2850
Paksi SE
  • McFrost
  • McFrost
    együtt érzek veled , az Asésok hoztak 2 dobot , frenetikus volt a hangulat
    THX: Baggio és Winter úr
  • Gil1975
    Királyak a képek,sajnálom hogy nem tudtam ott lenni.:(((
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
    bánhatja aki nem jött el ,aki meg lemondta mert kellett fizetni 2000-et az meg bekaphatja!
    az út nyugodt és kényelmes volt
    a pályájuk hasonló mint a miénk, a gyep minősége azonos a miénkel , a tribün az dettó olyan mint itthon csak magasabb!!!
    Elég jól láttuk a mérkőzést bár egyik sarok nem volt kivehető a sok rozsdás vastól. Mindjárt az elején beszopattak a füstel , többet nem is lesz erőltetve!
    Aztán néztünk ám , mikor 3 belső védővel álltunk fel!!! ÉS működött!!!
    Szokás szerint bíró-partjelzők minket súlytottak! Nagyszerűen harcoltunk!
    Debreceniek végig anyáztak minket , biztos hangosak voltunk:)
  • McFrost
    asszem ám -.-
  • Gil1975
    Lengyel Ferenc: - Edző és csapata harmonikusan dolgozott a mai napon, erre büszke vagyok. Kár, hogy a szabályok ezen a napon csak ránk vonatkoztak...
  • gabber_saviola
    István barátom elment Debrecenbe?
  • Gil1975

Szép karácsonyunk lesz...
  • Gil1975
    Megszenvedett az újonccal a címvédő

Sokáig közel állt a meglepetést jelentő döntetlen megszerzéséhez a Paks csapata, ám az újonc végül 1-0-s vereséggel távozott a bajnoki címvédő Debrecen otthonából. A győztes találatot Leandro szerezte a 85. percben.

A Debrecennél nem került be a kezdőcsapata az autóbalesete után nemrég felépült Dzsudzsák, helyette Dombi játszott, míg a paksiaknál kimaradt az eredetileg egyetlen befejező csatár, Belényesi, helyette az inkább védekező feladatokat ellátó Benedeczki kezdett.

Az első húsz percben egyik csapat sem tudott komoly, gólveszélyes helyzetet kialakítani, a 24. percben azonban a Debrecen állt közelebb a gólszerzéshez, amikor Leandro szabadrúgása a kapufáról pattant ki.

A második játékrészre mindkét belső védőjét, Vukmirt és Virágot is levette a pályáról Miroslav Beránek. A cseh edző váratlan húzással oldotta meg a védők helyettesítését: Sándor Tamást küldte hátra.

Lengyel Ferenc is változtatott a második félidő elején, behozta az egykoron Debrecenben is megfordult Belényesit a támadójáték javítása érdekében.

A Debrecen nagy mezőnyfölényben játszott a második félidőben, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg.

A 79. percben Dombi fejében lehetett volna a győzelem, ám hiába fejelte már át Kovács kapuson is a labdát, Horváth Sándor visszaért, és a gólvonalról menteni tudott.

A nagy nyomás végül a 85. percben érett góllá: egy bal oldali beadást Sidibe Leandro elé fejelt, aki négy méterről bevette Kovács hálóját. Előtte egy perccel egyébként a szenegáli csatár a kapufát találta el.
  • Gil1975
    Sajnos én sem tudtam elmenni,de innen a távolból is szurkolok a fiúknak.
    Hajrá Paks,Hajrá PSE!!!
  • sütis
    Gil barátom, látom ma igen korán ébredtél! Én sem mentem Debrecenbe,tanulok,majd jövőre, komolyabb szurkolás kell azt hiszem!!!
  • Gil1975

Nehéz helyzetbe került Lengyel Ferenc a vasárnapi bajnoki előtt. Három, a védekezésben meghatározó labdarúgója sem léphet pályára a hét végén, miután Fehér Attila, Kóczián Ferenc és Zováth János is három sárga lapja miatt kénytelen kihagyni az idényzáró mérkőzést.
  • Gil1975
    Igen,ezt nem értem hogy egy ilyen eseményt miért nem lehet valami olyan helyen rendezni ahol a fél országnak nem kell több száz kilómétert utaznia.Gondolom örülnek az egerszegiek is:))))
  • McFrost
    kár hogy nem Mekkába rendezik :P
  • Gil1975
    Az MLSZ januárban rendezi meg a Teremlabdarúgó Bajnokságot. A tornán a 16 élvonalbeli együttes indul, a két selejtező január 13-án Zalaegerszegen és január 21-én Miskolcon lesz, a döntőre pedig január 27-én Debrecenben kerül sor.

Nyolc csapat jut a döntőbe

A selejtezőkön - január 13-án, Zalaegerszegen és 21-én Miskolcon - nyolc-nyolc csapat két-két csoportba osztva mérkőzik a továbbjutásért.

