2850
Paksi SE
  • Zséé
    azzal én is kieggyeznék :P
  • McFrost
  • Dzselo
    Na, júli 5.én lehet írogatni a naptárba, hogy mikor hol kivel játszunk. 21.én kezdődik a pontvadászat. Remélem Siófok-Paks meccsel
  • McFrost
    ájj de kár is meg nem is
  • Zséé
    Nikolov Győrbe igazolt
  • McFrost
    PAKS ÁTIGAZOLÁS
    Kevés volt a játéklehetőség
    Nikolov Balázs hazaköltözött Norvégiából

Közös megegyezéssel szerződést bontott Nikolov Balázs és a Ham-Kam. A korábban a válogatottban is bemutatkozó futballista szerdán végleg hazaköltözött, és biztosan az NB I-ben folytatja. Nikolov Balázst még a Debrecentől vásárolta meg a norvég élvonalban játszó hamari klub, s eredetileg hároméves szerződést kötött vele. Az első szezonban jól is ment a játék a középpályásnak, többször szerepelt a forduló válogatottjában is. Csapata nem zárt ilyen jó évet, hiszen kiesett az Eliteserienből, így az új idényt már csak a második vonalban kezdhette. A trénert, a korábbi kiváló kapust, Frode Grodast is elküldték, s helyére Arne Erlandsent, a Lilleström edzőjét ültették. A szakvezető nem egyedül ment Hamarba, vitte magával David Mannixot, aki épp Nikolov Balázs posztján játszott... A magyar légiós hiába tett meg mindent az edzéseken, csak epizódszerepek jutottak neki. „Miután láttam, hogy sok jóra nem számíthatok, leültem a vezetőkkel tárgyalni, hogy próbáljunk jó megoldást találni – mondta Nikolov Balázs. – Érthető, hogy a klub elöljárói nem akartak beleszólni az edző munkájába, hiszen ment a szekér, de azzal is tisztában voltak, hogy több lehetőséget érdemlek. Talán nem túlzás azt állítani, hogy jó évet zártam tavaly, s jogosan akartam több lehetőséget. Ezt senki sem tudta garantálni, s hosszas egyeztetések után végül úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink. Összességében jó érzésekkel hagyom itt Norvégiát, de kicsit bánt, hogy nem tölthettem ki a hároméves szerződésem.” Nikolov Balázst több NB I-es klub is szeretné soraiban tudni, többek között a Paks egyelőre azonban csak találgatni lehet a játékos jövőjét illetően. A középpályás úgy nyilatkozott: jövő hét végére minden kiderül.

NSO
  • McFrost
    Tököli:

A csatár már hallotta...

„Csak a Baktalórántháza elleni bajnoki mérkőzéssel foglalkozom most, a jövőmmel ráérek később is – mondta Tököli Attila, az FTC támadója, amikor az Egervári Sándor által elmondottakról kérdeztük. – Mindenki tudja, hogy a Fradiban eltöltött éveken kívül karrierem legsikeresebb három éve arra az időszakra esett, amikor együtt dolgoztunk Dunaújvárosban. Annak ellenére, hogy több helyről hallom, hogy Győrbe igazolok, még senkivel sem tárgyaltam arról, hogy hol folytatom a pályafutásomat.” A csatár arra a kérdésre, hogy a Ferencvárossal egyeztetett-e a folytatásról, lakonikus „eddig nem”-mel felelt.
    NSO
  • Dzselo
    Az a képfeltöltés megvan, de aki nem vip, annak csak 20kbot lehet max feltenni. Egyszer majd elolvasom a szabályzatot, és talán vmikor majd very imprtant perszóna leszek.
  • McFrost
    meglepően jók lettek , erőt kellene vennem magamon hogy feltegyem , de a MORROWIND rabja lettem:)
  • McFrost
    legyél VIP és lehet szerkeszteni:)
  • McFrost
    itt van a szöveg mező alatt: KÉP FELTÖLTÉS :)
  • Dzselo
    Bocs, igazán nem akarok floodolni, de ahogy látom itt utólag nem lehet szerkeszteni a hozzászólást...
    Szóval itt egy kép a leendő fifás stadionunkról. A többi nb1essel együtt:
    Felülről a negyedik.
  • Dzselo
    Tök jó. Képfeltöltés.huról nem lehet linkelni...
    Na mind1, mivel jobb nem jutott az eszembe, ezért feltettem pár képet a galériámba. De vmi tippet adhattok hogy milyen képfeltöltési módszert lehet itt az sgn használni.
  • Dzselo
    Ja, és stadion még sajna nincs kész, az majd a 2.0ás verzióval jön ki, a hangokkal
  • Dzselo
    Vmiért nem engedi becopyzni a kép beszúrása, meg az url beszúrása a vágólapról a cuccokat.
    De minnyá megpróbálom megoldani valahogy.
  • McFrost
    toljatok már be pár képet a játékból a PFCről,meg stadionról:)
  • Gil1975
    Igen, vannak érdekes értékek némely NAGY magyar játékosnál....
  • Dzselo
    Hát nekem az 1. dolgom volt, hogy a játékosok értékeit átállítottam :)
    Amikor Bölény 63as, többiek meg 55 körül
  • Gil1975
    Ezt ismerem;))))))Már egy pár meccset le is nyomtam a PFC-vel(5-2-re gyaláztam az Újpestet,Belényesi kettőt lőtt):)))))
  • McFrost
    például

2 hazai lesz 1 hét alatt itthon
  • Dzselo
    Ez sem egy rossz ötlet, csak most jön a nyár, kérdés hogy össze tudjuk e hozni, hogy elegen legyünk. Mondjuk most lesznek elvileg barimeccsek, pl kecskemét ellen asszem. Esetleg ott meg lehetne csinálni. Majd akkor Lisztest is zaklatom dologgal
  • McFrost
    Kiflinek kell szólni , szervezzen meg egy csoportosulást vmikor a főtribünre és elnyomjuk a strófákat:D
  • Dzselo
    Szóval így kell linket beszúrni Értem ám
  • Dzselo
    Monnyuk egy H.Feri-Töki csatársor nem lenne rossz. Mögöttük meg a fiatalok...

