2850
Paksi SE
  • Gil1975
    Balaskó Iván
  • McFrost
    ez majd kiderül , legfeljebb kölcsön adják.....magának köszönheti
  • zsoltii14
    csak ezzel az a gáz, hogy Montvai senkinek sem fog kellenni, így a nyakunkon marad
  • McFrost
    2006. december 29.
    Labdarúgás - Montvai Tibort elengedjük

Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így megfelelő ajánlat esetén a téli átigazolási szezonban elhagyhatja a Paksi FC-t Montvai Tibor.

A 28 esztendős támadó az őszi idényben nem tudott újonccsapatunk segítségére lenni, mindössze egyetlen gólt tudott szerezni, azt is a REAC otthonában elszenvedett 4-3-as vereség során.
  • McFrost
    2006. december 29.
    Labdarúgás - Balaskó Iván az új szerzemény

Klubunk vezetése és Balaskó Iván szóban megállapodott, így az ősszel a Pécsi MFC-ben futballozó 27 esztendős középpályás két és fél évig lesz csapatunk játékosa.

– Szimpatikus ajánlatot tettek a paksiak, s miután mindenképpen váltani akartam, rögtön igent mondtam az invitálásra – mondta Balaskó Iván. – Az őszi idényem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, nem saját posztomon játszottam, s a légkör sem volt olyan, mint amikor Pécsre szerződtem. Két és fél éves szerződést ajánlott a paksi vezetés, s miután érzem a kihívást, nem sokat gondolkodtam. Lengyel Ferenccel is beszéltem, úgy látom, bízik bennem, a többi csak rajtam múlik.

Balaskó nem lesz idegen a paksi öltözőben, hiszen több játékossal is játszott már együtt. A dunaújvárosi aranykorszakban például Lengyel Ferenc is csapattársa volt, azaz a mester jól ismeri újdonsült tanítványát. Balaskó remek ajánlólevéllel érkezik Paksra. Az ősszel 12 mérkőzésen lépett pályára a PMFC színeiben, melyeken egy gólt szerzett, ám igazán élvonalbeli mérlege ígér sokat: 182 találkozón 38 találat került a neve mellé.

Csapatunk január 3-án kezdi a felkészülést a Borsodi Liga 2006/2007-es idényének tavaszi folytatására.
  • Zolcsi01
    hmmm, nem lenne rossz Egér hazajönne.
  • McFrost
    Egér a NS-ban:
    "– Akkor mi az, ami mégis a hosszabbítás ellen szól?
    – A távolság. Az édesapám súlyos beteg, s amíg Debrecenben futballoztam, maximum három óra alatt otthon voltam, most viszont nagyon messze vagyok a szüleimtől. Így minden gond az édesanyámra és a bátyámra hárul. Nem tudom, mitévő legyek: az apukám a legjobbat szeretné nekem, de számomra fontos, hogy a közelében legyek. Még arról sem mondtam le, hogy egyszer újra lásson futballozni. Talán éppen Pakson…"
    halottam pletykát már , hogy tárgyalgatnak...
  • McFrost
    köszi:)
  • Gil1975
    Isten éltesse az Istvánokat!
  • McFrost
    köszi:)
  • Zséé
    Boldog Névnapot a Főultrának! :)
  • Gil1975
    Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
  • McFrost
  • Gil1975
    Köszönöm szépen,nagyon jók lettek.
  • fsgh

• Gil1975
    szép gesztus,grat...
  • McFrost

tegnap figyelt ez a lap a postaládámban , a vezetők aláírásával , elismerés képpen
  • Zséé
    Jó vétel, csak tudjátok kordában tartani.
    Reszkessenek a paksi kislányok
  • McFrost
    az idén jó gyerek voltál:D
  • Gil1975
    saját gyártmány...
  • Gil1975
    köszi a meglepit,köszönöm jézuska:)))
  • fsgh
    húú a mostanid se rossz:)
  • McFrost
    széplegyen kicsirigó a spanomnak :P
  • McFrost
    -.-
  • Gil1975
    Firefoxot,és előre is köszönöm.
  • fsgh
    Gil ma számíts rá hogy csinálok neked egy lokót:) ugyanilyet mint most csak nem lesz ilyen pixeles a betűtípus:)

