2850
Paksi SE
-
#1569 majd Debrecenben javítunk...Hajrá PSE!!! -
#1568 ja , elmegy -.- -
#1567 Az első fordulóban a bajnokság nyitómérkőzését játszotta a két csapat Vácon, és akkor a két újonc csatáját vendégként a Paks nyerte 2-0-ra. Lett volna tehát miért visszavágnia Gergely Károly csapatának.
Majdnem sikerült is csattanós választ adnia a váciaknak, ugyanis Rusvay már az első percben hatalmas helyzetbe került, de Kovács Attila bravúrral hárított.
Ezután a paksiak birtokolták többet a labdát, és ha Kiss Tamás a két helyzetéből legalább egyet értékesít, akkor a hazaiak megszerezhették volna a vezetést is, a játékos azonban hibázott.
A félidő derekához érve egy kontrával a vendégek is jelezték, hogy nem álltak el gólszerzési szándékuktól, azonban Salamon az utolsó pillanatban szerelte Kulcsárt a tizenhatoson belül.
Az első negyvenöt perc hajrájában majdnem megszerezte a vezetést a Paks. Ismét Kiss Tamás veszélyeztette a vendégek kapuját, azonban a bal felső sarok felé tartó fejesét Köteles hatalmas bravúrral ütötte ki.
A második játékrészt a hazaiak kezdték jobban, és egyre erősödő nyomást gyakoroltak a vendégekre, először Kiss, majd Montvai szerezhette volna meg a vezetést a Paksnak.
A továbbiakban szintén a paksiak uralták a játékot, de a befejezésbe mindig hiba csúszott, vagy éppen Köteles hárított bravúrral.
A mérkőzés hajrájában majdnem ráfizetett a hazai csapat a kihagyott helyzetekre, ugyanis Palásthy szabadrúgása csattant a felső lécen, és csak centiken múlt, hogy a vendégek nem szerezték meg a vezetést.
Azonban gól az utolsó percekben sem esett, így a játék képe alapján azt lehetne mondani, hogy a Paks két pontot vesztett hazai pályán.
Nso. -
Jó ez az 1 pont...:)))) -
#1565 nb1.hu:
Félezer néző előtt vette kezdetét az NB I. 2006/2007-es bajnokságának tavaszi idénye a két újonc között. A Vác a visszavágás reményében Paksra, hiszen "ősszel" hazai pályán 2-0-ra kikaptak a paksiaktól. Rögtön a 2. percben a vendégek veszélyezetettek, ám Kovács a helyén volt és szögletre ütötte a labdát. Ezt követően hazai fölény jellemezte a játékot. Kiss Tamás többször is helyzetbe került, mindannyiszor eredménytelenül.
A szünetben Lengyel Ferenc belenyúlt egy kettőscserével a csapatba, de lényegi változást ez sem hozott. Továbbra is fölényben játszottak a hazaiak, de ennek érintetlenül maradt a váciak hálója. A vendégeknél Köteles kapus nyújtotta a legjobb teljesítményt, többször is bravúrral mentett. Az egyetlen igazi váci helyzetet Palásthy mondhatja magáénak, hiszen a 84. percben, 19 méterről elereszetett szabadrúgása a keresztlécen csattant. A paksi gárdánál Kiss Tamás, Molnár és Báló nyújtott kiegyensúlyozott teljesítményt a mérkőzésen.
A hazaiknak több nagy helyzete volt, de a ziccerek aránya körülbelül egyformán oszlott meg a csapatok között, így a gól nélküli döntetlen a lehető legigazságosabb eredmény.
Lengyel Ferenc (Paks): - A labdarúgás furcsasága, hogy néha az osztálykülönbség sem jön ki. Ez történt ma is!
Gergely Károly (Vác): - Tipikus egygólos mérkőzés volt, amlyen végül is nem született meg a győztes találat. Így a döntetlen igazságosnak mondható.
-
#1564 nb1.hu szerint igazságos eredmény , kiegyenlített játék , egyforma ziccerek száma , 500 néző , hm....nem is tudom...én rossz meccsen voltam akkor -
#1563 -
#1562 Köszi, ez már megvolt, csak a fórumban nem tudtam megcsinálni, de Zolcsi már segített, mint látod! :) -
#1561 Köszönöm! -
#1560 rákészülés -
#1559 Holnap meccs ,mi ez a nagy pangás... -
#1558 Kiss Tamás volt a legjobb
A várakozásokat alaposan túlszárnyalva a hetedik helyen zárta a 2006/2007-es Borsodi Liga őszi idényének küzdelmeit a Paksi FC.
