Paksi SE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gil1975
Budakalász-Paks 0-1 Magyar Kupa

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Báló: gól és gólpassz

Paks, szeptember 17., 14.25 A Paks csatára örül, hogy sikerült elmozdulniuk a holtpontról.

Elõször nyert hazai pályán a Paks együttese az idei szezonban, és kár tagadni, az újoncra bizony már nagyon ráfért a siker: Lengyel Ferenc együttese a Diósgyõr elleni 2-1-es gyõzelmet megelõzõen zsinórban három vereséget szenvedett. A diadalban elévülhetetlen érdemeket szerzett Báló Tamás, aki gólt lõtt és gólpasszt adott.
- Nagyon örülök a gyõzelemnek, vártuk már, hogy elmozduljunk a holtpontról - mondta a paksi támadó. - A diósgyõriek korai gólja kissé megfogta a csapatot, de gyorsan fordítottunk, és az elsõ félidõben jól is futballoztunk. A fordulás után érthetetlenül visszaesett a teljesítményünk, de a lényeg ma a gyõzelem volt. Örülök, hogy góllal és gólpasszal járultam hozzá a sikerhez, ám a dicséret a társaknak is ugyanúgy kijár.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

2006. szeptember 16.
Labdarúgás - Végre megtört a jég!
Négy sikertelenül megvívott meccs után nyert csapatunk

Négyszázhuszonkét perc után végre betaláltunk az ellenfél kapujába, s ez gyõzelmet eredményezett számunkra a Diósgyõr ellenéban a Borsodi Liga 6. fordulójában.

Paks–Diósgyõr 2–1 (2–1)
Paks, 1000 nézõ. V: Vad II I. (8).

Paks: Kovács A. 7– Molnár Z. 5, Salamon 6, Benedeczki 5, Barics 5– Kiss T. 6, Zováth 5, Mészáros I. 5 (Böde D. –, 65.), Báló 7– Belényesi 7 (Buzás –, 75.), Montvai 5 (Varga L. –, 65.). Vezetõedzõ: Lengyel Ferenc.
Diósgyõr: Szalma 5– Mogyorósi 5, Elek 6, Katona 5-2=3, Farkas V. 5– Sipeki 6, Vitelki 5, Szögedi 4 (Stanic 4, a szünetben), Buz 4 (Faggyas –, 79.)– Simon 6, Binder 4 (Kerényi –, 70.). Vezetõedzõ: Csank János.

Gól: Báló (12.), Belényesi (19.), illetve Simon A. (5.).
Kiállítva: Katona (89.).

Így látták a mesterek:

Lengyel Ferenc:
– Nem nekünk kell megváltanunk a magyar futballt, de ahhoz, hogy elõrelépjünk kellenek az ilyen gyõzelmek. Nem játszottunk jól, de ma ez is elég volt a három pont megszerzéséhez.

Csank János:
– Saját magunkat vertük meg, pedig végig a mi akaratunk érvényesült. Sajnos nem vagyunk jó passzban, az utolsó passzok ezúttal sem sikerültek, így pedig nem is volt esélyünk a lelkes Paks ellen.

VISSZA A PAKSI FC FÕLAPRA

McFrost
Lengyel Ferenc: Mindkét csapat számára nagyon fontos volt a találkozó. Döntõ pillanat volt, hogy a vendég vezetés után hamar egyenlítettünk, majd pedig átvettük a vezetést. Az utolsó huszonöt percben majdnem kiegyenlített a Diósgyõr, de úgy érzem, megérdemelt a gyõzelmünk.

Csank János: Hiába vezettünk,megint két olyan gólt kaptunk, amihez az ellenfél nem is kellett. Aztán belekesedett a Paks és nem volt bennünk annyi, hogy fordísunk. Katona helyzete fordulópont lehetett volna, de sajnos kimaradt. Kapkodtunk, ami pontatlansághoz vezetett. Érthetetlen a hátsó alakzat bakisorozata.
2006-09-16 18:22:46

dvtk.hu

McFrost
Vitelki Zoltán így látta a paksi vereséget:
Egy újabb olyan mérkõzés ment el, ami elõtt meg sem fordult a fejemben, hogy kikapunk. Jól kezdtünk, de olyan hibákat követtünk el, amilyet még egy, a tabella hátsó felén tanyázó Paks is kihasznált. Felbosszant, hogy a korai vezetésünk után így fel tudtuk hozni az ellenfelet. Azt gondolom, mindenkinek el kell számolnia önmagával.
2006-09-17 10:03:27
dvtk.hu

