Paksi SE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
qrva Bajzát

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gil1975
Támadgatunk...Csak összejön egy gól:-)

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

McFrost
50' Haffler adoot középre jobbról, az üresen ááló Montvai azonban 8 méterrõl fejelt a kapu közepe felé, de Sztevanovics hárított.

mi gyenge ez a gyerek.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
A Paks cserélt a szünetben, Ambrus helyett Heffler a pályán.

McFrost
vagy 3:d

1??? Legalább 3ami jó lenne. De az 1el is elégedettek leszünk. 😊

laslandes
Nem lehet egy mozgalmas meccs.:-| Azért az 1 pont jó lenne a végén.😊

Én sem bánom a kezdõt,sõt nagyon örülök neki! 😊
Kokó már megint "életeket" ment.
HAJRÁ FIÚK!!!

McFrost
Közvetítés adatlap

Helyszín: Gyõr, DAC-pálya
Nézõszám: 3 000
Játékvezetõ: Szilasi Szabolcs
Asszisztensek: Székely F., Takács G.
Csapatok

Gyõr

11 Sztevanovics
2 Zsók
3 Kovács Z.
7 Jäkl
14 Hanák
5 Bank
16 Granát
22 Virágh A.
9 Müller
25 Szabó Zs.
19 Bajzát

Vezetõedzõ:
Pajkos János

Paks

1 Kovács A.
2 Molnár Z.
3 Salamon
5 Fehér A.
14 Barics
10 Kiss T.
19 Mészáros I.
6 Zováth
13 Böde
25 Ambrus
11 Montvai

Vezetõedzõ:
Lengyel Ferenc

McFrost
bunkerfoci powa😄

McFrost
bizonyíccs Dani!

McFrost
köll is😄

Gil1975
A Koko már parádézik...

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Paks

1 Kovács A.
2 Molnár Z.
3 Salamon
5 Fehér A.
14 Barics
10 Kiss T.
19 Mészáros I.
6 Zováth
13 Böde
25 Ambrus
11 Montvai

Vezetõedzõ:
Lengyel Ferenc

McFrost
nem bánom a kezdõt , talán Mészi helyett Hefi kezdhetett volna

laslandes
Ez a Nemzeti Sport milyen jó képeket tud válogatni.😄DD

Egyébként Hajrá Paks!😊

EOX
1' A Paks kezdte a játékot.

Retteketet

Összeállítás:
Kovács A.

Molnár Z.
Salamon
Barics
Fehér A.

Böde
Ambrus
Mészáros
Zováth
Kiss T.

Montvai

Vezetõedzõ:
Lengyel Ferenc

Egyenlõre 😊

Az is igaz. Mondjuk egyrészrõl,mint edzõ sztem jó,sõt... Azért ezt mutatja a feljutás is,mert ahhoz nem csak a csapat kellett. De másrészrõl emberileg sztem nem túl szerencsés. Elég lenne ha tényleg csak keményen bánna velük... De ebbe nem folynék bele.
Még van 5 percünk. HAJRÁ HAJRÁ PSE!!!!!

McFrost
én is félek , õ fiatal edzõ még félhet , a csapattal meg keményen kell bánni sztem....

én nem tudok olyanról,hogy alá akarnának tenni.Ez nála idegi alapon van,hogy elég agresszív a csapattal,pont azért mert fél. És az hogy fél csak abból adódhat,hogy nem biztos a dolgában. Hozzá kell tenni azért volt is oka félni az elmúlt pár meccsen mert nem voltak túl könnyûek az ellenfelek.De ezt a parát nem kéne a csapatra is kivetítenie.

kit sejtesz?

McFrost
Gyõri ETO - Paksi SE
1 1,55 X 3,40 2 5,25

McFrost
mi az hogy nem bízik??? akkor azonnal húzzon!
de sejtem hogy van valaki aki alá akar tenii...

