Paksi SE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SOKKAL JOBBAK VOLTUNK!!!
NEM SIKERÜLT A BÍRÓNAK MEGVERETNI BENNÜNKET!!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
1 -3,85 ; X -3,20; 2 -1,80
Nézõcsúcs a liláknak köszönhetõen
Nagy várakozás elõzi meg az újpestiek paksi vendégjátékát, jó idõ esetén biztosan megdõl a DVSC elleni négyezres nézõcsúcs. Vírusos megbetegedés miatt nem volt gondtalan a paksiak felkészülése, a szerdai, mohácsi edzõmeccsen (5–0) azonban már szinte mindenki pályára lépett. Az Újpest argentin légiósa, Lucas Cariati immár teljes értékû munkát végez, sõt hétfõn pályára lépett a lila-fehérek juniorcsapatában is. A támadó szombaton, a Megyeri útiak paksi vendégjátékán akár már a kispadra is leülhet.
Lengyel Ferenc (Paks): - Nagyon jó csapat látogat hozzánk: az Újpest immár minden kulcsjátékosára számíthat, támadónégyese talán a legerõsebb Magyarországon. Ennek ellenére bízom benne, hogy a várhatóan nagy létszámú paksi közönség elõtt sikerül jó eredményt elérnünk.
Valere Billen (Újpest): - Gyõzelmet és tovább javuló játékot várok a Paks elleni mérkõzésen. Mindezek mellett gyorsan hozzáteszem, hogy rendkívül nehéz összecsapásra számítok. Koncentráltan és agresszíven kell pályára lépni már az elsõ pillanattól. Végre több egymást követõ mérkõzésen is azonos összeállításban léphetünk pályára, ami, reményeim szerint, meglátszik majd a teljesítmányünkön.
A várható összeállítások
Paks: Bita - Benedeczki, Molnár, Fehér, Barics - Kiss, Mészáros, Zováth, Báló - Belényesi, Montvai
Újpest: Balajcza – Böjte, Korcsmár, Vaskó, Vermes – Erõs, Sándor – Kovács, Tisza, Tóth N. – Rajczi
Mez van!
Sál van!
Jegy van!
Jöhetnek a lilák:d
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
Több kulcsjátékosunk is influenzása tünetek miatt hagyta ki a Gyõri ETO elleni hét végi bajnoki találkozónkat.
Belényesi Miklós, Buzás Attila, Csehi Tamás, Báló Tamás, Horváth Sándor sem léphetett pályára a 2–1-es vereséggel véget ért Rába-parti meccsen, ráadásul Kovács Attila, Kiss Tamás és Mészáros István is betegen vállalta a játékot.
A meródiak közül többen még nem egészségesek, ennek ellenére a ma délutáni mohácsi edzõmeccsen Bálón, Csehin és Horváthon kívül mindenki pályára lépett.
Az 5–0-ás gyõzelem jó alapot adhat a szombati, Újpest elleni összecsapásra.
Mohács–Paks 0–5 (0–1). Mohács, 100 nézõ. V: Neumann.
Paks: Kovács L. (Bita)– Molnár Z. (Tóth P.), Salamon (Fehér A.), Benedeczki (Vizdár), JONES– Mészáros I.– Belényesi (Buzás), LEO, Kiss T. (Ambrus)– Montvai, ALIN (Varga L.)
Gólszerzõk: Montvai (2), Alin, Heffler, Belényesi.
Több kulcsjátékosa nélkül lépett pályára a Paks Gyõrött, a csapat mégis közel
volt a pontszerzéshez a Rába partján.
