Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Simtracor letöltés
Utána "click here to download the last machinery addons"
feltelepít és kész

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
letöltötted a simtractor.com-ról a machinrey addons-t?Abba van John Deere szögletes bálázó!Azt tudod kicserélni Caas Quadrantra.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6 én a te hosszú és bõ leírásod alapján(#3288) próbálkoztam és még van egy kis probléma:új gépeket csak mod ként lehet berakni mer a skin az csak a meglévõt változtatja új gépet csak mod ként lehet berakni most mondok egy példát:egy claas qadrant bálázót akarok berakni de nincs ijen mod csak skin.bálázó meg (szerintem)nincs a játék ban tehát csak mod-dal tudok berakni bálázó mod.ot meg nem találtam. lécci segítesz és (elvileg)nem zaklatlak többet.<#wink>
helo hol lehet le tolteni a gepeket , es hogy lehet ?
Koszonom eloreis
<#szomoru1><#szomoru1>
már rájöttem hogy ki vagy :D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

6milan6
THX JD! eddig nem is figyeltem a modelleket. (ott milan666)

6milan6
Hali!Teheneket szerintem nem lehet eladni, csak ki tudon õket vinni a földekre legelni, ami elég macerás. az állatszállító pótot behúzod az istálló melletti automatán nyíló kapun, megállsz valahol a tehenek közelében és kiszállsz a trakiból. Egyesével felhajtod a teheneket. Kicsit neki mész akkor elindulnak automatikusan a pótkocsira. Gyorsan beszállsz a trakiba és felcsukod a hátsó ajtót a pótkocsin.Kimész a földre és valahogy lehajtod õket.

Charly
Sziasztok állatot hogy kell berakni a pótkocsiba és hol lehet eladni ?

Fiúk ezer bocsi! Most jöttem rá. hogy nem mondtam igazat, igen bár tudok játszani multyba, de csak LANon direct kapcsolatban, amúgy sajnos én sem, de egyenlõre nekem tõkéletese elég, most a haver minden nap ittvan
talán menj fel a gombi67.gportal.hu -ra és meglátod...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Rsteiger
Császtok Picinyeim!!

Dave Királyok a képek! Fõleg a pótkocsi!
Szuper!

Éljen: Fendt, JD, NH, Rába Steiger, MTZ és persze Zetor Kriszta

6milan6
Én meg köszönöm, hogy megköszönted.

Charly
Köszönöm szépen a segitségedet:)

6milan6
Hosszan nyomjál ESC-et, amíg nem hallasz egy hangot,utána a menüben egyer menj a Back... -re, ott lesz hogy Save.
3.66f -nél mindenképp elveszik a regisztráció ezzel a key-el (www.mttu.com,DC456FF), de a mentés mûködik. Minden indításkor be kell regelni.

Charly
sziasztok hogy tudok menteni és mivel lépek ki a játékból mert nem reagál semmire:( ÉS ha ki x elem akkor ugrik a reg is:(

6milan6
Én a Xerionnal jártam így. Lépj ki és töltsd be újra a játékot. Nekem utána lekaszálta.

rambo12
hogy kell menni a claas coguar-ral hogy a füvet is kaszálja mer egyik helyen megy a másik föld darabon meg nem??????? Léccci segítsetek

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

6milan6
Hát ezek???<#wow1>

6milan6

6milan6
az nem növény, az a "jel", hogy tudd meddig permeteztél.
visszaszálni szerintem elõre nyil és Ú. (ha nem módosítottad a bill. kiosztást)

rambo12
az jo hogyha a a permetezõ szélén szürke növény nõ??????

