Paksi SE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
2007. február 27.
Labdarúgás - Temesvári Miklós volt a vendégünk

A magyar labdarúgás kiemelkedõ alakját, Temesvári Miklóst, Miki bácsit, láttuk vendégül 2007. február 26-án hétfõn délután. Az Edzõi Bizottság elnöke Kisteleki István, az MLSZ elnökének kérésére látogatott el hozzánk.

Tájékozódni, ismerkedni és beszélgetni ment és megy el minden NBI-es klubhoz. Ezzel az MLSZ-nek az a célja, hogy a belsõ kommunikáció javuljon, és a klubok érezzék, hogy figyelnek a szavukra.

Miki bácsi a hétfõi edzés elején bement az öltözõbe, és néhány szót szólt a fiúkhoz. Elmondta, hogy mennyire szimpatikus neki a csapat, mivel annak idején õ is úgy került fel az NBI-be a Nyíregyházával, ahogy tette azt tavaly a PAKSI FC. Külön köszöntötte Buzás Attilát, akinek pályafutását mindig nagy figyelemmel kísérte. Azt is elmondta, hogy egy újonctól nagyon szép teljesítmény az, amit õsszel a PAKSI FC végrehajtott. Majd sok sikert kívánt a folytatáshoz.

Az edzés megtekintése után egy kellemes beszélgetést folytatott a csapat vezetésével, és az edzõkkel. Véleménye szerint a labdarúgás általános megítélésén, társadalmi elfogadottságán kellene változtatni. Kiemelte az utánpótlás fontosságát. Szerinte, ha a fiatalokkal odaadó, szakértõ és a labdarúgás iránt teljesen elkötelezett edzõk foglalkoznak akkor néhány év múlva ismét lehet igazi magyar foci.

Tetszett neki az a hozzáállás, és az a fejlesztési ütem, ami már évek óta jellemzi a PAKSI FC-t. „Nagyon kedves embereket ismertem meg itt Pakson, és biztos vagyok benne, hogy egy új, és hosszútávon is jól mûködõ bázishoz jutott a magyar labdarúgás. És õszintén mondom, hogy én is drukkolni fogok a csapatnak” – mondta Temesvári Miklós.

A beszélgetés végén örömmel fogadta azt az ajándékkönyvet, amely a Heizler kapusiskola elmúlt 10 esztendejét foglalja össze.

Innen is kívánunk további jó munkát, és egészséget Miki bácsinak!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
2007. február 24.
Labdarúgás - Paksi FC – FC Tatabánya 0:1 (0:1)

NBI Borsodi Liga 18. forduló

Az NBI Borsodi Liga tavaszi pontvadászata a 18. fordulóval folytatódott, 2007. február 24-én szombaton. Emlékezzünk, az elõzõ kettõt még õsszel lejátszották. Az õszt a 8. helyen záró PAKSI FC a Fehérvári úti sportpályán látta vendégül a 10. helyezett FC Tatabányát, mely 2 ponttal volt lemaradva a Pakstól.
Sajnos Kovács Atillát csapatunk elsõ számú kapusát nélkülöznünk kellett. Õ még kedden szenvedett sérülést és szerdán már megmûtötték, porcleválással. Ezen rossz elõjel ellenére is elszántan és gyõzelemre éhesen vártuk a Tatabányát.

Paksi FC:
Bita László – Molnár Zoltán, Salamon Miklós, Horváth Sándor, Csehi Tamás – Kiss Tamás, Zováth János (Böde Dániel 11’😉 Heffler Tibor, Báló Tamás (Buzás Attila 19’😉 – Balaskó Iván – Bardi Gábor (Belényesi Miklós ’55)
Vezetõedzõ: Lengyel Ferenc

FC Tatabánya:
Polekszics Vukasin – Kerényi Norbert, Vámosi Csaba, Filó Tamás, Megyesi László – Szilágyi Gábor, Necas Jan, Balogh Zoltán, Hajdú Norbert (Rajnay Attila 83’😉 – Kouemaha Dorge R., Szõke János (Balázs József 63’😉
Vezetõedzõ: Sisa Tibor

