Paksi SE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
gratulálok az 1 ponthoz az újjoncnak akik meglepték az egyik "kirakatcsapatot"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

laslandes
Frankó kis meccs volt, fõleg a 2. félidõ. A Debrecen az 1 pontot se érdemelte meg. A Paks sokkal jobban és tudatosabban játszott. Talán egy kicsivel határozottabb támadójátékkal sikerült volna. Azért a gratuláció így is jár a csapatnak, fõleg Bede ténykedése miatt.

McFrost
Tolna megyén nagy izgalom lett úrrá a paksi futballcsapat elsõ hazai élvonalbeli mérkõzése elõtt, és a harci szellem Lengyel Ferenc csapatának öltözõjébe is beköltözött.

Az elsõ félidõben nem is látszott a játékon, hogy a címvédõ és egy újonc csap össze egymással, a Paks teljesen egyenrangú fél volt. A házigazdák együttese nemcsak felvette az ellenfél ritmusát, de az egész játékrészben keményen tartotta az állásait, így az utóbbi két idény bajnoka nem tudott még mezõnyfölényt sem kialakítani.

A félidõ utolsó tíz percét ugyan "meghajtották" ugyan a hajdúságiak, mégis kiegyenlítettnek volt nevezhetõ az elsõ negyvenöt perc.

A szünet után sem bírt ellenfelével a Loki, de félóra játék után nem várt lehetõséget kapott. Az 1992 óta az élvonalban futballozó Molnár Zoltán kezezésért megkapta a második sárga lapját Bede Ferenc játékvezetõtõl, így létszámhátrányba kerültek a vendégek.

Sõt, hét perc múlva a nem sokkal korábban csereként pályára lépõ Fehér a szintén friss erõt képviselõ Bogdanovicsba szállt bele, így Bede szigorúságának köszönhetõen õ is mehetett zuhanyozni.

A Debrecennek ekkor kellett volna roppant hajrát kivágnia, ám ilyesmirõl szó sem volt. A Paks majdhogynem magabiztosan tartotta az eredményt, még csak arról sem volt szó, hogy sündisznóállásban bekkelte volna ki az utolsó perceket.

A lényeg, hogy a Loki nem tudta bevenni a paksi kaput, így a második fordulóban elhullatott két pontot egy olyan mérkõzésen, amelyet a papírforma alapján meg kellett volna nyerni.

A Paks ezzel szemben kiváló rajtot vett, és négy pontjával pillanatnyilag a negyedik helyen áll a bajnokságban.

nso.hu

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
PAKS – DEBRECENI VSC-TEVA 0-0

Helyszín: Paks
Nézõszám: 5000
Játékvezetõ: Bede Ferenc
Asszisztensek: Vámos Tibor, Tóth II Vencel

A KEZDÕCSAPATOK: PAKS DEBRECEN
1 Kovács A. 24 Csernyánszki
2 Molnár Z. 30 Kiss Z.
3 Salamon 73 Éger
49 Horváth S. 16 Komlósi
23 Kóczián 4 Leandro
6 Zováth 81 Böõr
26 Tamási G. 6 Virág
10 Kiss T. 8 Madar
20 Buzás 28 Halmosi
7 Báló 18 Zsolnai
83 Belényesi 26 Sidibe
Vezetõedzõ: Vezetõedzõ:
Lengyel Ferenc Supka Attila

Csere: Buzás helyett 11 Montvai (61.), Báló helyett 14 Barics (76.), Belényesi helyett 5 Fehér (79.) ill. Zsolnai helyett 11 Brnovics (46.), Böõr helyett 19 Dzsudzsák (46.), Sidibe helyett 10 Bogdanovics (76.)
Sárga lap: Molnár (20., 77.), Tamási (34.) ill. Éger (34.), Komlósi (91.)
Kiállítva: Molnár (77.), Fehér (84.)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
csatár játékunk egy nagy NULLA!

McFrost
kapufánk volt , ziccereink voltak , gyõzelmet érdemeltünk
Lokinak volt Bedéje és 2 partjelzõje.....