Nem Tudod mit hagytál ki. Az 1 félidõ pörgõs volt, de a második már kevésbé.Az a lényeg, hogy gyõztünk hazai pályán és végre Belé gólt(fontos gólt)szerzett!! Büszke vok a nagyon fiúkra!!!<#eljen>

EOX
Második gyõzelmét szerezte az újonc

Az NB I-es labdarúgó bajnokság 6. fordulójának szombat délutáni mérkõzésén az újonc Paks a forduló elõtt a kilencedik helyen álló Diósgyõrt fogadta. A két csapat között mindössze két pont volt a különbség a vendégek javára, ám mindkét gárda elveszítette legutóbbi három találkozóját, ráadásul a paksiak eddig csak az elsõ fordulóban tudtak gólt szerezni.

Ehhez képest gyors gólokkal indulta a találkozó, hiszen az 5. percben Simon egy szerencsés találattal szerezte meg a vezetést a vendégeknek.

Ez azonban csak felpaprikázta a paksiakat, akik alig hét perc elteltével Báló révén válaszoltak, sõt újabb hét perc elteltével Belényesi góljával már fordítani is tudtak Lengyel Ferenc tanítványai.

A paksi vezetést persze a vendégek megpróbálták kiegyenlíteni, ám két Sipeki szabadrúgástól eltekintve nem forgott veszélyben a hazaiak kapuja. Az is igaz ugyan, hogy ennél a két alkalomnál viszont Kovács kapus remeklésére volt szükség ahhoz, hogy ne szülessen meg a vendégek egyenlítõ gólja.

A félidõ utolsó húsz percében viszont többnyire a mezõnyben folyt a játék különösebb gólhelyzet nélkül. Ekkor inkább a játék küzdõ jellege dominált, amit jelez a Vad játékvezetõ által az elsõ játékrészben kiosztott négy sárga lap is.

Természetesen a szünetben a vendégek trénere Csank János lehetett kevésbé elégedett az eredménnyel, így nem csoda, hogy az elsõ játékrészben észrevehetetlen Szögedi helyére egy támadót küldött a pályára Sztanics személyében.

A vendégek rá is erõsítettek, és mindent megtettek az egyenlítésért, de a remek formában védõ Kovács kapus Mogyorósi lövését, majd Simon fejesét is bravúrral védte. Mielõtt még a vendégek nyomasztó fölénybe kerültek volna, Lengyel Ferenc két játékosát is lecserélte.

Így valamivel jobban állták a hazai védõk a vendégrohamokat, sõt a hajrában még a csereként beállt Varga elõtt adódott két lehetõség, azonban ekkor Szalma kapus is megmutatta, hogy nem véletlenül õ került a kezdõcsapatba.

A hiábavaló vendégrohamokat követõen az utolsó percben Katonánál elszakadt a cérna, s heves reklamálását Vad játékvezetõ sárga lappal „jutalmazta”. Miután a meccsen a játékosnak ez már a második lapja volt, mindjárt megkapta a pirosat is.

Ez volt a meccs utolsó lényeges momentuma, így aztán hiába erõlködött a második félidõben a vendéggárda, mivel támadásaikban nem volt igazi átütõerõ, így az elsõ félidei elõnyét megõrzõ paksiak megérdemelten nyerték meg a találkozót, s ezzel meg is elõzték riválisukat.

Retteketet

EOX
Nyert a csapat, én meg pont most nem tudtam kimenni😞

Paks - Diósgyõr 2-1 (2-1)
Gólszerzõ(k): Báló (12.), Belényesi (19.), ill. Simon (5.)
A második félidõben többet próbálkoztak a vendégek, ám támadásaikban nem volt igazi átütõerõ, így az elsõ félideji elõnyét megörzõ paksiak megérdemelten nyerték meg a találkozót.

Retteketet

McFrost

McFrost
Meccsmérleg:
A két csapat még nem találkozott egymással az élvonalban.

