8333
Simtractor V3.66
  • 6milan6
    Ha érdekel az egy függőleges vonórúd-terhelésű tandem tengelyes mezőgazdasági pótkocsi. Amit egyszerűen tandem pótkocsinak nevezik...
  • hsfc
    re
    Nem tom miért irtam tandemet de bocs all!
    Engem csak az érdekel hogyan lehetne megcsinálni azt hogy több pótkocsi legyen benne
  • Gaborkik #4522
    ha meg annyirea tudod hogy van akkor miért kérded max ott a farmer's manual és abban benne van ha egyáltalán létezik ez a játékban !!!
  • Gaborkik #4521
    öcsibogyó neked ezen mi a tandem ??? be vannak vágva a külömböző skinekkel ellátott pótok de egyik sincs összekötve de ha nincs is összevágva akkor sem tandem ... csak egymáshoz közel állnak ...
  • hsfc
    de lehet!! Itt van a képr róla:
    http://www.simtractor.net/downloads/index.asp?module=viewfile&id=726
  • caseih9400
    nem lehet
  • hsfc
    Nah de komolyan!
  • caseih9400
  • hsfc
    hy all!
    Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet több tandem pótkocsit rakni bele??
    Vagy bármilyen pótkocsibol többet!! Vki árulja el pls!!
  • 6milan6
    Minden mod-hoz van egy readme fájl, ha elolvasnád nem kérdeznél alapvető dolgokat.Második mondatod miért kérdés?XD
    Régebben írtam egy ilyet, szerintem az alapján be tudja tenni bárki a skineket, modokat.
  • valtra
    Hali a leszedett traktorokat hogy tudom betteni játékba????????
    Olyan válaszoljon aki tudja is...?????
  • 6milan6
    sehogy, sehogy, sehogy.:D
  • horvathd
    sziasztok!olyat h lehet csinálni h ne egyedül keljen mindent csinálnom h lehet embereket felvenni és h mtudjanak is menni a gépekkel???kérlek irjátok meg mert sehol nem találom előr is köszi!!!
  • 6milan6
    Amint látod, #4510 hsz. van már, ezeknek nagyrésze a játékkal kapcsolatos.:D Visszábbolvasol és megtalálod az összes kérdésedre a választ, vagy megnézed a Farmer's Manual English.pdf -et.:D
  • horvathd
    jah és h leget menteni Játék közbe?????és h lehet gépeket venni Játék közben?? kérlek segítsetek!!mert engem komolyan érdekel ez e játék!köszi mindenkinek!!!!
  • horvathd
    sziasztok!én most kezdtem játszani a sim tractorral kérlek segítsetek!!!!azt h tudom elérni h a kombájn meghaggya a rendet???
    és h tudok vetni??várom válaszotokat segítségeteket előre is köszönöm!!!!
  • valtra
    Hali a leszedett traktorokat hogy tudom betteni játékba????????
  • gz8
    E-mail címet ne írj, az ilyen kérésre meg inkább privátban kérd a választ...
  • djmadar
    Valaki letudja írni nekem hogy, hogy lehet neten játszani?? a e-mail címmem: [email protected] kösz előreis
  • caseih9400
    én képekre...de sztem szar lesz mert nem lesznek márkák...
  • bandykaraki
    Akkor azért nem jön be!!Nincs valakinek a moobs.hu-ra meghívója??
  • ata666
    MAga a játék még nincs kész
    vagy mire gondolsz,hogy nem található?
  • bandykaraki
    Ha le akarom tölteni nekem azt írja ki hogy a keresett dokumentum nem található!!!!
  • ata666
    MÉG 1-2 kép a Traktor Szimulátorból(T.SZ.)

Infok:
    Prime Software fejleszti ami 1 magyar ismeretlen fejlesztőcsapat
    Játékot 2-3 éve fejlesztik
    MMOS vagyis Tömegesen játszható szimulátor amit
    ők találtak ki.
    a honlapon van pár infó a játékról de nem túl sok
    folyamatosan új képek látnak napvilágot
    Egyes források szerint készül az 1. hivatalos TRAILER
    De erről többet nem tudok én se
    ha valakit érdekel nézzétek meg az oldalt.
    ha szeretnétek kérdezni reggeljetek a fórumba
    viszonylag gyakran válaszolnak kérdesekre
    de megszokták fogadni az ötleteket amiket a fórumba írnak

bocsi hogy ilyen bőven kifejtettem de lejjeb olvatam,hogy nem nagyon ismerik a játékot.

TRAKTOR SZIMULÁTOR

• ata666

• ata666
    TRAKTOR SZIMULÁTOR (T.SZ.) HIVATALOS OLDALA
    http://primesoftware.extra.hu
    és a projeckt még él!
  • 6milan6
    AC3D, ZModeler,...
  • MTZ 82
    HY!!!! ÉN 1 OLYAN RAJZ PROGRAMOT VAGY TERVEZÖ PROGRAMOT KERESEK AHOL TUDOK GÉPEKT TERVEZNI!!! MERT MÁR ITT AZ OLDALON LÁTAM HOGY VALAKI TERVEZET POTKOCSIKAT ÉS NAGYON JÓ LETT ÉS EZÉRT SZERETNÉK ÉN IS RAJZOLIN 1-2 DOLGOT!!!!
  • caseih9400
    le lehet róla mindent tölteni csak BE KELL LÉPNI !!!!
  • kitt2000
    Sziasztok.Hagy kérdezem már meg hogy nektek a simtractor net-röl tudtok letölteni vagy csak én nem tudok. lezárták?
  • Gaborkik #4494
    nos fejerkiraly egy kicsit nézz vissza és megtalálod!!!
  • kitt2000
    Sziasztok.Tudnátok olyan oldalt linket amelybe jó skinek,mód van?.Simtractor netten kivűl.Elöre is köszönöm.
  • MTZ 82
    HY!!!! ÉN 1 OLYAN RAJZ PROGRAMOT VAGY TERVEZÖ PROGRAMOT KERESEK AHOL TUDOK GÉPEKT TERVEZNI!!! MERT MÁR ITT AZ OLDALON LÁTAM HOGY VALAKI TERVEZET POTKOCSIKAT ÉS NAGYON JÓ LETT ÉS EZÉRT SZERETNÉK ÉN IS RAJZOLIN 1-2 DOLGOT!!!!

KÖSZI
  • feherkiraly
    honnan lehet ezt letölteni valaki megtudná mondani nekem
    nagyon fontos lenne
    előre is köszi
  • 6milan6
    Passz, nézz körül a honlapjukon, ha van valami ott kell lennie...
  • bandykaraki
    Láttam erről a simufarmról egy videót és abba vannak gépek is a traktorok után de amit én a linketekből töltöttem le abba nincs!vagy lehet hogy van csak én sehol nem találom.lehet benne valamit csinálni is vagy csak mászkálni traktorral?
  • bandykaraki
    elég érdekes egy játék ez!én nem tudok vele játszani!!!!mivel tudok nézetet váltani?
  • bandykaraki
    És azt honnan töltsem le vagy hogyan tudom azt pótolni vagy hogyen tudom megcsinálni a játékot hogy menjen?
  • 6milan6
    Az a "motorja" a "játéknak" szerintem...
  • bandykaraki
    És amúgy mi ez a:"Physx System Software"?Mert én körülnéztem és olyasmit vettem ki hogy valami driver frissítés szerű cucc lesz de szerintem nem az!