Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Nem! Neked kell aratni, max. a kamion tudja elvinni a magot az F9,F10,F11,F12 gomb közül valamelyikkel.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

HY!!! KOMBÁJT NEM LEHET ELKÜLDENI MAGÁTOL ARATNI????????????????????? ÉN MEG CSAK HODANÁM TÖLE A MAGOT!!!!
nyilvánvalóan lessz egy új andons!!!!!és persze a www.simtractor.com-ra teszik fel!!!!<#nevetes1>
És ha kijön akkor a simtractor.com-ról lehet majd letölteni?Nemtudjátok?Nagyon jó lehet!
Letudnád írni hogy hól?

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

6milan6
Nekem fogalmam nincs.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

embörök nekemé mírt nincs 3D-s növínyem? pedig a van beapcarázva! de csak 2D-s:s
6milan6
Ez a hivatalos megjelenés?Hol találtad a SimTractor.com-on belül? Én csak novemberrõl olvastam a fórumban.

Dave531
Émberek, ha kinyitnátok a szemeteket akkor látnátok, h 2 hét is kijön. Képet a 3.6 mappába találtok a simtraki.com-on.

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

6milan6
Nem tudom mikor jelenik meg. Többször néztem a simtractor.com-on, de semmi konkrétumot nem írnak.Pár kép van, de semmi más.

És ez a ST V4 játék mikor jelen meg?Nem csak nálad szaggat.Nálam is

6milan6
Lenne egy kérdésem. Csak nekem csinálja azt, hogy néha iszonyatos módon beszaggat a játék? A pálya bizonyos részein, gondolom ahol betölti a következõ részt.

6milan6
amúgy baloldalt a menüben downloads azt ennyi. Utána lehet kategória szerint is válogatni, csak sok skinrõl nincs kép.Nincs túl nagy felhozatal.

6milan6
Hali! A http://nhpage.nh.funpic.de/ oldalra regelni kell asszem, hogy hozzáférj a letöltésekhez. a cukorrépa kombájn meg csak az ST V4-ben lesz.

Zsevazstok.Én nem tudom hogy te ezell az oldalal hogy vagy de én csak 1 JCB teleszkopos rakódót találtam.Ez az az oldal:http://nhpage.nh.funpic.de/
probáld már meg így leírni hogy hol vannak ott a gépek.Ja valamelyik oldalon van 1 cukorrépa szedõgép vagy burgonya szedõgép.Azt bele lehet tenni a játékba vagy valahonnan le lehet tölteni.Kössz elõre

6milan6
Elolvastam az elõzõ kb. 20 oldal hozzászólásait és látom sokan nem vágják mi a mod és a skin közti különbség.Amit a simtractor.net-rõl lehet letölteni abból ezek a mod-ok, azaz egy teljesen új gép lesz a játékban:
Case CVX+kuhn Venta
Case MX 285
Fendt 926
Claas Lexion
New Holland TG+Kuhn forgóboron
New Holland TG+Kuhn forgóborona Massey Ferguson skin
New Holland TG+Kuhn forgóborona+Claas Disco
New Holland TG+11 fejes váltvaforgató eke
New Holland TM+Pöttinger Jumbo
New Holland TVT+forgóborona+vetõgép+szemenként vetõgép+frontelmunkáló

De úgy is van ott, hogy "All new addon mod". A többi az csak skin, vagyis már a játékban lévõ gépek kinézetét változtatja meg.
Mod install:
1. letöltöd
2. kicsomagolod
3. Machines mappa TARTALMÁT bemásolod a C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines mappába
4. a maradékot .tga, .jpg, .png, stb. fájlokat pedig a C:\Program Files\SimTractor 3.5 mappába
Skin install:
1. letöltöd
2. kicsomagolod
3. álltalában a .tga és .jpg fájlt, fájlokat bemásolod a C:\Program Files\SimTractor 3.5 mappába

pár link ahol vannak skinek, hátha valaki nem ismeri valamelyiket:

http://www.simtractor.net/
http://www.skintractor.fr/
http://www.simtractor-fanforum.de/
http://nhpage.nh.funpic.de/
http://www.simtractor.imrieimaging.co.uk/

200000 pénz CTRL+ALT+B (játék közben)

Még egy ötlet. Keresd meg a SAV mappában az utolsó mentésedbõl (legnagyobb számozású) a _men-re végzõdõ .sav fájlt. pl.:farm_12_men.sav. Nyisd meg jegyzettömbbel és keresd meg ezt a részt:

878910 878910 -------------------------------> ez a pénz
50000 50000 --------------------------------> ez a gabonatároló siló
1470 1470 ---------------------------------> ez a tehenek száma
1.25,1.5,1.5,1.75,1.75,1.5,1,0,0,0,0,0 1
14560 14560---------------------------------> ez a trágya
STS 1

Írd át bármelyiket ésszerû nagyságú számra.Mindkét oszlopban ugyan az a szám legyen!!! Túl nagy szám esetén nem tudom mi történik, úgyhogy csak saját felelõsségre!!!!
Remélem segítettem.

ja
rambo12 nekem is a kiterjesztéssel van baj nem engedi átnevezni társítani , és már kezd naon idegesíteni mer már jáccani akarnék.
valaki lécci segítsen!
a 3.66f van meg ehhez jó az a kód amit itt olvasok vagy csak a régi 3.66hoz jó? ha igen akkor valalki küldje már át msnen: [email protected]
Rsteiger

rambo12
isuk ezzel a problémával én is küzdök de nálam az a bajy hogy rosszul nevezi meg a kép-et mert nálam a kép után a tga van mikor a kép után veh -nek kéne állnia

