizsgázott a TF-en. Ma már teremben is lesz gyakorlás, mert tegnap csak a hóban tudtunk futni.

McFrost
óóóóóóóó API<#worship><#worship>

jön valaki?

Laci bácsi a csapatnál a rehabilitációs edzõ feladatát látja majd el!<#smile>
McFrost
Megvan a Paks elsõ téli "átigazolása". Nem, nem játékossal írtak alá, nem is a közvetlen szakmai stábot erõsítették meg, hanem gyúrót igazoltak, ráadásul az egyik legjobbat az országból.
Váczi László négy éven keresztül látta el kifogástalanul a feladatát Gyõrben, ám most hazatért szülõvárosába, Paksra, annak ellenére, hogy még fél évig az ETO-hoz kötötte a szerzõdése.
Váczi egyébként már Siófokon is dolgozott együtt Gelleivel, majd követte õt az utánpótlás, utána pedig a nagyválogatotthoz is...
<#eljen>

Gellei: "A Siófok több helyzetét értékesítette ezen a gólgazdag mérkõzésen, mint mi, és ez eldöntötte a mérkõzést."
Ez kész bazmeg <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

McFrost
jaja sajnos , nem tudom mivan ezekkel a faszokkal

Ez a Tornyi nem rossz edzõ. Jól felrázta a Siófokot. Most is elpicsáztak minket... <#merges2>

McFrost
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

lol
Kaposvár - Paks : 4-5 <#vigyor2>

McFrost
bg,sm,hv,cst
pletyó szinten

Az hogy hányan, az már pletyó, de az nem, hogy kik? Akkor ez is izgi tél lesz <#idiota>

McFrost
ne tereljél már 😄dddddddddddd

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
elkélne a segítség a csizma sarkára😛

gabber_saviola
a legjobb 4 megy? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
álltólag 4en mennek és 3an jönnek

Köszi.
Hát kb erre számítottam egy ilyen gyatra õsz után. Buza kapta a legjobb átlagot 😊 Ahhoz képest a fél béköz csak szidja egész (amíg le nem hozza Imibá) meccsen. <#mf1>
Hanák képes volt arra a bravúrra is, hogy a 16 csapatos liga 17. legjobbja lett posztján <#worship>
Remélem télen hozunk egy olyan középpályást, aki nagyot lendít a csapaton. De nehogy valami középszerû játékost, mert abból már van elég.

Gil1975
Kapusuk:12. Kovács Attila
Mezõnyj.:52.Buzás attila
66.Kiss Tamás
68.Molnár Zoltán
85.Tököli Attila
108.Éger László
120.Zováth János
121.Heffler Tibor
125.Márkus Tibor
131.Salamon Miklós
137.Tamási Gábor
145.Hanák Viktor
Posztok szerint:
jobb oldali védõk:5.Molnár Zoltán
belsõ védõk:24.Éger László
27.Salamon Miklós
bal oldali védõk:17.Hanák Viktor
jobb oldali középpályások:7.Kiss Tamás
védekezõ középpályások:19.Zováth János
23.Tamási Gábor
irányító középpályások:10.Buzás Attila
14.Heffler Tibor
bal oldali középpályások:-
jobb oldali támadók:8.Tököli Attila
bal oldali támadók:9.Márkus Tibor

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Látta vki a szombti nemzetisport? hogy végeztek a paksiak az osztályzataik alapján? befért vki 1általán az élmezõnybe?

McFrost

<#banplz>

Kicsi Divat 😛
McFrost
konkrétabban divatszurker😊

Üdv. "Divat" <#beka2>
McFrost
hát Te meg kivagy?

Egy szóval sem állítottuk, hogy nem nyúlás az a szöveg...a kápónak is mondtuk,h vidi meccsen nem igazán kéne nyomni!!!(különben elég sokan nyomják pl:debrecen vagy a kosarasoknál a szolnok)
McFrost
ölég állat
nálunk meg a sok faxbéka milyen rosszallóan nézett:d
még T.J.Hooker is odajött

persze hogy nyúlás 😊 1 eredeti dalunk sincs <#bee1>
de ez a körbe görögtüzelés nagyon komoly, kár hogy tök üres a stadion, és nem sötétedés után volt.
a meccsen épp errõl a videóról meséltem:
http://youtube.com/watch?v=zCftSXiNaKQ&feature=related

McFrost
én tudtam , hogy nyúlás

http://youtube.com/watch?v=W3wYBnNvo3g