Játékvezetõk: Bede Ferenc – Farkas Balázs, Márton Zsolt
Gólszerzõ: Kouemaha Dorge R. 1’
Sárgalap: Balogh Zoltán 33’, Balázs József 86’

1’ A vendégek egy 40 méteres szabadrúgást íveltek a kapunk elé. Kisebb kavarodás támadt néhány méterrel a gólvonal elõtt, és ebben a helyzetben kapusunk nem értette meg magát a védõinkkel. A pillanatnyi rövidzárlatot a tatabányaiak 10 számú játékosa, Kouemaha gólra váltotta. 0:1

8’ Balogh felvágta Kiss Tamást, õ ezért sárgalapos figyelmeztetésben részesült. A szabadrúgást jobbról végeztük el. Jó ívben érkezett a labda, amit Bardi a kapu bal oldalába fejelt. Bede játékvezetõ azonban lökés miatt nem adta meg a gólt.

27’ Újból jobbról rúghattunk szabadrúgást, úgy 25 méterrõl. Buzás a sorfal között úgy rúgta el a labdát, hogy az a jobb alsó sarokba tartott, de Vukasin hárított.

35’ Ismét Buzás ívelte a labdát a kapu elé egy szabadrúgást követõen, melyre Balaskó csapott le a hosszú oldalon, azonban fejese az oldalhálót találta el.

84’ A kapura törõ Kiss Tamást felvágták. Jogos a 11-es. Buzás rövid nekifutás után a jobbra elfekvõ kapust látva balra helyezte a labdát. A kapufát találta el, ami onnan a gólvonal elõtt végig gurulva a jobb kapufának ütközve kifelé perdült, amire a tatabányaiak kapusa rávetette magát.

Lengyel Ferenc: egy nehéz körülmények között lezajlott mérkõzésen vagyunk túl, amit pont emiatt szakmailag nehéz értékelni. Nincs mit tagadni, egy potya góllal szerezte meg a gyõzelmet a Tatabánya, holott helyzetük sem volt. Ráadásul kifejezetten durván játszottak. Három játékosom is megsérült. Ugyanakkor az is igaz, hogy a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani, és ez fokozottan vonatkozik a kihagyott büntetõre.

Sisa Tibor: Örülök a gyõzelemnek, azonban a döntetlen reálisabb eredmény lett volna. A büntetõvel meg szerencsénk volt.

Ami igaz az igaz. Ezen a napon a szerencse elpártolt tõlünk és csõstül jött a baj. Három kényszerû cserét kellett végrehajtanunk, ezek közül kettõt mindjárt a meccs elején. Megsérült Zováth, Báló és Bardi is. Zováthnak a bokája Bardinak a térde ment ki. Hétfõn mennek orvoshoz így a pontos diagnózisra még várnunk kell. Báló Bardival ütközött és valószínûsíthetõen kisebb agyrázkódást szenvedett.
És bár az elsõ félidõben támogatott bennünket a szél, addig a másodikban rengeteg problémát okozott. Valószínûleg ez okozhatta azt is, hogy míg a bekapott gól után percek alatt talpra álltunk, és végig támadtuk az elsõ játékrészt, a másodikban ez már nem ment ugyanígy. És amikor kaptunk egy lehetõséget az egyenlítésre, nem tudtunk élni vele. Még a kapufáink sem voltak velünk.
Azonban ez egy meccs volt a tavaszi sorozatban, és bár fájó ez a vereség – melyik nem az – még sincs itt a világvége. Bizakodva nézünk a szezon elé, és már a Fehérvári mérkõzésre koncentrálunk. Célunk továbbra is a bent maradás és ezért mindent elkövetünk.

Hajrá PAKSI FC! Hajrá CSAPAT!

