2850
Paksi SE
  • Dzselo
    Na, arra kíváncsi leszek, hogy mit határoz az emelesz
  • ForzaPFC
    Szomorú!!!
    :(:(:(:(:(
  • McFrost
    Az van , hogy nincs engedély az építkezés elkezdésére.
    Valószínű Pécsre kell menni , velük már megállapodtak a vezetők.
    Viszont benyujtottak egy kérelmet az MLSZ felé , hogy kérjenek 1 hónap haladékot , mert március végére kész lenne , tehát 2-3 meccsről lenne szó....döntés jövő héten
  • ForzaPFC
    Ya...
    Most olvastam én is!!!
    Más új igazolásról nem tudtok beszámolni?
    (világítás,hogy áll?)
  • McFrost
    Két napja a belga Royal Antwerpen vendégségét élvezi a legutóbb Tatabányán futballozó Kriston �Titi� Attila. A rutinos játékos ma megegyezett a másodosztályú klub vezetőivel, és az elkövetkező öt hónapban a hetedik helyen álló csapatot kell segítenie abban, hogy hosszú idő után újra visszakerüljön az élvonalba.
    Csütörtök délelőtt kerül sor a szerződés aláírására, a futballista a 24-es számú mezben küzdhet majd a csapat sikereiért. A szezon végén az elöljárók visszatérnek �Titi� ügyére, és ha elégedettek lesznek a teljesítményével, akkor hosszabbításra is sor kerülhet.
  • ForzaPFC
    Kriston Attila érkezhet??????
    "pepsifoci.hu"
  • McFrost
    okay , csinálok , tutira
  • Dzselo
    "Te vagy az én haverom , ütőt csinálok Neked :D
    de jobb nem lehetsz mint én :D"
    "Vigyázz, szavadon foglak!"
  • McFrost
    hát persze , akár mi is volt az :D
  • Dzselo
    Pilu bá!
    Kövi 7végén végre megkapom a dobtesteket. De ütőm még nincs hozzá. Áll még az ajánlatod?
  • McFrost
    hát a tököm tuggya kezitcsókolom
    vigyenek le ingyé , akkor ok
  • sütis
    ez csak természetes.....
  • Babka16
    Én Pécsről hallottam hogyha "nem kapcsolja fel Hara a villanyt "akkor oda megyünk, kistúrák lesznek azokiss akkor...de mind1 a CSAPAT az első igazi szurkoló elkíséri őketa világ végére is!!!!!
  • Dzselo
    Dunaújban sincs világítás
  • sütis
    De bztos, ha mégse akko Pécs, Dunaúj.............
  • Dzselo
    Most olvasom, hogy nem biztos, hogy elkészül a világítás febr.24re. Akkor lesz a zte meccs...
    nagy blama lenne, pont pakson kell baszkolódni az árammal?
  • McFrost
    A balatonfüredi edzőtáborban a második hetet kezdte meg a Paksi FC csapata.
    - Márkus kivételével mindenki munkába állt, aki eddig a sérültek listáját gyarapította - mondta honlapunknak Gellei Imre vezetőedző. - A védő Molnár Zoltán és a középpályás Weitner Ádám is teljes értékű munkát tud végezni. Természetesen Márkus is velünk készül, de ő még gyógytornászhoz jár, reményeink szerint a hétvégére kerül ő is olyan állapotba, hogy csatlakozni tud a csapathoz. Nagy erősítésekről korábban sem beszéltünk, de az elmúlt napoktól velünk készült a Bonyhád fiatal, 17 éves támadója, Papp Roland, aki meggyőzött arról, hogy tehetséges labdarúgó, ezért javasoltam a vezetőknek a leigazolását.
  • Dzselo
    Fabregas, Ronaldo, Van Der Vaart :)

Sajna magyarországon aki 2x egyenesen rúg a labdába, már viszik is ki külföldre. Ahonnan a nagy része jön is haza postafordultával. Vagy cipruson köt ki. De nem az én dolgom megkeresni a megfelelő személyt, erre megvannak a "szakembereink".
    Esetleg 1-2 idegenlégióssal meg lehetne próbálkozni, a kosárcsapatnak bejött...
  • McFrost
    ki?
    sorolj fel 3 ütőst
  • Dzselo
    Kíváncsi leszek rá... Támadónk már van bőven, de talán inkább a középpályát kellene megerősíteni.