Az újoncgárda 15 mérkőzéséből hatot nyert, hatot veszített, hármat pedig döntetlenre adott. Lengyel Ferenc csapata kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, hazai pályán (11 pont) és idegenben (10 pont) egyaránt voltak jó és gyengébb mérkőzései. Legnagyobb eredménye az volt, hogy megszakította az éllovas ZTE veretlenségét (2-0), de bravúrnak számít az Újpest (1-1) és a címvédő DVSC (0-0) elleni pontrablás (1-1) és a soproni 3-1-es siker is. Az őszi idényben egytelen játékos, Kiss Tamás lépett pályára valamennyi találkozón, s a sportnapilap osztályzatai szerint a középpályás lett csapata legjobbja is. Az 5,733-as átlagot produkáló játékos mögött Molnár Zoltán (13 mérkőzés/5,695-s átlag) és Zováth János (14/5,428) végzett a második és harmadik helyen a rangsorban. A kapuban Kovács Attila kiemelkedőt nyújtott, 12 mérkőzése közül háromszor hetesre, háromszor hatosra, egyszer pedig ötösre védett. Ha öt találkotó után nem nullás osztályzatot kap, 6,285-ös átlagot produkált volna. A csapat 16 találatából Belényesi Miklós és Kiss Tamás hármat vállalt magára, Buzás Attila, Varga László és Heffler Tibor kétszer villant, Báló Tamás, Kóczián Ferenc, Montvai Tibor és Zováth János egy gólt jegyzett az ősszel.
-
#1557 Paksi FC–Dunakanyar-Vác, szombat, 13.30. – A Kaposvár felett aratott győzelemnek nagyon örültem, a mutatott játékkal is elégedett voltam – mondta Lengyel Ferenc, a paksiak edzője. – Végig magabiztosan védekeztünk, és látványos támadásokat vezettünk a somogyiak ellen. Egy nagyobb arányú győzelem is benne volt a pakliban, a közönségünk megérdemelt volna egy fölényes, sokgólos sikert. A mi helyzetünkben azonban az volt a legfontosabb, hogy nyerjünk, így jó szájízzel zártuk az őszi szezont. A Vác elleni szombati találkozón is a három pont begyűjtése a célunk. Kell az újabb győzelem, hiszen az év utolsó mérkőzésén a bajnoki címvédő DVSC otthonába látogatunk, s ott nem mi leszünk az esélyesek. A nyitófordulóban 2–0-ra győztünk Vácon, de a hazaiak akkor is jól játszottak, sok gólhelyzetük volt. Biztos vagyok benne, hogy most sem adják olcsón a bőrüket. Kicsit csalóka a köztünk lévő távolság, nehéz meccsre számítok. Láttam a váciakat legutóbb Pécsett. Jól játszottak, masszívan védekeztek, s életveszélyesen kontráztak. Gyors csatáruk, Kulcsár állandó veszélyt jelentett a baranyai kapura. Nyolcvan percig győztesnek tűntek, aztán a végén egy balszerencsés találat miatt estek el a sikertől. Nálunk nagyon jó a hangulat, egész héten remekül dolgoztak a srácok, a győzelem és a közönség kiszolgálása a célunk. -
#1556 a fórum jobb felső sarkában katt a csillagra -
#1555 bőven hozz kostolót,Debrecenig hosszú az út:)))))) -
#1554 eszközök/könyvjelző -
#1553 adja az ég mert szombaton disznyót ölünk:( -
#1552 Mikor indultok, és kb. mennyibe fáj az út?
Illetve teljesen másról:
Hogyan tudom betenni a fórumot a kedvencekbe??? -
#1551 vasárnap lesz a meccs? -
#1550 nagyerőkkel szerveződik a járat Debrecenbe , lehet jelentkezni! -
#1549 szurkolunk is mint az állat : hejj-hejj :D -
#1548 mikulások szurkoljatok hej,hej!!!:)))))) -
#1547 ha innen közelítjük a karácsonyt , akkor már most az lesz , el kellene menni a tascoba és venni ilyen mikulás sapit -
jó helyről várhatjuk a folytatást,győzni kell és akkor szép karácsonyunk lesz...:))))) -
#1545 -
#1544 állítsd már át zöldre a fejléced -
sütis #1543 Sajja nem lesz remek idő szombatra.........egy a lényeg GYŐZNI KELL!!!!!! -
#1542 -
#1541 -
#1540 nagyon tuti , talán a címer lehetne élesebb -
#1539 csak jóra -.- -
#1538 mond mire gondolsz?!
-
#1537 valami ütős atomcstrike lopó kéne -.- -
#1536 elhiszem , de szerintem rosszul rakta be:) -
#1535 pedig beleattam mindent hogy jó legyen:))) -
#1534 kicsit homályos lettél:P -
sütis #1533 Reméljük a szombati fordulóra remek idő várható.......
Atomicstrike............... -
#1532 igen,nincs különbség hazai és vendég árak között. -
#1531 a vendég szektornak is ugyan annyi nem? -
#1530 Ha jól tudom 800 ft.