Az influenzás tünetekkel ágynak esõ Salamon Miklóst, Buzás Attilát, Horváth Sándort, Csehi Tamást és Belényesi Miklóst is nélkülözte a paksi gárda a labdarúgó Borsodi Liga 7. fordulójának gyõri összecsapásán, ennek ellenére közel járt a pontszerzéshez a fiatal játékosokkal megtûzdelt Lengyel-alakulat. A 2-1-es vereség különösen annak fényében fájdalmas, hogy 0-0-ás állásnál három százszázalékos helyzetet is elhibáztak Zováthék. Az ETO pedig - ahogy az ilyenkor lenni szokott - büntetett... - Kiegyenlített mérkõzést játszottunk a Gyõrrel, kevésen múlt, hogy nem szereztünk egy pontot - tekintett vissza a találkozóra Lengyel Ferenc. - Ha arra gondolok, hogy a második félidõ elején nekünk voltak nagy helyzeteink, akkor bosszant a vereség, ha azonban azt nézem, hogy kulcsembereink nélkül is helytálltunk, akkor bizakodással tekintek a jövõbe. Az utóbbi meccseken már többnyire azt nyújtotta a csapat, amit várok, de a helyzetkihasználásunkkal továbbra is gond van. Ha ezen sikerülne változtatnunk, talán megindulhatnánk felfelé a tabellán. Ehhez az elsõ lépést már a szombati Újpest elleni összecsapáson megtehetik a paksiak, kérdéses azonban, hogy a betegek felépülnek-e az egyik legjobb játékosállománnyal rendelkezõ magyar csapat elleni találkozóra. - A maródiak közül Belényesi Miki már edz, de Böde Dánielt és Barics Pétert most döntötte le a vírus a lábáról - folytatta Lengyel Ferenc, aki azt is hozzátette, hogy Kovács Attila, Kiss Tamás és Mészáros István is betegen vállalta a játékot Gyõrben. - Nagyon remélem, hogy a játékosok többsége bevethetõ lesz, mert szeretnénk egy jó meccset vívni a lilákkal. Jól jönne számunkra egy bravúr, hiszen a következõ fordulóktól olyan csapatok ellen lépünk pályára, akik közvetlen riválisainknak számítanak. Azt pedig ugye mondanom sem kell, hogy egy Újpest elleni siker mekkora lökést adna a hatpontos meccsek sikeres megvívásához.
Ötszáz újpesti szurkolót várnak Újpestrõl
Az Újpest FC sajtóosztályától kapott információk szerint mintegy 500-700 szurkoló kíséri el a lilákat Paksra. A nagy érdeklõdéssel várt találkozón ismét telt ház, 4000 nézõ elõtt léphetnek pályára a csapatok. A paksi klub vezetõi kérik a szurkolókat, hogy a torlódás elkerülése végett aki teheti, elõvételben váltsa meg belépõjét. A tiketteket a PSE-pálya jegypénztárában pénteken 14 órától lehet megvásárolni, s a pénztár szombaton 9 órától is nyitva tart. A felnõttek továbbra is 1000, míg a diákok és nyugdíjasok 800 forintért juthatnak hozzá a jegyekhez.
Retteketet
Az újonc Paks együttese 7 forduló alatt mindössze öt gólt szerzett, ami igen vérszegény támadójátékot feltételez. A csapat egyik nyári szerzeménye, Montvai Tibor sem élete formáját futja, eddig egyetlen alkalommal sem talált a kapuba. A tavalyi szezonban sérüléssel bajlódó futballista azonban reméli, hogy az Újpest ellen megszakad ez a rossz sorozat, ami neki és a csapatnak is nagy lökést adhatna.
- Nagyon rossz szériában vagyok, összesen már éppen egy tucatnyi mérkõzés óta nem tudok eredményes lenni - mondta a 28 éves játékos. - Rendkívül balszerencsés vagyok, hiába vannak meg a helyzeteim, a labda csak nem akar a hálóban landolni. Túl kell lépnem ezen, és bízom benne, hogy már a lila-fehérek ellen megszakad ez a pechsorozat.
nb1.hu
- Az eredmények tekintetében egy ponttal is elégedettek lettünk volna, de úgy érzem, a gyõri találkozóban még a gyõzelem is benne volt - mondta Zováth János, a Paks játékosa. - Az elsõ ETO-találat igen balszerencsés körülmények között született, egy támadásban háromszor is visszakerült a zöld-fehérek elé a labda, és Bajzát azonnal "büntetett". Az elmúlt két fordulót nézve nem vagyunk elégedetlenek, de egy kis csalódottság van bennünk. Úgy érzem, hamarosan elindulhatunk fölfelé
nb1.hu
szétkapjuk a lálikat😄
A forduló elõtt a Gyõr a hetedik helyen állt a bajnoki tabellán, míg a Paks a tizedik volt. A mérkõzést ugyan Gyõrben rendezték, mégis mondhatni semleges pályán, Ugyanis az ETO stadionját éppen felújítják, ezért a másodosztályú Integrál DAC pályáján került sor a találkozóra.