Hát ja csak tudod régi aranyszabály,hogy ha sokáig gáz van akkor egy edzõt könnyebb lecserélni,mint mind a 26 játékost. 😊 Nem bízik a csapatban,haveri alapon szervez,és ez nagy hiba!

McFrost
Legyel alatt rezgett a pad ez tuti , pedig nem kéne fosnia , mert feljöttünk ide vele és ha nem sikerülne ez nem az õ hibálya lenne....mindenkié

Nem hát!De nagyon kíváncsi leszek azért,hogy mi lesz így.És az igazat megvallva egy kicsit azért aggódom is. De HAJRÁ PSE!!!

Na ja pedig nem ennek kéne a fegyvernek lennie.Ez hülyeség. De múlt héten még õ sem állt túl derûsen a dolgokhoz.Jól jött ez a diósgyõri 3pont,mert már õ is veszélyben érezte magát. Egyébként azért is csinál mindenféle ilyen kitalált dolgokat mert fosik.

McFrost
a gyõriek 4 alapembere nem fog jáccani , 2 csatárt megkell fogni és akkor meglepi lesz: 1-2 ,Bele-Tejes gólokkal😊
de ha kikapunk akkor sem lesz semmi

Vagyis nekem mindig azt mondják,hogy az újságra sose adjak!😊

McFrost
tudom , most ez a "fegyvere" az nb1-ben , múltkor is "tele" voltunk sérültel azt mégsem

De azt tudod hogy ez nem véletlen?Mármint hogy mindig van eltérés az újságban írt kezdõ és a valódi kezdõ közt. Ez egy kisebb taktika arra hogy ne tudjon az ellenfél 100%-osan rákészülni a csapatra. Úgymond megtévesztés,ami szerintem sokat nem számít,vagyis nem ezen múlik.De ha Lengyelnek ez jó,akkor...

McFrost
de ha ez igaz akkor 6-0-ra kikapunk és 500-an lesznek UTE ellen

McFrost
ez roppant érdekes....Lengyel mindig félrebeszél a sérültekkel és a kezdõvel kapcsolatban

Én úgy tudom,hogy Báló Tomi sem ment Tatabányára. Ezenkívül Kiss Tomi, Kokó, Bene és még Belényesi is szarul érzi magát.És õk még csak a kezdõk lennének.Mivel ennyi ember rottyon van így elég valószínû,hogy a keret,beleértve a kispadot is eléggé el fog térni az újságban írttól.Aztán a másik lehetõség,hogy betegen lépnek pályára,ami nem túl szerencsés de a muszály néha nagy úr.Bár aki tegnap el sem indult a csapattal nem valószínû,hogy pályára lép.
Ennyit tudok.

McFrost
2006. szeptember 22.
Labdarúgás - Gyõrött folytatódhat a sorozat

Csapatunk a Borsodi Liga 7. fordulójában a Gyõri ETO otthonába látogat szombaton 14 órakor. A bajnoki tabellán három hellyel elõz meg bennünket a hazai csapat, hiszen 9 pontjával a hatodik, míg mi 7 pontunkkal a kilencedik pozíciót foglaljuk el. A DVTK elleni bajnoki gyõzelem és a Budakalász kiverése a kupából lelkileg jót tett a gárdának, a fiúk egész héten remek hangulatban készültek.

Edzõnk, Lengyel Ferenc is úgy véli, képesek lehetnek folytatni a megkezdett sorozatot.
„Ha meg tudjuk ismételni a Diósgyõr és az MTK ellen mutatott masszív védekezésünket, alapot teremthetünk egy jó eredmény elérésére az ETO otthonában. Jó lenne, ha újabb pontot tudnánk hozzátenni a már meglévõ hét pontunkhoz, mert csak így tudunk elõrelépni.