1kérdés Explorert használsz vagy Firefoxot?
  • McFrost
    helyeshelyes
  • Gil1975
    Pécs: Balaskó Iván búcsúzik

Balaskó Iván közös megegyezéssel szerződést bontott a PMFC Pécs-Plazával.

A Sopronból érkező középpályás nem sokáig lesz csapat nélkül, hiszen a téli átigazolási szünetben a szintén élvonalbeli Pakshoz szerződik.
  • McFrost
    A Paksi SE játékosai közül jónéhányan nem a megérdemelt téli szünet eltöltésével múlatják az időt: három futballista esett át klinikai beavatkozáson. Barics Péter és Belényesi Miklós a székesfehérvári kórház sebészeti osztályán jelent meg a hétfőn annak érdekében, hogy a január 4-én kezdődő alapozáson egészségesen kezdhessék meg a munkát,. Mindkét labdarúgó térdében kisebb ciszta keletkezett egy korábbi sérülés folytán, ezt távolították el.
    A paksiak középpályásáról, Kiss Tamásról kevesen tudják, hogy a pályán kívül szemüveget visel, a mérkőzéseken pedig kontaktlencsét használ.
    Hogy a jövőben mindkettő használatától megszabaduljon, tegnap egy szemészeti műtéten esett át, amelyet lézeres eljárással végeztek el, így a jövőben "segédeszköz" nélkül is jól lát majd a pályán.

• McFrost
    nincs is ilyen rigmusunk....
    az a baj a Paksi Hirnökkel , elhívnak interjuzni , de abból max 3 mondat a tiéd a többit megkölti az író....
  • Gil1975
  • McFrost
    olvastam: pletyka szinten: Balaskó jön Pécsről , Hefi meg külföldre megy:(
  • McFrost
  • Gil1975
    Védekező középpályások: 12. (108.)Tamási Gábor (Paks) 5.182 (11)

Igazad van,így teljes,sorry...
  • McFrost
    kihagytad Dinot ,vkp
  • Gil1975
    Jobb oldali csatárok:11. (136.) Belényesi Miklós (Paks) 5.000 (13)
    Bal oldali csatárok:12. (142.) Montvai Tibor (Paks) 5.000 (11)
    Jobb oldali középpályások: 3. (20.) Kiss Tamás (Paks) 5.733 (15)!!!
    Védekező középpályások: 9. (67.) Zováth János (Paks) 5.429 (14)
    Irányító középpályások: 9. (60.) Buzás Attila (Paks) 5.455 (11)
    Bal oldali középpályások:12. (136.) Báló Tamás (Paks) 5.000 (13)
    Jobb oldali védők: 3. (27.) Molnár Zoltán (Paks) 5.692 (13)!!!
    Középső védők:19. (73.) Salamon Miklós (Paks) 5.385 (13)
    25. (122.) Horváth Sándor (Paks) 5.091 (11)
    Bal oldali védők:12. (108.) Barics Péter (Paks) 5.182 (11)
    A kapusok rangsora: 1. Kovács Attila (Paks) 6.286 (7)!!!

Gratula minden játékosnak,jövőre folytatás...
  • McFrost
    2006. december 14.
    Labdarúgás - Nyolcadik helyen zártuk az évet

Csapatunk az előkelő nyolcadik helyen zárta a 2006/2007-es focibajnokságot, ami tekintve, hogy újoncok vagyunk, nagyszerű eredmény. Együttesünk 6 győzelemmel, 4 döntetlennel és 7 vereséggel végzett, összesen 22 pontot gyűjtött, 16 gólt rúgott és 17-et kapott.