Zalaegerszegen délelőtt az A-csoport tagjai, azaz az FC Sopron, a Budapest Honvéd, a Kaposvári Rákóczi és a ZTE, délután pedig a B-csoport együttesei, vagyis a Győri ETO FC, a PMFC-Pécs Plaza, az Újpest FC és a Vasas mérkőzik meg egymással, körmérkőzéses rendszerben.

Miskolcon a délelőtt szereplő A-csoportba a Diósgyőr, a Dunakanyar-Vác, az MTK Budapest és a REAC, a délután pályára lépő, azaz a B-csoportba pedig a DVSC-TEVA, a Fehérvár FC, a Paks és a Tatabánya került.

Egymillió forint a győztesnek

A csoportok első két helyezettjei jutnak be a január 27-i, a debreceni Főnix csarnokban rendezendő döntőre. Itt szintén két csoportra oszlik majd a mezőny, és a csapatok ismét körmérkőzéseket játszanak. A csoportok első helyezettjei a másik selejtező csoport másodikjaival mérkőznek meg, a vesztesek a 3-4. helyért, a nyertesek pedig a bajnoki címért csapnak majd össze. A találkozókat műfüvön, 40 x 30 méteres pályán, 1 kapus + 5 mezőnyjátékos - felállásban vívják a csapatok.

A torna győztese 1 000 000, a második helyezett 750 000, a harmadik pedig 500 000 forint díjazásban részesül. Különdíjat kap majd a bajnokság döntőjének gólkirálya, legjobb kapusa és mezőnyjátékosa is.

• McFrost
    hát a répám tudja....
  • Gil1975
    Lehet hogy ő lesz az egyik új szerzemény...?
  • McFrost
    hát én csak max 3 helyre fogok elmenni
  • Gil1975
    Tudom,csak azért kérdeztem mert egy ismerősöm kérdezte hogy lehet e még jelentkezni.Én sajnos nem tudok menni,de remélem tavasszal már sikerül összehozni egy túrát.
  • McFrost
    egyébként:
  • McFrost
    nincs , tegnap direkt miattad fogtam vissza a Kiflit estig:(
  • Gil1975
    van még hely?
  • sütis
    nem azé irtam:((((((
  • McFrost
    még nem mentünk el.....:P
    14-en vagyunk -.-
  • sütis
    Joó utat Debrecenbe srácok!!!! TÁMADÁS!!!!!! Álé áálé PSE...PSE...
  • Baggio2001
    Valaki nem tudna csinálni nekem egy PSE-s logót? :)
  • Gil1975
    Igen,én is többekkel beszéltem meccs után és többen mondták hogy les volt,de tényleg nem ezen múlott.
  • Baggio2001
    Faterom pont vonalban állt, és ő azt mondta, hogy szerinte is les volt.

Sajnos ez van, de nem ezen múlt a győzelem, mert ha jobban kihasználjuk a helyzeteket, akkor akár több góllal is nyerhettünk volna!

Mindegy, nem kell keseregni, szerintem nagyon jó helyen állunk a tabellán, ahoz képest, hogy újoncok vagyunk!
    Vasárnap meg irány Debrecen! Idegenben jó az iksz! :) Persze azért sem haragszom meg, ha a meccs után 25 pontunk lesz! :)
  • McFrost
    én is örülök , kár , hogy nem dumáltunk , majd Debrecenben -.-
  • Gil1975
    Elsőre ott a helyszínen én azt mondtam,hogy a védő mögül idult de rősen határ esett lehetett ha az a zászlós úriember beintette.

...örülök hogy találkoztunk...

HAJRÁ PSE!!!
  • McFrost
    hát igen , valami Martins klón kellene ide , pici és fürge
    a lesgólt meg azért nem vágom , mert mikor Montvai labdához ért akkor direkt kinéztem a zászlósra és nem lengetett , csak miután gól lett
  • Gil1975

Statisztika
    Összes lövés, fejes: 12:4 (5:2)
    Kaput eltaláló lövés, fejes: 9:4 (3:2)
    Szabálytalanságok: 10:17 (6:9)
    Lesek: 3:0 (2:0)
    Szögletarány: 13:1 (6:1)