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Nemtudja valaki hogy mikor lesz készen az újabb szimtractor amirõl vannak képek a www.simtractor.net-en?
Szerintem olvassatok vissza!
üdv mindenkinek!én még csak miost raktam fel a játékot (3.6)úgyhogy bocs ha egy ujjabb alap kérdéssel megyek,de
én sem tudom hogy lehet berakni a www.simtractor.net-rõl letöltött gépeket
de rambo12 igazad van hogy válaszoljunk max annyit hogy "fingom ninncs"
rambo12
valki nem tudja hogy lehet eladni azt a silot amit levágsz a mezõn???
Ja és ne csak kérdéseket tegyetek fel hanem válaszoljatok egy másnak mert csak ugy forum a forum

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Metalica!!!! ÉS AZT HOGY KELL VAGY LEHET MEGCSINÁLNI? MERT ÉN NEM TUDOM!!!!!
Nemtudja valaki hogy mikor lesz készen az újabb szimtractor amirõl vannak képek a www.simtractor.net-en?
Helló!Nemtudjátok honnan tudnék a simtractorba olyan búzavetõgépet ami jó a john deere 7920-ra és ne úgy viszi a traktor hanem úgy húzza mint egy pótkocsit?lécci segítsetek!!!
Helló!a játékban nemlehet több pótot is egyszerre húzni?de úgy gondolom hogy nem másik programmal megxcsinálni olyanra hanem alapból a játékbvan?
MTZ82
amiket letöltesz skineket, és csak 1 képfájl van benn azt simán a simtractor köszponti mappába kell kicsomagolnod. Amibe már több fájl van, azt pedig egyszer a központi könyvtárba kell másolni másodszor pedig a machines mappa tartalmát pedig a simtractor mappa machines könyvtárába másold, legalábbis nálam így müxik a dolog.

köszi gibic sikerölt

rambo12
nem tudaja valaki hogy hogy lehet eladni a silot ha egyáltalán el lehet adni!!!!!!Lécci segítsetek

HY!!! HOGY LEHET MÁS TRAKTOR FAJTÁKAT IS BETENI A JÁTÉKBA? MERT HA JÓL TUDOM MINDEN TRAKTOR FAJTA VAN NEM CSAK AZOK AMIKET A GÉP A PL: JD MEG 1 NEW HOLLAND!!! ÉN PL: Steyr,Fendt 818 AKAROK DOLGOZNI!!! KÖSZI
hellosztok! Bocs hogy ezt kérdezem de nem tudja valaki hogy miért írja ki ezt az AC3d-ben amikor magasítani akarok?
EXTRUDE FAILED:THERE ARE NO EXTERNAL SURFACE EDGES.
rambo12!!!!
köszi szépen a segitetél!!!!
rambo12
mtz 82!!!
1.rámész a www.simtractor.com-ra
2.letöltöd a gépes verziót
3.a menübe rámész a load game allatti menüpntra
4.a loginhoz és a key hez beírod a kódot
5.Login:www.mttu.com
Key:DC456FF

wazul
köszi metalica megy.

JA ÉS NEKEM A 3.6 VERZIO VAN MEG AHOZ KÉNE A SEGITENI!!!!
KÖSZI
MERT NEKEM CSAK AZ VAN MEG AHOL A JD KOMBÁJ ARAT ÉS NINCSENEK MÁS GÉPEK SAJNOS!!! MÁR IGY KICSIT UNCSI A JÁTÉK HOGY CSAK ARATNI TUDOK!!!!
HY! TUDNA NEKEM VALAKI SEGITENI? HOGY LEHET AZ EGÉSZ VERZIÓT HOGY MÁS GÉPEK IS LEGYENEK? JA ÉS HOGY LEHET ELMENTENI A JÁTÉKOT?
KÖSZI!!!
rambo12
nagyon szépen köszi zol4506
<#wink>

wazul
igyse megy és key van a login alatt,ha nem sikerül akkor mit csináljak?? Elöre is köszi

wazul
Köszi metalica meg bróbálom.

rákapcsolni az O-val kell
mozgatni meg: L és az É

jólvanna most miért kell egybõl leordítani az ember fejét?? már bocs,de ez nagy bunkóság... szépen kérdezek valamit,erre egybõl le kell ordítani hogy "nézd meg ba.meg" szerintem azért jönnek ide az emberek,mert nem tudnak valamit,vagy mert már elolvastak minden leírást,de mégse sikerül. na mindegy végülis nem kötelezõ ide jönni,asszem nem is nagyon fogok a továbbiakban.

pl a fûkaszához mellékeltek egy kis leírást bazz, talán elöbb azt kéne megnézni és utána ha még van kérdés azt feltenni

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Rákapcsolni asszem az o-val kell

sziasztok. olyan kérdésem lenne,hogy hogyan lehet a traktor elején a fronthidraulikát mûködtetni és hogy lehet rákapcsolni pölö fûkaszát?

Rambo 12 te most arra gondoltál h a vetõgépbe legyen mag?mert ha igen akkor amit learattál és amit bevittél a framra odemész a vetõgéppel nyomsz egy hosszu õ-betüt és kész!!!
Szevasztok. azt nem lehet hogy ami levan kaszálva és össze van rendképzõzve hogy azt besílózom?légy segítsetek

rambo12
lécci nem tudja valaki hogy hogyan tudom beéllítani azt hogy mi legyen a vetõgébbe lécci segítsetek