2850
Paksi SE
-
Csesza #2570 jah igen még 1 kérdés, mennyire lesz esélyem még meccs előtt jegyet kapni? vagy a REAC meccs nem lesz annyira közönség vonzó talán hogy elfogyjanak a jegyek?! -
Csesza #2569 :O
nagy szépen köszönöm, ahogy látom van talán van esélyem Lisztes-t is megnézni :)
-
#2568 Szabikám:
-szombat : PSE-REAC , 08.02, 20:00
-felnőtt 1000 , diák 800
-van tolnai különítmény is , Falucskaiék -
Csesza #2567 Szevasz István!
gondolom vágod fejből, nincs sok időm utánanézni, mikor lesz a köv. hazai meccs? és hogyér vannak a jegyek? (természetesen hazai vagy semleges, nem vágom itt hogy megy :))
ki kéne már mennyek mert már régen voltam Paks meccsen :) -
#2566 tegnap nagyon jó volt Kecsón!
Kúltúrált stadion és emberek, kivéve azt a 3 barmot!
Csapatunk ritka szar volt -
#2565 KTE-PSE gólok -
#2564 kis Poky a válogatottban!
Eurosport, u-19 -
#2563 Balaskó ---> ReaC
Viszlát Iván :D -
sütis #2562 fax ki van az mlsz-el állandóan kevernek.....
kihagyom az első meccset sajna............ -
Dzselo #2561 megyek én is. és kivételesen a szurkolói busszal, nem külön :) -
sütis #2560 na azér!!!!!!!!! -
#2559 Július 28., hétfő
Kecskeméti TE-ERECO - Paksi FC 20 óra Sport TV
tok menni:D -
Dzselo #2558 Korábbi magyar gólkirályt vesz a Fradi
Paksi csatárral, ráadásul korábbi NB I-es gólkirállyal erősíthet a Ferencváros, de mégsem Tököli Attila tér vissza az Üllői útra. Úgy tudjuk immár csak formalitás, hogy a korábbi NB II-es gólkirály, Márkus Tibor az Üllői útra költözzön. A játékost az elmúlt héten megnézte felkészülési mérkőzésen Bobby Davison vezetőedző, és Berki Krisztián klubigazgató is, majd azt követően felgyorsultak a tárgyalások a felek között.
- pepsifoci.hu - Márkus érvényes szerződéssel rendelkezik a Paksnál, így ki kell vásárolni őt, valamint nyilván meg kell egyezni a labdarúgó fizetését illetően is, de úgy tudjuk immár nagyon közel áll a felek álláspontja. Korábban úgy hírlett, hogy a Haladás, és a Pécs is vevő lenne Márkusra, és különösen utóbbi klub volt kitartó a tárgyalások során.
A jelek szerint azonban a versenyfutást végül a Fradi nyeri. Márkusnak az elmúlt két éve borzasztóan sikerült, hogy ciprusi légióskodása is balul sült el, majd Pakson is csak epizódszerep jutott neki, korábban azonban félelmetes mutatói voltak. 2006-ban a Tatabánya játékosaként 18 góllal második helyen végzett az NB I-es góllövőlistán Rajczi Péter mögött, míg 2005-ben 37 góllal volt gólkirály az NB I B-ben. -
#2557 de jójám:D -
sütis #2556 a Petya az jóóó nekünk!!!??? -
#2555 leigazoltuk Pandúr Petit a Vasasból -
#2554 bazmeg, lakodalmas vagyok 26án -
Dzselo #2553 Vééégre. Fasza sorsolás, Reaccal kezdünk itthon, előtte utána a lehető legközelebbi városokba megyünk, már csak a pontokat kell hozni, és minden a legnagyobb rendben -
#2552 aszittem tudod :D -
sütis #2551 26, megyünk???? -
#2550 Kecskemét az 1. fordulóban, ott, -
A Paksi FC csapata június 30-tól július 11-ig Tatán edzőtáborozik. A felkészülés során három mérkőzést is játszanak majd. A szlovák első osztályba frissen feljutó Dunaszerdahely csapata ellen kezd a Tolna megyei város csapata a táborozás második napján.
Ezt követően igazi presztízscsatát láthat majd a publikum, amikor a paksi csapatot az élvonalba feljuttató Lengyel Ferenc jelenlegi csapata, az Integrál-DAC lesz az edzőpartnere Gellei Imre tanítványainak.
Az utolsó tatai fellépése a paksi labdarúgóknak a Slovan Dusko Sala csapata ellen lesz július 5-én, ami után néhány napig még az edzőközpontban folytatják a felkészülést a következő évadra.