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

rambo12
hátra nyíl és f

Charly
Sziasztok tudnátok segitteni hogy kell vissza szálni a gépbe véletlen kiszáltam és nem tudok vissza ülni

<#szomoru1><#szomoru1><#confused><#falbav>
hello mindenkinek ki tud segiteni hol lehet letolteni a simtractort.Kosz eloreis
Dave531
Csodálkozzatok. XD

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

ezek csak azok a képek amiket a modellezó kedvû simtractorfanok csináltak, ha meg a másikra akartál utalni ahol tisztán és érthetõen odavan írva hogy VÉNÉGY és ezt nem látod, akkor megint nem tok mit mondani, különben már kb 2 hete egyszer belinkeltem de semmi gong, neked elnézem, csak te vagy ekkora vak...

erre már nem mondok semmit:)

6milan6
Az is már vagy 1000000x lett leírva, hogy azért nem mûködik, mert mindenki ugyan azzal a cd key-el aktiválta a játékot. Gondolom ezt figyeli a szerver is, amikor probálsz belépni és ezért nem enged.

heló!

bocsi de már egy kcsit kezd elszomorítani a dolog hogy már vagy 10 000 szor írtam és egyszer se kaptam normális választ a multival kapcsolatban kérem aki tudja hogy tényleg hogy lehet megcsinálni AZ ÍRJON !
6milan6
bandykaraki: két módszer van!
1. visszaolvasod a fórumot (#3312 hozzászólás)
2. elolvasod a Farmer's Manual angol vagy francia nyelvû változatát. ott van a játék könyvtárában. Abba MINDEN benne van az irányításról. Nem kell hozzá idegen nyelv ismeret, ott van minden képekkel illusztrálva.

megtzdná nekem valaki mondani hogy mit kell megnyomnom hogy tudjak permetezni?Help!!!
6milan6
Láttam. Szerintem nagyrészük nem fog bekerülni a játékba. Ezek csak otthoni próbálkozások. Odáig sokan eljutnak, hogy lemodellezik a gépet, de azt betenni a játékba nem olyan egyszerû.

Megtaláltam.Ezeket is látad?http://www.simtractor.com/forum/album_cat.php?cat_id=5&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=24

Ez valamien új simtractor lessz? "3.7"

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

6milan6
A Fastrac már jó régóta készül, a képet már februárban feltették.

ja mint ez:http://www.simtractor.com/forum/album_page.php?pic_id=145

http://www.simtractor.com/forum/album_page.php?pic_id=144

6milan6
szerintem az még csak tesztfázisban van, mint a JCB Fstrac

http://www.simtractor.com/forum/album_page.php?pic_id=796

Szevasztok. Valaki nagyon nagyot segítene rajtam ha megtudná mondani hogy hól tudom letölteni ezt:

Müködik a multy?Ird le légyszi mit csináljak hogy jó legyen.kössz elõre

6milan6
Szerintem a #3288 hozzászólásban leírtam. Annál korektabban nem tudom elmagyarázni.

6milan6
Permetezõt a mûhely melletti raklapom lévõ tartályból lehet feltölteni.melléállsz és nyomsz egy Ö betût majd egy 7-est, vagy fordítva.Elõtte kapcsold be az info képernyõt, ami mutatja meddig van az aktuális géped vetõmaggal, permetlével.
Permetezés: kinyitod a szórókeretet, beindítod a szivattyút az Ö betûvel majd oldalanként bekapcsolod a szórókeretet is.1-es és 2-es gomb.Permetlét nem lehet választani!

Szevasztok
hogy lehet vele multizni? aki tudja az irja le pls

HY!!! ÉS HOGY LEHET A TÖBI TRAKI IS BETENI???????? NE CSAK EZEK A JD TRAKTOROK LEGYENEK MERT AZOK MÁR UNCSIK 1 KICSIT ÉN FENDEL AKKAROK MENNI!!!!
rambo12
jah és hogy lehet azt elinditani hogy a permetlét szórja????? lécci segítsetek nagyon kéne mert gazosodik a búzám jah meg még hogy lehet kiválasztani hogy milyen permetlét permetezzen????????????????

rambo12
hy nem tudja valaki hogy a permetezöbe honnan tudnák permetezõ anyagot szerezni??????

6milan6
Tomaszman:asszem gyenge video kártyáknál nincs 3D növény.Single Playerben csak egy gépet tudsz irányítani. A másik két visitor közül szerintem az egyik van a machine40 traktoron, a másik meg a mûhelyben. Aztán nem biztos, ez csak tipp.

Emberek vannak az elején ilyen hülye visitorok. azok mire jók? nem lehetséges az h azokat lehet dolgoztatni és közben te mást csinálsz? nem bírok rájönni h azok mit mûvelnek
valakinek mûködik kormánnyal meg joystickkal?
öccse mûködik a multi