2850
Paksi SE
-
Dzselo #2370 Azért Paksi oldalon sem állunk rosszul balfaszokból. -
#2369 mennyi idióta van az nb.hun , atyaég -
#2368 egy nagy vicc az az oldal , hát fél órákat kell scrollozni , eltévedek a képtárban , balfaxok -
Dzselo #2367 Már az is nagy szó, hogy azt írják, izgalmas és élvezetes volt a meccs. Máskor még ennyi dícséretet sem kapunk.
Most nézem a PFC honlapján a képeket, botrányosan szar fos, telefonnal jobb képeket csinálok. Hiába. EZ PAKS
Nagy pénz, csicska város, csicska foci. -
#2366 NSO:
"Izgalmas és élvezetes mérkőzésen igazságos döntetlen született Pakson. A vendégek a meccs nagy részében valamivel kulturáltabban futballoztak, az utolsó negyedórában azonban érthetetlen módon behúzódtak kapujuk elé, a paksi rohamok pedig két gólt is gyümölcsöztek."
mit néztek ezek?????????
mi bármit csinálunk csak szarok lehetünk?
kinek ártottunk?
köcsög banda -
Dzselo #2365 Siófok, Sopron 11
Paks 12
DVTK, Vasas, REAC 13
Sopron, DVTK x
REAC, Vasas vereség,
A tatabányaiakat nem akarom megsérteni, de az ő legyőzésük nem túl nagy fegyvertény. A másik 2 győzelem a sztrájkoló Fehérvár ellen volt, ill. a Nyíregy ellen, amikor is Lengyel Feri állása volt a télt. És ennyi...
Közben 1-1 győzelemmel vagy vereséggel 3-4 helyet lehet esni, ugrani a bojban. Jó lenne elkerülni ebből a zónából. Mondjuk egy bravúrral a DVSC ellen :)
Aztán megverni a balatoniakat, és máris megbocsájtanánk a csapat összes botlását Ha pedig a Siófok is ponttal távozik Paksról, akkor takarodjunk az nb1ből, nincs keresnivalónk itt. -
#2364 2 okostojás?
asszem ez a pontos -
Dzselo #2363 Kicsoda Smirda és Ledy az nb1.hu fórumáról, vki fel tudna világítani? -
Babka16 #2362 Apuu jóók vagytok a képen:):) Bali meghát megint szurkol ezen a képen is jóól látszik -
-
#2360 most is azt tudom huzzáfűzni , mint eddíg mindíg: ha valaki tud motiválni 65%-ban megnyeri a meccset és LF már nem tudott , tavaly ZTE 4-0 óta -
Dzselo #2359 Le a kalappal Iván előtt, nagyon sokat tett az utóbbi időben a csapatért.
Most is vágott 1 gót a Fehérvár ellen ligakupában. Beállásaival pedig az utóbbi bajnokikon érezhetően feljavult az előrejátékunk. -
#2358 nem semmi, honnan jött vissza a csapat, grat nekik! -
#2357 Mióta Gellei mester az edző , azóta sütnek a cserék!!!
Ez volt Lengyel egyik nagy hibája , nem tudott cserélni.... -
#2356 3-3 lett!
ennyit akartam , semmi többet :D -
#2355 3-1 Bogdanovic.....gyengefos az egész -
#2354 ETO-PSE 2-1 , Völgyi pfffff -
#2353 ETO-PSE 1-1 Tököli 48. -
#2352 1-1, Tököli -
#2351 rém gyöngék vagyunk...nem kell beszarni! -
#2350 ETO-PSE 1-0 , Nikolov 9. -
Dzselo #2349 Kispest 0:4 Paks
Márkus mesterhármas!
Ligakupa volt, honvéd kb b kerettel állt ki -
Dzselo #2348 Asszem az egész hetem azzal fog telni, hogy szervezem a 7végét, hogy a szobat délután már győrben érjen -
Czivil #2347 Nah Gellei bemutatkozott tegnap nap folyamán....2-1 lett a végeredmény ...Csak így tovább....Györött folytatjuk a gyözedelmes menetelést ....ATOMVÁROS....
-
#2346 Már hivatalos, Gellei az új edző! -
#2345 velünk játszátok a 30.-t,szeretettel várunk titeket:D
remélem mi is minél többen megyünk majd a mostanira -
Dzselo #2344 Most nézem, a 15. fordulót a Siófokkal jáccuk. Ez azt jelenti hogy a 30. is ellenük lesz? Vagy tavasszal nem az a sorrend mint ősszel? Me jó lenne, ha nyáron lenne az a meccs
A Horváth Feri távozásáról, meg 1 szót sem írtak még a PSE honlapján.
Lengyel pedig szerintem már tavasszal ellenünk fog ülni valamelyik kispadon. -
#2343 Lengyel lemondott , vezetőség elfogadta!
Gyere Gellei a papához -
#2342 nem felajánlani kell , hanem megtenni -
Babka16 #2341 Hát Apucim, nem mondom reméltem hogy nyerni fogunk nem így alakult , pedig szerintem győzelmet érdemeltünk volna, dehát így alakultde lesz ez még ígyse...de képzeld Én is doboltam ám, meg teli torokból kiabáltam is, hangom nemsok, vízhólyag a tenyeremen viszont annál több...de azért megérte ott lenni -
Zséé #2340 Mégiscsak felajánlotta a lemondását ahogy látom... -
sütis #2339 Neked is köszönöm Barátom, én szintén HBD.... igaz kicsit megkésve....
3x......hmmmmmmm....... -
sütis #2338 Köszönöm Gil komám!!!!!!!! -
#2337 "A vendégek vezetőedzője, Lengyel Ferenc habár az önmaga által kitűzött ultimátumot nem teljesítette, a mérkőzés után nem mondott le."
nso.hu
röhely ez az ember... -
#2336 1-1 lett
simán nyerhettünk volna 5-2-re , holnap szeretném látni a lemondásról szóló cikkeket , vagy még ma! -
ForzaPFC #2335 Mindenki Szurkoljon Hajrá PSE!!!Játszik az Atomváros!!! -
#2334 Boldog születésnapot Sütis -
#2333 szerintem nem sok örömötök lesz Babkám:( -
#2332 HBD Süteményes-.- -
Babka16 #2331 Hihi kiváncsi leszek ma mi lesz Sopronba na de mind1 lényeg MI ott leszünk és SZURKOLUNK!!!!