Elég a vereségekbõl
A gyenge helyzetkihasználás miatt bosszankodik Lengyel Ferenc, a paksiak szakvezetõje. Az újonc négy találkozó óta nem rúgott gólt, bár a szurkolók nagyon bíznak benne, hogy a diósgyõriek ellen megszakad a sorozat, és csapatuk megszerzi elsõ hazai gyõzelmét. Diósgyõrött Hubicsák Ferenc klubtulajdonos nem ment el szótlanul az együttes három, zsinórban elszenvedett veresége mellett, és személyi változásokat helyezett kilátásba, de még megvárja a paksi vendégszereplés kimenetelét.

McFrost
Akkor mirõl hallottál?

Errõl nem tudok,nem hallottam.De ettõl még lehet.Holnap úgyis kiderül.
HAJRÁ PSE!!!!

McFrost
Tamásinak állítólag elrepedt 2 bordája az MTK ellen , szal szerintem Buza lesz helyette a kezdõ.

Paks, szeptember 15., 17.05 A diósgyõriek máshogy kezdenék a "csörtét".

Paks, szombat, 16.00

Lengyel Ferenc (Paks): - Három vereség után szeretnénk végre nyerni. Az MTK ellen mutatott védekezésünket kell átmentenünk, és meg kell törni a négy mérkõzés óta tartó góltalanságunkat.

Csank János (Diósgyõr): - Mindent megteszünk a sikerért, reméljük, most nem kezdünk úgy, ahogy azt a legutóbbi hazai mérkõzésünkön tettük. A paksiaknál több a rutinos játékos, nehéz csörtére számítok.

Várható összeállítások
Paks: Kovács – Molnár Z., Benedeczki, Salamon, Barics - Kiss, Tamási, Zováth, Báló - Belényesi, Montvai
DVTK: Szántai - Mogyorósi, Katona, Elek, Farkas - Sipeki, Vitelki, Szögedi, Buz - Simon, Binder

McFrost
TOLNA

Nem érdemeltek vereséget
2006-09-11 14:58:11

Két sikertelenül megvívott találkozó után úgy tûnt, pontot szerez a labdarúgó Borsodi Ligában újonc Paks futballcsapata. Hiába játszott azonban jól Lengyel Ferenc gárdája az MTK otthonában, a hajrában a kék-fehérek megszerezték a három pontot eldöntõ találatot.

„Csapatom nagyszerûen teljesített, hiszen kiegyenlített játék folyt a pályán. Jó néhány évet kell még eltöltenünk az élvonalban, hogy olyan respektünk legyen, mint az MTK-nak, melynek gratulálok a gyõzelemhez” – értékelt kissé bosszúsan a lefújás után a paksiak szakvezetõje. Érthetõ, hogy Lengyel Ferenc nem volt jó kedvében, hiszen csapata egyenrangú ellenfele volt az MTK-nak, sõt a nagyobb helyzetek – Montvai és Báló is óriási ziccerben rontott – a Paks elõtt adódtak. A vendégcsapat mégis üres kézzel hagyta el a Hidegkuti-stadiont. Az mindenesetre biztató, hogy a bajnokságot négy ponttal kezdõ gárda kezdi visszanyerni korábbi önbizalmát. Ha a sormintát követjük (Tatabánya 0–3, Fehérvár 0–2, MTK 0–1), a hét végén legalább gólnélküli döntetlent fognak elérni Zováthék a Diósgyõr ellen. Persze a felzárkózáshoz gyõzni kellene, ami nem lesz egyszerû feladat, de a zöld-fehérek vannak annyira egységesek, hogy képesek lesznek megoldani. A találkozót szombaton 16 órakor rendezik.

McFrost
Ez de fals b+ !
Az MTK iszonyat gyenge volt , nem tudtak mit kezdeni velünk Lengyel jól megszervezte a csapatot!
Horváth két kamu sárgát kapott , fosparély bírótól!A 2-nál nekiszaladt a gyerek ,azt azért kapta , állítom 16-on belül van 11-t ad!
AZ igaz , hogy 2 helyzetük volt azt ennyi, persze MOntvai az 5-ös sarkán állva a kapussal szemben mellé botlott a labdában , olyan béna az a gyerek , hogy azt el sem tudom mondani!
Báló is az égbe lõtt az igaz.
Aztán a szabi kipattanóra 5 MTK-s érkezett , paksiak csak néztek , ílyen röfögõs malac gólt ...
Jól megy a játék és így kikapni....ráadásul beton Tamásit úgy kellett levinni , mert ütközött Végh-el.
Egy ponot simán megérdemeltünk , de el kell gondolkodni azon vajon ki fog gólt lõni? A csatárt a gólja minõsítik......errõl ennyit!

