2850
Paksi SE
-
#1969 Új igazolásokról tud valaki, valamit? -
#1968 Oh,NE...:(( -
#1967 állítólag Tököli előszerződést kötött :O -
sütis #1966 Az még jobb ha mindketten jönnek, Nikolov jó a középpályán is!!!!
-
#1965 Debrecen, május 28., 17.25 Csatlakozhat a "kis Dunaferrhez" a volt válogatott védő.
A Spanyolországból hazatért védő, Éger László néhány napot Debrecenben töltött, és a hétvégére "dolgavégezetlenül" tért vissza Paksra. Az ünnepek - és nem utolsósorban a bajnokcsapat ünneplése - is közrejátszottak abban, hogy ügyében még nem született megállapodás.
- A jövő héten újra leülök tárgyalni a klub vezetőivel - mondta honlapunknak Éger. - Remélem, akkor véglegesen eldől, hogy hogyan alakul a jövőm.
Információink szerint egyébként Éger - Nikolov Balázzsal együtt - csatlakozhat a "kis Dunaferrként" is emlegetett paksi csapathoz.
Mint ismeretes, a vezetőedző Lengyelen kívül Molnár, Zováth és Salamon is megfordult annak idején a Dunaferr legeredményesebb csapatában.
(si) -
sütis #1964 Ilyenem nekem is van... -
#1963 -
#1962 kikaptunk 2-0-ra, a 11. helyen végeztünk. -
#1961 jössz Kaposvárra? -
#1960 Leigazoltuk,nálunk játszik az Egér!!!!! -
#1959 ezt már év elején tudtuk , súgtak a kulisszák mögött -
Zséé #1958 Jó igazolás lenne nektek :O -
#1957 -
#1956 -
#1955 -
#1954 -
#1953 érdekes , hogy a mi pályánkon akárki füstbombázhat , csak mi nem.... -
#1952 PSe - Vasas képek -
#1951 -
#1950 Grat a csapatnak:) -
Zséé #1949 Grat a bennmaradáshoz!
Remélem jövőre egymás ellen mérkőzünk az első osztályban :P -
#1948 Megvan,más nem számít,jövőre is első osztály!!!!Gratula a CSAPATNAK,a B-középnek(a dob mindig jól szólt:))...)és mindenkinek akinek köze volt az egész éves munkához.SZÉP VOLT FIÚK!!!
CSAK A ZÖLD-FEHÉR,CSAK A PAKS!!!!!! -
#1947 Nyerni kell,akkor már biztos megvan a bentmaradás.Szerintem a Győr megy,a Tatabánya és a Pécs sorsolása elég jó.Végül is nekem teljesen mindegy ki megy csak mi maradjunk...Hajrá Paks!!! -
#1946 o_O
Paksi SE - Vasas
1 1,85 X 3,25 2 3,80 -
#1945 NS szerint 2 x-el is bennt maradunk és a Győr megy
szerintem ha ma nyerünk akkor vagy Reac vagy Eto vagy Tbánya megy -
sütis #1944 Holnap győzni kell!!!!! Szükség lesz B-középre is!!!!!!!!
Mindent bele srácok! -
#1943 gondolhatod , nálunk majd kaparnak 1000el -
#1942 Nem tudom, a Vasas és a Kaposvár nekünk is leadja majd a pontot??? -
#1941 Az Újpest is inkább így szerez lóvét,minek nekik az UEFA Cup ott úgyis csak leégnének,a F.sz Vác és Tatabánya meg fizet(ett) mint szűz gyerek a Rákóczi téren....Ez a magyar foci,sajnálom... -
#1940 megy ám a bunda ezerrel , csak mi vagyunk ilyen hülyék -
#1939 -
#1938 helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,
helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,helyzet,helyzet
de hol a gól?????
Jövő héten győzni kell!!!!!!
Csak a zöld-fehér!!!!!! -
#1937 Mindenki jöjjön szúrkolni!
Most itt az esély a bebiztosításra! -
#1936 Jön a friss Magyar Kupa győztes.