Nem esett egymásnak a két csapat. Azonban a gyõriek mezõnyfölénye az elsõ perctõl kezdve érezhetõ volt.
A hetedik percben egy szép hazai akció végén Bajzát meg is szerezhette volna a vezetést az ETO-nak, azonban közelrõl hibázott. A szünetig a mérkõzés képe hasonló volt: a Gyõr mezõnyfölényben játszott, de egyik csapat sem tudott igazán nagy helyzetet kidolgozni.
A második játékrész elején a vendégek egyenrangú partnerei lettek a gyõrieknek, azonban gólt mégis Pajkos János csapata szerzett. Bajzát egy csel után bátran lõtt a tizenhatos vonaláról, aminek egygólos hazai vezetés lett a végeredménye.
Tíz perccel késõbb a csereként beállt Tokody mozgott be a paksi védõk mögé, és Varga Gábor passzát váltotta gólra, így némileg megnyugodhattak volna az ETO játékosai a kétgólos elõny tudatában.
A vendégek azonban nem akartak asszisztálni a sima hazai gyõzelemhez, így három perccel késõbb Heffler szépített. Ezután volt még lehetõsége az egyenlítésre a paksiaknak, de ezekkel nem éltek. A jobb helyzetkihasználásának köszönhette a három pontot a hazai csapat, és teljesen megérdemelten nyert.
😞
Az eltiltott Mátyus János mellett a továbbra is sérüléssel bajlódó Vincze Ottót, valamint a nemrégiben megmûtött Stark-Regedei kettõst nélkülözõ gyõriek legutóbb gól nélküli döntetlent értek el a Pécs otthonában.
Már nyolc perc elteltével megszerezhette volna a vezetést a Gyõr egy gyors jobboldali támadás végén, ám Kovács Attila kifogott a lendületbõl érkezõ Bajzát Péteren, és remekül fogta a csatár közeli lövését. A pályán ezt követõen változatos küzdelem zajlott, az ETO az elsõ félidõben valamivel többet veszélyeztetett - viszont csak egy alkalommal tette igazán próbára a vendégek kapusát -, majd mindinkább átvette a kezdeményezést, a Paks jobbára szabálytalanságokkal tördelte a játékot.
A folytatásban eleinte elmaradtak a várt hazai rohamok, ehelyett a PSE riogatta az addig csendes szemlélõdõ Stevanovic kapuját: a csereként beállt Heffler kétszer is elõkészítõként mûködött közre, a második alkalommal Kiss Tamás kishíján a Paksot juttatta elõnyhöz. Pajkos János kettõs cserével frissített, az ETO trénere Tokody Tibort és Varga Gábort is beküldte. Néhány perccel késõbb Bajzát Péter egy jó csel után bevette Kovács Attila kapuját, majd a 72. percben a negyedórával ezelõtt beküldött Tokody megduplázta a különbséget, kétgólosra növelve a Gyõr elõnyét.
A végeredményt három perccel késõbb egy másik cserejátékos, Heffler Tibor állította be. A Paks a mezõnyben jól küzdött, a helyzetkihasználás azonban a Gyõr javára döntötte el a mérkõzést, ezzel az ETO ötpontosra növelte a mérkõzés elõtti kétegységnyi elõnyét az újonccal szemben.
Pajkos János (Gyõr): - Egészséges, jó szellemben játszó Paksot gyõztünk le. A második félidõ elején ellenfelünk elõtt is adódott egy-két érdemi lehetõség, de szerencsére ritmust tudtunk váltani, melynek köszönhetõen megérdemelten gyõztünk.
Lengyel Ferenc (Paks): - Az elmúlt 48 órában egy vírus tizedelte meg csapatunkat, ennek ellenére kiegyenlített mérkõzést játszottunk, de a Gyõr a csatársorában meglévõ minõségi fölényének köszönhetõen gyõzött.
nb1.hu
asszem a csapat eddig az elvárásoknak megfelelõen szerepel , talán Vidi elleni hazai vereség lehetett volna más...
Az Újpest ellen remélem sokan kimennek. Jó lenne meglepni õket.😊
62' <1 - 0>1 - 0> Bajzát
72' <2 - 0>2 - 0> Tokody
75' <2 - 1>2 - 1> Heffler
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
Gyerünk TEJ!
ez van , semmi gond!
mint várható volt: ha ezt a két csókát nem fogják meg akkor ....
😞