Paksi SE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gil1975
kicsit pozitívabb hozzá állást kérnék😊)

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Gil1975
Zováth helyett Montvai,két csatár....remélem több gól

McFrost
nem fog , mert nem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gil1975
Az Újpest ellen fel tudtunk állni,sikerülni fog most is...remélem

Gil1975
ne adjuk még fel!!!

McFrost
simán leszopunk , fasz játékkal!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gil1975
nem erre számítottam,de még van idõ játszani kell,az Újpest ellen bejött

EOX
ááh, elmegy a meccs😞

Retteketet

McFrost
na nem is érdekel!

McFrost
ugyan ez volt a múltkori pihenõnél is....
q..va jó meccs UTE ellen most meg fika...

Gil1975
Már 0-2

Gil1975
Roszkor jött a két hét pihenõ,már pont lendületet vett volna a csapat .

Gil1975
helyzet az van de gól az sajnos még nincs!!!

McFrost
persze 2 ziccer után kapunk megint levent gólt , a tököm kivan b+ , hogy nem vagyunk képesek gólt lõni és saját magát szopatja a csapat!

Gil1975
Vezet a REAC😞(((

McFrost
vezet a REAC : Cseri

McFrost
elképzelhetõ😄

Gil1975
Az NSO 600 nézõt ír...,én látatlanban megtippelem 500-an vannak😊))

McFrost
ha gyõznénk , leszakadna a Vác és a REAC

McFrost
nb1.hu szerint 400 nézõ van 😮
és ha jól tudom ebbõl 1 busznyi paksi

McFrost
jajj de nehéz lesz....

EOX
1' Elkezdõdött a mérkõzés. Az elsõ támadást a Paks indíthatta.

Retteketet

Akkor már írtam volna

McFrost
vannak-e önálló gondolataid is?

REAC-Paks

Meccsmérleg:
A két csapat még nem találkozott egymással.

Sikeres edzõmeccsel hangoltak
A REAC szerdán a Megyeri úton, Újpest ellen 0–0-s, vagyis sikeresnek ítélhetõ edzõmérkõzéssel készült az újonc Paks elleni találkozóra. Mindkét együttes a lehetõ legerõsebb összeállításban lépett pályára, de Aczél Zoltán vezetõedzõ két fiatal tehetségnek, Délczeg Gergelynek és Kiss Tibornak is játéklehetõséget adott. Két hete esett át porcmûtéten Kovács Attila, a paksiak 25 esztendõs kapusa, de már elkezdte a könnyített edzéseket. Visszatéréséig a 39 éves, rutinos, ám még mindig jól védõ Bita László helyettesíti.

Budapest, október 13., 16.00 A fõvárosiak számára az életben maradást jelentené a gyõzelem.

Budai II László-stadion, szombat, 15.00

Aczél Zoltán (REAC): - Nem kell túlragozni, hatpontos meccs, nagyon sok minden eldõl ezen a mérkõzésen. Létkérdés a három pont számunkra, nem hibázhatunk többet. A Paks nagyon masszív csapat, és ezt már többször is bizonyította.

Lengyel Ferenc (Paks): - Abszolút háromesélyes a mérkõzés, és mi a ránk érvényes két esélyünket szeretnénk meglovagolni és kihasználni. Számítunk rá, hogy a REAC hazai pályán mindent megmozgat a gyõzelemért, hiszen számukra is létkérdés a három pont. Úgy érzem, hogy ezen játékára felkészültünk, ezért képesnek tartom a csapatomat a pontszerzésre.

Várható kezdõcsapatok
REAC: Farkas B. - Horváth G., Cseri, Pusztai, Makra - Somorjai, Kapcsos, Bárányos, Polonkai - Torma, Nyerges.
Paks: Bita - Molnár Z. - Salamon, Horváth S., Barics - Belényesi, Kiss T., Tamási, Mészáros, Báló - Montvai

Labdarúgás - Hatpontos meccs következik

A labdarúgó Borsodi Liga 9. fordulójában csapatunk a REAC otthonában lép pályára. A találkozó elõtt vezetõedzõnket, Lengyel Ferencet faggattuk.

– Hogy telt a kéthetes szünet?
– Jól jött számunkra, hiszen több sérült- és beteg játékosunk is felépült. Mindössze ketten, Csehi Tamás és Kovács Attila maródiak, utóbbi mûtétje után már könnyített edzésmunkát végez.