EOX
A Diósgyõrt muszáj lesz megverni!

A bajnokság állása:

1. ZTE FC 5 4 1 - 11-5 +6 13
2. MTK Budapest 5 4 - 1 10-2 +8 12
3. Tatabánya FC 5 3 1 1 12-7 +5 10
4. Debreceni VSC 4 3 1 - 7-2 +5 10
5. Gyõri ETO 5 2 2 1 8-6 +2 8
6. FC Fehérvár 5 2 1 2 9-7 +2 7
7. Újpest FC 5 2 1 2 5-4 +1 7
8. Vasas 5 2 1 2 5-7 -2 7
9. Diósgyõri VTK 5 2 - 3 5-8 -3 6
10. FC Sopron 5 2 - 3 4-9 -5 6
11. Pécsi MFC 5 1 2 2 9-9 0 5
12. Budapest Honvéd 5 1 2 2 8-11 -3 5
13. Dunakanyar-Vác 4 1 1 2 5-6 -1 4
14. Kaposvári RFC 5 1 1 3 6-9 -3 4
15. Paksi SE 5 1 1 3 2-6 -4 4
16. REAC 5 - 1 4 6-14 -8 1

Retteketet

EOX
Nehezen "húzta" be Garami József csapata

Ha nem is könnyen, de 1-0-ra megnyerte a Paks elleni bajnokiját az MTK labdarúgó-csapata. Garami József legénysége a csereként beállt Urbán Gábor 78. percben szerzett góljával tartotta otthon a három pontot.

Garami József egy helyen változtatott, Pintér Ádám helyett Zabos Attila került a kezdõbe, míg Lengyel Ferenc azért jobban megvariálta csapatát, Salamon, Barics, Mészáros és Montvai is bekerült a kezdõbe.

Kanta és Zováth lehetõségével indult a mérkõzés, de egyik sem hordozott magában gólveszélyt.

A 28. percben a vendégek kapusának, Kovácsnak is meg kellett mutatnia tudását, Zabos remek lövését kellett bravúrral szögletre ütnie.

A félidõ talán legnagyobb helyzete Kanta elõtt adódott, de a fiatal játékos hiába ugrott ki ígéretes helyzetben, nem tudta átverni a rutinos Salamont, aki idõlegesen tisztázott elõle, majd visszaértek védõtársai, és odalett a lehetõség.

Garami József a második játékrész elején megpróbálta egy újabb támadóval frissíteni csapatát, beküldte Németh Krisztiánt is Hrepka mellé.

A tolnaiak is feltámadtak, akár a vezetést is megszerezhették volna, ha Báló óriási ziccerben nem bombáz az égbe.

Ez a helyzet felébresztette a hazaiakat, és bár kétszer Kovács kapus nagy bravúrral akadályozta meg a gólt, a 78. percben már õ is tehetetlen volt: Kanta szabadrúgása lepattant a kapufáról, a csereként beállt Urbán Gábor viszont nyolc méterrõl eredményes volt.

A hátralévõ idõben az MTK megtartotta vezetését, és – ha nem is könnyen – „behúzta” a három pontot. A végén tíz emberrel fejezte be az MTK, mivel a gyõztes gólt szerzõ Urbán megsérült, valamint a Paks is, ahol Horváth Sándor a kiállítás sorsára jutott.

Retteketet

peches egy meccs volt a tegnapi...
jogos volt a végén kiállítás??

laslandes
jahh, azt hittem pont arrafelé lesz dolgod😊

akkor ez dícséretes 😄D

McFrost
hát úgy , hogy elmegyünk😊

laslandes
hogy-hogy?

McFrost
úgy néz ki , hogy a helyszínene fogok szurkolni😊

McFrost
esély:
MTK Budapest - Paksi SE
1 1,20 X 6,00 2 9,00

Budapest, szeptember 9., 17.45 Garami József és Lengyel Ferenc is emlékszik a februári meccsre.

Hidegkuti-stadion, vasárnap, 16.30

Garami József (MTK): - Zsidai, Kriston és Lipcsei is sérültek, õket leszámítva mindenki egészséges. A paksiak szívós csapat benyomását keltették, fõleg idegenben vitézkedtek. Februárban õk nyertek felkészülési mecsen 2-1-re, ráadásul azóta erõsödtek is, úgyhogy semmiképpen sem számítok könnyû mérkõzésre.

