8333
Simtractor V3.66
  • Fendt
    mind1 ez 1 nagy szar.....

eből valaha játék lessz???
  • Fendt
    halod van 1 ojan gond h lezsedtem aztán meg azt a progit jól feltelepoitwem mikor a játékot telepiteném akor meg bemegy a csik majdnem vévig és kilép belőle!!!!8mármint az agész telelpitésből):S:@ ok?
  • Fendt
    és azt nem tood h ful verzió mikora várható?
  • 6milan6
    Szerintem még csak demo van belőle, amit folyamatosan fejlesztenek és közzétesznek...
    Két dolgot kell leszedni:
    1:Physx System Software [Required]
    2:Simufarm Full Package [Latest, beta]Version 0.3.9 beta, vagy Simufarm Full Package [Stable, old]Version 0.3.7
    Nem tudom mi vann benn, ne kérdezd!
  • Fendt
    de ok megnéztem vagy 100szer de nem magyar nem tok kimeni non belőle!! most látom vag 5 izé amit le leeht tölteni

de akor már van rendes változata vagy csak valami demó van?
  • 6milan6
    Válasz erre gombot használnád, lehetne tudni miről beszélsz! (#4476)
    A simufarm honlapját meg kb. 50 hsz.-al lejebb belinkeltem....ott nézz körül.
  • Fendt
    ömm .... akor ez a simufarm már játszható???:S
  • 6milan6
    2006.04.11.-én lett indítva a téma, szóval már elég rég kiadták.XD
  • Fendt
    hell... nem tudjátok ez a játék mikor jelenik meg??:S
  • djmadar
    Nemtudja valaki hogy honnan lehetne lesszedni a SimTractor 3.12 verzóját??
  • adam0129
    a Key-hez ezt ird be: DC456FF nagy betüvel.
  • Dudu77
    login: www.mttu.com
    key: DC456FF

(kis és nagy betűre figyelj)
  • Meizer7
    HALI van egy olyan rész a játékba hogy license registering ott a loginhoz az kell hogy www mttu.com és a keyhez nem tom mit kell irni vki megcsinálná nekem elöre is kössz
  • adam0129
    simtractorhoz hol lehet letölteni kiegészítőket ?
  • 6milan6
    Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni, de látom ez sokaknak kegyetlen megterhelő...
  • Meizer7
    ARRA AKI MEGMONDJA NEKEM HOGY KELL REGISZTRÁLNI ARRA MONDTAM
  • 6milan6
    Kire gondolsz a "zseni" alatt?
  • Meizer7
    na szal letöltöttem a játékot és ott van hogy regisztráljak csaj nem tudom hogy hogy kell
  • farmergyuluss
    ha multiban akarsz játszani azt felejtsd el,ugyanis nem lehet multiban játszani a játékkal,hacsak meg nem veszed eredetiben valami 40€ért vagy mennyiért. viszont ha jól tudom lan-ban lehetséges jászani vele,tehát nem neten hanem mondjuk otthon összekötsz két gépet és úgy asszem megoldható,de hogy hogy azt nemtudom /de ha tévedek és ez sem megoldható javítsatok ki /
  • Meizer7
    Zseni hogy tok regiztrálni??
  • Meizer7
    csáó hogy tudok regisztrálni és játszani neten
  • szabicsekk
    kösz
  • stefy16
    köszi, de valahogy 1X sikerült nekem 100% azóta soha!de ostmár ez is tom
  • 6milan6
    A 2 idézőjel akart lenni.:D
  • 6milan6
    Az "első2 termés 100%-os, amit a gép ad. Utána már csak max. 80-90 lehet elérni, ha mindent jól csinálsz.(trágyázol, szántasz, permetezel).Meg ugye alkalmazod a vetésforgót...
  • stefy16
    sziasztok köszi az előző kérdésemre a választ.lenne itt MÉG EGY kérdésem.Miért van az hogy mikor veszek egy földet sokat aratok aztán amint bevetem már csak 1X kell ürítenem a kombájt.
  • stefy16
    szabicsekk
  • stefy16
    az í vel tod.a skint pedig csak csomagold ki a C:/program files/simtractor 3.5 -be
  • Gaborkik #4456
    de aki nem képes visszaolvasni van az az érdekes dolog a játékhoz hogy farmer's manual na abban minden le van ám írva + képekkel segítik azokat akik nem értik az angol szöveget sőt ki is emelik azokat a gombokat amikkel végrelehet hajtani az adott műveletet
  • rajmi19921222
    Te hülye gyerek.Hü..e vagy csak nem forogsz gyö.ér. aztán mennnny a SAROKBA SÍRNÍ CSICSKA. Én megmondtam hogy a nagy pof..ú sz.rzsákokat nagyképű fa..okat letíltják.V I S S Z A M E N N N Y É
  • farmergyuluss
    úgy értette case,hogy a valóságaban azoknál a cégeknél vehetsz traktort :) ezek kimondottan mezőgazdasági gépek forgalmazásával,javításával fogalkozó cégek.(javítsatok ki ha tévedek :d) Az Axiál az ha jól tudom bajai cég,az IKR az talán bábolnai, a Kite nemtudom. A játékban úgy tudsz gépeket venni,hogy a menüben keresel olyan pontot hogy business,azon belül machinery,sell/buy,és a buy pont alatt kiválasztod mi kell és buy. ha netán elfogyna a pénzed akkor ctrl+alt+b a pénzkód ha jól emlékszem.
  • axial1991
    Csá valaki tudja,hogy mikkor adják ki a simtractor v4-es verziot?????
  • adam0129
    kité vagy az a axiál az mere van?
  • caseih9400
    Akkor sötét vagy !
  • adam0129
    pff ezt nem nagyon értem ahogy leirtad .
  • caseih9400
    Elmész a kitéhez vagy axiálhoz vagy ikr-hez odamész egy csákóhoz
    és mondod neki hogy szeretnél venni egy traktort és megmutatja a
    választékot !! Ha nincs rá pénzed , sebaj ott a hitel !! :DDDDDD
  • adam0129
    Sziasztok traktorokat hogy lehet venni ?
  • caseih9400
    na vagyok te retekszájú :)
  • 6milan6
    Akkor neked is felhívom a figyelemed egy elég alapvető dologra. A fórum nem csak arról szól, hogy mást nem csinálsz, csak kérdezel és ha valaki nem válaszol, akkor még neked áll feljebb!!! Visszaolvasol -én is azt tettem, amikor elkezdtem játszani ezzel- és megtalálod mindenre a választ. Viszont ha nincs rá fél órád, hogy olvass egy kicsit, akkor tudlak sajnálni.
  • szabicsekk
    ja és valaki mondja el hogy hogyan lehet beteni a skineket a játégba