2850
Paksi SE
-
#2049 pletyka:
-Bardi fél év kölcsön PMFC
-Balaskó fél év kölcsön PMFC
-Weitner Ádám pedig ide tart -
#2048 kellene egy új banner
grafikusok jelentkezzenek -
#2047 Tóth Péter Pécsre igazolt. -
#2046 igen , gondolom nem várta meg a szűkítést -
#2045 A Buktáért kár,egy szimpatikus játékos ,igaz sokat nem játszott... -
#2044 A négy csatár:Kaka,Rooney,Crouch,Drogba....Remélem Rooney marad(SORRY,nem tudtam kihagyni) -
#2043 szal:
-az öt millából semmi nem lesz , mert csak kettő és felet kapott a klub és azt is csak meghatározott márkájú sportfelszerelésre költheti ami nem a Jako
-4 csatárral tárgyalnak a vezetők , ebbő legy valszeg ott lesz szerdán Tatán a meccsen , mind a 4 ismert gólzsák
-annyit tok , hogy Fehér Bukta már nem a csapatunk tagja :( és valszeg Zováth is marad (külföldi kérője is volt) -
Dzselo #2042 Paks: Pokorni – Kőkúti (Csehi), Horváth, Benedeczki, Hanák – Bohner, Mészáros István, Zováth (Bruckner) (Heffler), Báló - Böde, Buzás
A kezőcsapatot elnézve nem kell messzemenő következtetéseket levonni... -
#2041 állítólag az és baromi kiváncsi leszek , mi lesz vele
-lehetne belőle mez mindenkinek aki ott volt , tehát az a max 30 ember
-lehetne belőle pár drapi , többi legyen a klubé -
#2040 EDZŐMÉRKŐZÉS FEHÉRVÁR FC - PAKSI FC 3:0 (0:0) -
Dzselo #2039 Ja, most nézem, már megvan a sorsolása a bajnokságnak is.
1. forduló, július 20. péntek 19:00 ZTE FC - PAKSI FC
2. forduló, július 28. szombat 18:00 PAKSI FC - MTK Budapest
3. forduló, augusztus 04. szombat 19:00 Gabona Trans Kaposvár - PAKSI FC
4. forduló, augusztus 11. szombat 17:00 PAKSI FC - Budapest Honvéd
5. forduló, augusztus 18. szombat 19:00 Vasas - PAKSI FC
6. forduló, augusztus 25. szombat 17:30 PAKSI FC - Nyíregyháza
-
Dzselo #2038 Na tessék. 2 napig nem vagyok netközelben, és 1000 dolog történik. Ez a közönségdíj az az 5 milla amiről korábban beszéltünk? Dejó, aszittem Reac vagy MTK kapja meg
Jó dolog ez a PF kupa, csak hétköznap lesz, és Pesten nemigen fogunk játszani... -
#2037 már csak miattatok is megyek én meg az AS -
#2036 Gratula -
Zséé #2035 Aztán Siófokra tessék ám jönni -
#2034 5 milliót nyertünk -.- -
Zséé #2033 Legsportszerűbb szurkolótábor: Paks
Grat! -
#2032 1. forduló, július 20. péntek ZTE – PAKSI FC
2. forduló, PAKSI FC - MTK
3. forduló, Kaposvár - PAKSI FC -
#2031 Sijófok -.- -
Zséé #2030 Úgylátom párszor fogunk találkozni -
#2029 bedobom ide is mert egy csoportba kerültünk:)
Puskás Ferenc Kupa
Ősszel megrendezésre kerül a Puskás Ferenc Kupa az élvonalbeli csapatok számára.
Az MLSZ kiírta a Puskás Ferenc Kupát az NB-I-es csapatok számára. A küzdelmek csoport mérkőzésekkel kezdődnek, ezeken belül bajnoki rendszerben döntik el a csapatok a továbbjutást.
A tizenhat csapatot négy csoportra osztotta a szövetség. A csoportbeosztásnál két szempontot vettek figyelembe: az elmúlt évi bajnoki erősorrendet illetve a területi elveket.
Az így kialakított csoportok közel azonos erősségűek, de a csapatoknak nem kell túl messzire utazniuk a többnyire szerdán sorra kerülő meccsekre. (Amikor a válogatott szombaton játszik a Puskás Kupa meccsei vasárnap lesznek.)
Csoport beosztások.
A csoport
DVSC, Nyíregyháza Spartacus, Budapesti Honvéd, DVTK
B csoport
Sopron, Fehérvár, Győr, Újpest
C csoport
MTK, REAC, Budapesti Vasas, Tatabánya
D csoport
Paks, Kaposvár, Siófok, ZTE
Meccsnapok:
Augusztus
15., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 1. forduló
22., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 2. forduló
Szeptember
09., vasárnap: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 3.forduló
19., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 4.forduló
Október
03., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 5.forduló
10., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 6.forduló
17., szerda: Puskás Kupa, négy közé jutásért 1. mérkőzés
27., szombat: Puskás Kupa, négy közé jutásért 2. mérkőzés
31., szerda: Puskás Kupa, döntőbe jutásért 1. mérkőzés
November
14., szerda: Puskás Kupa, döntőbe jutásért 2. mérkőzés
18., vasárnap: Puskás Kupa, döntő, 1. mérkőzés
28., szerda: Puskás Kupa, döntő, 2. mérkőzés
December
01., szombat: Deák Kupa, csoportmérkőzések, 1. forduló
05., szerda: Deák Kupa, csoportmérkőzések, 2. forduló
08.: szombat: Deák Kupa, csoportmérkőzések, 3. forduló
2008-ban február 16-án folytatódik a Deák Kupa sorozat, és február 23-án kezdődik a bajnoki szezon. Az utolsó bajnoki forduló május 31-én lesz. Június 7-én kezdődik az Európa-bajnokság.