Lengyel Ferenc (Paks): - Mindenképpen az MTK az esélyes, a rutin és az idei eredmények miatt is. Két vesztes meccs után vagyunk, szeretnénk innen elmozdulni, és legalább pontot szerezni. Tavaly télen felkészülési mérkõzésen nyertünk Pesten, ebbõl az eredménybõl igyekszünk erõt meríteni.

A várható kezdõcsapatok:

MTK: Végh – Balogh, Lambulic, Rodenbücher, Pollák - Bori, Horváth, Zabos, Czvitkovics - Kanta, Hrepka
Paks: Kovács - Molnár, Benedeczki, Horváth, Kóczián - Kiss, Tamási, Zováth, Báló - Buzás, Belényesi

McFrost
Hidegkuti-stadion, vasárnap, 16.30

Garami József (MTK): - Zsidai, Kriston és Lipcsei is sérültek, õket leszámítva mindenki egészséges. A paksiak szívós csapat benyomását keltették, fõleg idegenben vitézkedtek. Februárban õk nyertek felkészülési mecsen 2-1-re, ráadásul azóta erõsödtek is, úgyhogy semmiképpen sem számítok könnyû mérkõzésre.

Lengyel Ferenc (Paks): - Mindenképpen az MTK az esélyes, a rutin és az idei eredmények miatt is. Két vesztes meccs után vagyunk, szeretnénk innen elmozdulni, és legalább pontot szerezni. Tavaly télen felkészülési mérkõzésen nyertünk Pesten, ebbõl az eredménybõl igyekszünk erõt meríteni.

A várható kezdõcsapatok:

MTK: Végh – Balogh, Lambulic, Rodenbücher, Pollák - Bori, Horváth, Zabos, Czvitkovics - Kanta, Hrepka
Paks: Kovács - Molnár, Benedeczki, Horváth, Kóczián - Kiss, Tamási, Zováth, Báló - Buzás, Belényesi

McFrost
Meccsmérleg:
A két csapat még nem találkozott egymással.

Zsidai László balszerencséje

Még az elmúlt héten, edzésen szenvedett térdsérülést a hazaiak középpályása, Zsidai László, és immár bizonyos, hogy kihagyja a Paks elleni bajnokit. A futballista részleges elülsõ keresztszalag-szakadás miatt pihen ezen a héten, hétfõtõl azonban már elkezdheti az egyenes irányú futásokat. Hiánya veszteség az MTK számára, hiszen a középpályás remek teljesítményre képes. Márpedig a két vereség után (Tatabánya 0–3, Fehérvár 0–2) javítani szeretnének a paksiak. A csapat egész héten jól dolgozott, erõnlétileg biztosan nem lesznek gondok. A téli felkészülés során 2–1-re nyert az akkor még PSE néven játszó együttes az MTK otthonában, most viszont tudják Lengyel Ferenc vezetõedzõ játékosai, hogy ennél sokkal többet kell nyújtani, hogy a bajnokin is meglepetést szerezzenek, és elvigyenek legalább egy pontot.

McFrost
én meg hétfõn voltam a városin és mindenki pörgött edzésen ezerrel😊

Gil1975
A szerdai edzõmeccsen nem ezt láttam:-)))

McFrost
A kéthetes bajnoki szünet alatt Pakson bõven volt tennivaló, Lengyel Ferenc csapatának a kezdeti lendület megtartása a cél. Az újonc számára azonban nem a legjobbak a körülmények, több meghatározó játékos szereplése kérdéses még.
- Sok kérdés dõl még el vasárnapig, rengeteg a problémánk a védelemben és a csatársorban is - mondta honlapunknak Lengyel Ferenc. - Hiába volt a válogatott miatti hosszabb szünet, nem tudtunk rendesen készülni. Belényesi vírusos megfázása a legújabb veszteségünk, mellette Csehi, Salamon és Báló különbözõ problémák miatt nem állhat rendelkezésre.
Elõbbi játékos hetek óta orvosi vizsgálatokra jár edzések helyett, állapotában nem állt be se pozitív, se negatív változás. Salamon térdmûtétje után lábadozik, még nem kezdte el a közös munkát a csapattal. Báló térdszalag-húzódása miatt dõlt ki a sorból, és a dolgok jelen állása szerint a sérültek, betegek közül senki nem léphet pályára vasárnap a Hidegkuti-stadionban.

nb1.hu

megy ám a ködösítés...

