Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Az elõbbinek a vége kérdés akart lenni, de már kipróbáltam. Nem lehet lekaszálni a még zöld búzát. Viszont a kuhn Venta-t fel lehet tölteni a raklapról is, de abba búzát tölt?! Füvet viszont csak a "gumihermányos" JD-vel lehet vetni. A fasz se érti ezt a szart már!<#zavart1><#falbav><#fejvakaras><#fejvakaras><#conf>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

De szerintem a new hollandhoz nincs kukoricaadapter...
És aki tudja [email protected] ezen irhat
helo ,hogz lehet a sims traktorban mas gepekel meni.Mert csak egy kombanyal,1 kicsi tractoral es 1 kocsinal tudok meni es mitol nem tudok mas gepekel meni ? Koszike elore is.<#falbav><#conf><#rinya>
6milan6
Az lehet.Azzal kell a gumihevederes JD-n feltölteni a vetõgépet, hogy "raygrass" maradjon benne nem? Amúgy a Kuhn Venta mod-nak külön kijelzõje van, az mutatja meddig van a fronttartály.(C gomb)Arra gondoltam.de ha búzát vetsz, azt is le lehet kaszálni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

van fûmag, ott van a farmodon egy raklapon, és amúgymeg akkor is megy bele a mag a tartályba ha 0-án van az a szar mérõ

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

értem köszi szépen megprobálom
6milan6
Úgy állj oda, hogy a fronttartály a kieresztõ csõ alatt legyen. De elõtte kapcsold ba a lijelzõt, ami mutatja meddig van az aktuális géped cuccal.Nincs fûmag meg ilyenek. Amit lekaszálsz az éretlen búza.

Már azt probálatam de nem csinál semmit ne mtölti fel vagy abba fümagot kell tenni??És az hol van??
6milan6
Ahova leöntöd a gabonát. gombot nem tudom talán Õ

Szevasztok a frontfüggesztös vetögépre hol lehet tankolni vetömagot??
6milan6
Nekem miért csak 1 db tehén van az istállóban??? A PDA szerint 1500 van. Az a hónapos dolog nekem is úgy van.Nekem mondjuk egyszer nem váltott át új évre az a szar.

én kivittem a tehenek ott is hagytam õket a picsába
havat én se láttam, talán azért mert nincs, csak esõ. A januárt amúgy hogy jelöli? mert nekem volt olyan hogy elsõ év 13. hónap😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Elvileg ki lehet vinni a teheneket és azok lelegelik a lucernát v mit, és akkor nem a silóból zabálják a kaját, és meg is trágyázzák azt a területet. De a báláknak nem tom mi a lényege sehogyse kajolják, asszem én is elpasszolom.

6milan6
Nem.<#szomoru1> Akkor minek van!? Eladom a pi***ba!!!Ja a nappalok éjszakák nem váltakoznak, csak lehet változtatni.

Fendt bocs a -t lemaradt😊

De ha megnyomod az F7et akkor átvált estére és úgymarad, legalábbis nálam azt csinálja és nem változik.Ezért nálam mindíg nappal van. Én már januárba járok, de havat még nem láttam a játékba😊
Fend megoldódott a széna gondod??

6milan6
Kamionra nem lehet silózni!

rambo12
fendt nem tudod hogy hogyan kell a taherautót közelebb állítani a silózohoz

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

LeWyTy
HOGY LEHET VENNI VALAMI GÉPET????

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Mármint a játék.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Valaki felvenne msn-re mer nagyon tetszik csak nagyon nem értek hozzá.
[email protected]/[email protected]

elõre is nagyon köszi<#worship><#worship>

LeWyTy
má mevan de azé köszi
<#worship>

6milan6
Home,End vagy Insert, Delete

6milan6
ez elõbbit elírtam, bocsi.
www.mttu.com
DC456FF

6milan6
www.mttu.com
Dc456FF

3.666f-nél minden indításkor be kell írni.

csaba90
sziasztok. nem tudna valaki kódot adni hozzá? amivel fel lehet oldani...
mert ami van nekem az egyszerûen nem jó :S

Csaby

6milan6
<#nemtudom>

rambo12
az mért van hogy amit letöltök gépet azok közül majdnem mind fehér
és csak elindúl

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

6milan6
A teheneknek én akkor szoktam bálát berakni, ha arra járok. (pl. tankolni megyek).Nincs benne tél, még a termés sem fagy ki.A nappal/éjszaka az F7. A siló az téglatest alakban van, amit láttál az szerintem photoshoppal lett csinálva.

Sziasztok.A tehének milyen idöszakba adtok bálát ?(plegy hónapba egyer)Az idövel kapcsoladba a tél lesz benne mert decemberbe járok akkor fehér lesz a táj? Lehet idöt úgy beállitani hogy reggel,éjszaka váltokasa vagy csak multiba lehet? A silót lebóritva nektek egy téglalapba egybe boritsa le vagy látam már úgy a albumba hogy domba szerûen?

6milan6
Sehogy! Csak az STS-hez van csõtörõ adapter. Ebbe a játékba nem lehet kukoricaszárat bálázni!

rambo12
nekem claas lexion-van hogy lehet meghagyni a a kukorica szárát?????

wazul
oké köszönöm szépen

Te ökött kukorica asztalal

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

6milan6
INNEN
Miért ne mûködne???

LeWyTy
honnan lehet leszedeni a játékot (ami mûködik is)?

Gergő1991
ezt tudom nekem is ez a baja de azért kösz.

6milan6
Ha innenszedted, akkor az biztos nem jó, mert hiányzik belõle a kamion elejének a skin-je. Csak a két oldala van benn.

Gergő1991
ok köszi

6milan6
berakom én is aztán megirom nekem milyen. kb. 20 perc

Gergő1991
A másik amelyikbe csak a gabonát lehet rakni.

6milan6
Melyik kamion helyére? A vezethetõ vagy a másik?

6milan6
elõre vagy hátra nyíl és Ú

Gergő1991
Helló ha valaki le szedet egy sárga volvot és bele te te a simtractorba és jó neki az küldje el nekem a [email protected] mert nekem vegyes mert van benne volvo meg renault de nekem csak volvo kel elöreis köszi.<#help>

sziasztokhogy kell a traktorba beszálni?elõre is köszönöm<#worship><#worship><#worship>
6milan6
Ezt én sem értem.<#fejvakaras>

6milan6
Igen a 3.66f-et minden indításkor regelni kell, ha ezt a reget (www.mttu.com,DC456FF) használod. A marhák elvileg maguktól szaporodnak, csak szalmát kell néha berakni nekik, alomnak, meg hogy legyen trágya. Úgyis ott az automata etetõ. Az a lényeg legyen valami gabona a silóba.SZERINTEM!

Sziasztok segitenétek mert nekem csak a 3.5 van meg végig letöltöttem a 3.66f ugye mindig regisztrálni kell mikor elkezdem?A marhákat lehet szaporitani??
mi van? én még nem láttam kombájnt babona asztalla kukoricát aratni, te igen rajmi?