McFrost
olvasom a meccs összefoglalókat és sehol nem látom , hogy a kameruni mintha BalfaszBita kezébõl rúgta volna ki a labdát , meg azt , hogy BuziBede elvette egy érvényes gólunkat...
de összességében igazi újoncként játszottunk: erõ nélkül , beszarian!

Egyedül a hátsó 4-est érdemli dícséret és még pályán volt addig Bardit

Gil1975

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Nem érdemeltünk ma vereséget, senki nem volt rajtunk kívül a csapattal!!!😞(((((

McFrost
így elkúrni a 3 pontot😞((((((((

0-1 :S

McFrost

McFrost
Negyvenévesen a kapuban
A két új paksi labdarúgó, Balaskó Iván és Bardi Gábor lehetõséget is kap a Tatabánya ellen. Nem léphet pályára ellenben a porcsérülést szenvedõ Kovács Attila, akit a 40 esztendõs Bita László helyettesít. Jó munkát végeznek a Tatabányai Alapítvány Sportkörnél. A szakemberek hozzáértését igazolja, hogy három fiatal labdarúgó is bemutatkozhat az élvonalban. A 17 esztendõs Kovács István, a 19 éves Nagy Richárd, valamint a szintén 17 esztendõs Asztalos Dániel is januárban került a felnõttkeretbe.

McFrost
Paks, szombat, 14.00

Lengyel Ferenc (Paks): - Talán szerencsés, hogy otthon kezdhetjük a tavaszi szezont. A célunk nem változott, továbbra is a biztos bennmaradást tartjuk szem elõtt. A Tatabánya az õszi szezon legsúlyosabb vereségét mérte ránk, jó lenne visszavágni nekik, még ha a gólkülönbségben ez talán nem is jön össze.

Sisa Tibor (Tatabánya): - A Paks már a nyáron is remekül igazolt, januárban pedig tovább erõsödtek. Ami bennünket illet: megfiatalodtunk, remélem, hogy az új játékosok hamar felveszik a mérkõzések ritmusát.

A várható összeállítások
Paks: Bita - Molnár, Salamon, Horváth, Csehi - Kiss T., Böde, Zováth, Báló - Balaskó, Bardi
Tatabánya: Poleksic - Kerényi, Vámosi, Filó, Megyesi - Szilágyi, Necas, Balogh, Hajdú - Kouemaha, Szõke

McFrost
A Paksi SE új szerzeménye, Balaskó Iván - a téli bajnoki szünetet jelentõ két és fél hónapot is figyelembe véve - egymásutánban kétszer ugyanazon csapat ellen lép pályára bajnoki mérkõzésen. Az irányító középpályást a tavaszról elõrehozott 18. fordulóban még a Pécs színeiben láthattuk a Tatabánya otthonában 4-0-s vereség részeseként, a hétvégén pedig ugyancsak a "Bányász" játékosai ellen veheti fel a küzdelmet - ráadásul a szombati találkozón teljesíti 200. élvonalbeli találkozóját.
- Ismerjük a Tatabánya játékát, jó erõkbõl állnak, de itthon gyõzni szeretnénk - mondta Balaskó. - A legemlékezetesebb meccsem? A Vasas-MTK találkozó (0-4), amelyen két gólt szereztem. Mindkét gólpasszt Molnár adta, akivel ismét egy csapatban játszom. Aztán a pécsi bemutatkozásom is jól sikerült, de a legszebbnek a Fradi elleni kupadöntõben elért szabadrúgásomat tartom. Csalódást a Pécsett töltött utolsó 7-8 meccs jelentett, mind magammal, mind az ottani szakvezetéssel szemben. Remélem, a tavasszal egy jó Balaskót láthatnak a szurkolók, akire a Paksnak nagy szüksége lehet.

McFrost
Finiséhez érkezett a csapatok téli felkészülése, és a bajnoki rajt elõtt ugyanazon körkérdéseket tettünk fel az élvonalbeli együttesek vezetõedzõinek. A válaszokból megismerhetjük véleményüket az eltelt másfél hónapos idõszakban végzett munkáról, illetve a tavaszi idényre vonatkozó várakozásaikról.

