8333
Simtractor V3.66
-
Fendt #4484 mind1 ez 1 nagy szar.....
eből valaha játék lessz???
-
Fendt #4483 halod van 1 ojan gond h lezsedtem aztán meg azt a progit jól feltelepoitwem mikor a játékot telepiteném akor meg bemegy a csik majdnem vévig és kilép belőle!!!!8mármint az agész telelpitésből):S:@ ok? -
Fendt #4482 és azt nem tood h ful verzió mikora várható?
-
Szerintem még csak demo van belőle, amit folyamatosan fejlesztenek és közzétesznek...
Két dolgot kell leszedni:
1:Physx System Software [Required]
2:Simufarm Full Package [Latest, beta]Version 0.3.9 beta, vagy Simufarm Full Package [Stable, old]Version 0.3.7
Nem tudom mi vann benn, ne kérdezd! -
Fendt #4480 de ok megnéztem vagy 100szer de nem magyar nem tok kimeni non belőle!! most látom vag 5 izé amit le leeht tölteni
de akor már van rendes változata vagy csak valami demó van? -
Válasz erre gombot használnád, lehetne tudni miről beszélsz! (#4476)
A simufarm honlapját meg kb. 50 hsz.-al lejebb belinkeltem....ott nézz körül. -
Fendt #4478 ömm .... akor ez a simufarm már játszható???:S
-
2006.04.11.-én lett indítva a téma, szóval már elég rég kiadták.XD -
Fendt #4476 hell... nem tudjátok ez a játék mikor jelenik meg??:S
-
djmadar #4475 Nemtudja valaki hogy honnan lehetne lesszedni a SimTractor 3.12 verzóját??
-
adam0129 #4474 a Key-hez ezt ird be: DC456FF nagy betüvel. -
Dudu77 #4473 login: www.mttu.com
key: DC456FF
(kis és nagy betűre figyelj) -
Meizer7 #4472 HALI van egy olyan rész a játékba hogy license registering ott a loginhoz az kell hogy www mttu.com és a keyhez nem tom mit kell irni vki megcsinálná nekem elöre is kössz -
adam0129 #4471 simtractorhoz hol lehet letölteni kiegészítőket ? -
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni, de látom ez sokaknak kegyetlen megterhelő...
#4405 -
Meizer7 #4469 ARRA AKI MEGMONDJA NEKEM HOGY KELL REGISZTRÁLNI ARRA MONDTAM -
Kire gondolsz a "zseni" alatt? -
Meizer7 #4467 na szal letöltöttem a játékot és ott van hogy regisztráljak csaj nem tudom hogy hogy kell -
farmergyuluss #4466 ha multiban akarsz játszani azt felejtsd el,ugyanis nem lehet multiban játszani a játékkal,hacsak meg nem veszed eredetiben valami 40€ért vagy mennyiért. viszont ha jól tudom lan-ban lehetséges jászani vele,tehát nem neten hanem mondjuk otthon összekötsz két gépet és úgy asszem megoldható,de hogy hogy azt nemtudom /de ha tévedek és ez sem megoldható javítsatok ki
/
-
Meizer7 #4465 Zseni hogy tok regiztrálni??
-
Meizer7 #4464 csáó hogy tudok regisztrálni és játszani neten -
szabicsekk #4463 kösz -
stefy16 #4462 köszi, de valahogy 1X sikerült nekem 100% azóta soha!de ostmár ez is tom
-
A 2 idézőjel akart lenni.:D -
Az "első2 termés 100%-os, amit a gép ad. Utána már csak max. 80-90 lehet elérni, ha mindent jól csinálsz.(trágyázol, szántasz, permetezel).Meg ugye alkalmazod a vetésforgót... -
stefy16 #4459 sziasztok köszi az előző kérdésemre a választ.lenne itt MÉG EGY kérdésem.Miért van az hogy mikor veszek egy földet sokat aratok aztán amint bevetem már csak 1X kell ürítenem a kombájt. 

-
stefy16 #4458 szabicsekk -
stefy16 #4457 az í vel tod.a skint pedig csak csomagold ki a C:/program files/simtractor 3.5 -be -
Gaborkik #4456 de aki nem képes visszaolvasni van az az érdekes dolog a játékhoz hogy farmer's manual na abban minden le van ám írva + képekkel segítik azokat akik nem értik az angol szöveget sőt ki is emelik azokat a gombokat amikkel végrelehet hajtani az adott műveletet -
rajmi19921222 #4455 Te hülye gyerek.Hü..e vagy csak nem forogsz gyö.ér. aztán mennnny a SAROKBA SÍRNÍ CSICSKA. Én megmondtam hogy a nagy pof..ú sz.rzsákokat nagyképű fa..okat letíltják.V I S S Z A M E N N N Y É -
farmergyuluss #4454 úgy értette case,hogy a valóságaban azoknál a cégeknél vehetsz traktort :) ezek kimondottan mezőgazdasági gépek forgalmazásával,javításával fogalkozó cégek.(javítsatok ki ha tévedek :d) Az Axiál az ha jól tudom bajai cég,az IKR az talán bábolnai, a Kite nemtudom. A játékban úgy tudsz gépeket venni,hogy a menüben keresel olyan pontot hogy business,azon belül machinery,sell/buy,és a buy pont alatt kiválasztod mi kell és buy. ha netán elfogyna a pénzed akkor ctrl+alt+b a pénzkód ha jól emlékszem. -
axial1991 #4453 Csá valaki tudja,hogy mikkor adják ki a simtractor v4-es verziot????? -
adam0129 #4452 kité vagy az a axiál az mere van? -
Akkor sötét vagy ! -
adam0129 #4450 pff ezt nem nagyon értem ahogy leirtad . -
Elmész a kitéhez vagy axiálhoz vagy ikr-hez odamész egy csákóhoz
és mondod neki hogy szeretnél venni egy traktort és megmutatja a
választékot !! Ha nincs rá pénzed , sebaj ott a hitel !! :DDDDDD -
adam0129 #4448 Sziasztok traktorokat hogy lehet venni ? -
na vagyok te retekszájú :) -
Akkor neked is felhívom a figyelemed egy elég alapvető dologra. A fórum nem csak arról szól, hogy mást nem csinálsz, csak kérdezel és ha valaki nem válaszol, akkor még neked áll feljebb!!! Visszaolvasol -én is azt tettem, amikor elkezdtem játszani ezzel- és megtalálod mindenre a választ. Viszont ha nincs rá fél órád, hogy olvass egy kicsit, akkor tudlak sajnálni. -
szabicsekk #4445 ja és valaki mondja el hogy hogyan lehet beteni a skineket a játégba