McFrost
nincs hangom

Gil1975
Csatlakozom,a mérkõzés elõtt azt mondtam egy döntetlen nagyon jó lenne,viszont a mutatott játék alapján még a gyõzelem sem lett volna meglepetés.Nem látszott a két csapaton hogy melyik a bajnok ill. újonc csapat.Nekem nagyon tetszett,csak így tovább és Hajrá fiúk,Hajrá PSE!!!

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Tehát 0-0 de ez így nagyon szép volt!
HAJRÁ PSE!

Igazi futballünnep volt Tolna megye számára a Paks elsõ élvonalbeli hazai mérkõzése. A házigazdák végig egyenrangú ellenfelei voltak a bajnoknak. A vendégek játékára valószínûleg a macedón Rabotnicski elleni kudarc még erõsen rányomta a bélyegét, nem tudta azt nyújtani a Loki, amire valójában képes. A felforgatott összeállításban pályára lépõ DVSC ellen a Paks remekül futballozott, kettõs emberhátrányban is bátran kontrázott, és mindenképpen megérdemelte az egy bajnoki pontot.

90+2' Véget ért a mérkõzés.

90+1' Komlósi buktatta a kiugró Kiss Tamást, ezért sárga lapot kapott. A szabadrúgás elakadt a sorfalban, a labda egy paksi játékos elé pattant, és a lövést a paksi Éger blokkolta. Ez volt a meccs utolsó momeentuma.

88' A kontrázó Paks lendületes ellentámadása végén Tamási 30 méterrõl nagy erõvel tüzelt 3 méterrel a kapu fölé.

87' Halmosi bal oldali beadását Dzsudzsák 14 méterrõl csavarta a jobb felsõ sarok fölé.

84' Fehért állították ki, mert hárulról elkaszálta Bogdanovicsot. Az ítélet érthetõ, de kicsit túlzás volt.

79' Cserélt a Paks: Belényesi helyett Fehér állt be.

77' Molnár kezezésért megkapta a második sárgáját, így kiállították.

76' Kettõs csere. A paksi csapatban Báló helyett Barics, a Debrecenben Sidibe helyett Bogdanovics állt be.

73' Paksi akció végén Báló passzolt Belényesi elé, aki 5 méterrõl éles szögbõl lõtt, de a védõk blokkolták a lövést.

70' Kiss végzett el bedobást, a labdát Tamási fejelte a keresztléc közepére.

66' Egy debreceni elõreívelés Halmosit találta meg a bal oldalon, de beadásáról középen mindenki lemaradt.

61' Cseréltek a hazaiak: Buzás helyett Montvai a pályán

60' Buzás ugratta ki Kisst, aki tisztán, 16 méterrõl csavart a jobb felsõ sarok fölé-mellé.

52' Horváth ívelt a félpályáról, a labda Molnár elé pattant, aki tíz méterrõl éles szögbõl lõtt, de Csernyánszki egy gyors vetõdéssel szögletre ütötte a labdát.

50' Kiss végzett el bedobást, ami a kavarodásban Tamási elé pattant, aki 12 méterrõl lõtt, Csernyánszki védett.

46' Kettõs csere a Debrecennél: Zsolnai helyére Brnovics, Böõr helyére Dzsudzsák érkezett.

46' A Paks csapata kezdte a második játékrészt.

A mérkõzés kiegyenlített játékot mutatott, nagyszerû az idõ és a hangulat a stadionban, a Paks csapata egyenrangú fél a címvédõ ellen.

45'+1' A bíró lefújta az elsõ félidõt.

43' Madar 25 méterrõl beadott labdája középmagasan vágódott a jobb sarok irányába, de Kovács nagy bravúrral védte, majd az ezt követõ szögletet is nagyszerû érzékkel hárította a paksi hálóõr.

42' Halmosi 10 méterrõl leadott lövését Kovács biztosan fogta.

40' Tamási 15 méteres bal alsó sarokra tartó lövését Csernyánszki bravúrral védte.

34' Tamási és Éger kapott sárga lapot kakaskodásért.

33' 25 méterrõl Halmosi végzett el szabadrúgást, de Kovács magabiztosan húzta le a beadást.

29' Egy kavarodás után Báló elé pattant a labda, majd 20 méteres lövését követõen a jobb alsó sarkot nem sokkal elkerülve hagyta el a játékteret.