Kérdéseink:
1. Sikerült-e megvalósítani a felkészülési idõszakra vonatkozó szakmai terveit?
2. Kik távoztak a keretébõl, és kik érkeztek helyettük?
3. Megõrzik-e helyüket a jelenlegi dobogós csapatok, és hol végezhet az ön együttese a bajnokságban?

Aki válaszol: Lengyel Ferenc vezetõedzõ

1. Mindaz, amit elterveztünk, szinte maradéktalanul megvalósult. Ez - a mindvégig kellemes idõjárási viszonyok mellett - elsõsorban annak köszönhetõ, hogy két alkalommal is edzõtáborba vonultunk, más-más helyszínen. Sérülés szerencsére nem akadályozta a munkánkat, és a téli felkészüléssel kapcsolatban összességében egyetlen hátráltató tényezõt tudnék említeni: a Trnava elleni edzõmérkõzésre a szlovákok a juniorkeretüket küldték el.
2. Érkeztek: Bardi Gábor, Balaskó Iván, Hanák Viktor. Távoztak: Barics Péter, Kóczián Ferenc, Ambrus Sándor, Montvai Tibor.
3. Azt szokták mondani, hogy a "félidõben" kialakult táblázat a szezon zárására nézve is sokat elárul. Szerintem úgy az alsó mint a felsõ zónában a mostani állás érvényesül a bajnokság végén is, bár a hátralévõ 13 mérkõzés alatt még sok minden történhet. A célunk a bennmaradás, de az öltözõben arról beszéltünk, hogy jó lenne a most elfoglalt pozíciónk környékén állandósítani a helyünket a tabellán. Ennek érdekében a védekezésünket tekintve és a támadójátékunkat illetõen is jobban kell teljesítenünk. A hátsó alakzatnak stabilabbá kell válnia, hiszen az õsszel elég sok gólt kaptunk; az új igazolásaink éppen ezért az elõrejáték hatékonyságára irányultak. Ha a sérülések elkerülnek minket, elérhetjük ezeket a célokat is.

Gil1975
Megsérült a Koko,négy hét pihenõ.

Ez nem hiányzott😞(((

McFrost
nem sajnos

Gil1975
Voltál ankéton?,mi volt?

McFrost
véleményem szerint hétvégén 2-0-ra gyõzünk a Bányász ellen

McFrost
Könnyedén gyõzött a Paks az alacsonyabb osztályú Komló együttese ellen. Lengyel Ferenc együttese különösebb megerõltetés nélkül rúgott hat gólt ellenfelének, amely nem tudott komoly ellenállást kifejteni, igaz, a becsületgól azért összejött.

Lengyel Ferenc (Paks): - Úgy látszik, kijött az osztálykülönbség. Csapatom frissen mozgott, az edzõmérkõzés elérte a célját.

Paks, 1. félidõ: Bita - Molnár, Salamon, Horváth, Csehi - Kiss, Zováth, Heffler, Balaskó - Báló, Varga
Paks, 2. félidõ: Pokorni - Tóth P., Fehér A., Benedeczky, Hanák - Tamási, Mészáros, Vizdár, Buzás - Böde, Belényesi

McFrost
nem akarok vészmadárkodni , de azt hiszem baj van!
Kokó megsérült állítólag.....

McFrost
nb1.hu:
Információink szerint a Fehérvár vezetõi a kora délutáni órákban bemutatták Vayer Gábor szerzõdését az MLSZ-ben. Úgy értesültünk, hogy a csatár fél plusz egy évre kötött szerzõdést Marijan Vlak csapatával. Vayer 5 éve igazolt Portugáliába, ahol az élvonalban, és a másodosztályban is megfordult, majd Ciprusra, végül az izraeli másodosztályba szerzõdött, onnan tér most haza az FC Fehérvárhoz.

ezt nem hiszem el😮

McFrost
állítólag megújúl a PSE honlapja és lesz új címere is a klubnak😮

McFrost
A szlovákiai edzõtáborozás negyedik napján, február 15-én, csütörtökön egy újabb mérkõzést játszott a PAKSI FC 13 órai kezdettel.

