8333
Simtractor V3.66
-
Dudu77 #4244 A letöltött gépek fájlait bemásoltam a Machinery mappába és mégsincs bennt a játékba! lécci segítsetek köszi -
Pöttinger Jumbo. Az egy rendfelszedő pótkocsi -szeletelőkéses- ,amivel lehet "silózni". -
gibic #4242 AZ ö -vel be és ki. -
krisz267 #4241 mi azt a jumbo köszike -
dud271 #4240 A BÁLÁZÓT HOGY LEHET BEINDÍTANI
JA ÉS KÖSSZ
-
nekem is van 1 hasonló john deere-os játékom -
gibic #4238 valószínüleg nem vásároltad meg őket! Ha igen akkor élénk fehér színű mellette a leírás. Vásárlás business v miben van ott sell/buy - sell/buy machines és megveszed az adott gépet. Ctrl + Alt + B ha netán elfogyna a pénzed. A letöltött skint pedig az adott eredeti gépre teszi rá. -
dud271 #4237 tudna vki segídeni mert vannak traktorjaim amiket letöltöttem és mikor belépeka manchenry be halványan írja ki őket
ez így normális, ha igen légyszi írd le hogy mikor tudok vele játszani
köszi -
Dudu77 #4236 Letöltött gépeket hogy teszem bele a játékba?? -
krisz267 #4235 ki nek van mtz je a simtraktorba anak oldalakel a honan letölthetem köszi -
Fendt #4234 nah az a lényeg ha megcsitom a historyt akkor megjelenik 1 nagy üres lap nmah oda mit kell beirni?
-
Fendt #4233 véletlen kitöröltem:( -
Fendt #4232 jah
-
Fendt #4231 az meg mi?
-
Múltkor küldtem privit.... -
Fendt #4229 akkor meg adj 1 msn cimet
de ha nincs akkor adok 1 freemail és lécy küld el
előre is kössze -
Dudu77 #4228 Segítsen valaki! Hogy tudom a letöltött gépeket beletenni a játékba?? a visszaolvasottak alapján valahogy nem megy! lécci segítsetek még elég kezdő vagyok ebben a játékban -
menhél vissza 1-2. osztályba , és tanulj meg írni utána talán választ is írunk ;)! 

-
markszabi2001 #4226 hello tudtokr mrg ojan jatekot mind a simtractor mert en mar anyit jacodtam rajta hogy mar kuvurol fujok mindent . -
Ne hogy azt hidd, hogy ide leírom.:D Két okból sem...
1. Elég hosszú és nem biztos elsőre érthető
2. Ha leírom, utána mindenki engem baxogatna, hogy mi miért,stb.... -
Fendt #4224 nah de akor mit kell a historyba irni?
-
rendfelszedő.asszem az Ö -vel indul el... -
krisz267 #4222 mi az a jumbo futo mit lehet vele csinálni és hogy -
kit érdekel te köcsög de én legalább nem is foglalkozok vel b+ -

-
vasmate9 #4219 hogy kell gépeket venni???? -
Kussoljá, téged ki kérdezett! Am a tiéd is egy kalap szart ér. Értelme nincsen. Senki nem látogatja! Ennyi -
Legalább azt nézd meg mire írta, hogy xar. XD -
Fendt #4216 dikk nem kérdeztem a véleményed h mi a szar meg mio nem csak azt kérdeztem vagyis mondtam h mondja meg fendt h mit kell a historyba beirni
-
nagy szaaaaaaar -
Fendt #4214 már ujra van telepitve 1000 de ittmondott fent valamit h mit kell csinálni a history ba
-
www.jdafd.mlap.hu -
gibic #4212 Gabonát a városi silóba lehet elpasszolni. (Farmról kimenet jobbra egyenesen - át az alagúton- majd jobb és bal kanyar és ott leöntöd mint a farmodon.)
A Ctrl + Alt + B kódot pedig játék közbe bármikor lenyomod 200000$ lesz. -
őőő sztem telepísd újra a játékot... -
Fendt #4210 valaki válaszoljon már léccy a kérdésemre
-
na jóvan mostantól hogyha kérdeztek valamit és levan írva 1000x
és megint megkérditek akkor nem fogunk válaszolni rá xDD -
mostanába csak lámák járnak ide :(( 

-
markszabi2001 #4207 suci pula mai , piza mati. mindenkinek ha tudtok romanul akkor meg ertitek . irigyek . -
Fendt #4206 de az is yó lene ha megadnád az msn-en cimedet !!!!! mer 1 progival meg toom nyitni de ott kijön 1 hely az tita üres vagy oda kel vmit irni?
-
Fendt #4205 fendt ö az akarom tőlled kérdezni vagyis kérni h ird már le részletesebben ezt a mentés ügyet mert nekem se mükszik!!
előre is kössz:)