Viszont akkor itt is megemlíteném, hogy ha valaki tud szerezni anyagot a szurkolásunkról (videó v hangfelvétel) az szóljon plíz!
    A Fifa07hez készül magyar bajnokság )és ez nem illegális, nem kell azért aggódni), stadionokkal, szurkolói hangokkal, -még megyei IIIból is lesznek csapatok- meg minden ami szem szájnak ingere. Nos csak az MTKhoz, meg a Pakshoz nincs hanganyaguk a készítőknek.
    Sajnos az én felvételeim használhatatlanok, ha valakinek van digitlis formában vmi, amiből ki lehetne vágni, és elküldeni a készítőknek az jó lenne. Zomborkának szóltam már, de már rég nem írt vissza, sztem nem nagyon foglalkozott vele.
    http://www.fifahungary.com/cikkek.php?cikkid=2167
  • McFrost
    akkor szerinted normális????
    mehet is....nem tok mit mondani!
  • Gil1975
    Üdv nálunk:)
  • Gil1975
    Én azt hallottam hogy a Buza az Egérrel nem akar egy csapatban játszani ezért menne...
  • McFrost
    egyenlőre a belső informátorom nem tud semmit
  • McFrost
    és hova megy Buza?
    padozni Kömlődre? :Assadadadadad
  • McFrost
    Te hogy játszanál egy olyan környezetben?
    Most is "megpofozták"! Hát ezt érdemli egy tizenx gólos játékos?
    És tudd: már tavaly is mindent megtett volna neki Lengyel , de azt mondta nem haggya cserben a Fradit! Ezt kapta cserébe!
    Itt ilyen nem lesz!

-Buza? - semmi infom nincs és várható és érthető: Lengyellel nem voltak közös nevezőn , itt van Hefi-Balaskó-Tamási-Zováth-Bozont arra a posztra
  • McFrost
    Hell Angelo!
    Üdv a fedélzeten!
    Kellemes perceket itt az SG-n!
    Gil BArátunk remek grafikus , ha szólsz neki , rittyent logot:P
  • Dzselo
    Sziasztok! Én még új vagyok itt, az esgén. McFrost említette a minap hogy van ez a kis fórumunk.

Ezek szerint akkor
    -Buza
    +Töki? Reméljük majd a Feri helyrerakja a csávót, és ő is olyan lesz mint a Dferrben volt :) Télleg újvárosi öregfiúk csapata leszünk a végén...

Tök jó amúgy, van itt pár olyan kép, ami pl a pse honlapján nincs fenn, csak kár hogy a régebbiek nem látszanak.
  • Gil1975
    Nem is az hogy ellenzem,csak most amit(és ahogy)játszik a Fradiban ,az nem igazán szimpatikus(szinészkedés,reklamálás),de remélem kellemes csalódást fog okozni nekem ,és nagy hasznára lesz a csapatnak.A góljaira szükség lesz.

A Buza tényleg elmegy?
  • McFrost
    nem tudom miért ellenzed?
    rosszabb mmint a Belényesi?
  • Gil1975
    ez már biztos????
  • Zenszkij
    Megy hozzátok Tököli...pffff hát ez nemtom jó vagy rosszhír....
  • McFrost
    HORVÁTH FERENC HOSSZABÍTOTT!

Horváth Ferenc az elmúlt bajnoki szezonban, az utolsó négy mérkőzésre érkezett hozzánk az FC Fehérvártól. Ezen a négy mérkőzésen két gólt szerzett, ami nem rossz átlag. Így gondolhatták ezt a PAKSI FC vezetői is, valamint maga Horváth is, hiszen szombaton, június tizedikén, újabb egy évre aláírt hozzánk a csatár. Ez a lehetőség, egyébként opcióként, már a tavalyi szerződésében is szerepelt. Kívánjuk Ferinek, hogy tudja tartani az átlagát az elkövetkező bajnokságban is!

• McFrost
    A DVSC válogatott védője, Éger László visszatért Spanyolországból, ahol egy idényt töltött kölcsönben a másodosztályú Polideportivo Ejido csapatában. A Lokival egy bronzérmet és két aranyérmet szerző játékos arra kérte a Debrecent, hogy családi problémák miatt szülővárosában, Pakson folytathassa pályafutását. A kérésnek a DVSC eleget tett.
    Éger László játékjogáért cserébe a PSE csapatából a 20 éves, 55-szörös utánpótlás válogatott középpályás, Heffler Tibor vagy a 22 éves, védőként és középpályásként is alkalmazható Csehi Tamás - aki 48-szor húzhatta magára a korosztályos nemzeti csapatok mezét - érkezhet jövő nyáron a cívisvárosba. A Loki vezetőinek 2008. április 30-ig kell eldönteni, melyik labdarúgó játékjogára tart igényt.
    (dvsc.hu)
  • McFrost
    Nikolovval tárgyalnak , de sok a kérője....egyenlőre
    lesz világítás...
  • McFrost
    csend és béke honol, Egér 99%