24' Báló balról, 16 méterrõl adott be, de Buzás elõl Csernyánszki az utolsó pillanatban felszedte a labdát.

20' Molnár kapott sárga lapot talpalásért.

19' Madar 31 méterrõl adott be bal oldalról, passzát Sidibe 16 méterrõl kapura lõtte, de a védõk szögltere mentettek.

15' Tamási kiugratását követõen a labdát Kiss Tamás a lesre játszó DVSC-védõk közül kilépve tisztán vezette kapura, de a kapujából 25 méterre kifutó Csernyánszki lábbal tisztázott.

13' Buzás jobb oldali beadását Zováth fejelte nem sokkal a kapu fölé.

8' Halmosi beadását a jól érkezõ Salamon blokkolta.

6' Kiss kapott remek labdát a félpályánál, remek cselekkel tisztára játszotta magát, de középre õasszolt labdáját Belényesi a védõkbe lõtte, majd a kipattanót Báló bombázta a kapu fölé.

4' Kiss Tamás labdát szerzett a félpályánál, betört a 16-osra, majd középre adott, de Belényesi gyenge lövését könnyedén hárította a kapus.

A mérkõzés egy perces gyásszünettel kezdõdött az elhunyt Szusza Ferenc emlékére.

1' A játékvezetõ sípszavára a Debrecen csapata indította útjára a labdát.

0ppika
na mennyi lett?

http://epica.nl

McFrost
HAJRÁ PAKS!
Vasárnapi népújságban van egy olyan fotó a pályáról , hogy csak lestem!

EOX
Nah én lassan indulok a buszhoz.
HAJRÁ PSE!!!

Retteketet

McFrost
<#eljen>
sok sikert neki a spanyoloknál!

Gil1975
Otthon búcsúzhat
Két mérkõzéssel zárul a Borsodi Liga 2. fordulója, az Újpest a Gyõrt, a Paks a Debrecent fogadja (kezdés 17.30 órakor): a Megyeri úton egy legendára, a szerdán elhunyt Szusza Ferencre emlékeznek, Tolna megyében pedig a spanyolországi légióskodásra készülõ Éger Lászlótól búcsúzhatnak a debreceni – és a paksi – drukkerek.
Amíg a Loki csak vendégségbe érkezik Paksra, addig Éger László hazatér. A 29 esztendõsen három bajnoki címig és öt válogatottságig jutó hátvéd tízévesen szülõvárosában kezdett futballozni, hogy aztán a serdülõcsapatból indulva eljusson a felnõttegyüttesig. Akikkel anno együtt kezdte, azok most a hazai öltözõben készülnek a meccsre…

„Örülök, hogy Benedeczki Ferenc és Buzás Attila ma is a Paksot erõsíti, miként annak is, hogy jó néhány korábbi újvárosi csapattársam is a zöld-fehéreknél szerepel – mondta Éger László. – Az is nagyon fontos számomra, hogy Lengyel Ferenc barátom irányítja a csapatot, szurkolok neki, hogy edzõként múlja felül a labdarúgóként elért sikereit. És hadd emeljek ki még valakit, Varga Lászlót. Tudom, milyen régóta vágyott arra, hogy élvonalbeli játékos legyen, s most, harminchét évesen ez megadatott neki. Mit mondjak, boldog lennék, ha közel a harmincnyolchoz még én is fociznék. Beszéltem, persze, hogy beszéltem a paksiakkal a napokban, nem gyõzték hangoztatni, hogy várnak minket szeretettel.”
Volt már jobb kedvünk is, ám túl kell tennünk magunkat a BL-selejtezõbeli kudarcon. Vezetõink is jelezték: a múlttal már nem érdemes foglalkozni, kizárólag az elõttünk álló feladatokra koncentráljunk. S igazuk van, ha jövõre jóvá akarjuk tenni a most elkövetett hibát, az a minimum, hogy megnyerjük a bajnokságot.”

Könnyen megtörténhet, hogy a Debrecen elsõsége esetén Éger Lászlónak elég lesz egy bajnoki fellépés a negyedik aranyához: a Pécs elleni idénynyitót kihagyó védõ információnk szerint kedden Spanyolországba utazik, hogy aláírja azt a szerzõdést, amely jövõ nyárig a második ligás Poli Ejidóhoz köti. Úgy fest tehát: ez lesz a búcsúmérkõzése a Lokiban.