Paks
1 Kovács A. – 2 Molnár Z., 3 Salamon, 5 Fehér A., 14 Hanák – 10 Kiss T., 26 Tamási G., 6 Zováth, 19 Mészáros I. – 99 Horváth F., 16 Heffler
Vezetőedző: Lengyel Ferenc
Kispad: 28 Pokorni P. (cserekapus), 4 Benedeczki, 8 Varga L., 9 Csehi T., 13 Böde, 15 Tóth P., 83 Belényesi
Sérült: Bardi (térdműtét után lábadozik), Báló (törött lábujja gyógyul), Horváth S. (bokasérülés)
Eltiltva: Buzás (három sárga lap)
Honvéd
11 Tomic – 2 Mogyorósi, 6 Pomper, 20 Szmiljanics, 23 Vincze Z. – 9 Dobos, 5 Benjamin, 25 Szabó T., 7 Ivancsics – 55 Bogdanovics, 21 Hercegfalvi
Vezetőedző: Supka Attila
Kispad: 1 Tóth I. (cserekapus), 4 László A., 18 Abraham, 24 Zana, 27 Koós, 79 Genito
Sérült: –
Eltiltva: Schindler (három sárga lap) -
#1935 U20-as válogatottunk szerdán játszotta le utolsó Alpok-Adria-kupa mérkőzését. Róth Antal együttesének tagjai azzal a tudattal léptek pályára Zágrábban, hogy ha legalább döntetlent érnek el Horvátország együttese ellen, megnyerik a sorozatot. Ez nem sikerült, a hazai gárda 1-0-ás félidő után 2-0-ra győzött.
Félidőnként egy-egy gól
A magyar csapat Kemenes Szabolcs (Bogdán Ádám a szünetben) - Kiss Zoltán (Miskolczi László a szünetben), Kovács Zoltán, Guzmics Richárd, Varga Róbert (Böde Dániel a 62. percben)- Simonfalvi Gábor, Demjén Gábor (Fodor Marcell a 62. percben), Farkas Péter, Laczkó Zsolt (Heffler Tamás a szünetben) - Feczesin Róbert, Szalai Ádám összeállításban játszott.
Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, sőt, nagyobb helyzetek a mieink előtt kínálkoztak, de nem tudtak élni a lehetőségekkel, a horvát együttes pedig - egy váratlan, megpattanó lövés révén - a 42. percben vezetést szerzett. Róth Antal a szünetben három poszton is változtatott, ám csapatunk játéka nem lett eredményesebb, sőt, a horvátok egy szép akció végén újabb gólt szereztek, s 2-0-ra megnyerték a mérkőzést.
Az U20-as együttes stábja
- A meccs első felében jól játszott a csapat, nekünk voltak lehetőségeink, de sajnos helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő - nyilatkozta honlapunknak a mérkőzés után Róth Antal szövetségi edző. - A szünetben változtattam, újabb játékosoknak adtam lehetőséget, de játékunk nem lett jobb, több védekezési hibát is elkövettünk. Ellenfelünk ránk tudta erőltetni akaratát, nem birtokoltuk megfelelő mértékben a labdát, és védelmünk sem volt elég stabil. Ezt én az összeszokatlanság számlájára írom, de számunkra nem a legmegfelelőbb időpontban került sor erre a mérkőzésre.
A magyar válogatott a vereség ellenére még megnyerheti az Alpok-Adria-kupát. A mieink ugyan már nem lépnek pályára, de Horvátország még játszik: május 22-én Szlovákiában lép pályára a csapat. Ha azon a mérkőzésen a szlovákok legalább egy pontot szereznek, Magyarország nyeri a tornát.
Róth Antal együttese pedig már a következő feladatokra koncentrálhat: a csapat június 2-án Fehéroroszországban, június 6-án pedig itthon, Lettország ellen játszik Európa-bajnoki selejtezőt.
-
#1934 én nem láttam sajnos:(
a jó búzdításról mindig lemaradok:( -
#1933 Paksi TV-n tegnap. -
#1932 láttad valahol? -
#1931 Nekem kedvenc játokosaim egyike,én örültem hogy ide jött,így meg pláne hogy még hasznára is van a csapatnak.
Egyébként jól nyomtátok a szureket Pécsen. -
#1930 arra a kapura támadtunk , ami mögött álltunk , mikor volt valami kapu elé ívelés elkezdtük : Horváth Feri..... kiintett és tapsal köszönte meg!
amúgy is mindig csíptem a játékát , de most meg pláne
Sala odafejelte neki és félig háttal a kapunak beverte....Belényesi reggelig gyakorolhatná:)