Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
Azt szertném kérdezni hogy a rendfel szedõ potot hogy lehet ki üriteni mert én végig nyomkodtam minden gombot de nem sikerült .
Lécives segitsetek
wazul
jó koszi szepen de már megy

rambo12
azéert lessz fehér merrt rossz helyre másoltad a tga.-ás kiterjesztésû fájlokat mert azokat nem kell mapába másolni

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

wazul
melyik mappába??kitt2000

wazul
nekem ugyan azt mint kicsomagolás elött csak már meg birod nyitni

6milan6
#3288<#nezze>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Szia.Ha letöltöted a az adót gépet akkor lenni kell egy mashina (eng fre, ger )nevû fáj aszt kell a simtractorba levö masinába betenni de leni kell melete texturának ahogy kinéz a gép azokat tedd be a simtractorba mappába és akkor nem lesz fehér.De nem mindegyik letöltésnek van ilyen csak a simtractor net elsö kettö letöltésébe.

wazul hol van a machinesbe mertr nem tudom . És amikor ki csomagolod akkor mit ad elé ?
wazul hol van a machinesbe mertr nem tudom . És amikor ki csomagolod akkor mit ad elé ?
wazul
kicsomagolom és megnyitom van benne egy mappa azt kinyitom és ami benne van azt át másolod a machinesbe.

3.66 hol lehet letolteni a kepeket ?
3.66 hol lehet letolteni a kepeket ?
Hy
Az mért van hogy ha beraktam egy vetögépet akkor nem jelzi ki megyi vetõmag va bene ???,
Wazul hogy teszed bele a jatekba a kepet mert en nem tudom bele teni ?
Hello hogy klelll regisztralni a jatekot.
KOszi eloreis
<#conf>
6milan6
<#nemtudom>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

wazul
az miért van hogy amit letöltök gépet és beteszem a játékba az fehér lesz??

6milan6
Csak a pénzed gyarapodik ha jól csinálszmindent és a tehenek szaporodnek (de minek?).

Helló.Aki elég régóta játszik velle a farm gazdagodni fog?.pl(több tartály lesz?)El vileg ki lehet cserélni az autót úgyan ott ahol a lexinton skin van hummelre de nekem csak a szinét változtatta meg.De elöbb regisztrálni kell.

6milan6
Üríteni Ö,Ü,Ó,Û közül lehet valamelyikkel, ha jól rémlik.Ha nem akar üríteni próbld nyomva tartani mellé a 9-est is.

Hy
A fü fel szedö potot hogy lehet ki ürtiteni ???
6milan6
Öntsd be a tehenekhez. Elvileg megzabálják.

Hy
A siloval mit lehet csinálni meg hova kell teni ??
elöre is kösz
Gergõ1991
igen köszi nagyon nagyon<#worship><#worship><#worship>

6milan6
Megkaptad???

wazul a 3.66f ben megették nekem a bálákat
Gergõ1991
és az új simtractor mikor jelenik meg nem tudjátok mert már nálam le telt a 2 hét?

Gergõ1991
ha meg van neked mind 2 akkor küld el nekem köszi [email protected].

Gergõ1991
az autót mire cseréli le?

Gergõ1991
de ott nem engedi le tölteni.

6milan6
Na ITT a Lexion 600 skin.

6milan6
Igen, a TAB hozza elõ a PDA-t.
Lexion 600 skin van, de nem tom honnét töltöttem le.
Az autóra is láttam skint, de azt se tudom hol.<#vigyor1>

Én nem tudok róla hogy lenne claas lexion 600as skin v mod, 580 asszem a legújabb, azt pedig megtalálod az addonba amit elvileg letöltöttél.

Én már próbáltam de nem történt semmi ugyanúgy rajt maradtak a kocsin. Most fogtam kicsaptam õket a legelõre oszt nincs velük gondom, de úgy tûnik nekem hogy ott gyorsabban szaporodnak. Nem tudni mikor jön ki az ST v4??

Gergõ1991
ÉS azt az autót ki lehet cserélni valami másra?

Gergõ1991
Helló tudna nekem valaki segíteni?Egy claas lexion 600st szeretnék berakni lehetséges vagy nem és ha igen akkor honnan tudom le tölteni?Elõre is köszi.

wazul
melyik be?? NORBIXY??

nem tudom nekem eltünt.st 4 nagyon jo képek vannak benne nem??föleg hogy lehet két pottal menni tök jo lesz nem ??
wazul
ahogy meg nyomom a tabot ott?? Fendt??

6milan6
Hát én raktam be körbálát meg szögletest is, de nem csinálnak vele semmit azok a rohadtak, pedig már ott vannak a bálák kb. 6-7 hónapja. A szalma eltünik pár óra múlva.

6milan6
Ott van a PDA-n kis kék csíkok felett.

én a szénát megkajáltattam a tehenekkel körbálaba báláztam és lehet ezért ne mették meg edig mert kockába volt nem??
próbáld meg azt hogy az állat szállító kocival el viszed õket a városi silóhoz, aztán ráálsz a mázsára, hátha

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

wazul
Fendt: hól lehet magnézni a hónapot??

rambo12
én egy dolgot nem értek!!!!
A teheneknek van piaci értékük ami 300$ dollár.
Akkor elvileg el is lehetne õket adni valahol.

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hy
A silot hova kell ledüteni hogy meg egyék az álatok??
Én nem tudtam mit kezdeni vele, ezért eladtam. Felpakolod a bálákat a kocsira, és elszállítod õket a városi silóhoz ott rá kell állni a mérlegre vele, majd várni kell autómatikusan leszedi, de lehet nem mind egyszerre, akkor többször vissza kell rá járni.

akkor a szénával mit csináljunk adjuk mindet el??és azt hogy kell??
A 3.66e versiónál elég egyszer reggelni, a 3.66f-nél minden indulásnál be kell írni hogy jó legyen.

6milan6
Regisztráld a játékot!!!

Login:www.mttu.com
Key:DC456FF