Csapatunk várhatóan a Kovács A.- Molnár Z., Salamon, Benedeczki, Barics- Kiss T., Zováth, Mészáros I., Báló- Montvai, Belényesi felállásban lép pályára.
A Gyõr várhatóan a Stevanovic- Müller, Zsók, Kovács, Hanák- Bank, Jäkl, Granát, Virág- Tokody, Bajzát tizeneggyel kezdi az összecsapást.

pse.hu

ez tegnapi cikk , nincsenek benne sérültek.....

McFrost
Kik a sérültek?
Én itt csak Kócziánt látom beírva , aztán még Csehi és Tamási! Õk mind vagy van még valaki?
Miért nem mondod el??????????????????????????????????????????????

Gyõr, szeptember 22., 18.30 A Paks ellen négyezer nézõt várnak.

A Gyõr együttese az ETO stadionjában zajló munkálatok miatt õsszel az Integrál-DAC stadionban fogadja ellenfeleit, leszámítva a kiemelt kockázatú mérkõzéseket. Az ideiglenes helyszínnel elégedettek a gyõriek, Klement Tibor ügyvezetõ igazgató elmondása szerint az arénában kifogástalan körülmények fogadták õket. Mivel a munkálatok az eredeti elképzelések szerint haladnak, a csapat - a terveknek megfelelõen - a tavaszi szezonban visszaköltözhet otthonába.
- A stadionnal semmi problémánk nincs, és az Integrál által felújított öltözõépületekben az ellenfeleinket is kulturált, korrekt körülmények között tudjuk elhelyezni és kiszolgálni - mondta honlapunknak Klement Tibor. - A létesítmény nagy elõnye, hogy a játéktér és a közönség közel van egymáshoz, mivel a kettõt nem választja el atlétikai pálya. A nagyszámú nézõközönség így jobban átéli azt az erõfeszítést, amit a játékosok a pályán tesznek a gyõzelemért. Legutóbb, a REAC-mérkõzésen már jelentõs szurkolótábor volt jelen, reméljük, a Paks ellen szombaton legalább négyezer ember fogja biztatni az együttest. Az õ jelenlétük pozitívan hat a játékosok teljesítményére is.
Az ügyvezetõt az ETO-stadion átépítési munkálatairól is faggattuk.
- A stadion játékterének építése jó úton halad, november elejére teljes mértékben kész lesz, így tavasztól ismét hazai pályán rendezhetjük a hazai mérkõzéseinket. A lelátóépületet terveink szerint decemberben fogjuk átadni, és 2007-tõl már igénybe vehetik a nézõk.
Érdekesség, hogy a Magyar Kupában éppen az NB II Nyugati-csoportjában szereplõ Integrál-DAC együttese csap össze az ETO-val, a városi rangadóra október 25-én kerül sor.

Nagyon kíváncsi leszek a végleges összeállításra! Nagy pechünk van a fél csapat dögrováson van.Ráadásul sok alapember.Sokan el sem mentek tegnap még Tatabányára sem. Hogy mi lesz ebbõl???? Bár én a végsõkig bízok. HAJRÁ PSE!!!!!

Meccsmérleg:
A két csapat még nem találkozott egymással az élvonalban.

ETO-mez kapható
A jövõben a szurkolók is megvásárolhatják a Gyõri ETO FC új mezét, amely zöld és fehér színben is kapható. A mezeket lehet kérni a kedvenc játékos nevével és számával, illetve egyedi felirattal is. A mez egységesen tízezer forintba kerül.
Visszatért a jó hangulat Paksra, miután az elmúlt fordulóban, a Diósgyõr elleni 2–1-es gyõzelemmel 422 perces gólcsendet törtek meg az újonc labdarúgói, majd a hétközi Magyar Kupa-mérkõzésen a Budakalász 1–0-s legyõzésével a csapat a legjobb 32 közé került.

