738
-
#698 Jönnek vissza BTCCbe??:D
Áhháá mekkora kopp ez a wtcc-nek?:D
Audi, Ford, Toyota, Chevy, BMW Honda.. És asszem nem is írtam le mindet:DD
kész -
#697 Pusz pusz:DDD -
#696 a múlt:
és jövő:
Rob Austin Racing planning to enter Audis -
#695 Az Airwaves BMW jövőre valószínűleg Airwaves Ford lesz!
-
#694 Nahh hát ez eldőlt. Ha Müller is megnyeri, akkor a Chevy nagyot alkotott idén:D
Azért írom, ki mert eddig is egyértelmű volt, szóval nagy titkot nem árulok el:D
Grat Plato!! -
#693 Wazzz... Nézted a felfüggesztését a Toyotának?
Az szép... Ezt miért engedik? -
#692 köszi a linket :) -
#691 Japp japp!:D
Köszi! -
#690 Na akkor link, bár ahogy látom, az első futamnak már vége.
1. Plato
2. Shedden
3. Neal -
#689 Ha lesz majd linked dobd már be! Úgy tűnik itthon leszek ma.. -
#688 Az Derék..:D
Plato bajnokot avatunk ma?:D -
#687 Holnapi rajtsorrend:
01 Jason Plato 48.647
02 Matt Neal +0.133
03 Gordon Shedden +0.144
04 Alex McDowall +0.183
05 Tom Chilton +0.224
06 Mat Jackson +0.238
07 James Nash +0.225
08 Sam Tordoff +0.300
09 Paul O'Neill +0.453
10 Tom Onslow-Cole +0.463 -
#686 Az Új Toyota!!!!!!!!!!!!!!
Hát mit ne mondjak, sztem nagyon odabasz!
-
#685 Esetleg ha valaki nem akar töltögetni, vagy nincs rá lehetősége, akkor itt az első futam három részletben.
-
#684 Oh it's chaos, absolute chaos! :DDD
-
#683 Pár kép:
-
Akey #682 Én Colint megutáltam egy kicsit Brno után, de ott tk Muller volt a ludas, őt meg már nem tudom jobban utálni (már a BTCC-ben elérte a jelenlegi szintet). Thommo viszont a legnagyobb kedvenc. Remélem Brandsben a futamon is elindul a Toyotával, nem csak az edzéseken. -
#681 Megtudlak érteni, nekem is az tetszene ha az egyik Type-R-t Thompson vezetné, na az lenne ám az ...örö ét bodottá... :D
De hát se Colin, se James ez van sajna. :( -
#680 Hát örülnék neki. Mert szeretem a Fordokat. Van 3 a családban:D Mind Mondeo.:D
Szóval ezért mindenképpen Ford.
De Platot bírom, szóval azt sem bánnám. Turkington nincs:D Szóval most vergődök csapódok ide oda.
Autó miatt a Ford pilótába Turkington, de ő nincs szóval Plato:D -
#679 az milyen szép volt amikor Platonak segített MacDowall a második futamon, szépen betartott a BMW-nek és mindkettőt megelőzte :) jó kis futam lesz Brands Hatch-ben, főleg, hogy a Ford-ok nagyon jók ott, legalábbis a hosszú változaton azok voltak -
Akey #678 Champcarban (vagy talán A1GP-ben?) a kormányon lévő gombot hívták így, amivel a plusz teljesítményt lehetett korlátozott alkalommal vagy ideig használni. BTCC-ben viszont Matt Neal meg Gordon Shedden használta rendszeresen Donningtonban (gombot megnyom helyett ellenfelet megpöcköl és előz értelemben), Tim Harveyék meg nem hagyták szó nélkül. -
#677 Gondolom nálad továbbra is a Ford a nyerő, mondjuk év elején még Chilton-t vártam az élre, de ez a Cole fiú nagyon odatette magát, újonc létére nagyon egyben van. -
#676 Hát azon felröhögtem. :D
"push2pass" ez mit is jelent?
Én a hondákak favorizálom, az mindegy hogy Neal vagy Shedden. -
Akey #675 "Oh it's chaos, absolute chaos!" Emlékezetes verseny volt. És új értelmet nyert az Champcarban használt "push2pass" kifejezés is. -
#674 Plato nem fogja hagyni ne aggódj. Csak bírja ki a Cruze.
Brands Hatch megy Platonak, szerintem ő lesz a bajnok. -
#673 Csak Matt Neal ne nyerjen. Annyira unszimpatikus az az arc nekem, hogy nagyon. Nem szeretem ipse. -
#672 Úgy néz ki lesz mit nézni Brands Hatch-ben, max 75 pontot lehet még gyűjteni szal még akármi is lehet, bár Chilton már egy kicsit messze van.
01. Jason Plato 224
02. Matt Neal 207
03. Gordon Shedden 203
04. Tom Onslow-Cole 200
05. Tom Chilton 171 -
#671 Race1-t most sikerült megnéznem, hát mit zúztak a srácok, ez az egy futam überelte a komplett WTCC-s évadot.
Viszont Donington szervezésben nagyon leszerepelt, látszik hogy még mindig nagy ott a katyvasz. Bazz öt kör kellett ahhoz hogy Oneil teljesen ép autóját lehúzzák a golfpálya simaságú fűről és akkor is egy Pajero-t küldenek be. Plato kocsiját meg nemes egyszerűséggel körbebálázták, vicc. -
Akey #670 Én nem találtam, de olyan sűrű a program, hogy nem is bánom. -
#669 linket tudtok élő közvetítéshez? -
#668 Le bizony :D -
Akey #667 A hírek szerint kaotikus volt a BTCC első versenye. Jól hangzik. Majd RU-ról lehúzzuk. -
Akey #666 Jó kérdés. Ez az egyetlen reményünk. -
#665 2. futamon megvan fordítva a első 8 hely? Mert akkor talán van esély visszahozni a pontokat. -
Akey #664 Pali 6 helyet javítva a 6. lett az első futamon. Williamson nyert, Blomqvist második és megfutotta a leggyorsabb kört. Így KPT minuszolásokkal együtt visszacsúszott a bajnokság harmadik helyére. 1.Blom.382p 2.Will.377p 3.Kiss.374p -
#663 Ehh. Ez nem valami jó sorrend :( -
Akey #662 1. Williamson 2. Blomqvist 12. Kiss Pál Tamás -
Akey #661 Donningtonban megint Ford uralom van/lesz. Csak rossz sorrendben. :\ Mindeközben Silverstoneban kezdődik Paliék időmérője. LT -
Akey #660 Igen. A WSR további programja a honlapjukon is fent van helyi idő szerint. Remélem legalább LT lesz. A legjobb meg az lenne, ha a eurosportos WSR magazinban benne lenne Paliék futama is. -
#659 THX!
Formula Renault Vasárnap 10kor előbe lesz?