Paksi SE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van egy olyan tippem, hogy nem nagyon mer majd üvöltözni...

FTC-Paks. Jajj de szép lesz Tökölit látni, amint üvöltözik egykori csapattársaival!!! <#gun><#pias><#pias><#taps><#taps><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
EOX
sima lesz😊

Retteketet

Juhhhííí megyünka nagycirkuszba ... a magyarkupa meccset játszani decsodáááássss<#crazya><#taps>
McFrost
kupában megkaptuk a Fradit!
Yeeahhh!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hihi jóóhogy melletted a helyema b-közép legjobb dobosa, és egyben pótapucim mellett<#crazya>
McFrost
komolyan?
biztos?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
mellettem a helyed!

Nekem konkrétan az a saját véleményem errõl az egész kialakult helyzetrõl hogy a csapatnak most egy lehetõsége a Nyíegyházi meccs ezen a meccsen nagyon sok minden el fog dõlni ki megy ki marad...lesz-e új edzõ avagy nem..de a srácokban nagyon nagy a javítani akarás a gyõzni vágyás...személy szerint én nagyon bízom a srácokban...és hiszem hogy sikerülni fog kijönniük ebbõl a gödörbõl<#vigyor2> Azok iránt az emebr íránt meg hatalmas tiszletelem van akik kint voltak a Vasas meccsen és szurkoltak a csapatnak...tv-n keresztül és jóó volt hallani...<#vigyor2>
EOX
A vezetõség augusztus 21-én összeült, megvitatni a kialakult helyzetet. A megbeszélésen Lengyel is jelen volt.
A megbeszélés eredménye a következõ lett: Lengyel Ferenc akkor maradhat a PAKSI FC vezetõedzõje, ha a következõ két bajnoki mérkõzésen (Nyíregyháza, Tatabánya) hat pontot, majd a rákövetkezõ két bajnoki mérkõzésen (REAC, Sopron) újabb három pontot szerez a csapat. Ha ez nem történik meg, akkor a klub szerzõdést bont vele.
A megállapodásnak van még egy kitétele. Ha az elõbbi feltételek teljesülnek is, de a csapat õsszel nem lesz benne, az elsõ tízben, akkor szintén szerzõdés bontásra kerülhet sor.
A dolog érdekessége, és ez Lengyel korrektségét mutatja, hogy a feltételeket õ javasolta a vezetõségnek!

Lengyel Ferenc:
„Egyrészt, azért vállaltam, ilyen feltételek mellett a továbbiakat, mert a hétfõi, Vasas elleni mérkõzésen, olyan mentális hozzáállást tapasztaltam a csapattól, ami azt mutatta, hogy van értelme tovább dolgozni. Másrészt, a vezetõség, az elmúlt három év munkájának elismerése képen, adta meg nekem a folytatáshoz a bizalmat”!

Retteketet

totti10
vasas paks meccsen elektromos kisülés, még jó h nem ment máshova

hajrá,lilák!

laslandes
+h

totti10
mcfrost én is láttalak a tévében jó a betisz mezed😄

itt egy nb1.hus kép

hajrá,lilák!

McFrost
oxigén

gabber_saviola
hazaérek feltolom, természetesen 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
komolyan?
belöknéd?
szöveg ötlet by mcfrost

gabber_saviola
jaja, még pikcsört is nyomtam róóllla 😄Dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
kössz
felirat jó volt?

gabber_saviola
Láttalak a tévében Istvánom 😊 "hajrá atomváros"

ahogy a kommentátor foglamazott: Ti vagytok az igazi szurkolók, akik még ilyenkor is a csapat mellett álltok.

bazinagytisztelet

McFrost
ezt bazdmeg magamra veszem😛

Minden elismerésem azoké akik végigszurkolták ott a meccset ilyen körülmények között.

McFrost
nyugalom van.....

laslandes
ez már kezd szánalmas lenni <#szomoru1> mi van ezekkel?

vasko22
na errõl ennyit

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

EOX
sikerült ezt is elbukni, emberelõnyben...