Ehhez Diószegrõl, ahol a szállás volt néhány kilométert utazni kellet Nagyszombatra, hogy mûfüves pályán mérkõzhessen meg a két csapat. Míg a pálya remek volt, ugyanezt nem mondhattuk el az idõjárásról. Szakadt az esõ. Azonban ez a fiúkat, nem zavarta, ez az eredménybõl is kiderült.

Paksi FC:
elsõ félidõ: Kovács – Molnár, Salamon, Horváth, Csehi – Tamási, Zováth – Kiss, Heffler, Báló - Bardi
második félidõ: Bita – Tóth, Fehér, Benedeczki, Hanák – Belényesi, Mészáros, Böde, Vizdár – Csehi, Varga

Spartak Trnava:
Vravusek – Jakubicska, Besdok, Pakrivka, Zsak – Krizsanek, Bencsik, Pilisek, Radosovszki – Pascsiak, Mihalik
cserék: Szedlak, Ciferszki, Sajbider, Hutar, Krajcsovics

5’ Tamási jobboldali szögletét követõen a labda Salamon elé került, aki azt a kapu bal oldalánál szabadon álló Horváthnak passzolta, és õ 2 méterrõl a hálóba bombázott. 1:0

25’ Molnár indította Bardit, aki úgy 20 méterre a kaputól vette át a labdát, majd egy rövid sprint után, mellyel középre került lõtt, és a bal alsó sarkot lõtte ki. 2:0

48’ A hazaiak 7 számú játékosa üresen kapta a labdát, majd a 16-ig kifutó Bita mellett ellõve a labdát szerzett gólt. 2:1

60’ Vizdár a baloldalról Belényesihez ívelt, aki egyedül volt, így rávezette a kifutó kapusra a labdát, majd elfektette, és utána a kapuba gurított. 3:1

74’ Hasonló forgatókönyv szerint szereztük az újabb gólunkat. Most Hanák átadásából Böde vezethette rá a labdát középen, õ is csinált egy cselt amivel kijátszotta a kapust. 4:1

Gil1975
A Kecskemét hátvédsorának közepe nem semmi...😊))))

Sorry.

McFrost
de jóak leszünk!
reszkess bányász😛

EOX
Kecskeméten 2-0-ra nyert a magyar labdarúgó bajnokság élvonalában szereplõ Paks csapata elõkészületi mérkõzésen.
A vendégek Bardi góljával szerezték meg a vezetést, akit a paksiak a téli átigazolási szezonban szerzõdtettek.

A második játékrészben Tamási is betalált, és így 2-0 lett a végeredmény.

ELÕKÉSZÜLETI MÉRKÕZÉS
Kecskeméti TE - Paksi FC 0–2 (0–1) Kecskemét, 50 nézõ. V: Eke
Kecskeméti TE: Nagy Zs. – Mojzes, Gyagya, Lumgu, Farkas I. – Kurucsai (Szabó T.), Némedi (Rezes), Barna Zs. (Borsos), Hegedûs (Somodi) – Yannick, Csordás (Balogh M.)
Paks: Kovács A. – Molnár, Salamon, Horváth S., Csehi – Zováth (Böde), Tamási (Belényesi), Kiss T. (Hanák), Heffler – Báló, Bardi (Tóth P.)
G: Bardi, Tamási

Retteketet

EOX
ott leszünk😊

Retteketet

McFrost
A Felvidéken edzõtáborozó Paks csapata csütörtökön a tavasszal a szlovák bajnokság alsóházában szereplõ Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést. Lengyel Ferenc csapata meglepõen könnyed gyõzelmet aratott a Spartak ellen, a 2-1-es félidõ után 4-1-re nyert - akárcsak kedden a Galánta ellen.
A meccs vélhetõen nem jelentett komoly megterhelést a paksi fiúknak, Lengyel Ferenc ugyanis kiadós futóedzést vezényelt labdarúgóinak.

