738
-
Akey #658 Mozgalmas egy hétvége lesz. A Formula Renault a WSR keretében fut, így biztos nem lesz élő közvetítés. Vasárnap cirka két tucat futamot kell figyelemmel kísérni. Ezért ismét összeraktam egy kis programfüzete: link. -
#657 Dunlop MSA British Touring Car Championship 2011 Calendar:
April 3rd - Brands Hatch
April 17th - Donington Park
May 1st - Thruxton
June 5th - Oulton Park
June 19th - Croft
August 7th - Snetterton
September 4th - Knockhill
September 18th - Rockingham
October 2nd - Brands Hatch
October 16th - Silverstone -
#656 hohohoooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
NGTC Toyota Avensis prototype
-
Akey #655 Szép versenyzés Kiss Pál Tamástól! Úgy állt a gázon a 2. kanyarban, hogy még az se zavarta meg, hogy Blomqvist (2. a pontversenyben) átugratott a bal első kerekén. Végül a 2. helyen futott be, pedig majdnem sikerült körbeautóznia az élen állót is, amiből kocc lett és pillanatnyi 3. hely, de megint csak olyan előzést mutatott be, hogy majdnem elharaptam a nyelvem. Tud a srác! Előnye cirka 14 pont immáron Blomqvisttel szemben, de még várhatóak óvások, többek között Williamson kacsázása miatt. -
Akey #654 Én be sem vagyok jelentkezve és megy. -
#653 Vagy regisztrálva?
Én vagyok és bejelentkezve nézem. Nem dob le. -
#652 Elő próbáltam, 10 másodpercenként ledob és kéri a Pro account-ot, azért meg már píízt kér, igaz csak 1,99$-t. -
#651 Ingyenes. -
#650 De ez előfizetős lett nem? -
Akey #649 Ohdezsír! Mikor éledt fel? Köszi szépen! -
#648 Stream -
#647 Knockhill most megy, tud valaki stream-et? -
#646 Hátőő:DDD Passzolom.
Szilverstone 1-2 megvan! Ma lesz a 3 dik assszem mindjáá:D -
#645 Apropó, hova tünt a bránerünk? -
#644 Akkor nézd meg Sliverstone-t, odabasz, végig vigyorogtam 2.-3. futamot. :D -
#643 Megnéztem végre. Hát nem tudom volt egy kis pitty putty de most annyira nem jött be. Jobb szokott lenni snetterton -
#642 Nahh igen:D -
#641 SNETTERTON második futam most kezdődik!!!
Link -
#640 Egy kis BTCC történelem. :)
-
#639 Oktober 10 - Brand Hatch (záró futam) - Toyota Avensis!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
LINK -
#638 Hát ezek full hülyék bazzze:D -
#637 Uccsó körben mi volt???
Te jó ég :D Mit össze lökték egymást :D -
#636 ááájjj Neal, de szépen csinálta. :) -
#635 Húú ez jó lesz, Shedden, Plao, Neal elől és még van 8 kör. :DDD -
#634 Rac2 mindjárt kezdődik!!!
Amúgy Kiss P. Tomi 6. lett, de továbbra is vezeti az összetettet. -
#633 Jól nyomja az biztos! Akár nyerhet ő is idén. Kiélezett a verseny most (szerencsére)
Most is jön érdekesség:D Downhill világbajnokság Eurosport2-n.. Ha érdekel mi a Dh nézzétek! Igaz nem motorsport, de nem baj:D
-
#632 Gondolom elege lett a sok kiesésből, inkább beérte a másodikkal.
Collard egyébként nagyot nőtt a szememben, legalább is tavalyhoz képest. Amit Rockingham óta művel, az egyszerűen fantasztikus, pedig én már temettem a BMW-ket. -
#631 Mondjuk én most simán kinyomtam volna a picsóba. Aztán akkor nyerte volna.
-
#630 Nem kicsit nyomta le, nem volt szép, így is 0,035-l vesztett Collard, ha Shedden nem gecizik simán megvan. -
#629 Jaja zsír volt! De azért kár hogy lenyomta Shedden. Mert különben simán nyeri:D
Köszi a linket! -
#628 Milyen befutó volt :D
Mondjuk kicsit lenyomta Shedden a Collardot :D -
#627 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt a befutót, Collard egy állat!!! :DDD -
#626 Agyam elszáll, hát mit mennek!!!!!!! :DDD -
#625 tess -
#624 Ha találtok valami steamet dobjatok linket. Én egyelőre nem találtam még. -
#623 Igen! Ez egy nagyon komoly pálya. A utóbbit is imádtam Oulton Parkot. De ez a másik "kedvenc":D
Remélem jó versenyek lesznek.
Wtcc be garantált, mert a Zolder a pálya miatt is jó lesz a verseny:D -
#622 Tetszik ez a pálya, lendületes és szinte az összes kanyar jó előzési lehetőség. :)
-
#621 Holnapi rajt sorrend.
01 Tom Chilton 1:24.629
02 Gordon Shedden +0.077
03 Robert Collard +0.476
04 Alex MacDowall +0.528
05 Matt Neal +0.605
06 Jason Plato +0.688
07 Tom Onslow-Cole +0.708
08 James Nash +0.710
09 Paul O Neill +0.851
10 Andrew Jordan +0.964 -
#620 Az igen.. :D Akkor még nagyobb a "tett".
Én most erősen Ford szimpatizáns lettem idén:D Nagyon bírnám megnyernék a bajnokságot:D
-
#619 Igen, már tavaly is emlegették hogy gázos kocsira szeretnének váltani, de végül a motor csak idén lett kész.
A Team Aon versenyzője történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy először szerzett futamgyőzelmet a BTCC-ben egy földgázüzemű versenyautóval.