– Milyen a hangulat most, az Újpest elleni bravúros 1–1 után?
– Remek a hangulat a csapat háza táján. Örülök neki, hogy szép számú nézõsereg elõtt úgy játszottunk döntetlent a lilákkal, hogy olykor játékban felül is múltuk az NB I egyik meghatározó csapatát. Büszkék lehetünk arra a teljesítményre, amit különösen a második félidõben nyújtottunk.

– A REAC sereghajtó, de legutóbb Pécsett is ikszelt, márpedig mi mostanság rendre alulmaradtunk a PMFC-vel szemben az edzõmeccseken.
– Háromesélyes találkozó következik. Pontot, pontokat akarunk szerezni a fõvárosban, s ha eddigi játékunkat játsszuk, ez sikerülhet is. Jó lenne gyõzni, hiszen egyik riválisunkat tudnánk leszakítani az esetleges sikerrel.

Várhatóan öt középpályással játszunk

Csapatunk a REAC ellen minden bizonnyal az 1-4-5-1-es felállást választja.
A szombaton 15 órakor kezdõdõ összecsapáson, amelyet Iványi Zoltán vezet a: Bita L.– Molnár Z., Salamon, Horváth S., Barics P.– Kiss T., Zováth J., Tamási G., Mészáros I., Báló– Belényesi M. tizenegyet küldi harcba Lengyel Ferenc.

Kokó már lábadozik:

Nemrég mûtéten esett át kapusunk, Kovács Attila, aki az elsõ hét mérkõzésen csapatunk egyik legjobbja volt. Kokó már megkezdte a könnyített edzéseket, egy ideig azonban csak szurkolóként lehet jelen csapatunk meccsein:

– Nehéz a pálya szélérõl buzdítani a fiúkat, hiszen azt szeretem, ha én is hozzá tudok tenni a csapat játékához. Bita Laci remekül helyettesített az Újpest ellen, van annyira rutinos kapus, hogy bravúrokkal segíteni tudja az együttest a jó eredmények eléréséhez. Nem lesz könnyû dolgunk szombaton a REAC ellen, hiszen egyrészt idegenben játszunk, másrészt ellenfelünk sereghajtó, így kettõzött erõvel fog hajtani, de mindent egybevetve hiszem, hogy helyt tudunk állni és megszerezzük legalább az egyik pontot. Persze elégedettek csak a gyõzelemmel lehetnénk, akkor ugyanis lépéselõnybe kerülnénk riválisainkkal szemben és még jobb hangulatban várhatnánk a ZTE elleni összecsapást – mondta honlapunknak Kovács Attila.

Ha már Kokó szóba hozta, érdemes tudni, hogy a ZTE elleni összecsapásunkat október 21-én, szombaton 14.30 órakor játsszuk. Jegyeket jövõ hét csütörtöktõl lehet elõvételben megvásárolni az éllovas elleni találkozóra!

laslandes
<#worship>

McFrost

McFrost
elég csak verni😊

EOX
a reacot alázni kell!😊

Retteketet

McFrost
A 3 kedvencem:Kiss-Tamási-Báló

persze a többieket is csípem😊

McFrost

API GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

McFrost
A válogatott törökök és máltaiak elleni mérkõzése miatt két hétig szünetel a bajnokság az NB I-ben. Csapatunk legközelebb október 14-én a REAC otthonában lép pályára.

Az MLSZ-ben közben elkészítették a 10. és 11. forduló párosításait: október 21-én 14:30-kor fogadjuk a Zalaegerszegi TE csapatát, míg október 28-án Sopronban lépünk pályára 18 órakor.

A teljes program

10. forduló,

október 20., péntek:
DVSC-TEVA - Diósgyõri VTK 19 ó

Október 21., szombat:
FC Tatabánya-MTK Budapest 14:30 ó
Paks-ZTE FC 14:30 ó
FC Fehérvár-Budapest Honvéd 18 ó
Vác-Gyõri ETO FC 18 ó
Vasas-REAC 18 ó
PMFC Pécs-Plaza - FC Sopron 18 ó

Október 23., hétfõ:
Kaposvári Rákóczi-Újpest FC 18 ó

11. forduló,

október 27., péntek:
MTK Budapest-FC Fehérvár 19 ó

Október 28., szombat:
REAC-Kaposvári Rákóczi 14:30 ó
Gyõri ETO FC - DVSC-TEVA 15 ó
FC Sopron-Paks 18 ó
Újpest FC-Vác 18 ó
Budapest Honvéd -PMFC Pécs-Plaza 18 ó