Spartak Trnava-Paks 1-4
Paks: Kovács A. (Bita) - Molnár Z., Horváth S. (Benedeczki), Salamon (Fehér A.), Csehi (Vizdár) - Zováth, Tamási G. (Böde) - Kiss T. (Belényesi), Heffler, Báló (Hanák) - Bardi
G.: Horváth S., Bardi, Belényesi, Böde

McFrost
jövõhéten meccs!!!!!
már most be vagyok zsongva!!!!

McFrost
2007-02-13 Tavaszi menetrend

Elkészült a tavaszi fordulók menetrendje. Azonban csak a következõ négy kör beosztása a biztos.

18. forduló - 2007. február 24. szombat 14:00 / PAKSI FC – FC TATABÁNYA
19. forduló - 2007. március 03. szombat 16:00 / FC FEHÉRVÁR – PAKSI FC
20. forduló - 2007. március 10. szombat 14:30 / PAKSI FC – MTK
21. forduló - 2007. március 17. szombat 16:00 / DVTK – PAKSI FC

McFrost
a mi CSAPATUNK😊

EOX
McFrost
Hétfõn kora reggel indult ötnapos szlovákiai túrára a Paksi SE csapata.
- Még korábban, amikor a csapat alsóbb osztályban játszott, ugyanígy, a rajt elõtt is rendre kirándultunk Szlovákiába - mondta Lengyel Ferenc vezetõedzõ -, azaz tulajdonképpen egy jól bevált módszerhez ragaszkodunk. Arról nem is beszélve, hogy más stílus, más játékfelfogás jellemzi a szlovák futballt, és ott játszott meccsek megmutathatják, hogy hol kell még alakítanunk a csapat szerkezetén, játékán.

Könnyed mérkõzésen, talán túlságosan is barátságos ellenfélnek bizonyult a szlovákiai harmadosztályú együttes a Paks számára. A két testvérváros csatája nem hozott gigászi küzdelmet, végig a magyar "atomcsapat" dominált.
Lengyel Ferenc tanítványai mindkét félidõben egyenletesen teljesítettek, noha egy teljesen más összetételû gárda futott ki szünet után a folytatásra.

Paks, 1. félidõ: Bita - Tóth P., Benedeczki, Fehér A., Vízdár - Tamási G., Mészáros, Böde, Búzás - Csehi, Belényesi; 2. félidõ: Kovács - Molnár, Salamon, Horváth, Hanák - Kiss T., Heffler, Zováth, Báló - Balaskó, Bardi G.
G.: Buzás (11-esbõl), Fehér A., Balaskó, Bardi G.

McFrost
Február 21-én , 18:00-tól szúrkolói ankét lesz a Cafe Bongoban
,ott lesz a csapat , a rendõrség és az AtomicStrike

McFrost
A biztos bennmaradás a célkitûzés Pakson, és úgy tûnik, hogy a klubnál minden rendben van: az anyagi háttér biztosított, és a játékosállomány is kialakult a tavaszi folytatáshoz. Lengyel Ferenc vezetõedzõ elégedetten nyugtázta, hogy a hétfõi terheléses orvosi vizsgálatok remek eredménnyel zárultak, az eddig elvégzett munka nem volt eredménytelen.
- Egyetlen problémám, hogy az egy hónapja vírusos fertõzésen átesett Buzás Attila még mindig csak könnyített munkát végezhet - mondta Lengyel. - Egyébként a teljes csapat részt vett dr. Petrekanits Máté orvosi felmérésén, és az eredmények azt bizonyítják, hogy a csapatom a fizikai felkészülés hatására jó erõben van. Nyugodtan készülünk a tavaszra, mert a pontprémiumokra szánt összeg a klub rendelkezésére áll, és a sportszakmai elképzeléseink is megvalósultak a játékoskeretünk kisebb átalakulását illetõen. A célunk tehát a biztos bennmaradás.