McFrost
Gyõr, Integrál-stadion, szombat, 14.00

Pajkos János (Gyõr): - Nehéz mérkõzésre számítok. A Paks szervezett csapat, amely hosszú távra tervez az NB I-ben, ennek ellenére itthon csak a gyõzelem az elfogadható.
Lengyel Ferenc (Paks): - Tudjuk, hogy hol a helyünk. Egyértelmûen a Gyõr a mérkõzés esélyese, de mi felzárkózóban vagyunk. Az egy pont megszerzéséhez állandósítani kell az elmúlt két mérkõzésen nyújtott teljesítményünket.

A várható összeálítások
Gyõr: Stevanovic - Müller, Zsók, Kovács, Hanák - Bank, Jäkl, Granát, Virág - Tokody, Bajzát
Paks: Kovács - Molnár, Benedeczki, Salamon, Barics - Kiss, Zováth, Mészáros, Báló - Belényesi, Montvai

nb1.hu

McFrost
ehh vazze ,mi véletlen😄
több paksi lesz mint Újvárosi😄

EOX
nem lesz könnyû, a DFC idén jobb, mint tavaly

Retteketet

Zolcsi01
A NEGYEDIK FORDULÓ PÁROSÍTÁSA (A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT): Bonyhád FC Sopron
Ferencváros (II.) PMFC-Pécs Plaza
Berkenye SE (megye I.) REAC
Nyíregyháza (II.) Debrecen
Putnok VSE (III.) Újpest
Orosháza FC (II.) Budapest Honvéd
Soroksár (II.) Vasas
Karcagi SE (II.) Dunakanyar-Vác
Makó FK (II.) MTK Budapest
Dunaújváros FC (II.) PAKS
Budafoki LC (II.) Baktalórántháza v. Diósgyõri VTK
Gyirmót SE (II.) Fehérvár
Lombard Pápa Termál (II.) FC Tatabánya
FEMAT Csesztreg (III.) Kaposvári Rákóczi
Integrál-DAC (II.) Gyõri ETO FC
Hévíz (II.) ZTE FC

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

McFrost

McFrost
2006. szeptember 20.
Labdarúgás - Megizzadt a gyõzelemért csapatunk

Megszenvedett a továbbjutásért csapatunk a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában.

Budakalász – Paks 0–1 (0–0)
Budakalász, 150 nézõ. V: Erdõs J.

Budakalász: Kristoffy– Horváth K., Nagy K., Fitok– Petrovics, Nagy A.– Márics, Hortobágyi (Jakab), Papp Z., Tóth B. (Hegymegi)– Garics (Peller). Edzõ: Pintér Sándor.

Paks: Bita– Tóth P., Benedeczki, Fehér A., Barics– Mészáros I. (Belényesi), Zováth (Kiss T.)– Ambrus S., Heffler, Báló– Varga L. (Horváth S.). Vezetõedzõ: Lengyel Ferenc.

Egészen a 68. percig tartotta magát az NB III-as gárda, ekkor azonban Kiss Tamás nagy bedobását az elõrehúzódó Fehér Attila amolyan félollózó mozdulattal a hosszú sarokba lõtte (0–1), s ezzel tulajdonképpen el is dõlt a továbbjutás kérdése.
Jók: Kristoffy (a mezõny legjobbja), Jakab, Tóth B., illetve Zováth, Báló, Fehér A.

pse.hu

McFrost

McFrost
Nem várt nagy ellenállásba ütközött Budakalászon a Magyar Kupa negyedik fordulójába igyekvõ Paks, hiszen az élvonalbeliek kapusának több nagy védést is be kellett mutatni, hogy megõrizze kapuját a kapott góltól. A budakalásziak erejét fokozatosan felõrlõ Paks a második félidõ közepén Fehér Attila góljával minimális arányú gyõzelmet aratott.

Paks: Bita - Tóth P., Benedeczky, Fehér A., Barics - Mészáros I., Zováth (Kis T.), Ambrus, Heffler - Baló, Varga L.
G.: Fehér A. (67.)

gondoltam , hogy pihentet Lengyel

McFrost
aszittem elhalt mindenki😊