2850
Paksi SE
-
Dzselo #2410 -
ForzaPFC #2409 Kicsi Divat :P -
#2408 konkrétabban divatszurker:) -
ForzaPFC #2407 Üdv. "Divat" -
#2406 hát Te meg kivagy? -
ForzaPFC #2405 Egy szóval sem állítottuk, hogy nem nyúlás az a szöveg...a kápónak is mondtuk,h vidi meccsen nem igazán kéne nyomni!!!(különben elég sokan nyomják pl:debrecen vagy a kosarasoknál a szolnok) -
#2404 ölég állat
nálunk meg a sok faxbéka milyen rosszallóan nézett:d
még T.J.Hooker is odajött -
Dzselo #2403 persze hogy nyúlás :) 1 eredeti dalunk sincs
de ez a körbe görögtüzelés nagyon komoly, kár hogy tök üres a stadion, és nem sötétedés után volt.
a meccsen épp erről a videóról meséltem:
http://youtube.com/watch?v=zCftSXiNaKQ&feature=related
-
#2402 én tudtam , hogy nyúlás -
Dzselo #2401 http://youtube.com/watch?v=W3wYBnNvo3g -
#2400 unatkoztak....mással és másokkal foglalkoztak -
Zséé #2399 Miért? Mit csináltak a szurkolók? -
#2398 és amit olvasni az nb1.hun és a nso.hun az hazugság , 2 helyzetetek volt és törtétek a labdád , antifoci , de bejött -
#2397 19 ziccert hagyott ki a PSE , Bede egy fasz , 11 emberrel védekezett a Siófok és a szurkolóitok faszfejek és még finom voltam -
Zséé #2396 Valaki írna egy kis beszámolót a mai meccsről? Előre is köszi! -
#2395 mert én jobb vok , szted? nemhinném -
Dzselo #2394 Vigyázz, szavadon foglak!
Amúgy egy dobos haverom fogja vszeg eladni nekem egy régi, ütött kopott lestrapált, rég elfeledett dobszerkóját, nemtom hogy jól értettem e a telefonban, 3 dobtestet adna 8 rongyért, de a mocskos anyagiakat majd csak szombat este fogjuk megbeszélni
Mellesleg próbáltam már, kurva béna dobos vagyok -
#2393 Te vagy az én haverom , ütőt csinálok Neked :D
de jobb nem lehetsz mint én :D -
Dzselo #2392 Be fogok ruházni rá, azt hiszem -
#2391 tudtommal nem kell semmi , miért érdekel? -
Dzselo #2390 A meccsen használt dobokhoz kell vmi engedély, pecsét v vmi, vagy csak simán be lehet vinni? -
Dzselo #2389 Ja, ott jár egyetemre. Ezért sem szokott mindig jönni haza, kicsit húzós neki az utazás, de a meccs7végékre ütemezi azt a kevés hazalátogatást is
Ha jól emlékszem, legutóbb a Fehérvár ellen volt itthon, és most a Siófok meccsre jön majd haza. Az remélem jó meccs, győzelem, és nagy buli lesz!
Nekem is rohadtul tanulni kéne, de a görög és siófok meccsen jár az eszem egész nap... -
#2388 kinnt volt a haverod is , ott tanul? -
Dzselo #2387 A szokásos csapat :)
Minden tiszteletem a meccs miatt 600+ km-t utazóké
Én 1 idegenbeli meccsben vagyok biztos, amire tavasszal tuti befizetek. A Siófokira. Pesten lesz még Kispest, MTK, Reac... Na mind1, még messze van, én meg csak hangosan gondolkozok. Minden esetre úgy néz ki a jövő hét az ilyen focis 7 lesz, amit egyáltalán nem sajnálok -
#2386 -
#2385 nekem nincs sajna -
Dzselo #2384 Szép volt! Már csak a Siófokot kell legyűrni, és minden oké. Van valami fényképed a meccsről? -
#2383 mekkora volt!!!!!
egyenlő erők , fax bírók -
#2382 1-1, fantasztikus!:) -
Dzselo #2381 Most nagyon kellene egy bravúr!!! Hajrá srácok! -
#2380 Buza kezd holnap -
#2379 én Gellei óta csapatot látok , van még mit csiszolni , de pl . 0-2-nél nincs észnélküli rohanás és nem védőt cserél be -
Dzselo #2378 Legyen így! -
#2377 az oké , elismerem , de tavasszal jók leszünk
ez a Lengyel ügy és vonzata nem tett jót , de megvan a kiút -
Dzselo #2376 Hát szerintem azért van. Pl. hogy 1 pontra vagyunk a kieső helytől. Így nehéz lelkesnek maradni. -
#2375 mieinkel sincs semmi gond -
Dzselo #2374 jaj de jó, hogy nem tom szerkeszteni utólag
amúgy viccesen occsó a jegy, a csapat pedig meglehetősen szimpatikusan játszik az utóbbi időben. jobban megérdemlik a bíztatást, mint a mieink... -
Dzselo #2373 csak úgy kíváncsiságból. sosem mentem magyar válogatott meccsre, de most tervbe van vévé. -
#2372 miért? -
Dzselo #2371 Valakit érdekel a 21-ei válogatott meccs? Magyar-görög