Retteketet

vasko22
Vasas - PSE 0-2 eddig még jók vagyunk 😊

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Azért az elég nagy parasztság a részérõl, hogy beugat az edzõnek, aztán odamegy a szurkolóhoz... Ezt a Fradiban nem merte volna megjátszani.
De bár ez lenne a legnagyobb problémánk...

laslandes
komoly 😄 akkor kap pár meccses ban-t 😄

McFrost
mi ahonnét láttuk szabálytalankodtak ellene és szóvá tette , kapott sárgát és azt is megjegyezte.....de nem volt semmi idegbetegsége....aztán a tribünön egy vén paksi gyökér leanyázta és bebaszott nekije 😛

laslandes
Tököli mit csinált már megint? :S

McFrost
ok , megfogalmazom

Gil1975
erre én is kiváncsi vagyok😊

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

McFrost
minden éremnek 2 oldala van:
-ha nyerünk az rövid távon lehet jót tesz de meddig?
-ha kikapunk az pedig nagyban befolyásolhatja a jövõnket.....

de én szúrkolni fogok mint állat , amíg lesz hangom!

Holnap meccs... Valahogy most nem vagyok olan lelkes mint pl 2 hete.
Eddig idén mi vagyunk a "meglepetés" csapat. Jó lenne holnap megmutatni, hogy az a Kispest annyira nem is jó csapat.

Baggio2001
De volt...

Honvéd-Paks 4-2
A gólváltások mérkõzése

Budapest, augusztus 8., 21.40
A gólokat hatos (szvsz hármas) csomagokban kapták a nézõk.

Jól indult az idén elsõ alkalommal megrendezett Ligakupa: a Honvéd együttese könnyed, szórakoztató mérkõzésen 4-2-re gyõzte le a Paksot.
Mindkét gárda meglehetõsen felforgatott összeállításban lépett pályára és ez eleinte meg is látszott: a meccs rendkívül unalmasnak indult, az elsõ 25 percben gyakorlatilag semmi sem történt. Aztán három perc alatt született három gól... Ebbõl az addig is fölényben játszó hazaiak eggyel jobban jöttek ki, így a második félidõt õk kezdhették elõnybõl.
Ami azt illeti, jó ideig ekkor sem rágtuk le a körmünket: aztán, ezúttal 10 perc leforgása alatt, ismét esett három gól, ezúttal is a Honvéd nyert 2-1-re... Mivel egyébként is a piros-feketéknek volt több helyzetük és sokkal többet tettek a gyõzelemért, megérdemelten fektették két vállra a sok hibával futballozó vendégegyüttest.

Supka Attila (Honvéd): - Jó felkészülési mérkõzés volt, a célnak megfelelt. Bebizonyosodott, hogy a keret minden tagjára számíthatok.

Lengyel Ferenc (Paks): - A mi helyzetünkben nem jött jól egy ilyen mérkõzés, de úgy gondolom, méltó partnerei voltunk a legjobb formában lévõ magyar csapatnak. Ezúttal is elképesztõ egyéni hibák miatt kaptunk ki, így nem lehetek elégedett.

Szóval ja... Inkább nem mondok semmit...

Nem volt ma Kispest-Paks meccs?

McFrost
az a baj hogy olyan dolgokat tudok amit a külvilág nem ....
privátban ha érdekel megosztom veled

Baggio2001
Szerintem annyi kell csak, hogy összejöjjön egy gyõzelem! Onnantól elindulunk felfelé!

Jó ez a csapat, nem kell rögtön az edzõt hibáztatni!

Még nincs veszve semmi!
Hajrá PSE!!!

EOX
Labdarúgó NB I: elkészült újabb három forduló órarendje

5. forduló:
augusztus 20., hétfõ:
Vasas Paksi FC (Sport2) 18:00

6. forduló:
augusztus 25., szombat:
Paksi FC Nyíregyháza 17:30

7. forduló:
szeptember 1., szombat:
Tatabánya Paksi FC 16:30

Jó lenne ezeken legalább 5-6 pontot összeszedni...

Retteketet

Ejj, hát most már elég nagy szarban vagyunk...

McFrost
pakolj Lengyel!

EOX
2-1...

Retteketet

McFrost
64’ GÓL!!! Kiegyenlítettünk! Tököli kiosztott egy labdát a baloldalon érkezõ Hanáknak, aki azt beadta, és a hosszú oldalon érkezõ Márkus 7 méterrõl a hálóba lõtte! 1:1

McFrost
Márkus!
vajon az jó-e nekünk?<#fejvakaras>

1-1!!!

McFrost
nem verünk....meccs után lemond Lengyel

Hát ez így nem faxa... Van fél óránk beverni 2õt...

McFrost
áhh vezet a Kaposvár , ba....a+<#boxer><#boxer><#boxer><#bdead>

bazz... 1-0

McFrost
kezdõdik a 2. half 😄
most kell odaraknia magát mindenkinek