McFrost
semmi gond , Buza végre felépült

EOX
Meglepetésre a Barcs felkészülési mérkõzésen legyõzte az élvonalban szereplõ Paks labdarúgócsapatát.

A barcsiak már a félidõben 3-1-re vezettek, és a második játékrészben is sikerült megtartaniuk a kétgólos elõnyt.

Barcsi SC–Paksi SE 4–2 (3–1) Pécs, 100 nézõ. V: Pájer

Barcs: Kuczkó – Miskovics, dr. Matus (Halászi), Horváth P., Rácz – Kordé (Tolnai), Horváth A., Horváth Á., Vass (Gyaraki) – Koller (Nikolics V.), Nikolics N. (Fitt R.)

Paks: Bita – Tóth P., Fehér A. (Hanák), Horváth S. (Tamási), Csehi – Belényesi, Böde, Mészáros, Hefler – Báló, Buzás (Balaskó), Varga L. (Bardi)

G: Vass, Horváth P., Kordé, Nikolics N., ill. Varga L., Báló

Retteketet

McFrost
2007. február 06.
Labdarúgás - Paksi FC – Ferencvárosi TC 1:0 (0:0)

Ez a hét sem múlhat el elõkészületi mérkõzések nélkül. Ezek közül az elsõt Veszprémben játszottuk mûfüves pályán február 6-án, kedden 14 órakor, úgy 300 nézõ elõtt.

Paksi FC:
Kovács, Molnár, Fehér, Horváth, Hanák, Kiss, (Varga) Zováth, Tamási, (Belényesi) Heffler, Bardi, (Csehi) Balaskó, (Báló)

Ferencvárosi TC:
Komora, (Szabó) Ferencz, (Hegedûs) Balogh, (Nagy J.) Dragóner, Buz, Fitos, (Csepregi) Lipcsei, (Nagy S.) Lazic, Deme, Tököli, (Horváth), Jovánczai
Vezetõedzõ: Gellei Imre

16’ Horváth kapott sárgalapos figyelmeztetést Tököli lerántásáért.

17’ Egy ferencvárosi játékos, Ferencz is besárgult.

22’ A sárgalapok percei, hiszen ez már a harmadik. Aki kapta Balogh, õ Kiss ellen szabálytalankodott.

80’ A félpályánál igen harcosan labdát szereztünk, és azonnal a jobb oldalon elfutó Belényesihez passzoltuk. Õ végig vitte azt, és a rárohanó védõt kicselezve kapura tört, de kisodródott, így középre ívelt, pontosan Bálóhoz, aki egy gyönyörû fejessel megszerezte a vezetést. 1:0

Lengyel Ferenc két dologgal volt elégedett a mérkõzést követõen. A védelemmel és az eredménnyel. A támadó játékunk azonban gyenge volt, bár a második félidõben némileg feljavultunk, ennek köszönhettük az újabb gyõzelmünket.

A következõ mérkõzésre február 8-án 13 órakor kerül sor, Pécsen.

Gil1975
Labdarúgás: paksi siker a Ferencváros ellen

A paksi együttes Veszprémben csapott össze a Ferencváros labdarúgócsapatával, Báló góljával a tolnaiak nyerték a felkészülési találkozót.
FTC-Paks 0–1 (0–0)
Veszprém, 300 nézõ. V.: Solymosi
FTC: Komora (Szabó) – Ferencz (Hegedûs), Dragóner, Balogh (Nagy J.), Búz – Fitos (Csepregi), Lipcsei (Nagy S.), Lazics, Deme – Jovánczai (Zsivóczki), Tököli (Horváth)
Paks: Kovács – Molnár, Fehér, Horváth, Hanák – Tamási (Belényessy), Zováth – Kiss T. (Varga), Balaskó (Báló), Heffler – Bardi (Csehi)
Gólszerzõ: Báló (79.)