Hazai pályán 8 mérkőzést játszottunk, melyeket 3 győzelemmel, 3 döntetlennel és 2 vereséggel abszolváltunk. A gólarányunk közönségünk előtt 6–5, azaz pozitív, és 12 pontot adtak ezért a teljesítményért.

Idegenben 9 találkozót játszottunk, 3 győzelem mellett 1 döntetlen és 5 vereség a mérlegünk, 10 rúgott gólunkra 12-vel feleltek az ellenfelek. Vendégsében tíz pontot gyűjtöttünk.

A 16 rúgott gólunkból Belényei Miklós és Kiss Tamás 3-3 találatot jegyzett, Buzás Attila, Varga László és Heffler Tibor 2-2 alkalommal talált be a kapuba, Zováth János, Montvai Tibor, Kóczián Ferenc és Báló Tamás egy alkalommal ünnepelhetett.
  • McFrost
  • McFrost
  • Gil1975
    Kovács Attila öt meccsen nem kapott gólt

Az osztályzatok alapján Kovács Attila végzett az élen a kapusrangsorban. A Paksi SE 25 esztendős labdarúgója 13 mérkőzésen mindössze 11 gólt kapott, viszont amikor pályára lépett, öt bajnokin érintetlen maradt csapata hálója.

A posztonkénti rangsort böngészve őszi teljesítménye alapján Kovács Attila olyan rutinos kapusokat előzött meg, mint Végh Zoltán vagy éppen Rabóczki Balázs. A Paksi SE csapatkapitánya nem tapasztalatlan ifjúként segíti csapatát, hiszen két esztendeje az NB III Duna-csoportjában is Kovács Attila nevével kezdődött az együttes összeállítása, csakúgy, mint a másodosztályú bajnokságot tíz ponttal megnyerő csapatban. Ezután nem keltett meglepetést, hogy Lengyel Ferenc a 25 esztendős kapust jelölte ki csapatkapitánynak.

A védelemben olyan tapasztalt futballisták szerepelnek, mint a 350 bajnoki mérkőzésen szereplő Molnár Zoltán, illetve a 32 esztendős Salamon Miklós, de a korkülönbség nem jelent problémát, a fiatalok és az idősebbek remekül kiegészítik egymást.

„Még a mérkőzések hevében sem voltak konfliktusok – mondta Kovács Attila. – Megtaláltuk a közös hangot, és teljességgel elfogadják, amit mondok nekik. Ha azt mondom, jobbra mozogjanak, azt teszik, de igaz ez fordítva is. Én is megfogadom a tanácsaikat, tehát jól kiegészítjük egymást.”

Akad azonban olyan mérkőzés is, amikor Kovács Attila csak magára számíthatott, hiszen a Fehérvár elleni találkozón Sitku Illés háromszor lőhetett büntetőt. Első próbálkozását ugyan belőtte a támadó, ám a játékvezető megismételtette a tizenegyest, amelyet aztán a kapus hárított. Öröme azonban nem tarthatott sokáig, ugyanis a bíró harmadszor is elvégeztette a büntetőt, és Sitku ekkor már nem hibázott.

„Volt ennél emlékezetesebb mérkőzésem is, hiszen porcműtétem után éppen a Sopron ellen állhattam újra kapuba, és nyertünk is idegenben három egyre. Az MTK-tól ugyan kikaptunk, de az egész csapat jól játszott.”

Úgy tűnik, a porcsérülés „népbetegségnek” számít Pakson, hiszen Barics Péter és Belényesi Miklós szerdán esett át műtéten, Salamon Miklóst a bajnokság előtt, míg Kovács Attilát az őszi idény alatt operálták. Felépülésük érdekében elképzelhető, hogy a januári teremtornán nem lépnek pályára, de a tavasszal – a kapussal együtt – már újra futballozhatnak.