Itt látszik tisztán milyen kiegyenlített volt a két csapat teljesítménye.(nb1.hu)
    Jobb helyzetkihasználás kellene,a 16-os előtt nem szabadna megijedni,bátran kapura törni és GÓLokat lőni(oh,még ezek a rímek:))))
    Gólvágó csatárokat kell hozzni,mert gól nélkül nincs győzelem.Az ilyen gyengén futbalozó ellenfelet több góllal kellene verni,pl.Pécs vagy most a Vác.A Kiss Tomi egyedül veszélyesebb volt a kapura mint a két csatárunk együttvéve.
  • McFrost
    A paksi zöld-fehérek a szombatit megelőző hat mérkőzésükön csupán két gólt kaptak, és ez bizony bármelyik első osztályú csapatnak dicséretére válna. Jó passzban volt tehát a Paks, ettől függetlenül az első percben máris védenivalója akadt Kovács Attilának, és nem sokon múlott, hogy a Vác megszerezze a vezetést (az más kérdés, hogy ezt követően közel fél órára volt szükségük a vendégeknek, hogy újabb veszélyes szituációt teremtsenek a hazaiak kapuja előtt). Az első félidőben a hazaiak többet birtokolták, a mezőnyben ügyesebben járatták a labdát, ám ők sem tudtak igazán nagy gólhelyzetet kialakítani, és a félidő előtt tíz perccel éppen ideje volt, hogy a hazaiak B-közepéből valaki beindítson egy légiriadó-jelzéshez hasonló hangot kiadó szerkezetet, hátha ettől észbe kapnak a játékosok, és felpörög a játék. A várt hatás elmaradt, a labda továbbra is álmosan vándorolt a futballisták lábai között, a hazaiak mentségére csupán az szólt, hogy a vendégek szakvezetője, Gergely Károly is alaposan megszervezte csapata védekezését: amint a váciak elvesztették a labdát, nyomban visszazártak saját térfelükre.

A két csapat tehát úgy játszotta le az első negyvenöt percet, hogy a szurkolóknak különösebben nem kellett izgulniuk.

Hogy az addig látottakkal Lengyel Ferenc sem volt elégedett, azt jól mutatta, hogy a szünetben a hazaiak vezetőedzője kettőt is cserélt. A játék színvonala nem, de a harci kedv mindenképpen emelkedett az első félidőhöz képest, a futballisták egy-egy szerelés alkalmával akkorákat rúgtak egymásba, hogy a szurkolók felszisszenve kapkodták a fejüket. Az idő előrehaladtával aztán nemcsak a keménységüket fitogtatták a játékosok, a játék is előtérbe került, a Paks ugyanis egyre erőteljesebben kezdett támadni. A hideg ellenére rövid nadrágban és rövid ujjú mezben védő Köteles László nem győzte a léc alól kitornászni a labdát, és úgy tűnt, a Paks előbb-utóbb csak begyötör egy gólt. Ekkor már némi meglepetésre akadt olyan támadás is, ahol a játékosok, mintha előre megbeszélték volna, csupán sarokkal passzoltak egymáshoz, a gól azonban nem akart összejönni. A Vác a második félidőben elvétve tévedt át a hazaiak térfelére, a hazaiaktól pedig Montvai Tibor helyezett a Vác kapujába, de Szabó Zsolt játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot. Az utolsó idei paksi mérkőzésen a hazai szurkolók tehát nem örülhettek másnak, mint az újabb pontnak, valamint a lefújást követően osztogatott szaloncukornak.

Mestermérleg
    Lengyel Ferenc, a Paks vezetőedzője: - Ilyen a futball. Vannak olyan mérkőzések, amikor sokszor még az osztálynyi különbség sem jön ki a két csapat között.
    Gergely Károly, a Dunakanyar-Vác vezetőedzője: - Úgy nézett ki, hogy az a csapat, amelyik gólt tud lőni, megnyeri a mérkőzést. Kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt, és bár a végén rúgtunk egy kapufát, a döntetlen reális eredmény.

A játékvezető értékelése
    Szabó Zsolt (7): a mezőnyben voltak tévedései, de összességében jól vezette a találkozót. Montvai Tibor gólját les címén érvénytelenítette, de jól döntött.

A paksi kapuban Kovács Attilát különösebben nem mozgatták meg a váci játékosok. A védelemből az ezúttal is kőkeményen játszó Molnár Zoltánt, valamint a támadásokhoz fellépő Kóczián Ferencet érdemes kiemelni. Az első félidőben Kiss Tamás meglehetősen agilisan futballozott, a többiek viszont igencsak átlagosat nyújtottak. A mérkőzés legjobbja egyértelműen a váciak kapusa, Köteles László volt, aki nem egyszer óriási bravúrral mentette meg csapatát a góltól. A védelemből Kovács Péter tűnt ki remek szereléseivel, a középpályán pedig Vén Gábor osztogatott jól. A támadósorban Kulcsár Tamás hamar megsérült, míg a helyére beálló Palásthy Norbert szabadrúgásból gyönyörűen lőtte a lécre a labdát.

Statisztika
    Összes lövés, fejes: 12:4 (5:2)
    Kaput eltaláló lövés, fejes: 9:4 (3:2)
    Szabálytalanságok: 10:17 (6:9)
    Lesek: 3:0 (2:0)
    Szögletarány: 13:1 (6:1)

nso
  • McFrost
  • McFrost
    bizony ám!
  • Gil1975

<span style="color:green">HAJRÁ PSE!!! TÁMADÁS!!!!!! HÁBORÚ!!!!
    </span>