A csoportok első két helyezettje jut tovább, és kupa rendszerben –oda-visszavágó meccseken- döntik el az első hely sorsát.
A Deák Ferenc Kupát hasonló rendszerben bonyolítják majd le. Annak az első fordulója decemberben lesz. -
#2028 FC TATABÁNYA – PAKS FC 1–2 (0–1)
Tatai ezdőtábor, 200 néző. V: György I.
TATABÁNYA, 1. félidő: Kövesfalvi – Balogh Z., Dienes, Farkas V., Rajnay – Szilágyi (Perez), Weisz, Ughy, Hajdú N. – Sándor I. – Nikolics N.
2. félidő: Polekszics – Balogh Z., Balogh B., Radnai – Perez, Ughy (Szőke), Hajnal K., Németh A., Nikolics M. (Takács M.), Balázs J.
PAKS: Kovács A. – Molnár Z., Salamon (Kőkuti), Éger, Hanák – Kiss T., Heffler (Buzás), Tamási, Csehi – Balaskó (Báló), Horváth F. (Bohner)
Gólszerző: Perez, ill. Kiss T., Buzás -
#2027 privát üzit olvasni luxus? -
ForzaPFC #2026 Megerősítem...én is ezt hallottam! -
#2025 azt hallottam , hogy a Jako lesz a mezszponzor -
#2024 online interjúk -
#2023 2007 Június 27 Szerda at 1700 - EDZŐMÉRKŐZÉS NBI
Mikor 2007 Június 27 Szerda at 1700 Vége 2007 Június 27 Szerda at 1845
Helység: Tata
PAKSI FC - FC Tatabánya -
ForzaPFC #2022 Hát Őcsény is zöld-fehérben nyomta.Szal. jobb volt ez így.Kül. személy szerint nekem tetszik az a bordó mez!(Manchester United is nyomta már kékben:P) -
#2021 PFC oldalán néztem az őcsényi meccsekről képeket , hát elég fura egy zöldfehér csapattól a kék szerkó , már a bordón is mindíg mosolygok :) -
ForzaPFC #2020 Hát...
Én kilátogattam erre a mérkőzésre.Ketten mentünk és 300 volt a beugró...
Az Őcsényiek elég lelkesen fociztak, a szurkolóik pedig szidták csapatunkat,hogy nem NB1-ben lenne a helyük. (remélem erre rácáfolnak a szezon során)...(de tényleg nem látszott a 3 osztálynyi különbség)
Éger kivételével nem láttam új emberkét.Viszont 4-5 fiatal volt a csapattal.Belényesit és Molnárt nem láttam még a pálya környékén sem, szerintem el sem utaztak!
Meccs elött Lengyel Feritől kérdeztem, hogy esetleg lesz e új igazolás.Azt mondta, szeretnének de akikkel eddig tárgyaltak, még nem döntötték el, hol folytatják pályafutásukat.(Márkussal is felvették a kapcsolatot, Tököli pedig tuti nem jön!!! -
#2019 nem lesz itthon meccs!
jövő héttől edzőtábor Tatán tudtommal és mind a 2 mecss ezen a héten lesz :( -
Dzselo #2018 A csapat honlapján többet is írnak, de kb semmivel nem lettünk tőle okosabbak. Kiss rúgta a gólt az 1. félidőben. 300 néző, félidőben sorcsere. Remélem az otthoni meccsekről már nem csak utólag fognak írni...
Az ilyen felkészülési meccsekre van beugró? Már ha nem vmi jótékonysági meccs, mint ez is volt. -
#2017 üdv
írhatnál többet is a meccsről -
ForzaPFC #2016 Őcsény 0-1 Paksi FC
Hát lehetett volna izgalmasabb meccs is!:P
De majd legközelebb... -
#2015 jaaa,de :P -
Dzselo #2014 Az hogy a Bita abbahagyta, és kutasnak állt nem elég? -
#2013 tényeket akarok :D -
Dzselo #2012 Hétfőn megkezdte a felkészülését a Paks is. Eldőlt, hogy Bita László befejezte a pályafutását, és manapság már benzinkutasként dolgozik. Természetesen a paksiak is szeretnék megerősíteni a csapatukat, éppen ezért ők is kapcsolatba léptek Márkus Tiborral. Elterjedt az a hír is, hogy érkezik a Ferencvárostól Tököli Attila, de a vezetők úgy döntöttek, hogy nem tartanak igényt a csatár szolgálataira.
Lengyel Ferenc vezetőedző egyébként jelenleg 29 játékosnak tart tréninget, de a jövő heti, tatai edzőtáborba már csak 22 futballistát visz el magával. Hír még Paksról, hogy 5 saját nevelésű játékos is a kerettel készül, közülük a két legjobb teljesítményt nyújtó lehet majd tagja a felnőtt csapatnak.
nb1.hu -
Zséé #2011
Mi győzelemmel kezdenénk a szezont, ti meg majd nyerjetek Pakson :P -
#2010 1-3:P