2850
Paksi SE
-
#2490 a balhé -
Csesza #2489 bár remélem az újpestiek nem balhéznak tovább... -
Csesza #2488 Szép győzelem volt!
Frost, vajszínű baseball sapka, napszemcsi, zöld-fehér csíkos mez, dob? :) -
#2487 nincs mit barátom;) -
Dzselo #2486 Köszi a dobverőt Mester! -
#2485 OK, JÓ ÖTLET -
Dzselo #2484 Akkor majd a Lisztesékkel megdumálom a 7végén, mert én nem vagyok benne annyira a szurkolói életben, hogy egyedül nekivágjak -
#2483 olvasva-válasz ment -
Dzselo #2482 privi ment -
#2481 rendben testvér , tegnap ki lett prószálva , nagyon király
a meccsről meg pfffffff , faszok vagyunk -
Dzselo #2480 Egy vidi szurkoló barátommal voltam a meccsen, uh. egy nyugdíjas szektorból néztem a meccset. Srácok, a vidi b közép hangját alig lehetett hallani, mellettünk voltak, és akusztikailag olyan szar volt, hogy mintha csöndben lettek volna végig, a paksi hangerő viszont annyira átjött, hogy full otthon éreztem magam. Le a kalappal, jó sokan voltatok! Még a fölöttem ülő öregek is elismerően szóltak a vendégtáborról.
Nemrég értem vissza Pestre, fasza meccs volt, az eredmény nem tükrözi hűen a játékot, ha Tökszi játszik, egy x-re simán jók lettünk volna, de ez a Márkus bazmeg, mintha be lenne oltva gól ellen...
Pilu bá, hozd ki a győr ellen az ütőt, visszük a dobot! -
#2479 Paks: Molnár Zoltánt műteni kell
Sérülése miatt kihagyja a szezon hátralévő mérkőzésit Molnár Zoltán, a Paksi FC védője – adta hírül az együttes hivatalos internetes oldala.
A rutinos hátvéd még a téli edzőtáborozás alatt sérült meg, porcrepedést szenvedett a jobb térdébenn. Egy teljes hónap kihagyás után tért vissza a csapatba, és több bajnokin is játszott.
A sérülése viszont újból kiújult, és műtétre van szükség, amelyet holnap végeznek el Székesfehérváron. -
Dzselo #2478 Hát ennyit az 5 meccs 15 pontról... ÉS Gellei vidéki fellegváráról. Ha nem mondana néha ekkora állatságokat, kifejezetten jó edző lenne. -
#2477 tegnapi fieszta:
-
Dzselo #2476 Ejj, be szép mérkőzés vót...
nb1.hu:
Kovács A.
Kriston 6 Éger 6 Salamon 6 (Horváth S 0., 76.) Molnár Z. 6
Heffler 7 (Tamási 0, 82.) Kiss T. 7 Zováth 6 Báló 6
Márkus 6 (Weitner 6, 58.) Tököli 7 -
#2475 nincs még sajna , de már szereztem rá anyagot -
Dzselo #2474 Holnap megyek, ne aggódj :) Hozhatsz is egy + dobverőt is :D -
#2473 meg ha eljönnél meccsre , na az is ilyen kategória:D -
Dzselo #2472 Meg kell verni a Bányászt és a REACot, ami nem is olyan lehetetlen, és akkor 5 meccs 15 pont... nem lenne semmi! -
#2471 70. percben összepakoltunk , leálltunk a szurkolással mert annyira gyengék voltunk mint a szar
6 óra buszozás után erre senki nem számított , már alig vátuk , hogy vége legyen és elhúzzunk
végűl győztünk , röfögött de rendesen , x reálisabb lett volna -
#2470 hát ez a mai meccs nem semmi lehetett, a 93. percig vesztésre álltunk, mégis nyertünk:) -
#2469 -
Dzselo #2468 Sajna ma sem tudtam meccsre menni, de grat a szép győzelemhez! Remélem nyíregyre összejönnek a dolgok, és végre tavaszi meccsre is ki tudok menni... És végre beindulhatna a szekerünk! -
#2467 lehet -
Zséé #2466 Jöttök Siófokra? :) -
#2465 A Paks, a REAC és a Tatabánya addig nem rendezheti saját stadionjában hazai bajnoki mérkőzéseit, ameddig a pálya nem rendelkezik villanyvilágítással - többek között erről határozott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki ülésén.
A paksiak azért kérték, hogy a világítás hiánya ellenére otthon fogadhassák ellenfeleiket, mert várhatóan március végére befejeződnek az erre irányuló munkálatok pályájukon.
A tatabányaiak azzal indokolták kérésüket, hogy a következő szezonban idei eredményeiktől függetlenül az NB II-be nyújtják be licenckérelmüket, a másodosztályban pedig nem szerepel a kötelező előírások között a világítás.
A REAC stadionja a XV. kerületi önkormányzat tájékoztatása szerint májusban felel meg az idevonatkozó előírásoknak, addig azonban az elnökségi határozat értelmében a rákospalotaiak sem játszhatnak otthon.
MTI
gyerekek ez vicces , de télleg -
Csesza #2464 akkor sorry :) -
#2463 ez csak a ligakupára vonatkozik -
#2462 oké Szabja , az már 100%:D -
Csesza #2461 kedves István -
Csesza #2460 atomerőműs források :D
nah meg aztán Sport 1 txt-n olvastam a híreknél :P -
#2459 példát Szabikám -
Csesza #2458 azt hallom mindenhonnan, hogy Paks mostantól -
#2457 Te jártál jól! -
Dzselo #2456 Sajnálom azokat, akik pénzt, időt és energiát nem sajnálva, (a klub balfaszsága miatt) lement pécsre, hogy résztvegyen a 90 perc szégyenben...
Remélem nem úgy fog indulni a tavasz, mint az ősz is indult, mert akkor kezdhetünk megbarátkozni az 500as átlagnézőszámmal, ilyen gyatra játékra nem sokan lesznek kíváncsiak... A Kaposvár elleni meccs is Pécsett lesz még? -
#2455 0-3, szépen kezdjük a tavaszt... -
Babka16 #2454 Hát ha megy nekem az tökéletes lenne, úgy mint eddig mindig -
sütis #2453 Liszmayer Kft. szurkolói busza??????????? -
Babka16 #2452 Valami szurkolói busz megy PÉcsre nem tudni?? -
sütis #2451 Na erre én is, de abból a PSE nem fog jól kijönni.....(Pénzbüntetés???)