„Fáj, hogy a Paks, azaz a barátaim ellen kell pályára lépnem, de nincs mese: a DVSC futballistájaként mindent megteszek a vendégsikerért. A családom ott lesz a lelátón, még a nagymamám is kijön, a szeretteim biztosan nekem szurkolnak majd. Remélem, más sem haragszik meg rám az otthoniak közül, ám ha igen, csupán arra kérném: engem nyugodtan szidhat, csak a hozzátartozóimat ne. A haverok zrikája persze belefér; különben is, már jelezték, hogy este várnak egy igazi paksi halászléra…”

Gil1975
Köszi szépen:-)

McFrost
Paks, vasárnap, 17.30

Lengyel Ferenc (Paks): - A stadion felújítása befejezõdött, így végre a saját pályánkon edzhettünk, ami feldobta a fiúkat. Önbizalommal telve készülõdünk a kétszeres bajnok ellen, tudjuk, hogy kissé megfogta õket a BL-kiesés, és bízunk benne, hogy sikerül õket még jobban visszavetnünk.

Supka Attila (DVSC): - Szemmel láthatóan megviselte a csapatot a Bajnokok Ligájától való búcsú, de nincs más választásunk, túl kell magunkat tenni ezen, remélem, ez a pár nap elég volt erre. Nehéz mérkõzés vár ránk, de ha megfelelõen odafigyelünk, koncentrálunk, akkor eredményesek lehetünk.

A várható kezdõcsapatok:

Paks: Kovács A. - Molnár Z., Horváth S., Salamon, Barics - Kiss T., Tamási, Zováth, Báló - , Buzás - Belényesi

DVSC: Csernyánszki - Bernáth, Éger, Komlósi, Szatmári - Dombi, Vukmir, Madar, Halmosi - Bogdanovic, Sidibe

nb1.hu

McFrost
yo a logod !

McFrost

Jól fogynak a jegyek, jó hangulatban a csapatNagy az érdeklõdés csapatunk vasárnapi hazai bemutatkozó mérkõzése iránt. A jegyek és a bérletek egyaránt nagyon jól fogynak, ha a jelenlegi ütemben zajlik tovább az értékesítés, szinte biztos, hogy telt ház, ötezer nézõ elõtt játszhatunk a DVSC-vel. A Loki nem a legjobb formájában érkezik Paksra, hiszen szerdán kínos vereséget szenvedett a macedón Rabotnicski Szkopje otthonában (1-4), s összesítésben 1-5-el kiesett a Bajnokok Ligájából. Lengyel Ferenc vezetõedzõ honlapunknak elmondta, hogy a játékosok egész héten remek hangulatban készültek a Loki elleni rangadóra, feldobta õket a tudta, hogy az egész megye odaállt a csapat mögé az NB I-ben. Supka Attila, a DVSC szakvezetõje nem volt ilyen bõbeszédû, a hajdúságiak mestere annyit mondott: javítani szeretnének, s bajnoki címvédõként természetesen a gyõzelem a céljuk.
A várható összeállítások
DVSC: Csernyánszki- Máté P., Éger, Komlósi, Szatmári- Dombi, Vukmir, Rezes, Halmosi- Bogdanovics, Sidibe.
PAKS: Kovács A.- Molnár Z., Salamon, Horváth S., Barics- Zováth, Tamási- Kiss T., Buzás, Báló- Belényesi.
A találkozót Bede Ferenc vezeti.

pse.hu

McFrost
Ezt várja a kapitány

A BL selejtezõjében hatalmasat bukó Debrecenre az elsõ osztály egyik újoncánál, Pakson sem vár gálameccs...
„Szinte biztos, hogy ott leszek ezen a meccsen. Lengyel Ferenc együttese idegenbeli sikerrel rajtolt, és várhatóan a bajnok dolgát is megnehezíti majd. A Rabotnicski elleni kupabúcsút követõen a Loki válogatott kerettagjai a megszokott környezetben készülhettek. Klubedzõként egyébként én is jobban örültem annak, amikor magam rendezhettem a sorokat. Bízom abban, hogy a labdarúgók túlteszik magukat a kiesésen, és megfelelõ állapotban várják majd a válogatott találkozókat.”

nso.hu

McFrost
Barics nem fog kezdeni, az tuti!

