8333
Simtractor V3.66
-
HONNAN TUDOM LETÖLTENI? + KELLENÉNEK HOZZÁ KIEGÉSZÍTŐK IS -
khmm ! azt mondtad szép képekkel ?? :DD
szörnyethalok a röhögéstől :DDD
-
gibic #4322 Pontosítás: A Farmer's Manual ENG és a Farmer's Manual FR -ben találsz bővebb infókat, szép képekkel bemutatva! -
nem ! a sok hülyeség . az köt le :)) -
gibic #4320 Nos lássuk:
Igen
megeteted a marhákkal + trágya lesz belőle
legjobb ha az istállóba
van
mindegyik
eteted meg eladod durván ennyi, (ha nem eteted az se baj mert autómatán is kajálnak, ha van cucc a silóba)
aratni: nyár gabona (július), kaszálni a lucernát: június, kukorica : szeptember, silózás szintén ha akarsz.
Bővebb infókért keresd fel a játék mellett található leírást, amit az installáláskor tesz fel a gép, angolul v ha jobban megfelel franciául van kellemes időtöltést és köszönjük hogy minket választott!!!!!:):):):) -
Traktibi #4319 sziasztok
azt szeretném kérdezni h tankolni kell-e benne illetve h bebálázásból mi hasznom lesz meg hová tegyem meg térkép van-e benne, honnan tudom h melyik az én földem meg h állatot h lehet benne tartani vagy lehet-e? kb ennyi
megköszönném ha kapnék rá választ
Ja meg h honnan tudjam h mikor kell aratni meg vegyszerezni meg ilyeneket? -
gibic #4318 Elfoglalt vagy?? Mi leköt a sok tanulnivaló?!:D:) -
nem xD elfoglalt vok... úgyis letiltanám xD -
gibic #4316 Ennyire magányos vagy?? Nem hiszem hogy pont rád vágyna:):):):D -
gibic #4315 Ha jól láttam van egy másik simtractoros topik, ami már megszűnt mindenki átjött erre, meg indítottak egy V4est is ahol az uccsó hozzászólás okt 6-án volt, ha jól láttam pont a tied:):):):) -
ok akkor vegyé fel xD [email protected] xD -
Fecó16 #4313 Hallod Fentd lécci add meg az msn címedet én is megadom az enyémet: [email protected] Nem azért kérem mert nemtudok valamit. Mert én már 3 éve simtractorozok. -
xDDDDDD milyen másik topikról beszélsz ?? :DDDDDDDDDDDDDDD am még nekem
fent van a játék csak nem jáccok vele....de a véleményem akkor se változik meg...:P
SZAR! -
gibic #4311 Na asszem haldoklik ez a topik!!:) Hasonlóan a másikhoz lasssan ez is el fog tünni a süllyesztőbe:). Lehet hogy túl elrettentő volt a megjegyzésed:):):):):
"szar a játék és azis aki jáccik vele" -
hát sztem már nekem 1éve elkezdődött >.< -
gibic #4309 Látom abszolút optimista ember vagy!:) De az a 17 év még csak a bemelegítés volt, az igazi élet csak 18 után kezdődik!!!! -
Nem hiszem...hogyha már ezt a 17évet kibírtam akkör a többi 200-at is kibírom :))) -
gibic #4307 Vigyázz a királyok gyorsan halnak!!:):) -
NEM mert én egy király vagyok és én teszteltem :)) -
gibic #4305 Te is játszottál vele nem?? Akkor te is az voltál?? -
gibic #4304 Talán nem itt kéne fikázni egymást skacok! Rendezzétek el egymás közt egy jó kis bunyóba. -
gibic #4303 Jelentkezz be. -
:D:P -
NEM mondom azé mer szar a játék és azis aki jáccik vele kivétel Milánt xD -
dud271 #4300 ugye caseih9400 -
dud271 #4299 én már tom miárt halt meg a gyerek
meglátta a csúnya képedt a játékban és szegéní halálra ijett
xD -
dud271 #4298 na jobban jársz ha abba hagyod ezt mert mindjárt sírok annyira fája amit írsz, tpd itt belül -
dud271 #4297 tehát csk te egyetül . de hogy biztosan ott aludj még százszor felrktad.
a gyereken meg átment a traktor mi? -
szarul tudod....4293# !! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kuss kurva !! -
dud271 #4294 azért mert gondolom nem jelentkeztél be vagy már le járt mert régen vpltáltajta -
Mert meghalt egy kisgyerek (5évesen) amikor meglátta hogy milyen sz*r ez
a játék és betiltatták a járékot is....szal akinek fent van a gépén az
holnap a dutyiban fog aludni ;) -
dud271 #4292 anyádat ígymárjó te f.....opo g-eci xd xd xd xd -
MTZ 82 #4291 HY!!! MÉRT VAN AZ HOGY REGELVE VAGYOK A SIMTRACTOR.NET EN ÉS NEM TUDOK LETÖLTENI SEMMIT SE MEG MÉG A KÉPEKET SE TUDOM NAGYBA MEGNÉZNI HILYÁBA KATINTOK RÁ NEM CSINÁL SEMMIT SE ??????? -
dud271 #4290 köhög a vizi bolha
-
Na én itt befejeztem! -
használd már a válasz erre gombot hogy a kúrta anyádat...:)) -
dud271 #4287 pl büfékcsi b...meg -
Pont az. -
dud271 #4285 A MOD AZ MI xD