EOX
Kötelezõ továbbjutni!

Retteketet

McFrost
Magyar kupa:
A 3. forduló párosítása: Berkenye SE Kazincbarcikai SC
Egri FC -Nyíregyháza
Kóka KSK -Vasas
Létavértes -Dunakanyar-Vác
Putnok VSE -Bõcs
Baktalórántháza -DVTK
Tuzsér -REAC
Törökszentmiklós- MTK Budapest
Kiskõrösi LC -Orosháza FC
Budakalászi MSE -Paks FC
Monor SE -Budapest Honvéd
Jászapáti VSE -Soroksár
Karcagi SE -Vecsés FC
Makó FK -Kecskeméti TE
Alba Régia FC -Dunaújváros FC
Koroncó SE -Gyõri ETO FC
Márkó SE -Budafoki LC
Pannonhalma SE -Gyírmót SE
Sárszentmiklósi SE- FC Sopron
FC Ajka -Lombard Pápa Termál
Elmax-Vasas SE -FC Tatabánya
Tata HAC -Integrál DAC Gyõr
Andráshida LSC -ZTE FC
Bonyhád Völgység - Szombathelyi Haladás
FEMAT Csesztreg -BFC-Siófok
Csurgói TK - Kaposvári Rákóczi
Kaposv. SC Nagyberki- FTC
Hévíz -Barcsi SE
Felcsút SE- Pécsi MFC

McFrost
A labdarúgó Borsodi Liga 5. fordulójában a Paks az MTK otthonában lép pályára.

MTK–Paks: vasárnap, 19 óra. Lengyel Ferenc: – Fájdalmasan érintett bennünket a fehérváriaktól elszenvedett vereség, hiszen úgy terveztük, hogy hazai pályán valamennyi ellenfelünktõl pontot szerzünk. A két hetes bajnoki szünet arra jó volt, hogy túltegyük magunkat a kudarcon, ezen a héten már az MTK elleni meccs lebegett a szemünk elõtt. A szokott mederben folyt a munka a héten, megpróbáltam a társaságot visszazökkenteni az elsõ két fordulóban jellemzõ hangulatba, hiszen az érzõdik, hogy a két vereség némiképp megrogyasztotta a játékosokat. Az MTK jó csapat, ezúttal is a kék-fehérek a találkozó esélyesei, de ez nem jelenti azt, hogy ne tennénk meg mindent a jó eredményért. A ZTE már bizonyította, hogy legyõzhetõk Garami József tanítványai is, mi ebbõl meríthetünk erõt. No meg abból, hogy a téli felkészülés során 2–1-re nyerni tudtunk a fõvárosban Kantáék ellen. Az esti, villanyfényes meccseknek különös hangulatuk van, ráadásul nem lesz már annyira meleg sem. Azt gondolom, egy jó mérkõzést fogunk játszani az MTK-val.

McFrost
Lengyel Ferencet is beválasztották az MLSZ újjáalakult edzõbizottságába.

Az NB I-es Paks vezetõedzõje kilenc fõs tesületnek lett tagja. A Temesvári Miklós elnökletével mûködõ grémiumban Nagy László (alelnök), Teszler Vendel, Pusztai László, Mészöly Géza, Pölöskei Gábor, Sisa Tibor és Ubrankovics Mihály kapott helyet. A bizottság rendszeresen havonta (olykor többször is) ülésezik, s a magyar foci aktuális gondjaira igyekszik megoldást találni.

Az MTK-val meccsel a paksi ligacsapat A Ligabajnokság 5. fordulójában, csütörtökön 16 órakor a Paks az MTK csapatához látogat. Szellák Sándor együttese eddig jól szerepel a pontvadászatban, ahol három gyõzelem és egy vereség a mérlege. Legutóbb az FC Fehérvárt gyõzték le 5-4-re Bödéék, azt megelõzõen a Tatabánya (2-1) és a DVSC (5-0) ellen gyõztek, míg Vácott, még az elsõ fordulóban 3-1-es vereséget szenvedtek.

Fel a fejjel, hiszen büszkék lehetünk, hogy tolnának élvonalbeli csapata van!!!Maximálisan támogassuk és álljunk melléjük na meg persze tartsunk ki a végsõkig!!!!!!!!!!!!!

