738
-
#618 Most lestem meg:D
Huhh apám:D a Race3 azé tudnak az emberek:D Chilton simán nyert volna, nem tudom mi a franc volt:D Ennyire gyorsan ment bele?
Az autók hogy néztek ki a Race2-n:DDD Sírtam:D Minden kocsi porrá törve, a 3 dikon szintén. Minden kanyarba 3 autó elfordul alkatrész hegyek meg a soder ágyba:D
Viszont ami szemet (fület) szórt nekem, a csávókat azt mondta jól értem? hogy a Fordok LPG vel mennek. Tudtok erről valamit? Mert ha így van akkor elég komoly a dolog. Mível simán bajnok esélyes a 2 ford. -
#617 Oulton park:
Race 1: nézhető
Race 2: fasza (Plato rulez)
Race 3: ODABASZ, hát mit ment az első 10!!! :DDD -
#616 Jó kérdés, azt nem láttam :D
Platot meglökte Collard a 4. helyről azt láttam, akkor driftelt egy szépet :D -
Akey #615 És Chilton hogy került hátra? -
#614 Végig mögötte ment Shedden, mögöttük meg csatáztak, de nem ment rosszul a Focus :) -
Akey #613 Onslow Cole hogy tudta megnyerni az elsőt? Ennyire jó a Ford? -
Akey #612 És megvan! KPT idei 3. győzelme! Már 18 pont az előnye Stewens előtt!
Azt hiszem nyitni kéne neki egy topicot. -
#611 Nyert
Most lesz BTCC megin :) -
Akey #610 Eljött elsőnek! LT -
Akey #609 Némá! Allan McNish a Tomi előtt, a rajtrácson beszélget! -
Akey #608 Nem csapták le a streamet! Láthatjuk Kiss Pál Tomit! 2. Helyről rajtol! -
#607 Plato megint driftelt egyet XD -
#606 igen -
#605 BMW-vel fog menni? -
#604 Most olvastam én is, remélhetőleg Dick Bennetts kilábal a pénzügy válságból és 2011-ben teljes szezont tudnak futni. -
Akey #603 Turkington idén 3 WTCC futamon fog indulni! Portimaoba, Bransben és Brnoban. A WSR rakja alá az autót. -
Akey #602 Williamson az utolsó körben az élről sodródott ki és ment el mellette a fél mezőny. Stig Bmonquist fia, ezzel megszerezte első dobogós helyét is. Előtte végzett viszont Pali úgy is, hogy a Hawthorn Bend-ben (a rohadt hosszú egyenes utáni kanyarban) megforgott, de mindössze 4 másodpercet bukott vele, helyezést nem. Az elmaradt futamot meg fogják tartani, amin Pali a 3. helyről indulhat. -
Akey #601 A versenyt sajnos nem láttam, de ugye az első az eső miatt elmaradt, a másodikon viszont az 5. rajthelyéből alkotott megint egy 2. helyet. Előnyét tovább növelve vezeti a bajnokságot. Hétfőn neki is érettségi van? Mert akkor nagyon gyorsan irány Miskolc! Egy vagonnal neki! -
#600 Kiss-Pál Tomi hanyadik lett Formula Renault-n?
Nézte valaki? -
#599 Jaja.. Nagyon fasza volt, csak kár Platoért. -
#598 Na másodikat megnéztem, huuu bazz utolsó 7 kör mekkora volt, ja és a befutó!!!!!
Cole-Shedden 0,009 min, az milyen ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ilyet IRL-be szokás csinálni.
Szóval nagy volt, de tényleg. -
#597 -
#596 Azért nem írok eredményt :D -
#595 Race 2-3 nem láttam, de már szedem ezerrel. :) -
#594 Wazze Neal mit ment... Mondjuk Chilton se volt gyenge:DDD -
#593 Ez fasza volt!
Jok a Fordok esőbe!:D -
Akey #592 Shedden oda tette magát... Szép újrarajt. -
#591 Na 10 év után nyert a ford, grat neki. Maga a verseny viszont elég lájtosra sikeredett, hiányoznak a nagyok. :( -
#590 Megvan az első Ford győzelem jó pár év után... Király... Hajrá Aon Team:DDD -
#589 Ezt csináltam végig:
De jobb a Justinos.. Mükszik nekem nagyon akadt ez a VCL-es..
klikk -
#588 Pedig megy -
#587 stream-t plíííz, mert már a justinos sem megy. -
#586 ez mi ez? -
#585 Igen, én is találtam egy VCl playeres dolgot. Most azon nézegetem.
De kezdődik a Gabi futam:D
Nem tudom mikor van az első verseny. -
Akey #584 Megy a stream: link Csak még Moto2 van. :D -
#583 Justin tv-n most vmi film megy a BTCC-s streamen :O -
#582 Jaja kellene valami link, ha van:D -
#581 Hol nézed? -
Akey #580 Brandsban esik. És melyik magyar versenyzőnk nyert eddig két futamot esőben? FR-UK kezdődik... most! :D -
#579 Rajtsorrend Brand Hatch:
01 Tom Chilton 1:31.604
02 Gordon Shedden +0.471
03 James Nash +0.811
04 Matt Neal +0.820
05 Robert Collard +0.859
06 Alex MacDowall +0.869
07 Jason Plato +1.015
08 Andrew Jordan +1.099
09 Tom Onslow-Cole +1.116
10 Paul O Neill +1.240