-
Dzselo #2548 kösz -
#2547 A 2008-2009-es futballszezon első igaz "munkanapja" július 3-a lesz: ekkor kerül sor az előző idény legjobbjainak díjazására, a bajnoki sorsolásra, valamint tanácskozik az MLSZ elnöksége is.
A szokásoknak megfelelően most is megkapják elismeréseiket a szezon legjobbjai. Július 3-án átveheti a neki járó trófeát az év játékosa, az év felfedezettje, a bajnokság gólkirálya, az év edzője, az év játékvezetője és az év sportújságírója, valamint átadásra kerülnek a Fair Play-díjak is.
Ugyancsak ezen a napon kerül sor a Soproni Liga 2008-2009-es bajnoki idényének sorsolására, s ekkor tartja soros ülését az MLSZ irányító testülete is.
(mlsz.hu) -
#2546 júli 3 asszem -
Dzselo #2545 Mikor lesz a fordulók sorsolása, nem tudja valaki? Idegenbeli meccsekre kiváncsi vagyok, hova megyünk nyáron. -
#2544 Holnap reggel kezdi meg a felkészülést a bajnokságra a Paks. Gellei Imre vezetőedző reggel kilenc órától tartja meg az első edzést a játékosainak. Ezen részt vesz már Sipeki István is, aki a klub eddigi egyetlen nyári igazolása. Szintén a többiekkel gyakorol majd Balaskó Iván, aki azonban bármikor távozhat - legalábbis erről állapodott meg a futballista az elöljárókkal. Márkus Tibor viszont már nem lesz ott, mint jeleztük már, a támadó maga kérte a paksi vezetőktől a távozását, akik nem gördítettek akadályt ez elé.
A paksiak egyébként terveznek még egy-két átigazolást, ám az még nem biztos, hogy a kiszemeltek ott lesznek a foglalkozáson. A zöld-fehérek egyébként kapust szeretnének szerződtetni, hogy ezen a poszton is éles versenyhelyzet legyen a csapatba kerülésért. -
Dzselo #2543 Picsába, megelőztél, fél órája próbálom belinkelni ezt a szar cikket, de elment a netem :) -
#2542 van eg főtribün felújítás terv -
#2541 stadiont nem építenek, Istvánom? -
#2540 Tavaszra az élvonal egyik legszimpatikusabb, legmasszívabb csapata lett az újonc Paks, ahol jövőre szeretnének előrelépni, és ennek érdekében megerősíteni a csapatot. Úgy tudjuk, Gellei Imre kapusposzton feltétlenül szeretne egy rutinos játékossal bővíteni a Paks keretét.
A korábbi szövetségi kapitány szívesen látta volna csapatában Rabóczki Balázst, illetve Szűcs Lajost.
Előbbit idehaza többen is csábították, végül a Bp. Honvéd együttesét választotta, míg Szűcsnek élő szerződése van Pápán, és az ő kivásárlási ára az életkorához és a benne rejlő lehetőséghez képest magasnak tűnik, ezért a paksiak más megoldás után néznek.
Információink szerint a legújabb kiszemelt a debreceni Csernányszki Norbert, aki Polekszics érkezése után kevés lehetőséghez jutott a kupagyőztesben. A jól értesültek tudni vélik, hogy Csernányszki leigazolása Gellei Imre korábbi klubjánál, a Ferencvárosnál is felmerült, akik szintén rutinos kapust keresnek, és a Pakshoz hasonlóan Szűcsről és Rabóczkiról már lemondhatnak. -
Dzselo #2539 Azt pedig sosem étettem, hogy egy paksi honlapon hogy jut valakinek eszébe olyan nicket adni magának hogy:
paks; paksi fc, ect. csak gratulálni tudok a sok egyéniségnek -
Dzselo #2538 u19 osztályozó, visszavágó
paks-hali 1-1
a baj csak az, hogy az odavágó 5-0 lett a szhelynek.
ezt persze elfelejtették megírni a paksifc.hu-n -
#2537 nem a kúltúrájával van baj , hanem a hozzá szólásaival -
Dzselo #2536 Hát azért a smirda fényévekkel kultúráltabb paks4evernél szerintem :D -
#2535 na meg a smirda
gyönyörű két tulok -
Dzselo #2534 Ennyi :)
nb1hun össze is csaptak a paksi huligánok miatta :DDD
ki kéne deríteni (vagy tudja vki?) kik ezek az arcok?
paks4ever, for example -
sütis #2533 De jóóóóóóó lenne!!!!!!! Vigye csak..... -
#2532 Sipeki (DVTK)-->3év-->PSE
yeah -
#2531 most olvastam , hogy a Nyíregy akarja Belényesit :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
viszlááááááááááááát