Hajrá PSE, hajrá Paks!!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen><#eljen><#taps><#taps>

McFrost
Volt 1 hetem , nyugalomban eltölteni és értékelni:
Ajándék minden NB1-es perc a csapattól , nekünk!

EOX
szerintem a Péccsel ne játszunk több edzõmeccset😊

Retteketet

Gil1975
2-1 -re kikaptunk a Pécstõl.

A labdarúgó ligabajnokság 4.fordulójában Paks 5:4-re nyert Fehérvár együttese ellen hazai pályán.
Paks már 4:1-re sõt 5:2-re is vezetett, a hosszabbításban azonban két gólt is lõttek a vendégek, így könnyed diadal helyett szorossá tette a találkozó végét a Szellák Sándor vezette gárda. Paks csapatából Lógó kétszer, Böde Dániel, Balogh László és Farkas volt eredményes. A bajnokságban most rövid szünet lesz, legközelebb jövõ hétvégén lépnek pályára a fiatalok.

Paks NB.I-es labdarúgó csapata az elsõ négy fordulóban 4 pontot szerzett és a 13.helyen áll jelenleg.
Az elsõ mérkõzésen 2:0-ra nyert Vácott, majd az elsõ hazai összecsapáson gól nélküli döntetlent ért el a Fehérvári úti sportpályán. Majd két zakó következett. Elõször Tatabányán kaptak ki 3:0-ra, majd Fehérvártól hazai pályán 2:0-ra. Lengyel Ferencék legközelebb szeptember 10-én, vasárnap 19 órakor az MTK ellen lépnek pályára idegenben.

Paks, szeptember 1., 11.15 A védekezõ középpályás jól érzi magát az újoncnál.

Egy évvel ezelõtt a ciprusi másodosztályban szereplõ Paphos csapatától a Vasashoz szerzõdött Zováth János, ám a légiós jó ideig nem tudta végleg lezárni ezt az idõzakot. A paphosi klub ugyanis nem rendezte tartozását a magyar játékossal szemben, olyannyira, hogy idén márciusban a játékos a FIFA-hoz fordult.
- Szerencsére, mire a FIFA határozata megérkezett, addigra a Paphos kiegyenlítette a számlát, így már szerencsére lezártam a ciprusi kitérõt - kezdte a nyáron a Pakshoz igazolt Zováth. - Amúgy nem éreztem én rosszul magam a Paphosnál, sõt, még a nyáron is szó volt róla, hogy újra leigazolnának. A családom miatt végül mégsem vállaltam fel az újabb kalandot, nemrég költöztünk Paksra, és a kislányom most megy óvodába. Szóval még egy évig biztos nem igazolok külföldre. Aztán hogy jövõ nyáron mi lesz, még nem tudom. Pakson nagyon jól érzem magam, de sok függ attól, hogy szerepel a csapat az elsõ évben. A vezetõk hozzáállása remek, a társaság kiváló, csak a sorsolásunk, az nem az igazi. Nehéz sorozaton vagyunk túl, de legalább ugyanilyen nehéz következik. Ebben az évben bent kell maradnunk, és siker esetén, utána a vezetõink már a jövõ csapatát szeretnék felépíteni. Ez az idei év nagyon fontos, fényt deríthet arra, hogy a vezetõk kire számítanak a jövõben.

Gil1975

Pakson nincs ok pánikra

Jól kezdte a bajnokságot az újonc Paks csapata, hiszen gyõzelemmel tért haza Vácról (2-0), majd a bajnoki címvédõ Debrecen ellen ért el értékes döntetlent (0-0).

A sikeres rajtot nem követte hasonló folytatás: Tatabányán 3-0-ás vereséget szenvedtek Lengyel Ferenc fiai, legutóbb pedig az FC Fehérvár vitte el a három pontot (2-0). Pakson nem kongatják a vészharangokat, igaz nincs is okuk rá, hiszen újoncként négy meccsen négy pontot szerzett a gárda, ami elnézve a sorsolást, nem rossz eredmény. Így gondolja ezt Lengyel Ferenc vezetõedzõ is.

- Nagy volt a lelkesedés a játékosokban, vezetõkben, szurkolókban, amikor kiderült, hogy a legmagasabb osztályban indulhat a csapat - mondta a fiatal szakvezetõ.