Gil1975
Ötezer nézõt remélnek

Pakson várják már a drukkerek, hogy a megye elsõ élvonalbeli futballcsapata végre hazai pályán játsszon. Az elõzetes igény alapján mintegy ötezer szurkoló keresi fel a felújított PSE-pályát. A paksi vezetõk kérik a szurkolókat, hogy lehetõleg autó nélkül érkezzenek, mert szeretnék elkerülni, hogy dugó alakuljon ki a sporttelep környékén. Gondban van Supka Attila, a DVSC vezetõedzõje: kétséges ugyanis a hasfalát fájlaló Sándor Tamás szereplése, de nem számíthat a combját fájlaló Mészáros Norbertre, valamint Máté Péterre és Bojan Brnovicsra sem. Viszont játszhat a Ferencvárostól igazolt Leandro. NS

McFrost
miért?drága?

gabber_saviola
van egy ára 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost

szanics
váúú 😊

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
nem ,de ha ülni akarsz és válogatni az ülõhelyben akkor meg tudd tenni

laslandes
meccs elõtt 2 órával? <#wow2> ennek mi értelme? csak az ülõhelyekre adnak jegyet, vagy mi?

McFrost
ma hallottam a rádióban , hogy vasárnap a mérkõzés elõtt 2 órával kezdik árulni a jegyeket , 4 hazai és 1 vendégeknek fenntartott pénztárban, kérnke minden szurkolót , hogy ha lehet ne autóval jöjjenek , gyalog vagy busszal

McFrost
nem-nem
ma kezdték el gyártani , a Loki miatt , mivel dátumos , meg miegymásos jegyeket kell árulni

0ppika
elfogyott vagy mi?

McFrost
voltam a pályán , jegy nem volt
kicserélték a pálya körüli részt

McFrost
Csapatunk két játékosa, Buzás Attila és Tamási Gábor is bekerült a Nemzeti Sport válogatottjába a Borsodi Liga nyitófordulójában mutatott teljesítménye alapján. Buza és Dino egyaránt 7-es osztályzatot kapott a sportnapilaptól a Vácott mutatott teljesítményéért.
A 2–0-ás idegenbeli gyõzelem hatására a játékosok kitûnõ hangulatban készülnek a DVSC elleni elsõ hazai találkozóra.

pse.hu

laslandes
Megalázó vereséget szenvedett a Debrecen... Drukkoltam, hogy jussanak tovább, de ettõl a vereségtõl lehet, hogy megzuhantak kicsit, ami a Paksnak kedvez.

McFrost
:A:S:AD😄😄😄DDD
de motorosat , az elemes gagyi😛

McFrost
reggel fél 5-kor biztos lesz még😊

0ppika
pénteken megyek obi-ba, majd hozok egy hódot xD

laslandes
😄DDDDD egy jegy mind felett😊 csak még kellene mellé 5😊 nem baj, majd korábban megyünk...

McFrost
elõtte gyomírtózd le a cserkó fát:ASADD

McFrost
holnap megyek jegyet venni , csak lesz még😊

0ppika
😄
ha esetleg mégsem lenne már jegy szóljatok, óccsón kiadom az erkélyemet :o

EOX
remélem, odamegyek majd korán😊

Retteketet

McFrost
maj felkúszunk a cseresznye fára elõttetek😛

0ppika
lol 😄
sztem többen lesznek, de tuti lesz jegy is

McFrost
Frodó , Trufa , Pippin és Samu is? 😄DDDDDdd
5000 nézõt várnak , egy csak jut Neked😊

laslandes
mert az egész megye ott lesz😄D

McFrost
mér ne kapnál?

laslandes
Na, már tuti a vasárnapi meccs.😊 Remélem kapunk jegyet...

McFrost
úgy , ha kiesnek megérdemlik és remélem ezt a formájukat hozzák is

EOX
Úgy néz ki lesz meccsünk vasárnap...

Retteketet