Paksi SE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
igen , tudom mirõl beszélsz

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gil1975

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Gil1975
fotó szerintem már csak holnap..
a mai meccsrõl pedig...örülnék ha tovább jutna a Loki,de akkor nem lesz vasárnap meccs és, lehet hogy akkor 3 hétig nem is lesz itthon,na annak nem örülnék.Szóval nem tudom,de már nagyon mennék meccsre...
Hajrá PSE!

McFrost
tudnál fotózni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
mint mindig minden éremnek 2 oldala van:
-ha nyer a Loki , akkor nem lesz meccs , viszont tuti kész lesz a stadion , de akkor megint idegenben jáccunk és nem tud erõt meríteni abból a csapat , hogy a Loki ellen játszunk , szerintem 4-5000 ember elõtt
-viszont ugye meccsben maradna a csapat , 4-5000 ember erõt adhat a jövõre , de akkor BL-ben megint nem lesz magyar csapat

Gil1975
Szépül a stadionunk! A mobillelátó kb. fele már áll ill. nagy részén a székeket is felszerelték,elsõ látásra igen jól néz ki.Mint tudjuk a puding próbája az evés(a lelátóé pedig maga a szurkoló,szerintem)igen jó volna már megkostolni ,mondjuk vasárnap?!
Akkor ma hajrá Debrecen,vagy...?Ti hogy vagytok vele?:-)

McFrost
akkor valami infót cseppentS

Semmi gáz!De szerencsére ez a fórum nem rólam szól,uh.lépjünk tovább! 😊
HAJRÁ HAJRÁ PSE!
<#vigyor2><#eljen><#vigyor3>

McFrost
neeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm
sorry
<ég a pofája>

Látom igen kíváncsi ember vagy te is!😊
de nagyon messze jársz az igazságtól.
Mindemellett köszönöm a diszkréciót!

McFrost
asszem ,de nem tuti😊
B.A.

rájöttél? 😊
Akkor gratu gabber_saviola-nak! 😊

Gil1975
köszi :-)

McFrost
igen roppant szimpatikus , az aláírásoddal együtt!
jöhetsz máskor is😛

Gil1975
köszi,de ez már jó lesz,egyenlõre:-)

McFrost
logó mûhelyt ajánlom 😊

Gil1975
dolgozom rajta:-))

McFrost
még a logodat eltalálhatnád hozzá😛

Gil1975
Tényleg,tök jól néz ki az oldal,az elõbb észre sem vettem:-)

McFrost
A dícséret gabber_saviola-t illeti , Õ csinálta dizájnt , sokszori piszkálásom után😊
Azt hiszem rájöttem , ki vagy😊

McFrost
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

McFrost
nem lesz költözés , abból botrány lenne , max idegenben játszanánk

McFrost
ki az?😄DD

Hali!
Elõször is gratula az új dizájnért! 😊 Nagyon fain!
Tudtommal az NSO már csinált az új csapatról képet,de még nem jelent meg sehol.
HAJRÁ PSE!!!

Gil1975

Kovács Attila lehúzta a rolót

Értékes gyõzelmet aratott Vácott az NB I-ben most debütáló Paks csapata. A
mezõny legjobbja, Kovács Attila volt, aki káprázatos bravúrokkal járult a 2-0-
ás sikerhez.

Remek döntést hozott a paksi vezetés, amikor két esztendeje a távozó Sipos Gábor helyére Kovács Attilát, a Balassagyarmat hálóõrét igazolta le. A még csak 25 esztendõs kapus igazi klasszissá érett az elmúlt idényben, alaposan benne volt a keze abban, hogy a Paks elsõ Tolna megyei csapatként az NB I-ben szerepelhet. Kokó a legmagasabb osztályra is átmentette formáját, a váci nyitányon parádés védések sorozatát mutatta be, nem kis mértékben neki köszönhetõ, hogy Lengyel Ferenc gárdája gyõzelemmel térhetett haza a Dunakanyarból. - Annak ellenére, hogy a váciak olykor nagyon nyomtak, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a taktikusabb futballt mi játszottuk, s megérdemelten nyertünk - tekintet vissza a nyitányon aratott gyõzelemre Kovács Attila. - A mai futballban sokat ér a jó helyzetkihasználás, a hazaiak kihagyták, mi értékesítettük lehetõségeinket. Amikor két góllal vezettünk, már éreztem, hogy nagy baj nem lehet, a második félidõben pedig az elsõ negyed órától eltekintve már az történt a pályán, amit mi akartunk. - Néhány bravúros védést is bemutattál, pedig olykor már a váci szurkolók is emelték a karjukat. - Valóban akadtak meleg helyzetek a kapunk elõtt, de szerencsére sikerült megoldanom a feladatomat. Többször is védõkön megpattanó labdákat kellett hárítanom, ami nehezítette a dolgomat, ám idegenben csak úgy érhetsz el sikert, ha a kapus is hozzáteszi a magáét. Örülök neki, hogy sikerült, ugyanakkor nem szabad elfelejteni Kiss Tamást sem, aki tizenegyest harcolt ki és gólt szerzett, no meg Buzás Attilát aki értékesítette a büntetõt. - Megvan az elsõ gyõzelem, de sok idõ nincs az ünneplésre, hiszen következik a címvédõ DVSC elleni csata. - Nagyon fontos volt a három pont megszerzése, különösen azért, mert közülünk sokaknak - köztük nekem is - ez volt az elsõ meccsük az élvonalban. Nagyon remélem, hogy a váci diadal erõt ad a folytatáshoz, s megálljuk a helyünket a legjobb magyar csapat ellen is. A paksi közönség már nagyon várja, hogy NB I-es meccsen szurkolhasson, remélem, hogy nagyon sokan kijönnek hétvégén a PSE-sporttelepre. Mi azon leszünk, hogy örömet szerezzünk nekik. Kiss Tamásnak jól megy a tévés meccseken Kovács Attila mellett Kiss Tamás volt a váci csata hõse. A 27 esztendõs középpályás egy góllal és egy tizenegyes kiharcolásával vállalt részt a diadalból. Kissen egyáltalán nem érzõdött, hogy ez az elsõ meccse a magyar NB I-ben, végig lendületesen, okosan futballozott, a hazai védõk képtelenek voltak tartani õt. Gólja élményszámba ment, Buzás okos kiugratása után úgy tekerte el a labdát Köteles mellett, ahogy a legnagyobbak szokták, még a hazai szurkolók is elismerõen csettintettek a parádés találat láttán. Kissnek különösen jól megy a tévés meccseken: tavaly a Haladás ellen 3-0-ra megnyert találkozón is gólt rúgott és gólpasszt adott, mint ahogy ezúttal is másfél találatot ért el.
Tolnai Népújság