- Az elmúlt évek csupa sikerrõl szóltak, s többen talán úgy gondolták, mindez akár az NB I-ben is folytatódhat. Hiába mondogattam, hogy a két osztály között óriási a különbség, ezt igazán csak most tapasztalja mindenki. Látható, hogy a Fradi, amely az elsõ ligában is élcsapat lenne, mennyire kiemelkedik az NB II-bõl, a Vác és mi pedig most érezzük igazán, hogy nem egyszerû a honi élvonalban meccselni hétrõl hétre. Nem kongatjuk a vészharangokat, hiszen reálisan nézve a négy meccsen megszerzett négy ponttal elégedett lehetek, különösen úgy, hogy erõs csapatoktól kaptunk ki, s csak a tatabányai elsõ félidõ volt olyan, amivel nem tudunk elszámolni.

- A játékosokat mennyire viselték meg a vereségek?

- Kikapni sosem jó, fõleg ilyen sikeres évek után nehéz megemészteni a kudarcokat. Látszik rajtuk, hogy megfogta õket a két vereség, de mindenkinek fel kell tudnia dolgozni mindezt. Kevés gólt lövünk, s sokat kapunk, a legutóbbi három meccsen például nem találtunk a kapuba, miközben a riválisok ötször is bevették a miénket. Amennyire nem jött jól a két hét pihenõ a DVSC elleni meccs után, annyira jól jött most, hiszen az MTK meccsig hátralévõ napokban szinte a teljes kerettel gyakorolhatunk, s végre eltiltottunk sem lesz a kék-fehérek elleni találkozón.

A Paks pénteken 17 órától a Pécs csapatával játszik felkészülési mérkõzést.

Gil1975
Ma 17 h-kor edzõmeccs a Pécs ellen!

Paks, szeptember 1., 10.30 A volt válogatott védõt az MTK ellen visszavárják.

Az újonc paksiak egyik legrutinosabb játékosa, Salamon Miklós még a télen került a Tolna megyeiekhez, és nagy szerepet vállalt az NB II-es bajnoki cím kiharcolásában. Salamon az élvonalban is megõrizte kezdõcsapatbeli tagságát, ám az elsõ két forduló után kidõlt a sorból.
A 32 éves védõ ugyanis porc-sérülést szenvedett, így aztán a második forduló után meg is mûtötték. A nem túl komoly orvosi beavatkozás után már a csapattársaival tréningezik Salamon, és elképzelhetõ, hogy az MTK ellen már ismét a pályán lehet. Játékára a jelek szerint egyébként nagy szüksége lesz az újoncnak, hiszen nélküle még nem tudott pontot szerezni a csapat.
(harm)

Horváth Sándor buktatta a 16-oson belül Sitkut, amiért Kassai játékvezetõ büntetõt ítélt. Ezt a sértett végezte el, ám hiába talált a kapuba, a játékvezetõ megismételtette a 11-est. Ezúttal Kovács kapus védett, de a bíró megint ismétlést kért, s az e miatt reklamáló paksi trénert, Lengyel Ferencet felküldte a lelátóra. Harmadszorra Sitku a bal alsó sarokba lõtt úgy, hogy a labda a kapufáról pattant a hálóba. 0-2

EOX
a 11-esnél reklamált...

Retteketet

NaNoKuTyA
mér is tiltották el...ez nekem új?😛

\':..:\'

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága az alábbi határozatokat hozta a Borsodi Liga elmúlt fordulójában játszott találkozói kapcsán.

A bizottság, a Lengyel Ferenc (vezetõedzõ, Paks) kispadtól való, 2 bajnoki mérkõzésre szóló eltiltásának végrehajtását pedig 2006. december 15-ig felfüggesztette.

Elkészült a Borsodi Liga hatodik és hetedik fordulójánakrendje. Fordulónként változatlanul három-három találkozó kerül képernyõre.

A 6. forduló programja

Szeptember 15., péntek
DVSC-Honvéd 19.00 (Duna TV)

Szeptember 16., szombat
Vasas-MTK 15.00 (Sport TV)
Paks-Diósgyõr 16.00
Vác-Tatabánya 19.00
Kaposvár-Fehérvár 19.00
PMFC-Gyõr 19.00
ZTE-REAC 19.00

Szeptember 18., hétfõ
Sopron-Újpest 18.00 (Sport TV)