2850
Paksi SE
-
Dzselo #2450 Na, arra kíváncsi leszek, hogy mit határoz az emelesz -
ForzaPFC #2449 Szomorú!!!
:(:(:(:(:( -
#2448 Az van , hogy nincs engedély az építkezés elkezdésére.
Valószínű Pécsre kell menni , velük már megállapodtak a vezetők.
Viszont benyujtottak egy kérelmet az MLSZ felé , hogy kérjenek 1 hónap haladékot , mert március végére kész lenne , tehát 2-3 meccsről lenne szó....döntés jövő héten -
ForzaPFC #2447 Ya...
Most olvastam én is!!!
Más új igazolásról nem tudtok beszámolni?
(világítás,hogy áll?) -
#2446 Két napja a belga Royal Antwerpen vendégségét élvezi a legutóbb Tatabányán futballozó Kriston �Titi� Attila. A rutinos játékos ma megegyezett a másodosztályú klub vezetőivel, és az elkövetkező öt hónapban a hetedik helyen álló csapatot kell segítenie abban, hogy hosszú idő után újra visszakerüljön az élvonalba.
Csütörtök délelőtt kerül sor a szerződés aláírására, a futballista a 24-es számú mezben küzdhet majd a csapat sikereiért. A szezon végén az elöljárók visszatérnek �Titi� ügyére, és ha elégedettek lesznek a teljesítményével, akkor hosszabbításra is sor kerülhet. -
ForzaPFC #2445 Kriston Attila érkezhet??????
"pepsifoci.hu" -
#2444 okay , csinálok , tutira -
Dzselo #2443 "Te vagy az én haverom , ütőt csinálok Neked :D
de jobb nem lehetsz mint én :D"
"Vigyázz, szavadon foglak!" -
#2442 hát persze , akár mi is volt az :D -
Dzselo #2441 Pilu bá!
Kövi 7végén végre megkapom a dobtesteket. De ütőm még nincs hozzá. Áll még az ajánlatod? -
#2440 hát a tököm tuggya kezitcsókolom
vigyenek le ingyé , akkor ok -
sütis #2439 ez csak természetes..... -
Babka16 #2438 Én Pécsről hallottam hogyha "nem kapcsolja fel Hara a villanyt "akkor oda megyünk, kistúrák lesznek azokiss akkor...de mind1 a CSAPAT az első igazi szurkoló elkíséri őketa világ végére is!!!!! -
Dzselo #2437 Dunaújban sincs világítás -
sütis #2436 De bztos, ha mégse akko Pécs, Dunaúj............. -
Dzselo #2435 Most olvasom, hogy nem biztos, hogy elkészül a világítás febr.24re. Akkor lesz a zte meccs...
nagy blama lenne, pont pakson kell baszkolódni az árammal? -
#2434 A balatonfüredi edzőtáborban a második hetet kezdte meg a Paksi FC csapata.
- Márkus kivételével mindenki munkába állt, aki eddig a sérültek listáját gyarapította - mondta honlapunknak Gellei Imre vezetőedző. - A védő Molnár Zoltán és a középpályás Weitner Ádám is teljes értékű munkát tud végezni. Természetesen Márkus is velünk készül, de ő még gyógytornászhoz jár, reményeink szerint a hétvégére kerül ő is olyan állapotba, hogy csatlakozni tud a csapathoz. Nagy erősítésekről korábban sem beszéltünk, de az elmúlt napoktól velünk készült a Bonyhád fiatal, 17 éves támadója, Papp Roland, aki meggyőzött arról, hogy tehetséges labdarúgó, ezért javasoltam a vezetőknek a leigazolását. -
Dzselo #2433 Fabregas, Ronaldo, Van Der Vaart :)
Sajna magyarországon aki 2x egyenesen rúg a labdába, már viszik is ki külföldre. Ahonnan a nagy része jön is haza postafordultával. Vagy cipruson köt ki. De nem az én dolgom megkeresni a megfelelő személyt, erre megvannak a "szakembereink".