Október 29., vasárnap:
Diósgyõri VTK-FC Tatabánya 17 ó

Október 30., hétfõ:
ZTE FC-Vasas 18 ó

McFrost
A Paks értékes 1-1-es döntetlent játszott az Újpest ellen a 8. fordulóban, így viszonylag jó szájízzel kezdhette meg a kéthetes szünetet. Az NB I-es csapatok nagy része beiktatott egy felkészülési mérkõzést erre az idõszakra, Lengyel Ferencék azonban inkább regenerálódással, könnyített edzésekkel, taktikai variációk begyakorlásával készülnek a következõ fordulóra.
- Kapóra jött ez a pihenõ, így legalább van idejük felépülniük a sérülteknek és a lázas betegséggel bajlódó játékosaimnak - mondta a vezetõedzõ. - Bízom benne, hogy Barics, Zováth és a régóta sérült Kóczián illetve Csehi is rendbe jönnek a szünet alatt.
nb1.hu

én már szeretném látni Csehit a szélen robogni!

McFrost
ja, Nógrádi van elõl és Api balra félig😊

Zolcsi01
nekem meggyõzõdésem, hogy az újságba viszont nem az õ képe van

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

McFrost
BORSODI LIGA, PAKS–ÚJPEST 1–1. Varga László: „Mindig góllal segíteném a csapatot”
„Api” csak egy van

Nemzeti Sport Napilap Pietsch Tibor - 2006-10-02 00:18 Utolsó módosítás: 2006-10-02 00:18
Meseszerû a történet: a szombati Paks–Újpest bajnokin a 39. élvonalbeli mérkõzésén beszálló, 39. életévében járó Varga László harmadik elsõ osztályú góljával a 88. percben mentett pontot a hazai csapatnak a lilák ellen.

Paks–Újpest 1–1. A döntetlenre végzõdõ mérkõzés hõsét, a paksi egyenlítõ gól szerzõjét, Varga Lászlót a város negyede a helyszínen ünnepelte (a húszezer paksi lakosból majd’ ötezren töltötték meg a stadiont), miközben a tudósító – a támadó becenevére utalva – csak azt állapíthatta meg: „Api” csak egy van.

– Paksi kollégámtól tudom, a család mellett a horgászás a szenvedélye. Ha választania kellene egy tízkilós ponty vagy egy élvonalbeli gól közül, sokáig töprengene?
– Egy másodpercig sem: a pontok mostanság fontosabbak, mint a pontyok – felelte a Tolna megyéhez szekszárdi születése miatt is ízig-vérig kötõdõ támadó. – Különben is, a folyóparton ritkán van szerencsém, hiába teszek szert profikat idézõ felszerelésekre, csapattársaim nagy örömére, így sem harapnak a halak.

– A pályán jobban ment. Edzõje azzal az utasítással küldte be, hogy egyenlítsen?
– Ha Lengyel Ferenc beállít, nem azért teszi, hogy növeljem élvonalbeli fellépéseim számát. Még azt sem mondja, hogy feltétlenül gólt kell szereznem, csupán azt kéri, hogy tegyek hozzá valamit a játékhoz. Szívem szerint mindig góllal segíteném a csapatot, de ha ez nem jön össze, igyekszem a lelkesedésemmel, a küzdeni tudásommal némi pluszt adni, vagy legalább testközelbõl biztatni a srácokat.

– Szombaton „biztató” teljesítményt nyújtott: pontos fejese döntetlent ért. No meg egy sárga lapot…
– Jogos volt a figyelmeztetés, hiszen a nagy ujjongásban a fejemre húztam a mezem. Mentségemre szóljon, hogy készültem rá.

– Éppen itt az ideje, hogy megmagyarázza a szerelése alatt viselt pólón virító „Irány, Bikács!” feliratot.
– Kérem: az MTK elleni bajnokit megelõzõen Bikácson voltunk összetartáson, és miután hazaértünk, nem gyõztem áradozni a feleségemnek az ottani ötcsillagos szállodáról. Õ persze rögtön azt kérdezte, mikor viszem el oda, mire én felelõtlenül rávágtam: majd akkor, drágám, ha megint gólt lövök az NB I-ben. Tessék, most mehetek Bikácsra. Csak a négy lányom, Tekla, Niki, Kyra és Szabina felügyeletét kell még megoldanunk. Már elõre tudom, abban a néhány napban nagyon hiányoznak majd a gyerekek. Szeretem, ha ott csicseregnek körülöttem.