McFrost
Paks-FTC 1-0

McFrost
Paks-FTC (kedd 14.00, Veszprém)

McFrost
A sokak által megcsodált budaörsi pályán lépett pályára a Paks szombat délben. Az NB I-es csapat nehézségek árán ugyan, de maga alá gyûrte jól küzdõ ellenfelét.

Lengyel Ferenc (Paks): - Mindenki lehetõséghez jutott, nagyszerû pályán, friss ellenfél ellen tartalmas mérkõzést játszottunk. Elõször játszott a csapatban Bardi Gabi, gólt is szerzett, õt mindenképp kiemelném.

Paks, 1. félidõ: Bita - Tóth, Fehér, Tamási, Vizzer - Böde - Belényesi, Kiss T., Mészáros, Hanák - Varga
Paks, 2. félidõ: Bita - Molnár, Salamon, Csehi - Zováth, Mészáros - Balaskó, Heffler, Kiss T. - Bardi

G: Farkas (45., 11-es), Gyurováth (89.) ill. Belényesi (11.), Tamási (66.), Bardi (68.)

McFrost
az nem semmi😮
volt évközben Mohácson edzõ meccs ha jó az agyam😊

EOX
Kölcsönjátékosokkal erõsített a Paks.

A harmadosztályban szereplõ Mohácsi TE-tõl érkezett Bohner Roland és Bruckner Balázs.

Mindkét labdarúgó másfél évre kölcsönbe jött Lengyel Ferenc csapatához.

Retteketet

McFrost
Kecskeméten, mûfüves pályán játszott felkészülési mérkõzést az élvonalbeli Paks és a másodosztályú Szolnok együttese. A paksiak egységesen, jól játszottak az elsõ félidõben és 2-0-s elõnyre tettek szert. A második 45 percben a megfiatalított szolnoki gárda remekül helytállt, szépíteni is tudott, és egészen a hajráig nem adta fel az egyenlítés lehetõségét, ekkor azonban egy fejesgól végképp megpecsételte a sorsukat. Viszonylag jó iramú, színvonalas mérkõzést láthattak a nézõk, mindkét csapat fegyelmezetten, de gólratörõen futballozott.

Paks: Kovács A. - Molnár, Salamon, Horváth S., Hanák - Kiss T., Zováth, Heffler, Balaskó - Belényesi, Csehi

G: Heffler 2, Belényesi

EOX
Paks-Tamási 9-3

A Paks korán játszotta le soron következõ felkészülési meccsét, az ellenfél a Tamási volt. Lengyel Ferenc csapata a szünetig féltucat gólt rámolt be az NB III Duna-csoportjában második helyen álló Tamási hálójába.
A folytatásban ugyan valamelyest visszavettek az atomvárosiak, de azért három találatot erre a félidõre is tartogattak. A paksiak közül a kilencven percet végig a pályán töltõ Heffler és Balaskó is triplázni tudott.

A Paks összeálítása:
Bita - Tóth P. (Molnár Z.), Salamon, Fehér (Horváth S.), Vizdár (Belényesi) - Heffler, Mészáros (Zováth), Böde (Tamási), Hanák - Balaskó, Varga L. (Kiss T.)
A paksi gólszerzõk: Heffler (3), Balaskó (3), Varga L. Hanák, Salamon

Retteketet

Kösz! 😊
Elvileg most nálunk is kölcsönbe van.

McFrost
fiatal , apró , gyors szélsõ hátvéd , nb2-ben gipszelt kézzel is kapart , de idén nem számolt vele Lengyel
az MTK játékosa , nálunk kölcsönben volt tudtommal

Szevasztok!
Ambrus Sándorról tudnátok mondani valamit? Mert most elvileg nálunk van (BFC Siófok).

McFrost
akkor sem érek rá😞

Gil1975
A mai meccsen 6-1,Zováth,Heffler,Api 2,Belényesi 2 góljával.

Nagyon hideg volt😊))