én ugy halottam 1-2 atomos munkásembertõl köztük fateromtól hogy talán amig kész nem lesz a stadijon addog Dunaújvárosban? lesznek a hazai meccsek

de ha ez már volt akkor sorry

laslandes
az új csapatról nem készült még valami jó kép?

Matthewpamer
kell oszt.társam képe?😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

McFrost
még valami jó kis csapatkép kéne a banner alá

laslandes
Ejha, ez aztán a dizájn!😊 Bár NB1-es csapathoz ez dukál.😊

McFrost
megpróbáljuk megoldani

kéne javasolni valami esgés dizájnernek a zöld fejlécet

EOX
bejövõs lett, grat😊

Retteketet

gabber_saviola
nm, egyet kérek...maradjatok bent az elsõ osztályban

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Ezer köszönet Gábor a kûlcsínyért!!!

0ppika
akkó jóvan, már megijedtem =)

http://epica.nl

gabber_saviola
nem csak az explorer nem igazán kezeli jól a táblákat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

0ppika
hú belátsz az ablakomon? <#hehe>

gabber_saviola
valszeg explórerezel? -.-
máris javítom

0ppika
Hóó nagyon jó, amúgy a HAJRÁ PAKS! nem középen van, de csak ha még unatkozol :o

gabber_saviola
nah kész remélem elég nájszos -.-

Matthewpamer
az nemtom hogy lehet ékezet linkbe nem lehet nha mindegy

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

0ppika
htx, szerintem ha a többiek is megszavazzák akkor lehetsz tiszteletbeli paksi <#gonosz1>

amúgy ez a zõd betû is jó

gabber_saviola
nah az veri nú ablak kész a hátteret most csinálom

0ppika
zsír zsír, nem lehetne h új ablakba nyíljon meg? :o
meg sztem a logo lehetne kisebb, ritkább és halványabb :S de így is nagyon szép <#zavart1>

gabber_saviola
szép lenni topik Istán csodálatos Paks? 😛

McFrost
remek ötlet , támogatom😊

0ppika
A pse.hu-ról jut eszembe, kérd már meg Gabbert hogy tegye be a pse.hu-t ha a bannerra kattintasz.

McFrost
Kokó parádézott Vácon - Kapusunk interjút adott a Tolnai NépújságnakKapusunk, Kovács Attila parádés védések sorozatát mutatta be Vácott, alaposan benne volt a keze abban, hogy 2–0-ra nyerni tudtunk az újoncrangadón.
Kokó nem egy esetben reménytelennek tûnõ helyzetekben óvta meg kapunkat a góltól. A kitûnõ teljesítményt a Nemzeti Sport 7-es, míg a megyei lap, a Tolnai Népújság 8-as osztályzattal honorálta. Kováccsal interjút is készített a lap, melyet az augusztus 1-jei szám 15. oldalán olvashatnak, vagy a www.tolnainepujsag.hu honlapon is megtalálnak.

pse.hu

McFrost
Vasárnap játszunk a Lokival, ha kiesik a Debrecen a BL-bõlAz eredetileg kiírt szombati idõpont helyett vasárnap 17.30 órakor fogadjuk a Debrecen csapatát a Borsodi Liga második fordulójában – már amennyiben a Loki kiesik a BL-bõl.
Mint ismeretes, a Loki érdekelt a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjében, ahol a macedón Rabotnicski Szkopje ellen próbálja meg kivívni a továbbjutást szerdán. A hajdúságiaknak nem lesz könnyû dolguk, hiszen hazai pályán 1–1-es döntetlent értek el, ám mint tudjuk Sándor Tamásék tavaly Splitben is nyerni tudtak 5–0-ra.
Ha a DVSC kiesik, vasárnap jön Paksra, amennyiben azonban továbbjut, nem lesz meccs, hiszen a BL újabb fordulójában – immáron a csoportkörbe jutásért – a francia Lille gárdájával meccselnek Supka Attila tanítványai.

pse.hu

McFrost
ahhoz képest , hogy hogyan álltak 1 hónappal ezelõtt, óriásit építettek ,
de 80 % , hogy a Loki tovább jut