– Azt nem kérem, hogy a hét végi góljának történetét elevenítse fel, de kíváncsi lennék arra, emlékszik-e a korábbiakra.
– Nehéz elfelejteni azt a kettõt. Ami az elsõt illeti: 1990-ben igazoltam a Vasashoz, ám fél év múlva továbbadtak a Volánnak. Erre mi történik? A következõ Volán–Vasason én rúgtam az egyik gólt, így nyertünk négy kettõre. A másodikat már veszprémiként értem el a Siófok ellen: egy szögletet követõen Fischer Pál kifejelte a labdát, én pedig kapásból rálõttem, és ezzel gyõztünk egy nullára.

– No lám, csupa fontos gól fûzõdik a nevéhez.
– Kár, hogy csak három. Holott edzéseken rengeteget gyakoroljuk a támadások befejezését, ám a meccseken rendre elbaltázzuk a helyzeteket. Ilyen szempontból az újpesti Kovács Zoltán példa lehetne mindanynyiunk elõtt. Szombaton is ültünk Fehér Attilával a kispadon, és azt figyeltük, hogy „Kokó” minden idegszálával a gólszerzésre koncentrál. Amikor pályára léptem, bennem is az volt: mindenáron a kapuba kell találnom. Fantasztikus érzés kerített hatalmába, amikor tudatosult bennem, hogy sikerült.

– Nem azért kérdezem, mert elmúlt már harmincnyolc, de meddig bírja még?
– Addig futballozom, amíg a Jóisten erõt ad hozzá. Egy olyan délután, amilyen a szombati volt, hónapokkal hosszabbíthatja meg a pályafutásomat. Megkérném, írja le: a gólomat Bencsik Miklósnak szeretném ajánlani. Õ korábban hosszú éveken át volt a Paks szertárosa, már sajnos nincs köztünk. Mindent megtett a PSE-ért, de óriási Újpest-drukker volt, szerintem az ereiben lila vér folyt. A meccs elõtt kimentem a temetõbe, vittem a sírjára három szál virágot, és elmondtam, mennyire bánt, hogy nem élhette meg az Újpest paksi vendégjátékát. Búcsúzóul csupán azt kértem tõle: ne kapjunk ki kedvenc csapatától. Remélem, nem haragszik rám, hogy az én gólommal lett döntetlen…

nso.hu

yipííí API!!!!!!!!!

mentem tegnap Paks-ra boxmeccsre és Dunaújvárosban asszem, felszállt 1-2ujspesti szurkolo sál meg ilyesmi + melléjük még 1 újpest fan a fejbubjától a a talpáig lila-fehér -re festve, és amint be akartunk fordulni a konzervgyárhoz a zsaruk jöttek utánunk mert meglátták a srácot és el akarták vezetni a buszt, merhogy ujpest fanok ne mászkálljanak össze-vissza a városba

jah meg este mentünk bulizni és olyan hajnal körûl kimentünk egy ilyen éjjel-nappali büféhez és ott burkoltak az újpestiek és tõlük halottam hogy x lett

Gratulálok, csak gondoltam hogy beírom 😛

McFrost
ez nagyon messzi😄

Gil1975

Hangom az nekem se sok van,de egy ilyen meccset minden nap végig tudnék ordítani😊))

McFrost
ezt bizonyítja , hogy nincs hangom😄
látszol valamelyik képen?

Gil1975
Szerintem egy ilyen nagyképû társaság mint az Újpest(Rajczival,Erõssel,Kováccsal az élen)nemigazán lehet büszke a tegnapi produkciójára,a lelkesen játszó újonc ellen.Büszkék lehetnek a fiúk a mutatott játékukra,hogy a kihagyott büntetõ után sem törtek össze és nagyot küzdve 1 pontot szereztek az õket lebecsülõ fõvárosiak ellen.A játék képe alapján a sima PFC gyõzelem sem lett volna meglepetés.Csak így tovább,és majd jönnek a pontok.Nekünk szurkolóknak pedig a csapat mellett a helyünk,és hiszem hogy sok örömet fognak még okozni nekünk.
HAJRÁ PAKS!!!

McFrost

McFrost
Nem!
Ha nem egy KÖCSÖG Gergely nevû majom vezeti a meccset , aki az összes Újpest játékost a kereszt nevén szólítva tegezte!!!!!!! Azt hiszem ez teljesen szabály ellenes!Ráadásul megmutatja kivel van a bíró!!!

Ha nem Balajcza véd az Újpestben nyer a Paks...

Gil1975
Képek a tegnapi 1-1-rõl,Újpesti szemszögbõl.
Hajrá Paks!!!

McFrost
egyértelmû , de jobbak voltunk