  • McFrost
    Megkezdte a felkészülését a Paks is. Gellei Imre vezetőedző futóedzést tartott a játékosainak. A foglalkozáson nem tudott részt venni a térdműtéten átesett Márkus Tibor, valamint a friss igazolás, Weitner Ádám sem.
    - Weitner a hivatalos ügyeit intézni Felcsúton - kezdte Gellei -, de természetesen várjuk, hogy bekapcsolódjon a közös munkavégzésbe. Márkus Tibi még otthon lábadozik, Hanák Viktor pedig engedéllyel volt távol, mert vizsgázott a TF-en. Ma már teremben is lesz gyakorlás, mert tegnap csak a hóban tudtunk futni.
  • McFrost
    óóóóóóóó API

jön valaki?
  • Babka16
    Laci bácsi a csapatnál a rehabilitációs edző feladatát látja majd el!
  • McFrost
    Megvan a Paks első téli "átigazolása". Nem, nem játékossal írtak alá, nem is a közvetlen szakmai stábot erősítették meg, hanem gyúrót igazoltak, ráadásul az egyik legjobbat az országból.
    Váczi László négy éven keresztül látta el kifogástalanul a feladatát Győrben, ám most hazatért szülővárosába, Paksra, annak ellenére, hogy még fél évig az ETO-hoz kötötte a szerződése.
    Váczi egyébként már Siófokon is dolgozott együtt Gelleivel, majd követte őt az utánpótlás, utána pedig a nagyválogatotthoz is...
  • Dzselo
    Gellei: "A Siófok több helyzetét értékesítette ezen a gólgazdag mérkőzésen, mint mi, és ez eldöntötte a mérkőzést."
    Ez kész bazmeg
  • McFrost
    jaja sajnos , nem tudom mivan ezekkel a faszokkal
  • Dzselo
    Ez a Tornyi nem rossz edző. Jól felrázta a Siófokot. Most is elpicsáztak minket...
  • McFrost
  • Dzselo
    lol
    Kaposvár - Paks : 4-5
  • McFrost
    bg,sm,hv,cst
    pletyó szinten
  • Dzselo
    Az hogy hányan, az már pletyó, de az nem, hogy kik? Akkor ez is izgi tél lesz
  • McFrost
    ne tereljél már :Ddddddddddddd
  • gabber_saviola
    a sarok az leccsében van :P
  • McFrost
    elkélne a segítség a csizma sarkára:P
  • gabber_saviola
    a legjobb 4 megy? :P
  • McFrost
    álltólag 4en mennek és 3an jönnek
  • Dzselo
    Köszi.
    Hát kb erre számítottam egy ilyen gyatra ősz után. Buza kapta a legjobb átlagot :) Ahhoz képest a fél béköz csak szidja egész (amíg le nem hozza Imibá) meccsen.
    Hanák képes volt arra a bravúrra is, hogy a 16 csapatos liga 17. legjobbja lett posztján
    Remélem télen hozunk egy olyan középpályást, aki nagyot lendít a csapaton. De nehogy valami középszerű játékost, mert abból már van elég.
  • Gil1975
    Kapusuk:12. Kovács Attila
    Mezőnyj.:52.Buzás attila
    66.Kiss Tamás
    68.Molnár Zoltán
    85.Tököli Attila
    108.Éger László
    120.Zováth János
    121.Heffler Tibor
    125.Márkus Tibor
    131.Salamon Miklós
    137.Tamási Gábor
    145.Hanák Viktor
    Posztok szerint:
    jobb oldali védők:5.Molnár Zoltán
    belső védők:24.Éger László
    27.Salamon Miklós
    bal oldali védők:17.Hanák Viktor
    jobb oldali középpályások:7.Kiss Tamás
    védekező középpályások:19.Zováth János
    23.Tamási Gábor
    irányító középpályások:10.Buzás Attila
    14.Heffler Tibor
    bal oldali középpályások:-
    jobb oldali támadók:8.Tököli Attila
    bal oldali támadók:9.Márkus Tibor
  • Dzselo
    Látta vki a szombti nemzetisport? hogy végeztek a paksiak az osztályzataik alapján? befért vki 1általán az élmezőnybe?
  • McFrost