Esetleg 1-2 idegenlégióssal meg lehetne próbálkozni, a kosárcsapatnak bejött... -
#2432 ki?
sorolj fel 3 ütőst -
Dzselo #2431 Kíváncsi leszek rá... Támadónk már van bőven, de talán inkább a középpályát kellene megerősíteni. -
#2430 Megkezdte a felkészülését a Paks is. Gellei Imre vezetőedző futóedzést tartott a játékosainak. A foglalkozáson nem tudott részt venni a térdműtéten átesett Márkus Tibor, valamint a friss igazolás, Weitner Ádám sem.
- Weitner a hivatalos ügyeit intézni Felcsúton - kezdte Gellei -, de természetesen várjuk, hogy bekapcsolódjon a közös munkavégzésbe. Márkus Tibi még otthon lábadozik, Hanák Viktor pedig engedéllyel volt távol, mert vizsgázott a TF-en. Ma már teremben is lesz gyakorlás, mert tegnap csak a hóban tudtunk futni. -
#2429 óóóóóóóó API
jön valaki? -
Babka16 #2428 Laci bácsi a csapatnál a rehabilitációs edző feladatát látja majd el! -
#2427 Megvan a Paks első téli "átigazolása". Nem, nem játékossal írtak alá, nem is a közvetlen szakmai stábot erősítették meg, hanem gyúrót igazoltak, ráadásul az egyik legjobbat az országból.
Váczi László négy éven keresztül látta el kifogástalanul a feladatát Győrben, ám most hazatért szülővárosába, Paksra, annak ellenére, hogy még fél évig az ETO-hoz kötötte a szerződése.
Váczi egyébként már Siófokon is dolgozott együtt Gelleivel, majd követte őt az utánpótlás, utána pedig a nagyválogatotthoz is...
-
Dzselo #2426 Gellei: "A Siófok több helyzetét értékesítette ezen a gólgazdag mérkőzésen, mint mi, és ez eldöntötte a mérkőzést."
Ez kész bazmeg -
#2425 jaja sajnos , nem tudom mivan ezekkel a faszokkal -
Dzselo #2424 Ez a Tornyi nem rossz edző. Jól felrázta a Siófokot. Most is elpicsáztak minket... -
#2423 -
Dzselo #2422 lol
Kaposvár - Paks : 4-5 -
#2421 bg,sm,hv,cst
pletyó szinten -
Dzselo #2420 Az hogy hányan, az már pletyó, de az nem, hogy kik? Akkor ez is izgi tél lesz -
#2419 ne tereljél már :Ddddddddddddd -
#2418 a sarok az leccsében van :P -
#2417 elkélne a segítség a csizma sarkára:P -
#2416 a legjobb 4 megy? :P -
#2415 álltólag 4en mennek és 3an jönnek -
Dzselo #2414 Köszi.
Hát kb erre számítottam egy ilyen gyatra ősz után. Buza kapta a legjobb átlagot :) Ahhoz képest a fél béköz csak szidja egész (amíg le nem hozza Imibá) meccsen.
Hanák képes volt arra a bravúrra is, hogy a 16 csapatos liga 17. legjobbja lett posztján
Remélem télen hozunk egy olyan középpályást, aki nagyot lendít a csapaton. De nehogy valami középszerű játékost, mert abból már van elég. -
#2413 Kapusuk:12. Kovács Attila
Mezőnyj.:52.Buzás attila
66.Kiss Tamás
68.Molnár Zoltán
85.Tököli Attila
108.Éger László
120.Zováth János
121.Heffler Tibor
125.Márkus Tibor
131.Salamon Miklós
137.Tamási Gábor
145.Hanák Viktor
Posztok szerint:
jobb oldali védők:5.Molnár Zoltán
belső védők:24.Éger László
27.Salamon Miklós
bal oldali védők:17.Hanák Viktor
jobb oldali középpályások:7.Kiss Tamás
védekező középpályások:19.Zováth János
23.Tamási Gábor
irányító középpályások:10.Buzás Attila
14.Heffler Tibor
bal oldali középpályások:-
jobb oldali támadók:8.Tököli Attila
bal oldali támadók:9.Márkus Tibor -
Dzselo #2412 Látta vki a szombti nemzetisport? hogy végeztek a paksiak az osztályzataik alapján? befért vki 1általán az élmezőnybe? -