Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

metalica:
amiket letöltesz skineket, és csak 1 képfájl van benn azt simán a simtractor köszponti mappába kell kicsomagolnod. Amibe már több fájl van, azt pedig egyszer a központi könyvtárba kell másolni másodszor pedig a machines mappa tartalmát pedig a simtractor mappa machines könyvtárába másold, legalábbis nálam így müxik a dolog.

ez azért van mert nem regisztráltad magad
Login:www.mttu.com
pass: DC456FF
ezt ird be a játékba a load game alatt lévõ részbe

wazul
megveszem a businesben de amikor rámegyek a new holland kombájnra és rámegyek a go ra és nem megy akkor rámegyek az sts re az elindúl és amikór belépek hogy megyek dolgozni akkor meg valami boltban vagy hol van kiállítva és nem tudok beszállni a fülkét megnézi csak nem indúl és nem ûl a helyére.segítsetek légyszi.

wazul
metalica: jó csk nemtudok beszállni mert nem enged,amúgy ott nem kell meg venni a gépet??

wazul
itt van még??

wazul
valaki??

nem tudja valaki hogy kell berakni azokat a gépeket amiket leszedtem?
és honnan lehet leszedni a 3.6-ot?

az ú-val aszem azal lehet beszálni az esc-el meg kiszálni

wazul
rambo12: azt tudom hogy a businesben hogy kell vásárolni csak amikor én dolgozom akkor hogy kell beszálni mert vannak kiállitva gépek na ott.

Valaki

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

és amiket letöltök azt hova és hogy kell berakni?

kösz rambo12

rambo12
metalica
1.vársz hogy a megadott címedre elmenyen az accoutod
2.megnyitod a simtractor oldalát
3.a your accunt címszóra katintasz
4.bejelentkezel beírod a levélben megadott accuntodat a megfelelõ helyre majd leokézod és kész

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

rambo12
wazul gépeket a buisiness ben lehet venni a menüben

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Szevasztok
regeltem a simtractor netre de ott nem tudok bejelentkezni hol kell?

rambo12
császtok nem tudná valki megmondani hogy hogy lehet kiválasztani azt hogy mit vessek??? kérlek segítsetek

Szevasztok4Ami vetõgép van a john deere 9400 után az a john deere nem lehetne lecserélni 1 Amazone Cirrusra? Mert kerestem a skintractor.fr oldalon és a simtractor oldalon de nincs.
Elöre is kössz

wazul
milyen betûvel?légyszi segítsetek.

wazul
helló valaki tudna segíteni abban hogy hogy lehet gépeket venni már amikor te dolgozol.elõre is köszönöm szépen.

szevasztok
azt nem lehet hogy ami kamiont+veszel a buisesben és azt magadmellé valahogyan álítani sílózás közben?

Sziasztok! Honnan lehet letölteni a simtractor 3.6-ot??
És kódot meg nevet hozzá?
Gergõ1991
látam egy két képet tarka tehenekrõl hogy lehet betenni???Elõre is köszi

rambo12
gépeket a www.simtractor.com -on regisztrálsz és utána tölthetsz le gépeket

rambo12
ok köszi

Gergõ1991
Helló nem tudja valaki hogy még honnan lehet le szedni a játékba mezõgazdasági gépeket????Elõre is köszi.

Ctrl+Alt+B
V. elviszed a városi silóba a termést és ott leborítod, amiért manit kapsz:)
A városi siló a farmodról jobbra van, majd végig egyenesen, át az alagúton, be a városrészbe utánna jobb majd egy balos kanyar és már ott is vagy:)

rambo12
a teheneket lehet szaporítani???

rambo12
lécci válaszoljatok mert nincsen pénzem

rambo12
a terményt hogy lehet eladni?????

azt csak multiba lehet, te a szingléébe csak 1 gépet tudsz egyszerre vezetni, sajnos...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

rambo12
ja és azt hogy lehet csinálni hogy két kombáj arasson egy földön???

rambo12
trobi00 tudnál kuldeni nekem 1 rend felszedõ potót??
lécci!!!!címem [email protected]

Sziasztok! A 3.6-ot honnan lehet letölteni? Meg nevet és kódot hozzá? Légyszi segitsetek!
Van hozzá readme, olvasd el!
Hali Rend fel szedö potot hogy lehet ki üriteni válaszotokat elöre is kösz
kezdj új játékot, mivel amentettben nincs benne a +silózó és kombájn

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Valaki tudna rajtam segíteni?????????

Dave531
a 3.66-ba van cougár, meg 1-2 új gép csak annyi.

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

Gergõ1991
Mi a különbség a 3.66 és a 3.12 JD4650???

Gergõ1991
köszi

Az elõre nyíl vagy a hárta nyíl és az Ú

Szevasztok.Betettem ezeket a Játékba és mindig amikor kiírja hogy LOAD akkó mindig kilép.Miért?Nézzétek meg õket ezek azok:
http://www.simtractor.net/downloads/index.asp?module=viewfile&id=438

http://www.simtractor.net/downloads/index.asp?module=viewfile&id=624

Ezt meg bele is tudtam rakni el is ibdut a játék de nem enged velemenni.
De ez mit csinál?Borozdába megy?De mindegyiket a 3.5-be raktam.

Gergõ1991
Az autóba nem tudja senki hogyan lehet beszállni???<#help> Elõre is köszi.<#nevetes1>

Dave531
Elárulom zol, h inter is mittomén, h honnan szedte le. De 1 nagy faszásg az egész. Nem, ismétlem nem lehet multizni!!!

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

a multi ugyan az te nagyon hülye, egyikkel sem lehet játszani, sõt már a3.12-ben sem tudtunk játszani multival, szóval feladhatnátok már végre, NEM LEHET MULTIZNI

Gergõ1991
akkor nem tok segiteni nekem is úgy adták és én a 3.66e el jácom de mi a különbség 2 közt???

gergõ1991 eszt még inter0015 irta amikor a 3.5-el játszott mindenki!!!!!!!!!XD
rambo12
de van csak mert láttam

rambo12
arra gondolok hogy a kombájn megy és hagy maga után egy rendet azt a rendet traktorral össze lehet gyüjteni a pótkocsi felszedi a rendet és berakja az utánfútóba

rendsodróra, vagy bálázóra gondolsz? Mert olyan, hogy rendfelszedõ nincs!!!